Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.341.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Ghost pogine U mw2 a soap U mw3
Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
13 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
nul-3 kaže...
MalenoSelo kaže...

Boys, he's alive!!!

:DD

No, he isn't {#}

Shitmarker

U softcoru!

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
13 godina

Pozdrav,novi sam na forumu.Ovo možda nije vezano za ovu temu,ali me zanima me da li bi ja mogao pokrenuti COD MW3 na Acer eMachines e728 laptopu

konfiguracija: procesor- intel pentium(r) dual-core CPU 2.30 GHz,2.30 GHz

RAM memorija-2 gb

grafička-intel gma 4500m,64 mb (ja sam stavio na 128mb)

HDD-320 gb

zanima me još dali bi se isplatilo da stavim još 2gb rama.hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 21:35 (kristijan6).
14 godina
kristijan6 kaže...

Pozdrav,novi sam na forumu.Ovo možda nije vezano za ovu temu,ali me zanima me da li bi ja mogao pokrenuti COD MW3 na Acer eMachines e728 laptopu

konfiguracija: procesor- intel pentium(r) dual-core CPU 2.30 GHz,2.30 GHz

RAM memorija-2 gb

grafička-intel gma 4500m,64 mb (ja sam stavio na 128mb)

HDD-320 gb

zanima me još dali bi se isplatilo da stavim još 2gb rama.hvala.

odi na stranicu canurunit pa pogledaj...

LoL EUW: Pomahn1taly
13 godina

već sam pogledao i tamo piše da nemogu pokrenuti a na youtubu sam gledao video i čovijek je sa tom istom grafom pokrenum cod i radio je bez problema.

14 godina

ako je konfa ista kao i njemu onda nemas sta izgubit...kupi je 

LoL EUW: Pomahn1taly
16 godina
neaktivan

Ta stranica je smeće i nije vjerodostojna, imaš integriranu grafičku, i kupiš li je, to neće na ništa ličiti. Radije štedi za novi komad hardwarea.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

Za 2700 odličan kom nađeš

recimo ovaj, možeš proči i jeftinije ali ovo mi se sviđa zbog kučišta.

Ups

http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/pc-gaming-oglas-4365422

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 17:27 (nul-3).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nek si složi (il nek mu netko složi) pa nek kupi u Links-u! {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Ne Links jer je užasno skup. nek kupi u ADM-a/Protisa.

Sorry za OffTopic.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
16 godina

1 spec ops , 3 face off mape za ovaj mjesec , za xbox elite premium ///neugodno sam šokiran , iako te mape izgledaju dosta dojmljivo za razliku od dosadašnjih mapa . Još jedan mjesec bez normalnih  MP mapa koje svi najviše priželjkuju , djeluje kao da žele baš sve igrace potjerati s ove igre. Aj možda ce baš bit ok taj face off - ali ja , a vjerujem i vecina preferira igrat s više igraca .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Malo previše favoriziraju xBox tj. sve konzole, mogli bi malo zainteresirati PC igrače, sigurno bih bilo više {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Je, cili su ka ludi za PC gamerima...
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan

Gledaj to s ove strane {#}

16 godina

Jedino objašnjenje za izdavanje face off mapa  je da samim time što ove mape nisu punokrvne mp mape , izdavac nemora prilagodit mapu survival-u  , koji i ovako niko ne igra , cuo sam glasine da su ovo zadnje face off mape koje ce izac za mw3  , tak da mi je sad lakše , napokon (bar se nadam )  od sljedeceg mjeseca stižu normalne mp mape . ^^

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ajmo mi PC gameri otvorit neku BUG grupu na steamu pa nekad nabaciti koju igru. Znam da nas je malo, ali bi se valda okupili za jedan tim i derali noobove po serverima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Jedino objašnjenje za izdavanje face off mapa  je da samim time što ove mape nisu punokrvne mp mape , izdavac nemora prilagodit mapu survival-u  , koji i ovako niko ne igra , cuo sam glasine da su ovo zadnje face off mape koje ce izac za mw3  , tak da mi je sad lakše , napokon (bar se nadam )  od sljedeceg mjeseca stižu normalne mp mape . ^^

Splinter Cell Conviction???? Anyone???

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
15 godina
Bubabug kaže...

Prva me podsječa na Arica Harbour mapu iz Battlefield: Bad Companya dvojke.

Druga mi vuče na Downpour/Overgrown iz Call of Duty 4: Modern Warfarea

Zadnja mi vuče isto na nešto, ali sjetit ću se tek kada se ujutro probudim :D

Laku noć. Umoran kao pas, iscrpljen od košnje.

13 godina
protjeran
Bubabug kaže...

1. mapa je prelosa

2. me podsjeca na onu jednu sp misiju u cod4, ne mogu se sjetit kako se zove ugl ide se po noci, ima je u spec opsu u mw2 :)

3. me iskreno podsjeca na igru prototype kad pocne neka pobuna il tak nes u gradu pa je sve razvaljeno

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
15 godina
neaktivan

LoL, onaj džip bijeli pojavljuje se na svakom kutu..

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
16 godina

Kako ovo lose izgleda ... Uzas.

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Slažem se s izgledom mapa. Stvarno bi mogli neku Steam grupu. Onak, čisto 4fun! {#}

13 godina
neaktivan
Ova igrica me iz dana u dan sve vise zivcira.Sad se vracam na mw2
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svi vi pljujete po igri, a kladim se da nitko od vas nema klan i da igrate solo. 

Nitko ne zna kako je kada vas 6 krene igrati i igra cijelu noć, kada ownate i kada se svađate.

Kada naletite na hakere pa im hebete mat3r i razvalite ih totalno.

Nitko ne zna ustvari kako je igra odlično, da se svi vi skupite koji pljujete i igrate na ts-u ili skypu ne biste je prestali igrati!

C0D nije igra za solo, c0d je za teamplay i zabavu. 

Znam da ću sada dobiti 100-tinjak TD-ova, ali boli me krc. Svoje sam rekao.

...

9 9 hvala 3
13 godina
neaktivan

Zato kažem da organiziramo neku Steam grupu, ubacimo se na TS kanal (ja imam 2 slobodna) i ownamo.

Za ideju o Steam grupi @nul-3!

16 godina
neaktivan

Igrao sam ih ja u "pravim uvjetima" ( skype, nas 5-6, noć, ljeto, igraj dokad hočeš ), igrao sam ih dosta u pravim uvjetima, zato i kažem da je četvorka najbolja, a MW2 jedini koliki toliki iskorak serijala nakon nje ( i to samo u MPu ), bio je igriv, zabavan, s nešto inovacija, da nisam igrao kao što jesam, nebi ni bio svjestan koliko su BO i MW3 mlaćenje prazne slame, čak smatram da osoba koji nije provela dovoljno vremena uz njih uopće može dati koliko toliko objetkivan dojam. Vidin da je pristup cod fanova 90% slučajeva pogrešan, po vama bi se cod zapravo svidija svima, a oni kojima se nesvidi su sami krivi jer ga neigraju u pravim uvjetima, da jesu i njima bi bio vrhunski, jer je nemoguće da netko nevoli cod, tako nešto? ajd' na moment zamislite da je netko odradio sve što i vi s codom i opet im nepaše. ;)

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 16:37 (thuglife).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Jughead kaže...

Svi vi pljujete po igri, a kladim se da nitko od vas nema klan i da igrate solo. 

Nitko ne zna kako je kada vas 6 krene igrati i igra cijelu noć, kada ownate i kada se svađate.

Kada naletite na hakere pa im hebete mat3r i razvalite ih totalno.

Nitko ne zna ustvari kako je igra odlično, da se svi vi skupite koji pljujete i igrate na ts-u ili skypu ne biste je prestali igrati!

C0D nije igra za solo, c0d je za teamplay i zabavu. 

Znam da ću sada dobiti 100-tinjak TD-ova, ali boli me krc. Svoje sam rekao.

Pošta je oklada? lol, samo ti znaš kako je provesti cijeli dan i noć na ts-u pa tući po CoDu?....ti su dani  prošli :).

Zadnji CoD (a ne C0D, wtf?) koji je bio zabavan je mw2, samo da je imao dedi servere... CoD 2, 4, 6, i evenutualno 1. Ostali nisu vrijedni ni spomena...

Kada je MW3 izašao kupilo ga je nas 4-5, igrali nekih 90-100 h i to je bio limit za zdrav mozak, prepuno lagga, ćitera, nebalansiranosti, bezveznih mapa, i dječurlije... Evo prošlo 4-5 mjeseci, od nas nitko nije upalio MW3 a niti nam fali, s razlogom.

Aut vincere, aut mori!
15 godina
neaktivan

Ljudi ja mislim da je u ovoj temi previše bf3 fancurica koje vole gledati dobru grafiku i igrati bez skilla. {#}

...

2 7 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije to samo BF3, i niko nije CoD fan i slažem se da je CoD4 najbolji. Ali {#} kome se ne svidi, ne sviđa mu se. Kome se svidi, svidilo mu se. Onaj kome se ne sviđa nek kaže što mu se nesviđa i aj bok. A ovi šta igraju po 10h pa im se nesviđa, {#} se!

15 godina

Ajmo se prestat svađat.

Pošto nas malo ima MW3 i Black Ops a MW2 nema nikakve dedi servere, zaigrajmo sada u ljetnim vremenima CoD 4. Jedini je problem što nemam org, pa me zanima kako vi igrate, da mogu s vama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice