Grijesis Jack Sparrow.. BF 3 je gro zahtjevniji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj Mp7 je too way OP, sa pravim attachmentima naravno, mislim da je vrijeme za jednu bitch klasu...
Primary: MP7 range/extended mags
Secondary: FMG akimbo.
Marathon/Sleight of Hand
Hardline
Steady Aim
Isto kao i PP90M1, ne znam tacan naziv, znat ces na sta mislim. Hvala Bogu pa postoje serveri sa ESL modom bez tih OP sranja i akimboa.
Malo ste ošli offtopic. Stvarno neznam zašto svi bljuju po MW3. MW3 i BF3 se jednostavno NEMOGU uspoređivati. Jesu one obadvije FPS ali sve ostalo je drugačije. CoD je simluacija pucačine a BF3 je simulacija ratovanja. I da, CoD 4 je bio najbolji dio ali ni ostali dijelovi nisu za bacit. Ja osobno sam kupio MW3 na PC-u i nisam požalio.
Simulacija pucacine ?
MW3 je isprani i prepakovani akcijski FPS na mapama 3 x 3, napravljen za idiote poput nas sa viskom kesa. Ja sam se totalno pokajao sto sam ga uzeo, posebno poslije posljednjeg updatea. SMG jaca od Assault klase, smijesno.
Malo ste ošli offtopic. Stvarno neznam zašto svi bljuju po MW3. MW3 i BF3 se jednostavno NEMOGU uspoređivati. Jesu one obadvije FPS ali sve ostalo je drugačije. CoD je simluacija pucačine a BF3 je simulacija ratovanja. I da, CoD 4 je bio najbolji dio ali ni ostali dijelovi nisu za bacit. Ja osobno sam kupio MW3 na PC-u i nisam požalio.
Simulacija pucačine nije ni BF3 a kamoli COD.LOL
Ako je neko zainteresovan za Modern Warfare 3 i DiRT 3 (zajedno) neka mi se javi na pm.
Imam opet problem. Opet zeza ovo smeće od igre. Do prije tjedan dana igra je išla na 80 fps, a sad trza, freeza. WTF????
Imam opet problem. Opet zeza ovo smeće od igre. Do prije tjedan dana igra je išla na 80 fps, a sad trza, freeza. WTF????
I meni se to ponekad dešava, da igra smrzne na 4-5 sekundi. Pa moram ponekad totalno gasiti kompjuter jer jednostavno ne reagira.
I meni se to ponekad dešava, da igra smrzne na 4-5 sekundi. Pa moram ponekad totalno gasiti kompjuter jer jednostavno ne reagira.
Stavim sve na low, smanjim rezoluciju, ali opet lagga, trza, ili freeza onak na sekundu. Iritanto. -.-
Da, ne mare za PC, istina, ali sada su nama prvima dali više prestigeva.
Da, ne mare za PC, istina, ali sada su nama prvima dali više prestigeva.
LOL, i što to pokazuje da mare za nas? Da izbalansiraju oružja i lagg poprave onda ću moći reći da možda mare za nas. Ali to se neće dogoditi
Pozdrav ljudi, neznam je li ovo problem ili ne ali, menije fps 35-40 bilo na najjače ili najslabije uvijek isto pa vas molim da mi odgovorite u čemu je caka?? Hvala!!!
Pozdrav ljudi, neznam je li ovo problem ili ne ali, menije fps 35-40 bilo na najjače ili najslabije uvijek isto pa vas molim da mi odgovorite u čemu je caka?? Hvala!!!
Također. Jedan dan 90+ fps, sutra dan igra se vuce na 50 fps -.-
Razlog : IW ne drži do igre i njenih fanova, samo su nes skrpali i izbacili na Steam da mi majmuni za PC budemo zaokupljeni dok konzolaši uživaju.
Overpowered klasa : MP7/Silencer/Red Dot/Damage, FiveSeven Akimbo/Ext.Mags/Damage (reload bug, reload traje 0.2s), Scavenger/Assassin/Steady Aim

Overpowered klasa : MP7/Silencer/Red Dot/Damage, FiveSeven Akimbo/Ext.Mags/Damage (reload bug, reload traje 0.2s), Scavenger/Assassin/Steady Aim
Kolko ja znam damage proficiencya nema na MP7...
Kolko ja znam damage proficiencya nema na MP7...
A i nemres stavit dva attachmenta na damage profficiency
Lol, gledam wtf, na mp7 nema damage ni range, a i da ima kako cu staviti Silencer sa Red Dotom ako sam odabrao Damage a ne Double Atach. Ista stvar za Sec. oruzje. Rečeno već :)
Puno bolja klasa za Mp7: silencer/ext. magz ili mp7 ext. magz/rapid fire a sekundarno oruzje uvijek Stinger, 1. scavenger, 2.assasin ili Sitrep i 3. Dead silence ili steady aim
Lol, gledam wtf, na mp7 nema damage ni range, a i da ima kako cu staviti Silencer sa Red Dotom ako sam odabrao Damage a ne Double Atach. Ista stvar za Sec. oruzje.
Puno bolja klasa za Mp7: silencer/ext. magz ili mp7 ext. magz/rapid fire a sekundarno oruzje uvijek Stinger, 1. scavenger, 2.assasin ili Sitrep i 3. Dead silence ili steady aim
Imaš range, ja ga koristim...
Najbolja klasa za DZ :
1. PP90M1 - Kick/Rapid Fire
2. Javelin
3. Scavenger/Assassin/Steady Aim (sve pro po mogućnosti)
I onda kreće own.
http://screenshot.xfire.com/s/121390157-4.jpg
Evo slika koju sam ss-ao u random lobyu,obratite paznju na proficiency na mp7
Btw.Mp7 je najbolji sa Rapid Fire i Silencer
Evo moj noscope
http://screenshot.xfire.com/s/121390157-4.jpg
Evo slika koju sam ss-ao u random lobyu,obratite paznju na proficiency na mp7
Btw.Mp7 je najbolji sa Rapid Fire i Silencer
Evo moj noscope
Da takvih rupa ima svugdje, cak se moze staviti da se assault dobiva za suport, neprekidani kill streak.
pomoc
skino sam altermw3 instalirao
udje mi u igru pise reading HDD i izbaci me
pomoc plss
Sada sam došao na kampanji do 26.nešto% i kada dodjem do jednog dijela samo me izbaci i piše ,,Max number of dissconnected paths,,. Inače MW3 sam kupio
Prvo pretrazis google, ako nista korisno ne pronadjes kontaktiras support. Ni ovdje niko ne zna iz prve sigurno, nego jednostavno progoogla za tebe.
Ne kužim zaš mi lagga igra, a prije je sve radilo kako treba. Jel možda zato što sam host? Jel ima neki način da se izbjegne hostanje?

Najbolja klasa za DZ :
1. PP90M1 - Kick/Rapid Fire
2. Javelin
3. Scavenger/Assassin/Steady Aim (sve pro po mogućnosti)
I onda kreće own.
Kick je apsolutno beskoristan , ova puška je najubojitija u bliskoj borbi a tada 90 % vremena pucaš iz hip firea...
...pa upravo zato daleko najjača kombinacija su extended mags/rapid fire.
S perkovima se slažem.
Imam problem. Igra strašno lagga, češći su fps droppovi itd... Mislim da je to zbog te lag compensation, još ujedno sam u svakoj rundi host. Jel mogu ja nekak to promjeniti da nebudem host, da si smanjim internet nekak......Jel bi radilo s onim Net limiterom????
OMG ova igra će me izludit,, zašto mi svaki put kad udjem u igru mjenja tweakove u config_mp????