- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ma neka, super, ali neka onda dadu kao besplatne te 2 mape za face off mod.
Ova prva me podsjeća na četvorku..
to i je shipment iz cetvorke...
Oh really???

Oh really???
Ako je veeć @MalenoSelo odgovorilo, nemoraš ti pisat..... I to još pišeš glupost.
Bera je nakenjao svašta o MW3, a među tim i da su pljuce iste.
Pogledaj malo pljuce.
MP7-nije bio, PP90-nije bio, Type95-nije bio, G36C-nije bio, PKP Pecheneg- nije bio, PM-9-nije bio, USAS12- nije bio, MSR i L118A nisu bili, SCAR-L-nije bio, KSG 12- nije bio, MK-14-nije bio.
To su samo neki kojih sam se sada sjetio, a ima ih dosta
Bera je nakenjao svašta o MW3, a među tim i da su pljuce iste.
Pogledaj malo pljuce.
MP7-nije bio, PP90-nije bio, Type95-nije bio, G36C-nije bio, PKP Pecheneg- nije bio, PM-9-nije bio, USAS12- nije bio, MSR i L118A nisu bili, SCAR-L-nije bio, KSG 12- nije bio, MK-14-nije bio.
To su samo neki kojih sam se sada sjetio, a ima ih dosta
a i tko ce stavljat nove puske kad se u danasnjem ratovanju koriste jedno te iste...a to su one koje se pojavljuju u vecini modern warfare serijala(nedostaje mi mali kalas :((
ugl. oprostite na off topic al ako igrate mw3, vjerujem da ste i mw2 pa ako zelite mozete pogledati jedan Funtage koji smo napravili ja i rodjak @djdomi , ima 5 epizoda svaka od 10 min. i stvarno ima smijesnih stvari :DD ukljucujuci i nase glasove, jer je to snimano kad je igra izasla znaci 2009./pocetak 2010. :D
Oh really???
Ako je veeć @MalenoSelo odgovorilo, nemoraš ti pisat..... I to još pišeš glupost.
Do prije mjesec dana nisi ni znao što je Steam, COD Elite.., pa molim te ušuti kad si već danas veliki stručnjak.
Do prije mjesec dana nisi ni znao što je Steam, COD Elite.., pa molim te ušuti kad si već danas veliki stručnjak.
Kakve sad to ima veze?? Ja sam postao zato jer je @MalenoSelo odgovorilo a ti moraš još jednom izvalit... Nema veze sa CoD-om nego sa glupošću.
EDIT: I sad znam što je Steam, CoD ELITE, itd...
jer netko zna kako popraviti kada udjem u server da nakon pola minute mi oni samo pocnu trcati u mjestu i disconecta me
Otvori portove na ruteru.
Otvori portove na ruteru.
Ja sam otvorio i na nekim serverima me i dalje kicka
ma nat type mi je open
Ako je tekno onda je to normalno.
¸al bas svaki server u koji udjem
Tekno je šit...
Odi igrati MW2 na 4delta1...Its free
Svima prek Tekno ne valja i šteka...
Za sve one koji ne misle tako -> ja sam za 220 kn na njuskalu prodo EU verziju.
Ma ima, ja sam vidio da lik kupuj MW3 org. s kutijom i Steam acc. za 450kn.
no shit? mozda se zato zove i Modern Minecraft 2, primjetio je to al je stavio tu zato jer je pretpostavljao da ce vise ljudi pogledat nego u nekoj lijevoj temi, a i svi smo mi igrali mw2 tak da nije problem ak tu linka znamo o cem se radi...
Boys, he's alive!!!
:DD
No, he isn't
hitmarker
On prezivi u mw2, ali umre u mw3.