Call Of Duty Modern Warfare

poruka: 3.351
|
čitano: 704.557
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
protjeran
Re: Call Of Duty Modern Warfare
Del_Boy97 kaže...
blyat kaže...

Jedna njuberica po principu ,,tko pita, ne skita."

Instalirao sam ju na HDD, htio bih ju preselit na SSD. Dakle, uninstall i install na SSD, hoće li mi ponovno skidati igru i hoće mi spremljen dosadašnji napredak u igrici? SP riješena prva misija, MP dogurao do levela 7 ili 8.

samo ju cut->paste na ssd i onda ovo sa linka

Riješeno, hvala!

lndestructible kaže...

Moji dojmovi,,velike mape ground warovi itd.. mi ne pasu nikako,,grafika mi je onako nit vamo nit tamo osrednja,, Battlefield je tu puno jaci i bolja je grafika nekako realnija, tu mi je grafika kao u crtanom filmu,,igvirost je puno bolja nego prijea meni osobno najvise pase REALISM mode tu mogu postici najbolji rezultat i najvise mi je sjeo..sve u svemu ja sam zadovoljan igram ga vise i drazi mi je nego Battlefiled al to je vjerojatno navika samo :)..

PS:mozete poboljsati grafiku ako stavite rendanje iznad 100,, medjutim razlika je skroz mala al eto tko pati na nijanse nece imat pjeskovitu grafiku kao po defaultu :) .

Meni je renderiranje na max, 200.

9 godina
neaktivan

Ako stavim rendanje na 200 padne mi fps na 40 a imam 2060 igram na full hd dakle neisplativo jednostavno nisu napravili dobru grafiku i to je to :) a i kada stavim rendanje na 200 nije mi sad ono WOW efekt koja razlika vidi se ali nije to to..

Slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
14 godina
lndestructible kaže...

Ako stavim rendanje na 200 padne mi fps na 40 a imam 2060 igram na full hd dakle neisplativo jednostavno nisu napravili dobru grafiku i to je to :) a i kada stavim rendanje na 200 nije mi sad ono WOW efekt koja razlika vidi se ali nije to to..

Ne znam kaj vi pričate, meni je grafika i bolje od standarda za jedan CoD, uopće nemam nikaj loše reći po tom pitanju. Na velikim modovima izgleda loše, to je istina, ali to niti ne igram.

5 godina
protjeran

Inače sam igrač CS:GO-a, ovo mi je prvi CoD MP ikad, može li se namjestit na Team Deathmatch-u određena mapa, a ne da mi random daje?

0 0 hvala 0
5 godina
protjeran

Evo vam HW Info nakon 45 minuta gejmanja CoD-a. Apsolutno sve na max postavkama.
Ryzen 7 2700x, Nitro 5700 XT.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2019 17:42 (blyat).

0 0 hvala 0
16 godina

88 stupnjeva max na radeonki? da nije to malo vruće frende? Mislim da ti ventovi od grafičke vrište :D

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Ono što mi je najviše smetalo kod CoD-a svih ovih godina su bili zvukovi puški i općenito svi zvukovi su bili toliko lošiji od onih u Battlefieldu da je bilo neusporedivo. Al eto sad su to napokon napravili kako spada. I puške imaju neku "težinu", prije je sve to bilo puno lošije. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...

Ono što mi je najviše smetalo kod CoD-a svih ovih godina su bili zvukovi puški i općenito svi zvukovi su bili toliko lošiji od onih u Battlefieldu da je bilo neusporedivo. Al eto sad su to napokon napravili kako spada. I puške imaju neku "težinu", prije je sve to bilo puno lošije. 

Puske zvuce,ponasaju se i izgledaju stvarno odlicno do sad su u COD-u bile ko puske na vodu sve iste bez recoila ovo sad je jako dobro odraeno.

Ja neznam dal sam ja jedini ali svaki lobby bilo koji game mode svi toliko puno kampaju da to nema smisla,a da ne govorim o tome da nitko ne igra objective :/

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan

Nvidia Highlights mi ne funkcionira, bas sam se ponadao da se snimiti par dobrih klipova, kad ono nista, iako je u settings sve upaljeno. Ima li jos netko isti problem? 

16 godina
dad0r kaže...
antimadridista kaže...

Puske zvuce,ponasaju se i izgledaju stvarno odlicno do sad su u COD-u bile ko puske na vodu sve iste bez recoila ovo sad je jako dobro odraeno.

Ja neznam dal sam ja jedini ali svaki lobby bilo koji game mode svi toliko puno kampaju da to nema smisla,a da ne govorim o tome da nitko ne igra objective :/

Ne znam dal su od bete šta dizali recoil, ali i dalje je to dosta slabo naspram BF-a, a kamo li naspram drugih igri.

15 godina

Kuky jesi uzeo igru? 

Za sve vas koji mi spamate inbox, pretražite temu

Par puta sam stavio već kako se kupuje ruski cod.

Avira vpn

Novi acc ruski

Rusija

Buy

Gasi vpn

Kreditna kartica

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam kupio u argentini, 30 eura. Bez ikakvih problema. Na Rusiji nije htjelo "priznati" kreditnu. 

16 godina
fila2208 kaže...

Kuky jesi uzeo igru? 

Avira vpn

Novi acc ruski

Rusija

Buy

Gasi vpn

Kreditna kartica

Ma jok, uzeo sam RDR2 rađe. Pa gdje bi stigao sve te igre igrati, a i još k tome imati mjesta za 10 igri po 150gb haha

13 godina

Dečki,samo da pitam,da li je moguće igrati ''Night Mode'' sa Standard Edition verzijom igre?

I da li vi imate jak stuttering i lagove kad kad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prije nekoliko minuta sam imao tolike frame droppove da to nije bilo normalno, proc i grafa se oboje popeli na 100% sve se zamrzlo. Sada nakon restarta opet radi sve normalno

7 godina
odjavljen

sick izgleda igra. 

evo prvi put da me igra izbaci radi diskonekcije s blizzard serverom. 

inked guy who loves tech, music, gaming, netflix and pussies.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2019 23:03 (_itsmoriarty).

1 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Kuky jesi uzeo igru? 

Avira vpn

Novi acc ruski

Rusija

Buy

Gasi vpn

Kreditna kartica

Ovak napravio i uspjelo jedino nisam zgasio VPN prije unosenje kreditne al je radilo tak i tak cini se.

BTW, add ak hocete: stephania420#2955

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2019 23:46 (8ax).
17 godina

Nije loš SP; dobar tease na kraju. 7/10

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
fila2208 kaže...

Kuky jesi uzeo igru? 

Avira vpn

Novi acc ruski

Rusija

Buy

Gasi vpn

Kreditna kartica

Koje vi komplikacije izvodite radi 90kn razlike... 

13 godina
BeLLicus kaže...
fila2208 kaže...

Kuky jesi uzeo igru? 

Avira vpn

Novi acc ruski

Rusija

Buy

Gasi vpn

Kreditna kartica

Koje vi komplikacije izvodite radi 90kn razlike... 

Kako 90kn? Koliko se ja sjećam igra je 60€, a ja je uzeo za cca 27€. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina

Skočio i ja do Rusije po igru i mogu reći da sam prezadovoljan, pogotvo na optimizaciju i performanse. Sve nafrljeno na max (i ray tracing) i FPS ne pada ispod 80FPS. Očito taj ray tracing nije toliko opterećenje (kao u BFV) kada se napravi dobra optimizacija.

Evo par slika:

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Feeling pucanja je odličan! Evo malo TDM gameplaya

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
FileFicho kaže...

Očito taj ray tracing nije toliko opterećenje (kao u BFV) kada se napravi dobra optimizacija.

OK, treba biti posten i reci da BF5 izgleda puno raskosnije i da je vjerojatno puno tezi za raytracing. Sad sam odigrao partiju BF-a samo da vidim kako mi nova grafa radi i nakon cijelog dana CoD-a BF mi izgleda znatno bolje.

CoD mi je grozno zabavan ali ti lagovi jebeni me bas izludjuju. Barem 2-3 puta u satu zapne igra na par sekundi. A kracih lagova ima bas jako puno. To kad poprave bit ce mrak

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2019 1:19 (Friday).
17 godina

Moram priznati, dobro sam se namučio s konfiguriranjem svoja dva routera kako bih dobio Open NAT u igri.

ZTE 931 VII napredniji model u kombinaciji s Asus RT-N18U.

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Moram priznati, dobro sam se namučio s konfiguriranjem svoja dva routera kako bih dobio Open NAT u igri.

Open NAT? Sta je to? Zar nismo prosli vrijeme kad su se morali portovi otvarati radi igara?

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Open NAT? Sta je to? Zar nismo prosli vrijeme kad su se morali portovi otvarati radi igara?

MW nas je malo vratio u prošlost, nažalost ne samo figurativno.

Nisi skužio da ti u multiplayeru stoji dolje lijevo NAT Type i da je "default" moderate?

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
16 godina

Mene zanima jel engine jos uvijek izvedenica Quake engine iz prijasnjih CoDova, tj. jel treba imat 2x FPS od refresh ratea da se dobije potpuno gladak gameplay?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2019 2:02 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Nisi skužio da ti u multiplayeru stoji dolje lijevo NAT Type i da je "default" moderate?

Kod mene je STRICT. Kakve to veze ima?

8ax kaže...

Mene zanima jel engine jos uvijek izvedenica Quake engine iz prijasnjih CoDova, tj. jel treba imat 2x FPS od refresh ratea da se dobije potpuno gladak gameplay?

A ne znam, ja sam na 60 Hz

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
...

Kod mene je STRICT. Kakve to veze ima?

8ax kaže...

A ne znam, ja sam na 60 Hz

Ja sam isto na 60Hz ali 4K pa neznam jel to 1080Ti moze gurat na 120+fps.

Ovo za strict, nemres hostat game i mislim da se na neke hostove uopce nemozes spojit, bar je tak bilo davno.

17 godina
odjavljen
8ax kaže...

Ja sam isto na 60Hz ali 4K pa neznam jel to 1080Ti moze gurat na 120+fps.

Ovo za strict, nemres hostat game i mislim da se na neke hostove uopce nemozes spojit, bar je tak bilo davno.

Hm, ne znam bas da bi 1080ti mogla na 120 fps. Zapravo sam poprilicno siguran da ne bi mogla. Osim uz neko drasticno rezanje detalja.

Imam firewall dosta strogo postavljen ali jebe mi se za strict NAT - za sada sve radi

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice