Znači ovako odmah ću navesti da imam piratsku verziju cod 4 igre ima instalirane sve patcheve te mi je pb uredno updejtovan.Moj problem je taj što ne mogu ući u krekirane servere sa pb.Igrica mi se loda te mi uđe i stavi da biram stranu da bi me odmah potom pb izbacio s porukom da sam banovan.Molim pomoć.Dok nisam poludio i otišo u trgovinu i kupio orginalnu igru.Moram navest da ga stvarno želim igrati online jer mi je to prva komercijalna igra (piratska) koju igram preko net jer sam inače igro sve one free fps pucačine no to je druga tema.DAKLE MOLIM ODGOVORE!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1. Kupi origigi igru :P
2. Skini MP crack za 1.7 patch...
Promijeni serial mozesih nac na www.nesmijemrecbudemprekpm.com
sta ce mi novi serial pomoci?
Tribaš prominit cd-key evo ti jedan JPJW WDYU TT4U 4TE8 E167. Upiši cod 4 private servers i tu češ naći tisuće servera samo kopiraj ip adress u igru stisni consolu upiši connect i onda paste ip adress.To ti je moj sin napisa jer on tako igra.
Epa ja mu kazem da treba promijenit on ne slusa ovako tvoj key koji koristis je banan
sad cu probat sa novi keyom
E ljudi moji radi.Iako me sa nekog servera kicko admin a jedva da sam ušo u igru najljepša vam hvla odoh sad igrat
Ajde sretno
e pa nemogu da vjerujem budem u igri izbaci me pb sa ovom porukom da sam banovan jer sam losing key packets šta mu to znači i zaš me bana
pomagajte ljudi, kupio sam original cod 4 igricu sa cd keyom i opet kad pokusavam uci na original servere pise cd key is use.................
sta da radim sad???? opet mogu igrat samo krekane servere.........
POMOĆ HITNO
trk u trgovinu i zamjeni igru
pomagajte ljudi, kupio sam original cod 4 igricu sa cd keyom i opet kad pokusavam uci na original servere pise cd key is use.................
sta da radim sad???? opet mogu igrat samo krekane servere.........
POMOĆ HITNO
zajebo te, nije ti da original vec piratluk
vrati mu ga i trazi original + odsteta
pozzsvima,ja sam novi,molim vas da mi pomognete oko pb,instalirao sam patch 1.6 pa 1.7 i kada udem u servere preko x-fire dodi mi do 5 i izbaci me trazi verziju 1.7?ne kuzim?