Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.339.861
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan

Jel ko za neki TDM?

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo poceo sam igrat sp (mp nemogu) i kao i svaki cod ima odlican sp. jedini minus zasad je grafika koja bi trebala bit bolja, u igri ima par scena koje viđamo u akcijskim filmovima sto mi se sviđa. igru cu cjerojatno kasnije kupit ali samo zbog odlicnog sp-a jer je multy isto sranje ko na proslim nastavcima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovo nema smisla na 1680x1050 igra izgleda kao da je na 800x600 rezoluciji. Uključio sam i antialiasing i isti vrag.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Hummer kaže...

Ovo nema smisla na 1680x1050 igra izgleda kao da je na 800x600 rezoluciji. Uključio sam i antialiasing i isti vrag.

Jesi probao ovo:

Probajte u Video opcijama pod Advanced Options promijeniti stavku Image Quality -> na NATIVE

Većini je stavljeno na Extra, a najjača razina grafike je NATIVE.
Druga stvar, jeli igra original ili piratska? Ako je piratska, onda ti je to problem.
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 21:01 (thesekiman).
15 godina
neaktivan

Jel moguće igrat mw3 na kompu s kontrolerom? I dali se može u 2 na pcu igrat coop?

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da ću  ija uzet COD, ne da mi se u BF3 letit po 6 jutara velikom polju bez da uopće vidim neprijatelja. U Codu sam ideš i ubijaš.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
6 7 hvala 0
16 godina

imam veliki problem sa save-om. sad sam igro kojih sat vremena i izaso sam van i kad sam opet uso ko da prvi put ulazim(ono pita me za onu neku misiju itd.). zna netko zasto je to tako? i moze li mi netko upload-at svoj save da nemoram sve opet ispocetka jer mi se stvarno neda.

EDIT otkrio sam u cem je bio problem, antivirus je igru pokrenuo u sandbox modu(tada se nista ne snima). jel mi moze netko upload-at save, nije bitno od kud je samo da je pređen act 1.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 21:18 (mar123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Moram reći da je grafika jako jako loša, a da je BF3 čudo za razliku od ovog.

EDIT:

1. If you have low texture problems go to CODMW3>players2 and open config file in notepad. Find the command seta r_imageQuality and set the value to 5. (should look like this: seta r_imageQuality "5")

2. In the game's advanced video options set everything to high except Image Quality. Set Image Quality to Native for the best looking textures.

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 21:34 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hummer kaže...

i meni se to događa ali sam našao neki   cfg  koji mi je pomogao i sad super izgleda pa ako želiš daj mail na pp da ti pošaljem 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Mislim da ću  ija uzet COD, ne da mi se u BF3 letit po 6 jutara velikom polju bez da uopće vidim neprijatelja. U Codu sam ideš i ubijaš.

Tebi fali daska u glavi.

15 godina
neaktivan
floks kaže...
Praetorian1 kaže...

Tebi fali daska u glavi.

Više njih, al to nema veze s ovom temom.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan

Po meni MW3 je kao neki "veliki" patch na MW2. Znaci isti engine, isti menu, ista slova, isti loading screen, ista grafika, isti bugovi pri spajanju na server... samo dodano malo šminke u MP modu. No šta je tu je. Zanimljivo je, meci lete na sve strane, prica se nastavlja i to je to. {#} Za ubit vrijeme dovoljno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
floks kaže...
Praetorian1 kaže...

Tebi fali daska u glavi.

Ne, tebi fali .. šta čovijek nesmije uzeti COD nego mora BF3 jer je BF3 isus krist, omg..

Ugl. neču ulazit u raspravu.

I vama kojima je loša grafika u sp, to je vjerovatno jer imate piratsku igru tj.loš crack.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 21:20 (XVII Mini).
15 godina

Zadnji put sam uzeo i mw2 i bf bad company 2 cod sam igrao non stop a bf unatoc boljoj grafici i svemu kojih 30ak sati zato sto je igra dosadna to jest meni osobno je dosadna ako hocu odigrat nesto pola sata neda mi se niti paliti battlefield dok cod uvjek mogu... ja cekam da sjedne placa pa kupujem novi cod i onda GAME ON :-)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Treba li su kakave traktore nametat bilo bi zanimljivije! {#}

Joj jos igra nije stigla al po govoru drugih nije bas nesto spektakularno!{#}

Nema mi do COD-a uletim sa knifom u copor protivnika i mazem dok u bf uletim sa bazukom kresne i samo ranim druge pa hebote pas :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 21:25 (Demzi94).
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Uzmi ti BF3 i MW3 pa ti bude mirna dusa. Oboje igre su odlicne. Tko kaze da ti moras jurit 6 jutara velikom polju? Igras TDM gdje je mapa manja i amen :)

17 godina
CANABIS kaže...
Hummer kaže...

i meni se to događa ali sam našao neki   cfg  koji mi je pomogao i sad super izgleda pa ako želiš daj mail na pp da ti pošaljem 

Ne treba skužio sam.

Stavi se seta r_imageQuality "0"i to je to. Nema više problema sa rezolucijom.

16 godina

molim vas jel bi mogo netko uploadat save game?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
XVII Mini kaže...

I vama kojima je loša grafika u sp, to je vjerovatno jer imate piratsku igru tj.loš crack.

Ak je tebi grafika ista u MW3 i BF3...svaka čast. No, imate nekoliko postova prije napisano za poboljšanje grafike, no ništa previše poboljšano.

★★★★★
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Lakše je naći 32 na polju nego njih 9 porazbacanih po statičnoj mapi s var cigli koje je moguće maknuti.

Ne flameam, samo odgovaram kolegi da se razumijemo.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan

Evo dosla igra u obliznji shop pa me zanima sta vi mislite dal se isplati uzet BOX verziju za 369kn

Upravo sam uzo BF3 al sam fan i cod-a!

1 0 hvala 0
14 godina

Zna li itko što je sa dedicated serverima? Meni otvori prozor i piše nešto server cfg... i tu stoji.

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Evo dosla igra u obliznji shop pa me zanima sta vi mislite dal se isplati uzet BOX verziju za 369kn

Ja posjedujem BF3 i MW3 i ne zalim. Igre su posebne na svoj nacin. Ako si u mogucnosti svakako uzmi i MW3.

14 godina
neaktivan
pataljunga kaže...
Demzi94 kaže...

Ja posjedujem BF3 i MW3 i ne zalim. Igre su posebne na svoj nacin. Ako si u mogucnosti svakako uzmi i MW3.

Ma pitam jer kolko sam cuo od drugih igra nije bas nesto pa da ne bacim novce u vjetar !

14 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...
pataljunga kaže...
Demzi94 kaže...

Ma pitam jer kolko sam cuo od drugih igra nije bas nesto pa da ne bacim novce u vjetar !

Istina, a i ne. Probaj zaigrat kod kolege ili skini sa neta pa probaj malo da vidis kako je. 

16 godina
neaktivan

Najbolji mw3 review ikada:

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 22:08 (Arxi).

26 0 hvala 7
14 godina
neaktivan

Pogledo par videa gameplaya i prvo sta sam uocio da je red dot isti ko u cod4 tj igra mi se cini kao mix cetvorke i mw2 ali nekako mi se mw2 cinio boljim joj ni sam neznm sta cu!

Po ovome sta sam vidio mw3 je zapravo poboljsani mw2 ako bi to uopce tako mogo nazvat!?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 22:10 (Demzi94).

1 0 hvala 0
14 godina
Demzi94 kaže...

Pogledo par videa gameplaya i prvo sta sam uocio da je red dot isti ko u cod4 tj igra mi se cini kao mix cetvorke i mw2 ali nekako mi se mw2 cinio boljim joj ni sam neznm sta cu!

Po ovome sta sam vidio mw3 je zapravo poboljsani mw2 ako bi to uopce tako mogo nazvat!?

Kupi nečeš zažaliti ;)

Imam ja Mw2 oko 800 sati igre i to je dobro uloženi novac!

14 godina
DiRT kaže...
XVII Mini kaže...

Ak je tebi grafika ista u MW3 i BF3...svaka čast. No, imate nekoliko postova prije napisano za poboljšanje grafike, no ništa previše poboljšano.

Ajde nauči čitati, jesam ja gdje napisao da je grafika ista kao u BF3? ne nego kažem da je to zbog lošeg cracka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 22:13 (XVII Mini).
15 godina
neaktivan

predosadni ste,pokusavan nac neki koristan komentar o multiplayeru,a samo nailazin na vaše dosadne komentare od bf3 i grafici i kuđenju mw3ce...zato molin nekog normalnog igraca KAKAV JE MULTIPLAYER?iman sve codove do sada? jeli bolje od BO?

2 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice