Do kada je točno, po našem vremenu, beta?

Sutra u 19h.
Sutra u 19h.
Sigurno nije do 22?
Copy paste dojmova mene kao veterana serijala što sam napisao na drugom forumu :
Blurry bug problem koji ima hrpa ljudi na PC verziji : probao sve žive postavke i igranje sa graphic settings, rezom, na dva različita monitora, antialias sve opcije, film grain, jednostavno igra je premutna, nemogu je natjerati da mi pokazuje screen u nativnoj rezi od monitora. Probao jedno 10 puta uć i izać iz igre. Nula bodova.
80% toga ne vidiš na daljinu, pogotovo ako njubare kempaju, a mape su takve da kempaj dosta igrača.
Zblurano smeće. Gledam youtube video early bete lik igra na PC sve se vidi ko na dlanu.
Ali dobro, odigrah do lvl 25, dojmovi su tu, neću kupovati niti igrati igru.
Zvuk super osim najbitnijeg footsteps, kurca nečuješ tj, nemožeš odrediti odkud neprijatelj dolazi ili je mozda teamate. Beskoristno. Probah stereo, probah sluške + zvučna 7.1 sistem od 150 eura. Ima nekih 5 opcija za zvuk, sve su praktički iste te razlika je samo u oštrini zvuka i basa.
Weaponi su ok, zvukovi super, klasika, svaki se drugačije ponaša i imaju unikatan recoil i neki osjećaj težine iza sebe dok pucaš. Uglavnom izvlačenja ili clutcha nema jer ako je netko naciljao prije tebe stvar je gotova, padaš vrlo brzo i ekspresno, možda usporedbo sa starim codovima malo i prebrzo.
Grafika je meh, lijepi efekti koji ti samo odmažu dok pokušavaš ostati živ. Najgori efekt prelazak iz vrlo svijetlje u vrlo tamnu prostoriju ili kontra na neki dio mape, gdje si praktički dok oni obave taj svoj efekt realizma prilagodbe očiju vojnika novoj svjetlosti ti si slijep jer nevidiš ništa dok se kontrast ne vrati na normal. Naravno padaš mrtav jer te pokose dok nevidiš ništa.
Streakovi su klasika i nisu overpowered, bar ovi početni. Nemaš osjećaj ko u nekim Codovima da kad lik opali killstreak je upravo dobio * I Win* button.
Igra praktički nema hip-fire ili no-aim close quarters fire, nego si primoran i na encounterima od metar-pol metra raditi aim down the sight, sto je ogromno gubljenje vremena i retardian osjećaj skroz. Radi toga sam primjetio da ekipa ustvari radi upravo toga malo više kempa nego inače i jedno 70% vremena se kreću ciljajući niz nišan. Ništa bolje nije ni na SMG weapons koji su za razliku od assault puški koje su ok na daljinu beskorisne i na blizu i na daleko.
Aim down the sight katastrofa čim se malo mičeš, osjećaj plivanja nišana je toliko naglašen da je furanje na realizam totalno postavljeno nauštrb gameplaya.
Ping i serveri isto odlični, po onome što pokazuje score table međutim Netcode je živo smeće, da citiram jednog kolegu :
**- ground war je jedan velikii clusterfuck
- hit reg je i dalje čudan, već si 2m iza zaklona i onda crkneš, nekad umreš odmah istu sekundu, nekad doslovno pucaš nekog metak po metak po 4-5hitova i dalje je ta osoba živa, a ti umireš od njegovog nekontroliranog spraya
- sama stabilnost igre je gora nego trenutno stanje u HK, nije mi jasan onaj delay kod spawna, igra se doslovno smrzne na koju sekundu
- način baratanja s vratima je plus, ali sama izvedba je loša + totalno znaju biti zbugirana
Previše toga za popraviti, za igru koja izlazi za mjesec dana.**
Najgora stvar od svega mi je kretanje i količina vremena koja prođe nakon što stisneš aim down the sight te dok lik zapravo dovuče pušku do glave i dok možeš zapravo gađati, vrlo sporo i vrlo šlampavo, čini se ko čitava vječnost u masu situacija, dok baja naravno nanišanio i kempa negdje zavučen. Pogotovo ako imaš neki attachment koji još to dodatno usporava.
Skakanje i kretanje je hit & miss, nekad nemaš pojma jesi li se zapravo uspješno popeo ili ćeš zapeti na pol puta i popiti metak. Nemaš uopće osjećaja za kretanje lika radi tog nekog furanja realizma.
Tactical sprint je super, imaš haul ass i double haul ass, odlično za preći brzo neke dionice. Fov settings je super možeš sebi složiti šta hoćeš.
Mape su lijepe iako su taktički užaš. 90% vremena ili nevidiš lika od kud se kempa ili te posprejaju čim izviriš iz nekog kuta-prostorije, jer toliko je mjesta za kempat i sakriti se jednostavno nema šanse raditi neki room-clear, ili suvislo se kretati, koliko god ti skenirao, bio pažljiv, šunjao se, pa i situacija di izubijaš protivnički team sa boka ili leđa, uvijek ali uvijek te netko sašije sa strane gdje je praktički nemoguće da ga vidiš ili ubiješ. Mislim da je ovo namjeran dizajn mape da bi njubare i oni koji preferiraju kempati, tj lower skill igrači imali ikakve šanse da nešto ubiju i zabave se. Već viđeno u nekim MP FPS-ovima.
Očekivao sam sporiju i više taktičnu igru, ali ne ovo, ovo je presporo i pre-random, slide je beskoristan, crouch i prone praktički se ne koriste, jer isto traju čitavu vječnost dok animacija napravi svoje. Ko se sjeća koliko je prone button puta spasio dupe nekome u starom codu kad se prepucava nasred otvorenog prostora sa protivnikom koji je ostajao stajati zna o čemu pričam. Najveća razlika je dok ideš u prone ili crouch i još se krećeš tj. ne stojiš na mjestu, radi realizma puška di si naciljao se počne micati okolo te moraš raditi nanovo aim. Game over u 90% slučajeva.
Lean je fora jer je na jedan button, ali nema biranja hoćeš ljevo-desno ko prije. Stisneš i gdje te igra postavi na kutu ili iza kutije tu si. Nemaš nikakve kontrole niti finese oko toga. Stari codovi sa leanom su bile čitave finte i razlike hoćeš li dobiti gunfight ili ne.
Sniper su toliko gimpali da je to prežalosno da bi bilo uopće i smiješno.
Neznam možda sam jednostavno previše naviknut na stari cod modani quake engine koje je bio snappy i responsive jedno 3 koplja iznad ovog.
Uglavnom pomak naprijed usporedbo sa prijašnjim codovima iza Cod4, ali u suštini malo drugačiji battlefield sa puno više spray & pray i kempanja na određenim mapama, te lošijom fizikom kretanja i ciljanja.
EDIT: modovi igre su odlični, ali džaba kad su najbitnije stvari fail.
...
Ali inače, super igrica
...
Ali inače, super igrica
da da, za pre-alpha stage igru do jaja :D
Sniper su toliko gimpali .- Ako smijem pitati , što znači gimpali su sniper . Guglao sam i nisam našao objašnjenje. Igru sam obrisao sa PS4 pro jer su u opasnosti bili dualshock kontroler i 4k Tv. Na živce mi išlo kad ovi mitraljezići brže ruše na velikoj udaljenosti od samog snajpera
Sniper su toliko gimpali .- Ako smijem pitati , što znači gimpali su sniper . Guglao sam i nisam našao objašnjenje. Igru sam obrisao sa PS4 pro jer su u opasnosti bili dualshock kontroler i 4k Tv. Na živce mi išlo kad ovi mitraljezići brže ruše na velikoj udaljenosti od samog snajpera
Ma stari ne trudi se, igra je toliko broken da je totalno nebitno.
Cijelu betu in the nutshell je Joe objasnio na 8:55min:)
Znači ako sam dobro shvatio vi bi ste htjeli sporiju taktičkiju i realniju igru gdje vas prone spašava u 1v1 situacijama i gdje se stignete okrenuti ako vam netko puca u leđa?
Iskreno, neznam kak ocijeniti igru.
Reklamira se kao povratak korijenima, ali je sve samo ne to.
Brzina napucavanja je kao u Advanced Warfare ... tak da neznam na koje korijene su mislili.
U menu kad uđem, vrti se na 15FPS, u igri je lockano 60 (pretpostavljam da će se to riješiti).
Izgleda lijepo, i vjerujem da će singleplayer biti bomba ... al da ću za SP kampanju od par sati dati 60 eura, malo sutra.
Zato im hvala na otvorenoj beti, što su se potrudili biti transparentni, ali meni nažalost (ili sreću) to nije sjelo, nadao sam se koliko toliko slično igri ko što je bio CoD:MW prije sto godina, ali dobio sam ćušpajz sličniji APEX-u.
Kad želim konkretno MP napucavanje, upalim RS: Siege.
Može li neko od ovih što su uzeli igru preko Rusije, napisati kako su to uradili?
Sve je OK i u rubljima, dok se ne uđe u acc na Battle.netu, onda se vraća cijena na Eur.
Može li neko od ovih što su uzeli igru preko Rusije, napisati kako su to uradili?
Sve je OK i u rubljima, dok se ne uđe u acc na Battle.netu, onda se vraća cijena na Eur.
Moras novi account napravit da ti je drzava rusija
I onda se kao gift uzme za moj pravi acc?
Kakvi rublji??? Budi inženjer do kraja i plati u ojerima
To ti nemam pojma
Ja igram na tom accountu kad nemam blizz igre
Mozda ti je i sigurnije tak jer ipak su to mucke pa da si ne ugrozis pravi account
Kakvi rublji??? Budi inženjer do kraja i plati u ojerima
Nije mi toliko dobra igra
Opet velim ako neko hoce igrat igru koja ima realne i dobre efekte (muzzle flash,dim),i takticka je i ima isti TTK ko ovo smece od igre Insurgency čeka.
AAA release nemre napravit tak dobre mape i balans oruzja ko mala kompanija,žalost.
Iskreno se nadam da ce franšiza što prije propast,za dobrobit gaminga.
Mislio sam kupiti, ali odsutao od kupnje. Prvi dojam dobar, a što sam više igrao, to mi je igra bila gora.
Jednostavno mi dosadan gameplay.
Mislio sam kupiti, ali odsutao od kupnje. Prvi dojam dobar, a što sam više igrao, to mi je igra bila gora.
Jednostavno mi dosadan gameplay.
To je istina no mislim da mi nece bit na kraju zao tih 200kn
Pogotovo ak SP bude oke, a valjda i bude. Vec jako dugo nisam igrao neki SP fps
Do Bad Companyja 3 će poslužit svrsi.
Sve je mirisalo na to da ću kupiti svoj prvi COD, ali ništa od toga.
Ovo je ipak COD očito prije svega, GW je izgleda prošireni domination sa vozilima. Popratim još da li će biti kakve promjene po tom pitanju...
Drago mi je za COD populaciju....
Mislim da kenjaju da su uzeli preko rusije (izvinjavam se) jer sam oprobao na par razlicith nacina i ne prolazi uplata uopce,a to za gift ti isto nece proc jer javi gresku da nije podrzano za tu valutu kupovat kao gift.
Imam blizard acc gdje je drzava rusija tada ti prikaze cijene u njihovoj valuti i dodjes do placanja sve se cini da si uspio ok,kad odaberes paypal logiras se bude ti paypal na ruskom i kliknes plati odbije te.
Probano s karticom takodjer ne prolazi odbije uplatu,dodje sve do kraja i odbija.
Prije nekad sam tako uzimao preko meskika fifu sebi idrugima,pa bf i prolazilo je ok,ali ovdje ne,a i mozda bolje da nije proslo naigra sam se ove bete iskreno bf4 je bolji i sada od ovog.
Ovde ko spajdermeni,skacu,ligaju,sleginju se,klizeci,pucaju sve u isto vrime...koji k...usrali su s tim zesce.
Mislim da kenjaju da su uzeli preko rusije jer sam oprobao na par razlicith nacina i ne prolazi uplata uopce,a to za gift ti isto nece proc jer javi gresku da nije podrzano za tu valutu kupovat kao gift.
Imam blizard acc gdje je drzava rusija tada ti prikaze cijene u njihovoj valuti i dodjes do placanja sve se cini da si uspio ok,kad odaberes paypal logiras se bude ti paypal na ruskom i kliknes plati odbije te.
Probano s karticom takodjer ne prolazi odbije uplatu,dodje sve do kraja i odbija.
Prije nekad sam tako uzimao preko meskika fifu sebi idrugima,pa bf i prolazilo je ok,ali ovdje ne,a i mozda bolje da nije proslo naigra sam se ove bete iskreno bf4 je bolji i sada od ovog.
Ovde ko spajdermeni,skacu,ligaju,sleginju se,klizeci,pucaju sve u isto vrime...koji k...usrali su s tim zesce.
Ne prolazi zato što si hendikepiran. Imaš tutorijala na internetu količine Atlantskog oceana, to što si ti nesposoban to je tvoj osobni problem. Nabijem te.
Ne prolazi zato što si hendikepiran. Imaš tutorijala na internetu količine Atlantskog oceana, to što si ti nesposoban to je tvoj osobni problem. Nabijem te.
Molim vas glas:
19 | Nabijem Hrku |
---|---|
1 | Ne nabijem Hrku |
Mislim da kenjaju da su uzeli preko rusije jer sam oprobao na par razlicith nacina i ne prolazi uplata uopce,a to za gift ti isto nece proc jer javi gresku da nije podrzano za tu valutu kupovat kao gift.
Molim vas glas:
Hahaha...gade...dodjes li za vikend vidit cemo ko ce koga nabijat
A kaj drugi bum igral nego CoD, hoću konačno neki solidan MP FPS, i ovo me zadovoljava. Da me jebeš bolje je od zadnja 3 Battlefielda. Mislim da mi već sad nebi bilo žao dati 200-250kn, ali pričekat ću release. Nisam razočaran je sam očekivao CoD, a ne BF kao neki, znao sam da će onaj 32vs32 mod biti smeće, ostalim stvarima sam zadovoljan, naravno neki tweakovi su potrebni.
A kaj se tiče kupovine iz drugih regija, opet ponavljam, ja sam kupio Overwatch u Argentini bez problema (acc. mi je postavljen na Argentinu), i planiram tako i ovo, nekih 240kn...
Znači ako sam dobro shvatio vi bi ste htjeli sporiju taktičkiju i realniju igru gdje vas prone spašava u 1v1 situacijama i gdje se stignete okrenuti ako vam netko puca u leđa?
Je ne kuzim zasto se ekipa zali na TTK, meni je ovo predobro...2 v 2 mi je predobro bilo igrat. No mozda zato sto ne mogu izgubit 2 vs 2... To mi je nekada davno u cod 2 i 4 bio zastitni znak. Obozavao sam igrato 1 v 1 ili 2 v 2