Call Of Duty Modern Warfare

poruka: 3.351
|
čitano: 704.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Samo da ne počne kao Battlefield nekima za svaki patch skidati cijelu igru...

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Jedna mala anketa jer vidim da se dosta ekipe i na reditu zali da im je procesor uvijek na 100%

Na koliko vam je procesor u igri

7 90-100%
0 80-90%
3 70-80%
5 60-70%
2 niže
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2019 11:14 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Call Of Duty Modern Warfare
Kill Frenzy kaže...

Jedna mala anketa jer vidim da se dosta ekipe i na reditu zali da im je procesor uvijek na 100%

Na koliko vam je procesor u igri

iskreno nisam niti gledao..

Meni igra leti.... doduse imam 1080ti.. a za procesor i zauzece bas i nisam zabrinut Ryzen sam siguran to dobro hendla a vjerujem da nije vise od 60% ako i tolko.

Nemam nikakvih kreševa dropova itd... radi ko maslacem podmazano sve.. a jos mi je igra na obicnom HDD-u i pazi sad igram na 4g - homebox a1...

17 godina
odjavljen

Meni je CPU usage sokantno nizak. Uglavnom na 50-55% za vrijeme normalnog gameplaya

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina

sad sam stavio cpu priority na normal i odma je palo za 20ak%

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

sad sam stavio cpu priority na normal i odma je palo za 20ak%

Jel nije po defaultu na normal??

Freak Show Inc.
16 godina

po defaultu je high. imam oko 110 frejmova a cpu na 100% i onda svako malo se smrzne.van igre kad alt tabam nemogu mozilu upalit koliko sve steak.sad je malo bolje

bf5 mi je laksi na procesoru od ove igre

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2019 12:13 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pratio sam sinoć, uz streamanje na Twitch processor mi je varirao između 70 i 80 posto.

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imas dobar klok na toj i5 , ali nema tu neke velike pomoci vidim da je i5 3330 zakucan na 90-95%.

Ja sam bas danas piknuo sapunatora da ga ubacim u mrcinu iz opisa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igra mi je duper ali sad dizat u ju nebesa  nema smisla. 

Kao prvo igra se povremeno kreša, drugo, umiranje od jednog metka i dalje prisutno.  Ništa bolje od bfa u tom segmentu.. zvuk odličan oružja isto..  

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovaj novi patch je navodno rjesio sttuter u cut scenama u sp ljudima koji su ga doživjeli. Još nema patch release.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Igra mi je duper ali sad dizat u ju nebesa  nema smisla. 

Kao prvo igra se povremeno kreša, drugo, umiranje od jednog metka i dalje prisutno.  Ništa bolje od bfa u tom segmentu.. zvuk odličan oružja isto..  

Meni su svi Bf s tehničke strane funkcionirali dobro. Sjecam se Black Ops 2 isto imalo puno ljudi stutter ,bilo puno raznih fixova.... Tako da imaju Codovi svoju povijest problema izuzev MW 4. Sp sto sam dosada probao mi je dobar.Ground War mi je  najslabiji u igri. Dobar HQ,Domination, TDM...Kad se zaželim malo ozbiljnije zaigrati CQ u Bf 5 je još space ship za ovaj Ground War.

sake08
17 godina

Ja se uvijek nadam jednom te istom.

Dedicated serveri

PROMOD-u.

Eto samo to dvoje i vidim se kako igram ovaj COD jos jaako dugo.. Za ovakvu igru dajem odmah dodatnih 60 eura.. nije problem.

Nego postoje li jos natjecanja kao što su to CLANBASE I ESL?

I ako postoje idemo napraviti jedan dobar klan s ekipom od 18+ minimum.. mislim moze i mlade ali uvijek je bolje igrati s ljudima koji imaju klince, obitelj, odrasli su, podnose kritiku, savjete i nitko im ne moze zabraniti nista.

Ako ste za javite mi u pm.. ja sam voljan cak to i voditi kao u dobra stara vremena.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2019 14:34 (toxic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Ja se uvijek nadam jednom te istom.

Dedicated serveri

PROMOD-u.

Eto samo to dvoje i vidim se kako igram ovaj COD jos jaako dugo.. Za ovakvu igru dajem odmah dodatnih 60 eura.. nije problem.

Uzea si mi riječi iz usta, ako ce omogućit dedicated servere i neku vrstu promoda to bi bija hit. Igra izgleda odlično, ima par sitnica koje moraju riješiti, baš me zanima koja su riješenja za voice acting,footsteps volume i sbmm.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2019 15:55 (Cakija_ST).
16 godina
fila2208 kaže...

Koliko si aktivan u temi kuky reko da si uzeo igru. 

Drago mi je da ima ruske brace i da ste uspjeli, molim i drugi puta

Super je kako ekipa siluje na privat e kako kupit preko Rusije, pa di su vam jebene osnove manira

Btw igra je bolji paket i radi stablinije i bolje nego sve i jedan bf na početku, i to govorim kao bf igrač 10+ god. 

Strašan posao su napravili. Kapa dolje koliko god mrzili fransizu. 

Daleko je to od aktivan. Npisao sam 3 posta u 2 dana i prije toga ništa neko vrijeme. A i ne vidim što je tu loše da sudjelujem ako nemam igru, ne napdam nikoga ili kenjam stalno po igri. Dao sam neki video koji je humorističan, i pitao dal je grafika još uvijek mutna za slučaj ako uzmem kasnije.

Nisam ni rekao da je loša igra, zapravo najbolji COD od doba MW2/Black ops1, ali eto meni se ne sviđa više takav shooter. 

14 godina

Najbolji COD do sad definitvno ali najgori user experinece ikad, ovaj mali TTK ( koji je dobar) ali u kombinaciji sa mapama di se mogu buksati na svakom jebenu kutu plus nula incijative za objective play jednostavno PTSP dobim.

twice the pride double the fall
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedino sto zasad zamjeram je nemogcnost skippanja mapa, ili biranje mapa u lobbyu i to sto nemamo dedicated servere, jer ponekad mi dodje da polupam PC zbog kampera .. 

14 godina
AmD kaže...

Jedino sto zasad zamjeram je nemogcnost skippanja mapa, ili biranje mapa u lobbyu i to sto nemamo dedicated servere, jer ponekad mi dodje da polupam PC zbog kampera .. 

To mene isto nervira malo da ne mozemo mape odabrati, u ovih 3 dana kaj sam imal prilike igrati par sati sve skupa stalno iste 3 mape igram

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan

pitanjce....se moze napraviti na pocetku teme popis ljudi (koji bi se s vremenom azurirao) koji su stavili svoje acc id-ove, da netko novi u temi lakse pronade i doda te iste? znam da nas nema puno ali cisto mi palo na pamet 

0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...
Colossus7 kaže...

ček vi se još nadate nekim patchevima? :D  I mi smo se nadali u svakoj verziji coda poslje mw orginala, ali ok treba nekada i prvi put u zivotu primiti Activision-IW BBC dok ne dođeš sebi. Dečki možda se dobije joše jedan patch pošto im je politika do sad uvijek bila jedan na launch day (malo veći) neznam jel bilo ovaj put i onda 1.2 patch za neke sitnice, pare su ubrali, to je to njihov posao je završen, ekipa prelazi na izradu coda 2020-2021.

citam ovo tvoje.upalim battle net i igra mi pocne skidat 7gb patch

jel to već drugi big patch ili je to onaj što je već izašao prije par dana?

Ako je, eto napokon su promijenili nešto, vjerovatno nema veze sa tim što im je ekipa već lagano počela zamjerati da je svake godine ista priča, a i sad imaju konkurenciju.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
17 godina
odjavljen

A jbt, sad nakon 3 partije kampfesta ugasio. Bas ga jebu s tim kampiranjem

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Jedan od razloga zašto nisam kupio igru, iako sam htio vrlo rado, nakon dugo vremena zaigrati neki cod MP. Igra je žešći kemper fest do te mjere da je smiješno, što opet nebi bio toliki problem da mape nisu dizajnirane na takav način da totalno potenciraju takvu vrstu igre, a bilo kakav pokušaj kretanja, trčanja, fokusiranog opreznog prelaska nekog dijela mape, tj čišćenje prostorije frustracijom i kažnjavanjem igrača. Gledao sam bar 4 sata gameplaya na konzoli i PC i jednostavno nemogu vjerovati kako novi cod igra debela većina igrača.

Ni mape same po sebi nebi bile toliki problem da nije TTK takav kakav je, vrlo kratak i prebrz, te jednostavno igra nema smisla na mnogo razina.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2019 22:06 (Colossus7).
14 godina
Colossus7 kaže...
Friday kaže...

Jedan od razloga zašto nisam kupio igru, iako sam htio vrlo rado, nakon dugo vremena zaigrati neki cod MP. Igra je žešći kemper fest do te mjere da je smiješno, što opet nebi bio toliki problem da mape nisu dizajnirane na takav način da totalno potenciraju takvu vrstu igre, a bilo kakav pokušaj kretanja, trčanja, fokusiranog opreznog prelaska nekog dijela mape, tj čišćenje prostorije frustracijom i kažnjavanjem igrača. Gledao sam bar 4 sata gameplaya na konzoli i PC i jednostavno nemogu vjerovati kako novi cod igra debela većina igrača.

Ni mape same po sebi nebi bile toliki problem da nije TTK takav kakav je, vrlo kratak i prebrz, te jednostavno igra nema smisla na mnogo razina.

Lik u videu nema veze a mozgom...Žali se na kampanje i onda cijeli video provede u istih 8 kvadratnih metara. 

Mape su konačno OK, nisu 3-lane bullshit kao u niz zadnjih CoD-ova, već su kompleksnije i 'zabavnije'. Problem su neke od mehanika igre...UAV koji treba izbaciti, doslovo je uvijek jedan u zraku sa svake strane, totalna debilana. Volume koraka je debelo prejak, preko mape čujem lika i znam dal je krenuo lijevo ili desno. 

Navodno je do današnjeg patcha Dead Silence bio sjeban, tj. nije ništa radio, a sad su fakat koraci nečujni kad se uključi. A po meni bi Dead Silence trebao biti perk, a ne field upgrade. 

16 godina

Moje je mišljenje da ekipa kempa jer je to naučila u pubg-u.

Više nitko ne trčkara po mapi nego čeka onoga koji trčkara..

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pogleda sam par streamova, igra mi se naoko svidila i čini mi se da ima dobar gunplay. Podsjeća me malo na stari COD i BF gjir. 

Uglavnom hvala ekipi tu na forumu šta me podsjetila da se može preko vpna kupiti. 
Izašla me 213 kn preko ruskog Battle.neta. 

Još jednom hvala <3

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Colossus7 kaže...
Friday kaže...

Uvijek se kampalo u Cod-u a ovdje je to dignuto na višu razinu. Ja po navici iz Bf probao prvo trčao,bio aktivan ali nula bodova za takav stil. Popizdim kad me dočekaju kamperi  iza ugla  s prefireom e onda i ja počnem kampirati jer inače si samo isfrustriran. Inače zabavno je igrati. Oružja su mi najbolja dosada u bilo kojoj igri po zvuku, težini ,gušt je pucati. Ali nervira me što uglavnom igram onu assault pušku m4 ili kako se već zove jer je daleko najbolja. Probao poluautomatske kao Fal ali nemaš šanse protiv automatskih pušaka. Možeš još koristiti na nekim mapama submaschine ali baš su mogli složiti neke mape i za druga oružja. Mislim da će ubaciti poslije neke.Na Ground Waru svi snajpaju po onim zgradama na mapi koja nije bila u beti,tak da mi to nije baš neka zabava.Igram ali pitanje  koliko je to igra na dulje staze?

sake08
16 godina

Znači tvoji su dojmovi da igra nema problema sa TTK+Map Dizajn+UAV+Footsteps = KempFest?

Bugove i probleme nećemo uopće sad ubacivati u priču jer su radi dizajna igre nebitni.

Pa radije bi gledao 10 sezona one nove feminazi Batwoman serije zaredom, nego igrao ovo igrao 3 sata u komadu na način kako sad trenutno svi igraju.

Ovo je tragedija šta napraviše od semi-fast paced shootera, gdje su nekada i kemperi , rusheri, te sve između ove dve kategorije igrača mogli igrati istu igru na istoj mapi, i da je svatko našao neku zabavu za svoj stil igre. Ovo nije cod, ovo je što ekipa kaže Call of Claymore Modern Camping. Ovo je tragedija upakirana u šareni celofan grafike i fizike.

Ovo će bit mrtvo puno prije nego krenu ubacivati lootboxeve, mikrotransakcije i ostale moderne bolesti.

Stoje na prozoru ili vratima 10 minuta i gleda u jednu točku da netko prođe da ga sasiječe sa 2-3 metka instant. Okruže se Claymorima za svaki slučaj, zvuk na max da čuje ako se netko usudi kretati po mapi. Zabavno nema šta, pa više akcije i zabave sam vidio IRL guleći stražu usred maglovite noći, dok kolega i ja patroliramo oko rampe 2 i pol ujutro gdje će prvo auto prolaziti u vojarnu tek tamo negdje oko 6 ujutro.

Sori ljudi, ali kome je ovo zabavno, ja mu zavidim na tome koliko male standarde za entertainment value ima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2019 22:28 (Colossus7).
15 godina

Čovjek gledao gameplay, sve zna nema šta.

Ja iskreno moram priznat  nikad u codu nisam bio toliko izgubljen i nemoćan, a opet toliko uživam dok moja em pe petica melje silencana.

kako je igra zarazna. Točno onaj stari mw feeling u novom ruhu sa masu sadržaja.

Fora je, nema trčanja, nema ono e mljet ću ljude. Treba ići metodično, pametno. Da, ekipa odvratno kampa. Ne znam kako naći sredinu, ako smanjiš ttk svi se boje, ako ga digneš onda opet su svi sponge i jump proneaju itd.

Ljudi se teško uoče na mapama, mape su prepune sadržaja koje odvlači pažnju....

nez opucao sam 4-5 sati i mogu reć da samo uživam. Da ubije  me netko svatko malo iz kampa, iza leđa ili nešto, ali to je cod, uopće me to više toliko ne frustira.

Super što se okupila iskusnija ekipica pa će bt super privatnih mečeva.

Sve u svemu za mojih 200kn, siguran sam da će ić 300+ sati ladno.

Možda bude neki free week pa si probajte, barem da osjetite, ono što ne možete gledajući gameplay.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
fila2208 kaže...

Čovjek gledao gameplay, sve zna nema šta.

Ja iskreno moram priznat  nikad u codu nisam bio toliko izgubljen i nemoćan, a opet toliko uživam dok moja em pe petica melje silencana.

kako je igra zarazna. Točno onaj stari mw feeling u novom ruhu sa masu sadržaja.

Fora je, nema trčanja, nema ono e mljet ću ljude. Treba ići metodično, pametno. Da, ekipa odvratno kampa. Ne znam kako naći sredinu, ako smanjiš ttk svi se boje, ako ga digneš onda opet su svi sponge i jump proneaju itd.

Ljudi se teško uoče na mapama, mape su prepune sadržaja koje odvlači pažnju....

nez opucao sam 4-5 sati i mogu reć da samo uživam. Da ubije  me netko svatko malo iz kampa, iza leđa ili nešto, ali to je cod, uopće me to više toliko ne frustira.

Super što se okupila iskusnija ekipica pa će bt super privatnih mečeva.

Sve u svemu za mojih 200kn, siguran sam da će ić 300+ sati ladno.

Možda bude neki free week pa si probajte, barem da osjetite, ono što ne možete gledajući gameplay.

Fila, igrao sam betu 2 dana bez prestanka za slobodan vikend, kao i većina starih cod hardcore igrača, vidim da su jako toga malo bitnog promjenili. To mi je dovoljno da skuzim na čemu je igra. Imam oči i uši, imam frendove i hrpe foruma i youtube kanala koji govore o istim problemima i nezadovoljstvu, jebiga valjda je danas popularno uopće nemati mišljenje ako se ne slažemo. 

Sve što sam napisao nakon dojmova o beti i tu i na PC ekspertu, vidim još uvijek uredno stoji u igri, tako da dalje nemam šta dodati, dojam je da je više nezadovoljnih nego zadovoljnih igrača, te nema kruženja i filozofiranja oko toga.

Sad se samo možete nadati da će Activision-IW slušati zajednicu i pokrpati sve bitno, što bi odkako je cod serijala znači od 2003 godine bio presedan tj. prvi put da takvo nešto naprave. Nada umire posljednja. Da srede neke stvari sutra bi kupio igru i zajebavao se sa ekipom na discordu i serverima. Samo moje iskustvo sa svakim codom poslje orginalnog MW govori drugačije.

Ni prije nisi u većini codova sa dobrim igračima mogao samo tako trčati i samo mljeti ekipu, bio je puno veći balans, i bilo je kempera ali ni blizu ovoga tj, da je cijela igra dizajnirana da je jedino tako možeš i igrati. Nije do para, nije do toga tko je u pravu, igra nije opravdala ni 30% hajpa kojeg su gradili oko nje, to sad sve više ljudi uviđa. Nije bitan t-k ratio, na kraju kad odigraš 2 sata i izađeš iz igre i kad se podvuče crta postavlja se samo jedno bitno pitanje:  da li sam se zabavio i da li jedva čekam da se opet spojim online?

To je nešto što će kroz sljedeći tjedan-dva svatko morati odgovoriti za sebe.

17 godina

Ekipa,

nemojte se zalit na kempanje toga je uvijek bilo.

Doduse pretpostavljam da igrata modove gdje ste naviknuti da svi jure po mapi pa je sada to malo smirenije...

igrajte S&D i to je to.... pa kad lik kempa nejda se... polako i oprezno. Cisti gust..

Za svaku taktiku ima kontra taktika..

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2019 8:37 (toxic).
Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice