Evo me na 17h, lvl 25 sam u Act II, emotivno al kaj se more… Sad je tu i mehanika parrya za snažne protivnike (R2). Inače koristim dodge jer sam slab u parryu. Zanimljiv je i raznovrstan gameplay, moreš recimo sam sebe skuriti :D
Jedino me nerviraju nevidljivi zidovi, pogotovo jer sam neposredno prije užival u 132h potpune slobode u AC Shadows.
Ništa, igra vuče za dalje, iako je nesnosno vruće u sobi - ne znam kak to utječe na PS5 Pro... Al to je mašina i morala bi delati, ko pita traktor kolko je vani 😄
savladaj perfect parry i do kraja igre si miran kakav god party imao....
zapravo šteta što se kombat svede na to ali tak je kak je
Nije uopce istina, parry ti prakticki ne treba. Savladati dodge je dovoljno, Parry ti jedino omoguci da malo ranije neke bossove ubijes, ili da ih brze ubijes. Ima masa buildova i opcija i nacina za napravit op party. Vjerujem da zapravo mozes i bez dodgea ili dodgeanjem svakog petog napada ko moja zena preci sve.
bez parrya NEMOZES rijesiti neke opcionalne bosseve, neznam jel u storyu ima mandatory parry jer je one shot al opcionalni SIGURNO. ali to ne rjesava problem igre da se moze prec samo sa parryem...