CoD 4 Pb problemi

poruka: 14
|
čitano: 3.171
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
CoD 4 Pb problemi

Znači ovako odmah ću navesti da imam piratsku verziju cod 4 igre ima instalirane sve patcheve te mi je pb uredno updejtovan.Moj problem je taj što ne mogu ući u krekirane servere sa pb.Igrica mi se loda te mi uđe i stavi da biram stranu da bi me odmah potom pb izbacio s porukom da sam banovan.Molim pomoć.Dok nisam poludio i otišo u trgovinu i kupio orginalnu igru.Moram navest da ga stvarno želim igrati online jer mi je to prva komercijalna igra (piratska) koju igram preko net jer sam inače igro sve one free fps pucačine no to je druga tema.DAKLE MOLIM ODGOVORE!!!!!

VičePlač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD 4 Pb problemi

1. Kupi origigi igru :P

2. Skini MP crack za 1.7 patch...

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 4 Pb problemi

Promijeni serial mozesih nac na www.nesmijemrecbudemprekpm.com

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: CoD 4 Pb problemi

sta ce mi novi serial pomoci?

16 godina
CoD 4 Pb problemi

Tribaš prominit cd-key evo ti jedan  JPJW WDYU TT4U 4TE8 E167. Upiši cod 4 private servers i tu češ naći tisuće servera samo kopiraj ip adress u igru stisni consolu upiši connect i onda paste ip adress.To ti je moj sin napisa jer on tako igra.

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 22:01 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 4 Pb problemi

Epa ja mu kazem da treba promijenit on ne slusa ovako tvoj key koji koristis je banan

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CoD 4 Pb problemi

sad cu probat sa novi keyom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CoD 4 Pb problemi

E ljudi moji radi.Iako me sa nekog servera kicko admin a jedva da sam ušo u igru najljepša vam hvla odoh sad igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 4 Pb problemi

Ajde sretno

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CoD 4 Pb problemi

e pa nemogu da vjerujem budem u igri izbaci me pb sa ovom porukom da sam banovan jer sam losing key packets šta mu to znači i zaš me bana

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 4 Pb problemi

pomagajte ljudi, kupio sam original cod 4 igricu sa cd keyom i opet kad pokusavam uci na original servere pise cd key is use.................

sta da radim sad???? opet mogu igrat samo krekane servere.........

POMOĆ HITNO

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CoD 4 Pb problemi

trk u trgovinu i zamjeni igru

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
freestyler kaže...

pomagajte ljudi, kupio sam original cod 4 igricu sa cd keyom i opet kad pokusavam uci na original servere pise cd key is use.................

sta da radim sad???? opet mogu igrat samo krekane servere.........

POMOĆ HITNO

zajebo te, nije ti da original vec piratluk

vrati mu ga i trazi original + odsteta

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
15 godina
neaktivan

pozzsvima,ja sam novi,molim vas da mi pomognete oko pb,instalirao sam patch 1.6 pa 1.7 i kada udem u servere preko x-fire dodi mi do 5 i izbaci me trazi verziju 1.7?ne kuzim?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice