COD 4 MP server

poruka: 6
|
čitano: 1.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
COD 4 MP server

Može li mi netko objasniti kako da napravim za COD4 server na kojem bi mogao igrati war s svojim klanom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD 4 MP server

Tesko da ces to napraviti doma ako si to mislio jer ti se ip adresa stalno mjenja...cuo sam da mozes iznajmiti srever...ovo prvo ti se ne isplati...

0 0 hvala 0
17 godina
COD 4 MP server

prvo morate skinuti Hamachi i neka jedan od vas napravi virtualnu mrežu i kaže ostalima šifru i ime mreže da bi mogli ući u tu mrežu. I moraš skinuti COD4 private server, on ti zamjeni postojeću CODMP.exe datoteku pa napravi backup postojeće. Samo onaj tko napravi server za COD4 treba taj private server, ostali ne trebaju ništa skidati. I onda kad se svi vidite na hamachiu, ti napraviš u COD-u server i uđeš u njega. Ostali bi trebali samo ući u COD4 i naći server u Join game ali neka pod filtar stave Local. Ako ne vide server, neka u consoli upiši IP adresu od tvog Hamachia ako si ti napravio server (znači ako je tvoja Hamachi IP adresa npr. 192.223.432.12 oni u consoli napišu connect 192.223.432.12). Nadam se da sam pomogao bar malo Namigiva

P.S. neka server pravi netko tko ima najbrži komp jer će se mape loadati preko njega i sve ostalo će ići preko njega. Mi smo derali 5 na 5 i išlo je skroz normalno, bez trzanja.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2008 17:42 (Pero Dinamit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: COD 4 MP server

Možeš mi reći kako da napravim virtualnu mrežu

17 godina
neaktivan

Di da nađem cod4 private server?Negdje ga nemogu nać

17 godina
neaktivan

Ovo sam rješio kako da napravim backup????

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice