Call Of Duty Modern Warfare

poruka: 3.351
|
čitano: 617.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Call Of Duty Modern Warfare
Soldier977 kaže...

dama što te nema više

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina

Skida se :)

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
toxic kaže...

jesi morao kliknuti negdje? kak izgleda? meni ništa ne pokazuje

edit: evo i meni počelo, restartirao sam battle net

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2020 16:11 (Cansee).
16 godina
Cansee kaže...
toxic kaže...

jesi morao kliknuti negdje? kak izgleda? meni ništa ne pokazuje

edit: evo i meni počelo, restartirao sam battle net

tak je i meni.... nije htjelo samo od sebe

6 godina

oce se moci pokrenuti igra na 1050ti (i5 7500, 16gb ram), da ne skidam bezveze 100gb?

0 0 hvala 0
16 godina
SeaCucumber2 kaže...

oce se moci pokrenuti igra na 1050ti (i5 7500, 16gb ram), da ne skidam bezveze 100gb?

skidaj.

dovoljan je proc i grafa i sigurno ces moci lijepo igrati...

6 godina

ako avg fps bude 50 meni super haahahha

tnx

btw preko battle neta skidam? skinuo klijent ali nemam jos nista ponudeno...

16 godina

jbte ne mogu naci match.. wtf

uvijek netko ode van.... haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako nemaš Modern Warfare kupljen standalone tek možeš skinit u 20:00.

13 godina
takoder dosli novi nvidia driveri za cod warzone
Moj PC  
1 0 hvala 3
11 godina
protjeran
... dobro, oce tko rec neku impresiju, jel cemu... jel bolje od apexa... jel ima potencijala...
the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Tallahassee kaže...
... dobro, oce tko rec neku impresiju, jel cemu... jel bolje od apexa... jel ima potencijala...

Bas i nije tolko lako 99gb skinut :D :D :D 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
9 godina

je ak skidaš sa 64 MB/s  

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
13 godina
Tallahassee kaže...

Odigrao par rundi sad.

Dosta je teško ući u game jer non stop ispada ekipa (ili odlazi).

Teško je ovako na prvu reći jeli igra bolja od Apexa. Meni je to full drugačija igra (što ne znači da je lošija)

1. Ovdje ja uopće nisam dobio feeling da igram BR. Zona je tu...dobiješ info da je krenula ali nekako nisam previše brinuo da će me dohvatiti. 

2. Pokupili su neke fore iz Apexa: loot boxevi u boji, ping sistem, fast pickup

3. Brinulo me da će biti gužva zbog 150 igrača ali ima jako puno praznog hoda jer je mapa velika

4. Ima dosta kempanja - pogotovo u plunder modu

Igrao sam većinu rundi sam protiv SQ i došao do 15 mjesta najviše tako da je pitanje kakav je krkljanac na samom kraju kad se zona full zatvori.

Treba odigrati par sati još sa SQ-dom i onda dati sud. Ovako na prvu mi se ne čini tako loše ako ne tražiš 1:1 zamjenu za Apex.

You should never underestimate the predictability of stupidity
6 godina

Ovo ce kao f2p BR 'ladno zakopati kolicina "gigabajta" koje se trebaju skinuti, a shodno tome i drzati na disku...

0 0 hvala 0
13 godina

Sinoc oko 9 stavio skidat , ujutro odigrao oba treninga i 2 matcha.Nista novo nista posebno , osim ovog moda sa lovom to je nesto drugacije i jos s tim da ulazis u match sa svojim loadout-om vise bi ga nazvao TDM.Pozitivno je to sto je igra crossplay tako da ce igra vjerovatno zazivit ima malo bolesti kao lagg.Naravno da trosenjem prave love u igri otkjucavas sve najbolje u igri momentalno.Jedino se ne mogu nikako naviknut na to CoD napucavanje kao da pucam po staklu a ne po protovniku na istu foru radi i APEX jer sam do nedavno igrao pubg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

dama što te nema više

A jbg Tarkov me uzeo. 

Pokušao sam koju partiju CODa da se vratim, ali nije išlo. Naletim svakako da bacimo koju BR-a ako budete to igrali.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
9 godina
Zero2 kaže...
Tallahassee kaže...

Odigrao par rundi sad.

Dosta je teško ući u game jer non stop ispada ekipa (ili odlazi).

Teško je ovako na prvu reći jeli igra bolja od Apexa. Meni je to full drugačija igra (što ne znači da je lošija)

1. Ovdje ja uopće nisam dobio feeling da igram BR. Zona je tu...dobiješ info da je krenula ali nekako nisam previše brinuo da će me dohvatiti. 

2. Pokupili su neke fore iz Apexa: loot boxevi u boji, ping sistem, fast pickup

3. Brinulo me da će biti gužva zbog 150 igrača ali ima jako puno praznog hoda jer je mapa velika

4. Ima dosta kempanja - pogotovo u plunder modu

Igrao sam većinu rundi sam protiv SQ i došao do 15 mjesta najviše tako da je pitanje kakav je krkljanac na samom kraju kad se zona full zatvori.

Treba odigrati par sati još sa SQ-dom i onda dati sud. Ovako na prvu mi se ne čini tako loše ako ne tražiš 1:1 zamjenu za Apex.

slažem se i ja s ovim prvim. jučer imao lufta pola sata za igranje, i 15 minuta mi tražilo rundu, dođe do 120 igrača i onda stane i onda krenu izlaziti svi redom

onda je počela igra i ova dvojica što su bila samnom u timu su odmah otišli svako svojim putem, dakle bio sam sam za sebe. ali bilo mi je dosta zabavno, završio sam u gulagu i ubio tipa tamo i vratio se u gejm, zanimljivo mi je kako igra igleda i još želim malo isprobati da dam konačni sud

16 godina

Ja sam jucer puko ko kokica.

Skinuo dodatak odmah...

2 sata nisam odigrao gejm jednostavno ne mogu u match a na streamu vidim ulaze...

Instalirao nove drivere, update windowsa radio dodatni port forward i opet isti shit.

Onda sam doslovno ostavio upaljeno i nakon cca 5 minuta iako nisu svi igraci ude u match npr jucer je partija krenula s 97 igraca i sada samo ostavim da se ucitava i pokrenut ce se kad tad... ali da je shit je i to samo takav...

a na kraju opet mi nije nesto sto ce me zadrzat vise od par sati igranja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Nezz meni uđe kroz 30sek u gejm.

probao dve partije, dašak svježine koji je dobro došao igri i zapalit ću tu i tamo sigurno.SUper je što je mapa od manjih mapa pa slijećem di znam mape 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Usao u game, prosel 300 metara i stao na claymore koji me oneshotal full hp i armor.

10/10 would play again.

Šalu na stranu, nisam neki ljubitelj BR-a ali ovo bi mogel tu i tamo baciti jer izgleda zabavno.

twice the pride double the fall
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina

Prva impresija je: jako zabavno. Šok i vjeverica, nije ni slično Apexu. Igrao sam  Blackout kratko i puno je sličnije. Gulag je jako fora mehanika. Jedina mana je veličina na disku. Meni ne jer jedino sam Apex igrao, ali frendovima koji to hoće na SSDu je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nakon 10 godina ne igranja od mog omiljenog MW ponovno me dočekao MW. Svakako preporuka za isprobati i igrati, free je, osim diskovnog prostora ništa vas neće koštatit isprobati. Gulag fora im je zakon, stvarno svaka čast za ideju.

0 0 hvala 0
4 godine
protjeran

Moram preci ovaj trening za Br mod? krenuo igrati i nekusim kako da se nagnem iza coska, koji k trebam stisnuti?isus ti mater i igri

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2020 19:35 (Borealis).

2 2 hvala 0
13 godina

Tipku na misu na koju obicno ide palac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Koja je shema sa Battle passom? Ako ga jednom uzmes, onda mozes kroz samo igranje nakupiti dovoljno COD pointsa da otkljucas sljedeci mjesec? 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Koja je shema sa Battle passom? Ako ga jednom uzmes, onda mozes kroz samo igranje nakupiti dovoljno COD pointsa da otkljucas sljedeci mjesec? 

Točno tako. Kupio sam prvi battlepass, a za drugi sam 'zaradio' igrajući. Ali sumnjam da ću skupiti za sljedeću sezonu, dosta manje igram, nisam ni nova oružja otključao, nove mape su jadne...A ostala oružja sam dotjerao do kraja (van kozmetike). 

15 godina

Igra kao da nije BR, nego neki TDM. Baš dosta blago i razvodnjeno to djeluje.

TTK je prebrz za ovo, svi kempaju po kutevima i tko prvi koga vidi je gotov. A recoil nikakv. Još mapa takva da se lako kempa.

Zvuk baš loš. Preko cijele mape se čuje pucanjava, direkcija zvuka isto skoz zeznuta, na 50 metara i na 10 se jednako čuju koraci. Sniper ima zvuk kao da tenk opalio.

Grafični isto loše izgleda. I dalje je igra mutna, zblurana, pogotovo u daljini što otežava dosta stvari. Pa jedan PUBG ima čistu sliku kad gledaš u daljinu, a ovdje sve mutno.

Apex i dalje majka BR igri, PUBG, pa čak i BF5 firesotorm mi bolji od ovoga. Ako ništa barem borbe squadova traju nešto dužem, puše imaju neki recoil pa nije lako sprejati. A ovdje klikneš i u 2 sekunde borba gotova.

Moj PC  
5 1 hvala 0
11 godina
protjeran
... zblurana slika se da srediti u postavkama unutar igre i putem nvidia setingsa za grafiku, slika mi je kristalno cista kaj se mwa tice... samo lagani hint sharpness u nvidiji... warzone cu sutra probat... nisam stigao ni vissove komentare poslusat, jedino sam procitao da se shroud zali da je zona prebrza...
the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Gledam baš sinoć malo stream dr. Disrespect, on je na pc, ja sam na ps4. 

Lik ima sniiper i smg.. Ja mogu samo na ps4 nosit pištolj, 1 pušku i one specijalne? Neki bug ili?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice