C&C Generals Zero Hour - igra li tko ?

poruka: 34
|
čitano: 11.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

C&C Generals Zero Hour  - igra li tko?

neki dan sam ju ponovo instalirao i ponovo me oduševila...

1 0 hvala 0
16 godina
Re: C&C Generals Zero Hour - igra li tko ?

daklem... nitko živ to ne igra =(

šteta, nadao sam se pofajtat s nekim =(

12 godina

igra bi ja rado,ali san uzeo novu konfu,s win 8.1 i ne može se instalirat,ali je igrica super skroz...ako ima neka slična da radi na win 8.1 a da je može se preporučiti,dajte neku...lp:)

16 godina
Šteta, nova konfa a igra da njoj ne radi :-(

Inače se ne igram na kompu, davno me to prošlo.... Ali stara igrica :-)

PS. Ako ipak uspiješ natjerati komp (pokrenuti kakav compatibility mod ili nešto slično na windozama) da pokrene igru, javi se :-) Igra je predobra
16 godina
Šteta, nova konfa a igra na njoj ne radi :-(

Inače se ne igram na kompu, davno me to prošlo.... Ali stara igrica :-)

PS. Ako ipak uspiješ natjerati komp (pokrenuti kakav compatibility mod ili nešto slično na windozama) da pokrene igru, javi se :-) Igra je predobra
13 godina

za sve ljubitelje oldskul base building RTS-a

jedna igra koja ce probuditi nostalgiju,po mojim saznanjima izlazi za mjesec-2

16 godina

hej bok

tražio sam rješenje za Win 8.1

EVO RJEŠENJA :)  

tu imaš obješnjeno a odmah ispod i LINK ZA DOWNLOAD :)

ima i ovdje na forumu  -  http://www.commandandconquer.com/forums/index.php/topic/26461-fix-for-generals-and-zero-hour-directx-81-startup-error/

javi da li si uspio pokrenuti igru :)

PS:  ja imam Win 7 i igra mi radi bez problema :)

12 godina

evo,posla san ti PP,pa cu vidjet da nekako to triješin i da zabacimo ponekad tu i tamo koju partiju...hoće valjda na sve do win 7,a 8 neče ili s velikim problemima,več san ja bio tražio rješenje..ali VELIKO HVALA tebi šta si se potrudio,pa to pronaša,ne snalazin se ja baš najbolje s time...šta ču kad nisan haker ;) čujemo se još,lp:)

14 godina
neaktivan

jel dovoljno imati igru na originu, tj da li treba još neki program da bi se igralo online, btw jako sam loš u ovoj igri al je jako zanimljiva

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam orginale C&C Generlas i Zero Hour ekspanziju, kupio sam ih prije 10 godina i podosta igrao online kada su bili aktualni, a i koji put reinstalirao i ponovo igrao online tokom godina. Čuo sam da su Gamespy serveri koji su izvorno pružali infrastrukturu za multiplayer 5 starijih C&C igara ( C&C 3, Kanes Wrath, Generals, Red Alert 2)  zatvoreni od svibnja 2014. godine, ali da je multiplayer spašen u zadnji čas jer se pojavila nova fan based kompanija i otkupila prava za servere.

Za više informacija pogledati: http://cnc-online.net/ Potrebno je skinuti njihovu aplikaciju i kreirati account na njihovoj stranici. Čini se da dobar dio igrača ne zna za to, ili im se ne da to napraviti pa je broj igrača online značajno manji nego do prije pola godine kad su službeni Gamespy serveri još radili.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 20:12 (dayvee).
16 godina

C&C Online sad ima servere za C&C Generals ZH.

iskreno, imam krekiranu igru.

čini mi se da je to razlog da igra NE RADI ONLINE =(

Ali, radi preko Hamachia u LANu :)   dakle, možemo igrat jedan protiv drugoga.

Idem napraviti na Hamachiu - upadajte na:

Netword ID: dankodr_cc

password: 123

čekam vas :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 21:19 (dankodr).
15 godina
neaktivan

Bolje je igrati preko gamerangera nego preko hamachija, više igrača i preglednije.

Čak više niti za cnconline.com ne treba originalni cd key, samo je bitno da igra nije crackana.

Dakle patchajte igru na zadnji patch i sa gamecopyworld.com skinite fixed image i mountirajte ga preko daemon toolsa i tako zaobiđete copy protection, nemojte instalirati crack.

Šeta je što su službeni Gamespy serveri zatvoreni, recimo C&C 3 Tiberium Wars i ekspanzija Kanes Wrath bile su i nakon 7 godina poprilično žive igre, na serverima je uvijek blio 100-200 igrača, dok ove promjene smanjuju community i sad ih bude svega 20-30.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 0:21 (dayvee).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Nadopuna.

Kako su Gamespy serveri ugašeni a Revora i njihov Cnc-online.net je preuzeo servere, više nema provjere cd keya i sada je moguće igrati online (Generals, C&C 3 Tiberium Wars i Kanes wrath i Red Alert 3) na službenim serverima sa piratskim cd keyem i sa crackom, jedino se igre moraju patchati na zadnji patch i instalirati crack za taj zadnji patch. Crack za potrebnu verziju lako se može naći googlanjem.

Treba samo napraviti account na cnc-online.net i skinuti njihovu aplikaciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 2:06 (dayvee).

0 0 hvala 0
16 godina
dayvee kaže...

Nadopuna.

Kako su Gamespy serveri ugašeni a Revora i njihov Cnc-online.net je preuzeo servere, više nema provjere cd keya i sada je moguće igrati online (Generals, C&C 3 Tiberium Wars i Kanes wrath i Red Alert 3) na službenim serverima sa piratskim cd keyem i sa crackom, jedino se igre moraju patchati na zadnji patch i instalirati crack za taj zadnji patch. Crack za potrebnu verziju lako se može naći googlanjem.

Ja sam probao igrati tako, ALI NE RADI =(

igra normalno radi, spojim se na CNC-online server, uđem u online igru... vidim zko sve igra, vidim NAPRAVLJENU igru i kad želim JOIN GAME - igra mi javi FAILED conectio - diferent version of game ( tko nekako).

Malo sam tamo pitao ljude šta bi mogao biti problem i izgleda da je problem što imam creckanu igru.

13 godina
dankodr kaže...
dayvee kaže...

Nadopuna.

Ja sam probao igrati tako, ALI NE RADI =(

igra normalno radi, spojim se na CNC-online server, uđem u online igru... vidim zko sve igra, vidim NAPRAVLJENU igru i kad želim JOIN GAME - igra mi javi FAILED conectio - diferent version of game ( tko nekako).

Malo sam tamo pitao ljude šta bi mogao biti problem i izgleda da je problem što imam creckanu igru.

prije ce biti da nisi na istoj verziji igre kao oni. Koji patch imas instaliran itd?
neznam koji je aktualni patch za Zero Hour ali recimo da ti imas vanilla igru a oni imaju 1.5 patch instaliran. Nije ista igra nit isti unit statsi (nije ni cudo da nemos s njima igrat).
Po erroru koji ti je izbacio ja nagađam da je to problem i dao bi lijevu ruku u vatru da je to problem.

15 godina
neaktivan

Treba ti zadnji službeni patch instaliran i crack, odnosno no cd za taj patch, ili možeš nakon što instaliraš patch naći na netu fixed iso image i mountirati u Daemon tools ili Alcohol i onda ne moraš instalirati nikakav crack. Naravno trebaš patchat svježe instaliranu prvu verziju, a ne staviti crack i onda patchati.

Red Alert 3 i C&C Tiberium Wars i Kanes Wrath ekspanzija provjereno rade online sa piratskim verzijama i piratskim cd keyevima, samo ih treba patchati na zadnji službeni patch i staviti crack za tu verziju, ne za neku drugu.

Igre su praktički napušteni abandonware, iako ne službeno jer se još prodaju, ali online multiplayer glavna je komponenta svake strategije. Gašenjem Gamespy servera i prelaskom službenih servera na CnCONLINE nema više provjere ključeva kao zaštite od igranja kopija.

Inaće igre su još uvijek vrhunske, pogotvo grafika u C&C 3 i Red Alertu 3 kad se stavi na high ili ultra, uopće nije zastarila iako su igre iz 2007. i 2008. Jedino je šteta što se zbog prelaska na nove servere i potrebe za instaliranjem aplikacije i promjene IP-adresa servera zajednica i broj aktivnih igrača smanjio jer je mnogima puno jednostavnije bilo samo kliknuti na login i spojiti se nego prilagoditi se promjenama, ili za promjene nisu znali i misle da je online zauvijek ugašen likvidacijim Gamespya.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 13:20 (dayvee).
12 godina

evo pokuša instalirat C&C generals disc 1 i kad upisujen code od njega,ponovno me vraća da ga non stop upisujen??zasad san tu zaglavio,jer mi je prijatelj bio kratko samo,a taman san pegla poker usput,pa nisan sve stiga napravit kako treba,a sutra ćedoći ponovno valjda,pa ćemo opet pokušat...ako netko zna kako da se zaobiđe i da prihvati code,hvala mu unaprijed...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
johnyaces777 kaže...

evo pokuša instalirat C&C generals disc 1 i kad upisujen code od njega,ponovno me vraća da ga non stop upisujen??zasad san tu zaglavio,jer mi je prijatelj bio kratko samo,a taman san pegla poker usput,pa nisan sve stiga napravit kako treba,a sutra ćedoći ponovno valjda,pa ćemo opet pokušat...ako netko zna kako da se zaobiđe i da prihvati code,hvala mu unaprijed...

Jel proradio C&C ?

12 godina

MA KAKVI,NAŽALOST :( jer mi je prijatelj bio kratko,pa sad gledan da opet naleti,šta ću,kad san nesposoban sam neke stvari nažalost napravit,ali san nabavio JOINT TASK FORCE,pa s time kratin vrijeme,iako san počeo ponovno igrat poker pomalo,i tu izgubin dosta vremena isto...ali sve je zastalo jer kad san pokuša instalirat c&c NEĆE dalje od unošenja original koda i non stop me vraća na početak da ponovno unosin kod...također san uzeo taj ACT OF WAR-high treason,obje igre skupa su me koštale 5 eura,tako da nije strašno,ali danas dobio mail od support od gamers gate,ali ne mogu ja,mora taj prijatelj pogledat i tako,uglavnom zapeo :( a iman još dosta svoji životnih gluposti,tako da sad san pomalo banana,ali gledan da to nekako doveden u red...ali čin buden nešto postiga,javin ti se na PP...LP:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

e bas ovu temu trazim zazelio sam se ove igre i instaliram je stavim crack i otvori mi se ajmo reci pocetna slika i samo mi se vrti onaj kruzic na misu zna neko u cemu je problem, ako znate molim vas odgovrite jer mi se bas igra pozdrav

nisam vidio fix iznad sada radi hvala pozdrav ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 23:28 (toma20).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

hello,napokon ima koji dan da je kolega softwaremaniac uspio rješit i instalirat igru,ali samo generals bez zero hour,pa malo mi fali ipak zero hour,tamo je ipak neki bolji izbor naoružanja bio i to sve skupa,ali vidicu nekad možda se i to uspije riješit,ali zasad samo generals....pa ako bude nekad vremena i volje,može negdje neka i partija se bacit udvoje,samo ne znan ja kako se spojit i izvest tako nešto...nekad san iša tamo na one servere prije i odigra koju igru,ali ne previše,ekipa me nije baš prihvaćala,lol,šta ja znan...eto,lp:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Izlazi act of aggression uskoro...Ko nezna šta je...Nastavak legendarnog Act of War-a,koji je bio basically klon generalsa ali malo ozbiljniji.
Oldskul base building RTS.

Biće ubojica.

12 godina

iman i Act of War,ali je onako,upravljaš pojedincima,baren malo šta san isprobao,nešto slično kao i JointTask Force...C&C je ipak drugačiji,imaš hrpe vozila naouružanja,gradiš i slično...šta ima baš takvog,a ne samo da upravljaš pojedincima i to,kao u AOW i JTF??ili san ja samo probao AOW a dalje ima možda nešto još zanimljivije i da upravljaš i gradiš i slično??

mene je oduševilo recimo ta shema da počneš sve od početka i da sam gradiš i biraš šta i kako...lp:)

13 godina

Nešto si pomiješao,jer Act of War je RTS baš kao generals.

Uglavnom,evo trailer za one koje zanima,igra je inace u alphi sad,ide u betu uskoro (imam kolegu koji je moderator za Eugen pa me obavijestio da ce uskoro u betu)

13 godina

Dakle tipičan rts u kojem skupljas resurse,gradis bazu tj. gradjevine iz kojih se proizvode jedinice.

Radnja je u blizoj buducnosti (tipa 10-30 godina od sad),tako da vecina stvari u igri je ono što se trenutno koristi F22raptor,onaj crni tenk je švedski strv2000 sa mrcinom od topa (samo prototip su švedi napravili),modificirani abramsi itd...

Vjerojatno mozemo ocekivat i KA50 ili 52 akule ruske kao helice itd...

Uglavnom,very cool shit indeed. Fali nam oldskul rts-a,taman za one kojima je dojadio Starcraft.A iskreno meni se i više svidja ovaj realistički setting nego SC

12 godina
Rocinante2112 kaže...

Nešto si pomiješao,jer Act of War je RTS baš kao generals.

Uglavnom,evo trailer za one koje zanima,igra je inace u alphi sad,ide u betu uskoro (imam kolegu koji je moderator za Eugen pa me obavijestio da ce uskoro u betu)

ja iman AOW high treason,možda je tu greška??kao onaj noviji i to??Mogu možda nabavit i stariji,nhije problem...ali počinje kad kao neki team spec ops spašava i rješava neku krizu??ako je stariji kao C/C,onda me taj više zanima...C&C je vrh vrhova...

nego taj STARCRAFT,jel to išta liča na C&Cili??iako volio san da je shema neka poznata,mislim oko oružja i to,ali moga bi progutat čak i neku space shemu,ako je OK...

AOA ne izgleda loše,čak mi liči na C&C malo,ali kad se opečeš..lol,ne znan,vidiću,čak san razmišlja da nabavin total war grand collectiion za 35 eura,čini se da nema ROME u tome uopće,baren 2 dio sigurno...

volin takve strategije.,ali ne igran previše,kad sve ide presporo nekako nažalost...da nije softwaremaniac riješio išta,ne bi ama baš ništa...ali ZH me više interesira,jer je kaqo napredniji...

lp:)

13 godina

Ti ko da si s kruške pao kad pitaš za starcraft. High treason je expanzija za act of war i ta igra je čisti RTS. Mozda imas neku misiju u kampanji koja je više fokusirana na 1 unit,takva je misija. Ali to je čisti RTS

12 godina

ja san tek prošle godine počeo skupljat i igrat neke igrice,samon san C&C pegla dotad na kompu,a starcraft neman pojma,sorry...to je prva i druga misija na AOW-ht,tako da ne znan,nekidan je softwaremaniac riješio baren neke stvari,samo ne i ZH,nažalost...da odigran još,pa možda i dođe do nekih kretnji kao u c&C,vidićemo...lp:)

12 godina
zaboravio 0de napisat da je bilo uzet u humble bundle generals i zero hour skupa,s još 6-7 igrica za 5-6 $,tako da iman na originu original i mogu se igrat,samo nbe znan jel može online kontra nekoga...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

da li je netko igra ovo na ovu igricu na win10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice