Champions Online

poruka: 89
|
čitano: 14.595
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Champions Online

Za mene obicnog gamera koji ima zivot i obaveze imat ce vjerovatno sadrzaja i previse...tako ja to gledam a i vjerujem u to jel svaki dan igram po sat,dva i misija ima i previse...mozda za one jadnike koji po 7 sati na dan igraju i nema questova... plus odkad sam kupio poceo sam vec 4 puta ispocetka sa novim likom i skilovima...a da ne govorim da mi treba po sat vremena samo za lika hh.. ja ti mogu rec da je igra zakon i da nebus se razocarao ako ju kupis jel stvarno ti neda da stisnes "exit game" a igraca ima zbilja puno... pa na tebe je da odlucis...

A za Star trek meni osbno se ne cini dobar...star trek je trebala biti SP igra s velikim mogucnostima odabira i raznim rasama a ne ovako... >.> Bit ST nije RATOVANJE nego diplomacija kao sto zna svatko ko je gledao seriju >.> i mislim da ce biti totalni promasaj...

Ja cekam Star wars.Smijeh

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Champions Online

Za beživotne ljude poput mnogih iz WoWa i sl., naravno da nema sadržaja. Nikakav MMO u startu ne može imati sadržaja kao WoW.

Što se tiče kvalitete igre: igra je zabavna i to dosta zabavnija od WoW-a i klasičnih fantasy MMO-a s nekoliko vrhunskih koncepata, a to je meni dovoljno.

Imam posao, frendove, curu itd. i nemam vremena igrati kao manijak - sat-dva svako dva dana je dovoljno.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

naxem-tocno to

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

E je*emu sada, nabavio igru i mislio isprobati 30 dana da vidim isplati li se uopce produzivati sub, kada ono ne mogu iskoristiti 30 dana free bez gametime card ili broja kreditne kartice. Broj kartice ne mogu dati jer je jos cekam, tako da sam se zaj*bo danas.

Taktika im je podla i to mi se ne sviđa, znam da nisu prvi koji to rade, ali to mi nekako nagovjescuje prljavu igru koja ce se voditi u buducnosti. Zivcan sam sada, sreca moja da je izasao re 5 inace bi popi*dio ^^

Teske muke cu sutra dati 200 kuna za gametime card, a ne znam kako igra sljaka i isplati li se. Razocaran sam sto znam da ce isto takvo sranje napraviti i s ST Online....gadovi ^^

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Champions Online

Svaki MMO traži unos plaćanja prije aktivacije računa i nitko ti s kartice ne skida ni kune sve dok ne prođe 30 dana. Ja imam 6 mjeseci pretplatu i ništa još nije skinuto, a račun radi.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Svaki MMO traži unos plaćanja prije aktivacije računa i nitko ti s kartice ne skida ni kune sve dok ne prođe 30 dana. Ja imam 6 mjeseci pretplatu i ništa još nije skinuto, a račun radi.

Znam da svaki mmo trazi unos placanja, ali ne trazi svaki unos placanja pri kupovini same igre. Zapravo ti prvo uzmu kunu pa ti je vrate nakon 48 sati. Ja sam wow prvo odigrao trial i 30 dana free, a tek onda sam si kupio timecard, ocekivao sam slicnu situaciju kod CO-a. Dobro nema veze, sutra budem otisao do algoritma i ubacio jos 200 kuna.

18 godina
neaktivan

Ne kužim? WoW account ne možeš aktivirati bez da uneseš kreditnu karticu. Ni WoW nije odmah imao trial i to par godina.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne kužim? WoW account ne možeš aktivirati bez da uneseš kreditnu karticu. Ni WoW nije odmah imao trial i to par godina.

Ne znam, kazem ti kako sam ja igrao wow. Nikakvu time card nisam kupovao niti sam unio broj kreditne, 14 dana trial i 30 dana free. Istina je da nisam igrao kada je izasla nego prije kojih godinu i pol, tako da ne mogu govoriti o samim pocecima izlaska igre i kako se je tada aktivirala.

Ma dobro nisam puno mmo-a igrao niti sam igrao cim su izasle, tako da nemam iskustva s pocetnim cuspajzom kada jedan izađe ^^

Sutra javim dojmove od CO-a ;D

16 godina
neaktivan
Champions Online

a lol kaj sam ti ja reko..cccSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Edit:

Totalno sam promijenio misljenje o igri, valjda mi je trebalo par dana da se naviknem. Sada se ne mogu odmaknuti od nje  ^^

Totalno mi se isplatilo dati pare za igru iako sam tvrdio prvi dan kada sam je nabavio suprotno :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2009 0:03 (Sylar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Smijeh zakon je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Zna li neko kako da pokrenem champions online?

bc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Champions Online

Pošto početkom iduće godine CO prelazi na F2P zanima me dal' tko još igra? Vidim na stranici da postoji "unlimited" trial (unlimited u vremenskom, ne content smislu) pa ću to probati danas :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

a taj f2p jel to fukara ko lord of the rings online ili ces moci radit pvp 

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Champions Online

Probao i dopalo mi se, ali kad sam poceo igrat LoL, sve ostalo mi se cini bezveze.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 20:56 (MorciTheCroat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

ljudi dali je iko probao skinut ftp verziju ja ju skidam vec 12h i na 5% mi je mislim mapo pre sporo ide moze koji savjet {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Dečki, evo meni je na oko 75 % :)

Uskoro javljam dojmove

Curse you Perry the platypus!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

meni se skida po 20kb/s sto je presporo zna li itko kako da to sredim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Evo malo sam igrao, nisam čak ni došao do drugog levela :)

Šta da kažem, odmah na početku me dočekao stripovski menu

Detaljnost kreacije likova je kao u simsu, dakle dosta detaljno, što je i pohvalno

Questovi su čudni, nisu ni slični klasičnim, kao u WoW-u npr i njegovim klonovima, što je koliko toliko dobro

Grafika je ok, onako sve je kao strip :)

Ne čini mi se loša igra na prvi pogled, ali ću morat malo pohvatat konce u njoj

0 0 hvala 0
16 godina
Champions Online

Kad se logiram... uprem koju ću klasu i sada loadam svoj kostim i uprem next . next itd.. i na kraju odaberem ime ( bilo koje sam proba ) kaže mi uvik : Character creation failed... neznan koji k**** svaki put mi tako kaže.. čak sam novi account napravia i sve isto opet.. može neko pomoć*?..

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Za one kojima se skida sporo. Skinite sa fileplaneta. Tamo je brzina visoka.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Champions Online

kaj se tu radi kad se dode na max level,ja sam naviko na grindanje iz wow-a,skupljanje itema,razvijanje profesija i sve ostalo,zanima me sta se tu radi,jel ima tu pvp,pve?

0 0 hvala 0
16 godina
jukiii kaže...

Kad se logiram... uprem koju ću klasu i sada loadam svoj kostim i uprem next . next itd.. i na kraju odaberem ime ( bilo koje sam proba ) kaže mi uvik : Character creation failed... neznan koji k**** svaki put mi tako kaže.. čak sam novi account napravia i sve isto opet.. može neko pomoć*?..

ja imam isti problem :(

help plox !

16 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

malo si se zaj*bo sto se tice igrice

btw. uspio sam napraviti lika. odjednom samo proradilo O.o

Dodaj me 

Hambrle

0 0 hvala 0
17 godina
Champions Online

jel neko moze reci kakva je igrica,malo da opise,stvarno me zanima sta se radi na max levelu?

0 0 hvala 0
17 godina
Champions Online

Ja sam jučer krenuo igrati, prilično zanimljivo dosad i drugačije od ostalih mmo-a.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Champions Online

Nakon dugo vremena, baš me zanima kakva je situacija u CO-u...

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Champions Online

Igra li neko ovo jos uvijek ? Ja sam se navukao nenormalno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Champions Online

Može li mi netko napisati koja je bolja : DC Universe Online ili Champions Online?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice