Nego meni sad nije jedna stvar jasna. Sta sad ako ja ne kupim DLC ocu i dalje moci normalno igrat MULTI. Sad mi je skino 124 MB nekog update (DLC VALJDA NEZNAM) a ja nisam kupio DLC WTF?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nego meni sad nije jedna stvar jasna. Sta sad ako ja ne kupim DLC ocu i dalje moci normalno igrat MULTI. Sad mi je skino 124 MB nekog update (DLC VALJDA NEZNAM) a ja nisam kupio DLC WTF?
Ne može ti on skinuti DLC ako ga nisi platio.
Skinuo ti je vjerojatno neki update.
Ako ne kupiš DLC moći ćeš i dalje igrati multi, naravno, samo ne na novim mapama.
I koja ti je sad verzija igre?
Meni isto neko čudo skida.
meni isto neće ući u igru..."Steam servers are curently too busy!"...super!
Jel se taj update skida automatski? uopce nemogu uci u igru javlja mi server too busy a steam mi nikakav update ne skida...
Pa i na x360 je bilo problema na dan kad je dosao dlc,zar ste mislili da ce na pc-u biti drugacije?
1.1.195 Yeah Biatch !
daj ajde kako tebi updata? Jesi kupio Stimulus Package ili nisi?!
ma daj sramota, idalje ne moz upast u igru...
Poludit ču nikako da uđem u igru.Ja osobno ne mislim kupovat DLC, kriza je .
Ne razumijem nisam kupijo DCL a ipak mi nešto skida cijeli dan nemogu igrati zna li tko šta se dešava šta skida ............možda novi patch ili....
dali netko zna kako mogu skinuti ili dobit stimulus jer imam samo otp visu electron karticu a ona ne podržava kupnju preko interneta,,,
dali netko zna kako mogu skinuti ili dobit stimulus jer imam samo otp visu electron karticu a ona ne podržava kupnju preko interneta,,,
Možeš tako da daš lovu nekom frendu sa steama i onda ti on pošalje taj dlc kao Gift(poklon).
pa nije loša ideja.... mogao bih se odma s nekim preko buga dogovorit ako ima zainteresiranih....
odma ponudu dajem
75kn uplaćivam prije nego što dobijem Dlc a 75kn poslije i onaj tko mi pošalje dlc ima 50kn profita..
sacekat cu malo sa kupnjom dlc-, cisto da vidim utiske...posto nisam igrao mp od mw1, sto se mene tice, imam 5 novih mapa...nego, ko ne kupi dlc, da li ce mu se updajtat igra svejedno na neku noviju verziju ?
Meni se udatealo a nisam kupio.
I imaš 5 novih mapa?
pa u zbog updatea će cheateri i pirati imati problema par sati ili par dana tako da je vrlo vjerovatno da će se IW-net manje rušiti tijekom narednih dana
I jel imaš 5 novih mapa?
evo meni je updatealo i igram normalno...nisam kupio dlc.
I jel imaš 5 novih mapa?
Ma moš mislit.
jednu odigrao...sve poslije mi izbacuje different patch error...valjda je dosta njih na starom patchu ili?
meni se updatalo...verzija 1.1.195 iako nisam kupio Stimulus Package...
Oćete reći da morate kupovati nove mape????????'
Jadno ,jadno
Meni nece pokrenuti MW2, kaze steam servers are busy... Please try later.... Sh.t!
Evo i meni se skinuo taj patch ili kaj bi to več bilo....
kako lijepo izgleda...
KUPUJEM!
Promjenio download regiju i poceo download patcha.
bump
jeli netko igra uopče s novim patchem?