Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.192.700
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina

Ja inače imam MW2 njemačkom i sad uspijem instalirati MW 2 ali opet dok uđem u steam idem mi skidati i išao sam gledati tamo gdje se nalazi download region prije mi je bilo na njemačku a sad mi je prebačeno na U.K Engleska i išao sam gledati u zone i tamo ima dvije mape germani i tamo je sve instalirano a druga je english i tamo se skidaju datoteke !

Šta da napravim s time prije mi je sve radilo bez problema !

MOLIM VAS !!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 20:14 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
15 godina

Dali mi može tko ovo pobjasniti http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1217305

ja imam njemačku verziju i ne kužim šta ovi tu govore i nadam se da če mi se problem brzo riješiti

Molim vas što prije odgovor !!!!!!!!!! !!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 22:34 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2

nazalost,i ja imam isti problem i to ti se desava druze moj zato jer su steam & IW odlucili napravit 'free weekend' tak da ljudi koji nemaju igru mogu probati kak izgleda sve to pa mozda je kupiti nekad u buducnosti preko steama,uglavnom igra ti 'skida' jedan cijeli sound folder mislim na engleskom.Mislim da imas 2 opcije trenutno,skinuti to i igrati normalno ili se nadati da ce steam nakon 'free weekenda' ukloniti taj update sound foldera,neki nisu imali taj problem ali eto ja i ti jesmo i jos XXX ljudi iz engleske,njemacke...ne znam sto da ti kazem,steam nas hebe kako stigne !!!!

15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

http://store.steampowered.com/news/3674/

CoD:MW2 besplatno na steamu za vikend, pa ako netko želi isprobati sad ima šansu.

Hmmm,oce doc 150 tisuća cheatera ili samo 200 tisuća?Free weekend=cheat testing ground.

16 godina
Timon kaže...
dekstroza kaže...

CoD:MW2 besplatno na steamu za vikend, pa ako netko želi isprobati sad ima šansu.

Hmmm,oce doc 150 tisuća cheatera ili samo 200 tisuća?Free weekend=cheat testing ground.

ček,.. jel to ovaj vikend svi mogu igrat mw2 iako nisu kupili igru??? :D

I See Offline People !
17 godina
neaktivan
system kaže...
Timon kaže...
dekstroza kaže...

ček,.. jel to ovaj vikend svi mogu igrat mw2 iako nisu kupili igru??? :D

Da. Moraš/možeš ju skinuti ovaj vikend, probati, pa ako ti se svidi kupiti.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
15 godina
neaktivan

danas sam uletio na jedno 3 hakirana lobbija pucas kolko oces skaces kolko oces u zrak..preglupi ti hakeri..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

NE ovaj vikend nego već sutra, u Četvrtak poslje 4 sata PDT= pacifik time znači po našem vremenu oko podne.

Bern@rd the Gamer
15 godina
neaktivan
mobitel kaže...

danas sam uletio na jedno 3 hakirana lobbija pucas kolko oces skaces kolko oces u zrak..preglupi ti hakeri..

Gdje to na PC-u ili konzoli, mislim ja imam oko 200 sati igranja MW2 i još nikada nisam naletio na to?

a to svi skači na serveru i beskonačno municije ili samo taj čiter?

Bern@rd the Gamer
16 godina

MW kratki film

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
11 0 hvala 5
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

MW kratki film

Odličan filmić,odmah mi se igra codOsmijeh

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
Jack Sparrow kaže...

MW kratki film

jedva čekam nastavak... :D

I See Offline People !
15 godina
YoungSlim kaže...

nazalost,i ja imam isti problem i to ti se desava druze moj zato jer su steam & IW odlucili napravit 'free weekend' tak da ljudi koji nemaju igru mogu probati kak izgleda sve to pa mozda je kupiti nekad u buducnosti preko steama,uglavnom igra ti 'skida' jedan cijeli sound folder mislim na engleskom.Mislim da imas 2 opcije trenutno,skinuti to i igrati normalno ili se nadati da ce steam nakon 'free weekenda' ukloniti taj update sound foldera,neki nisu imali taj problem ali eto ja i ti jesmo i jos XXX ljudi iz engleske,njemacke...ne znam sto da ti kazem,steam nas hebe kako stigne !!!!

Onda ništa budem skido a dali treba i MP i SP ili sam MP skidati ? I nadam se da če steam maknuti :) Hvala svima šta su mi objasnili

Jack Sparrow odličan filmič samo šta ja ne mogu igrati COD-a dok mi se ovno ne skine ! Da vas još pitam dali mogu ja iskopirati piratsku mapu english u zone tak da ne trebam skidati ?

15 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

MW kratki film

Jaooo je grafika dobraaaBelji se

Odlično odrađeno.

16 godina

Sad ce za vikend bagra chitera navalit.Ali opet mozda se nadu neki igraci koji ce stvarno kupit igru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Brijem da ces morati skinuti jer je to 'njihov autenthic' folder,ali eto ostavi preko noci neka ti skida oboje

15 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...
YoungSlim kaže...

Onda ništa budem skido a dali treba i MP i SP ili sam MP skidati ? I nadam se da če steam maknuti :) Hvala svima šta su mi objasnili

Jack Sparrow odličan filmič samo šta ja ne mogu igrati COD-a dok mi se ovno ne skine ! Da vas još pitam dali mogu ja iskopirati piratsku mapu english u zone tak da ne trebam skidati ?

Mozes skiniti samo MP on je samo nekih 3-4 gb :)

Laughter is the best medicine except if you have AIDS ... :D
17 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

NE ovaj vikend nego već sutra, u Četvrtak poslje 4 sata PDT= pacifik time znači po našem vremenu oko podne.

Zapravo u 1 u noći sa četvrtka na petak po našem vremenu.

16 godina

haha sad granatirao cheatera

kak je glup

on je imao trainer za singleplayer upaljen na multiplayeru

ko njemu dade kompjutor :)

Pitanje u vezi Cookiea ? JAVI !

5 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Mora da je stvarno dobar taj modern warfare 2 kad ste toliko stranica ispisali o njemu
Blender
17 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Mora da je stvarno dobar taj modern warfare 2 kad ste toliko stranica ispisali o njemu

A može bit i da ljudi samo vole spammat.

Kao ja sad primjerice ;)

15 godina
neaktivan

Eh da mi je ovako Snipat :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...

Kako kome :)

16 godina
protjeran
juicyfruits12 kaže...

Eh da mi je ovako Snipat :)

u jbt dobar je jos ak se uzme da je to na ps3

Death Cube K
16 godina
neaktivan

Igra li se jos mw2? Cini mi se da brojke igraca padaju, LINK

Pogledajte samo da jedan CS:S (igra stara 6 godina) ima vise igraca od mw2, a i CS 1.6 (star 10 god.) ima mrvu manje od mw2.

Imao bih da sam krao... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1114612
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Lud ko puška kaže...

Igra li se jos mw2? Cini mi se da brojke igraca padaju, LINK

Meh,pa to je stats u zadnjih tri dana.

Broj igrača po ovom statsu pada u podnevnih i ponoćnim satima što je očigledno kako u podnevnih satima je vrijeme ručka a u ponoćnim djeca koji igraju idu spavati.

Pa takav je pad igranosti sa svim igrama,znam to i svog iskustva.

Na CoD4 serverima na kojima igram,oko 2-3 sata je najmanje igrača a razlog sam napisao gore tek oko 4 sata se počinje popunjavati i zagušavati serveri.

Bolje da si dao statse kroz ovih 6 mjeseci otkako je izašla igra da vidimo stvarni porast ili pad igranja MW2.

Keep this topic alive!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 16:35 (luckyluke).
15 godina
neaktivan

Pronasao sam rjesenje za Errora i sve one koji imaju problema sa CoD MW2 koji im zeli skinuti update ot 5.2 gb,sve sto trebate uciniti je uzeti of frienda englesku verziju instalirati je na svoj komp,to je u biti nekih 11.9 ili 12 gb,zatim ugasiti steam i ubaciti svoju 'njemacku' verziju koja trazi update i na autorun izborniku odabrati reinstall i onda ce ti on stavit jedan folder german sound koji ti je nedostajao,i nakon toga udji na steam,i steam ce ti samo skinuti svoj sync i to je to,nadam se da ce ti pomoci.Samo da znas ovo je alternativa skidanju,mozes i skinuti ako zelis ali bojim se da ces puno vise cekat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Za one koji nisu vidjeli samo da napišem da je otvorena nova tema mw 2 besplatno za vikend, moče se igrati od večeras u 1 h iza ponoći u Hrvatskoj.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
16 godina

obratite pozornost u 6:55.

get doooooown !!!!
Moj PC