Clear Sky low fps

poruka: 3
|
čitano: 706
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Clear Sky low fps

Baš mi se pred neko vrijeme zaigrao Clear Sky, nema fakat ništa pametno od novih špilki pa eto. 

Uglavnom, kad počnem ne mogu dobit više od 20fps-a. Sve sam pokušavao i isključivanje AA i neke šeme sa SunRays, čak sam instalirao Steam jer je rekao 

neki lik da mu je proradilo nakon što je pokrenuo igru u Big Picture modu ali ništa.

Vele da je ful zahtjevna na samom početku zbog sunčevih zraka i svega pa da kasnije bude bolje ali na 15fpsa mi se ne da baš "igrat".  

Clear Sky benchmark mi daje nekih 90-120 fps ali sama igra ajbok. 

Ima li itko savjet?

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
13 godina
Clear Sky low fps

igra je bila zahtjevna prije 6-7god... sada bi trebala letiti na svakom prosječnom kompu... nešto si fulao u instalaciji ili patchu ili cracku... ili jednostavno ti ju taj tvoj određeni hardware ne podnosi što je manje vjerojatno...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Clear Sky low fps

Mozda je onda do same instalacije jer sam ga na staroj konfi (i5 750, 6970) tjero na max sve i nikakvih problema. 

Nisam jedini, hrpa ekipe je imala problema na novijim konfama ali nitko nije dao neko konkretno rijesenje..

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice