Call of duty problem

poruka: 9
|
čitano: 8.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Call of duty 2 problem

Instalirao sam call of duty2 i hocu da udjem na neki server preko xfire-a i piše mi ovo ""Xfire requires UAC elevation to run the game.".

A kad hocu nako da upalim cod mp znači da ne palim preko xfirea što imam ikonu na dekstopu piše mi da li želim da upalim preko safe mode i ako odem il da ili ne kao upali mi se i piše da ne je cod prestao radit
Kad hocu instal patch 1.3

piše mi ovo "The detected version of call of duty 2 i current or more up to date than this patch
This patch will not be applied"

U čemu je problem?

HVALA!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of duty problem

Da li ko zna u čemu je problem i da li se može riješit ?

0 0 hvala 0
15 godina
Call of duty problem

probaj napravit sljedece:

start -> u onu trazilicu sto ima tamo upis "UAC" (bez navodnika) i klikni  na prvo sto ti pronadje (change user acount cotrol settings) i tamo postavi na never notify (najmanje)

drugi nacin do dolaska do ovih postavki je: control panel -> user accounts -> change user accounts cotrol settings!

probaj i xfire pokrenuti kao administrator (desni klik i odaber Run as Administrator)

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of duty problem

Uradio sam oba načina i sad kad hocu da udjem na neki server preko xfire-a piše mi da li želim upalit u safe mode ako kliknem da ili ne i pokrene se mp i samo izbaci i piše: CoD2MP_s.exe has stopped working A problem cased the problem to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is avilable

Evo za safe mode! http://imageshack.us/photo/my-images/802/sdaasdas.png/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Call of duty problem
xdddd kaže...

Uradio sam oba načina i sad kad hocu da udjem na neki server preko xfire-a piše mi da li želim upalit u safe mode ako kliknem da ili ne i pokrene se mp i samo izbaci i piše: CoD2MP_s.exe has stopped working A problem cased the problem to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is avilable

Evo za safe mode! http://imageshack.us/photo/my-images/802/sdaasdas.png/

Probaj uštekat nešto (slušalice,mic,headset...) u onaj rozi port iza,pa onda pokreni,ja sam tako riješio problem

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Call of duty problem

probaj pokrenuti CoD2MP_s.exe iz mape gdje si ju instalirao, znaci NE iz xfirea!

ako ti se tamo uspije pokrenuti, namjesti optimalne postavke za tvoje racunalo, zatim ponovno pokreni preko xfirea i ako te pita za safe mode odaberi NE!

ako te izbaci iz igrice i pojavi ti se ona poruka da se CoD2MP_s.exe neocekivano srusio, klikni tamo pored "to se what data this error report contains" na click here

tamo ces vidjeti kôd greške koji je uzrokovao crashanje igrice!

isto tako probaj ovo sto je receno, ustekati mikrofon ili praznu uticnicu (ne sušalice) u roza uticnicu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of duty problem

Uključio sam slušalice i sad se upali mp kad čekam da mi udje u server piše neki eror i nešto za punkbuster evo slika :

http://imageshack.us/photo/my-images/403/asdadqwr.png/

Tamam napravim jedno evo drugi problem omg!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 16:14 (xdddd).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Call of duty problem

odi u multiplayer option i tamo podesi pb na "Enabled"... (to ti i u poruci pise)

14 godina
neaktivan
Call of duty problem

Problem riješen hvala!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice