Prijavio sam ga još jučer. :D
?
Prijavio ga gdje? VAC je čista automatika.
?
Prijavio ga gdje? VAC je čista automatika.
Jučer je bio jedan gadan motherfucker sa wallhackom, aimbotom i čini mi se nekom vrstom neranjivosti. Uglavnom, strašno mi je žao što nisam imao upaljen X-Fire da snimim idiota i pošaljem to Steamu.
Bio je da, onaj nešto Nuke jelda?
Imao je aimbot, automatski mu je preskakalo sa igrača na igrača. lol
Imao je cca 50-ak killova i samo headshotove.
Taj, taj.
Jeste ikad vidli ovakvu klasu?
da igra ima onaj spyware punkbuster nebi ovog bilo.
wtf :S jes to ti napravio? ili je photoshop?ak je istina snimi koji ss in game ili video :S
btw evo moj novi ''frag'' nije za ozbiljno samo ubijanje dosadew
Dali iw ima namjere smanjiti respawn na hctdm? Ili produziti na sd broj rundi?
I takve slicne gluposti na koje ljudi konstantno se zale.
Npr. hctdm je skoro totalno neigriv zbog velikog respawna. Sve tjera na totalno kampanje. to je samo
jedna stvar od ovih 675 sto mi pada na pamet.
znam da pitanje nema veze sa temom al da ne otvaram drugu:
ovak ja ocu instalirat call of duty 4:modern warefare,,,,al kad ocu run-at setup..kaze mi :Error setup initialization file
kaj touopće znači...plizz trebam pomoć..brzoo
Danas dobio level 70 (napokon) , pa sad malo radim chalangeove za kalasa.
I fino mi uleti Chopper Gunner na Wastelandu. Uff, koja je to onda klaona nastala
Danas mi mama uzela internet (nezz zašto) pa sam igro SP... Predobar, bolji nisam igro... Najjače mi je na kraju kad pogodim Sheperda u oko sa nožem...Jel Ghost Gaz?
Danas mi mama uzela internet (nezz zašto) pa sam igro SP... Predobar, bolji nisam igro... Najjače mi je na kraju kad pogodim Sheperda u oko sa nožem...Jel Ghost Gaz?
tako ti i treba kad ne pazis kad gledas explicitne sadrzaje na netu :)
Kako dobit zlatni naslov za određenu pušku??
tako ti i treba kad ne pazis kad gledas explicitne sadrzaje na netu :)
shhhhhh....
Kako dobit zlatni naslov za određenu pušku??
Ja mislim da trebaš imat 2500 killova....
Ja mislim da trebaš imat 2500 killova....
To sam i ja mislio ali ništa.dobiješ neke kosturske glave(bezveze) i piše koja puška. Ono zlatno mi je baš lijepo,jednostavno
našao sam.moraš sve napravit s tom puškom što se može :D
Weee mogu se pohvalit da sam ubio naxa cak 4 puta...
Weee mogu se pohvalit da sam ubio naxa cak 4 puta...
Bravo! Sad ce te nax za kaznu banirat.
wtf :S jes to ti napravio? ili je photoshop?ak je istina snimi koji ss in game ili video :S
btw evo moj novi ''frag'' nije za ozbiljno samo ubijanje dosadew
dobar filmić...al nikad mi se nebi dalo trčat po mapi s sniperom... meni danas katastrofa, nijednu mapu nisam bio u plusu... valjda me mass effect 2 malo izbacio iz balansa...
Jučer mi je puko živac, Mauro je bio sa mnom u partyu, vidio je. Mislim da smo bili u najlošijem timu odkad je igra izašla. Jbt, DEFUSAM, zadnja prilika, 6 sekundi do BOOM! Dvojica mojih čuvaju mi leđa...neprijatelj upada, GLEDAJU GA, tip rokne jednog nožem, tek onda drugi počeo pucati, al je pucao oko njega, rokne njega nožem, i meni fali STOTINKA do defusa, i mene kokne, Bio sam bijesan ko leptir. Naravno, cijelu partiju su suxali big time. Dovelo me do toga da se izderem na njih i napustim server. Nemogu vjerovat da nekaj može čovjeka tak naljutit. Ko da igraju TDM.
Eto vidiš doxy, a neki dan mene je danny_hr onako lijepo obrisao kad sam napisao kako se igra u svim modovima ko obična arkada.
Sinoć mi je trebalo 5 defusa da završim operation do kraja tj da dobiš onaj amblem sa likom kad 10 puta defusaš bombu. Znate li koliko mi je trebalo da to napravim od 64 nivoa do 68 nivoa petog prestiža. Ovakovih kilova kakav je doxy opisao neznam broja jer svi negdje drugdje kampaju nabijaju killstek a nitko nejde na bombu. Moj k/d ratio 9:36, a tipovi imaju 50: 6 i izgubimo.
Stvarno živcirajući mod iako dobri bodovi ponekad čak i preko 20 000. Kad sam napravio taj izazov i nisam trebao jurišati na bombu da je defusam onda je lako biti noob i sa strane snipom ili nečim sličnim slati avione, predatora, heliče i biti faca sa puno killova a malo smrti.
Eto vidiš doxy, a neki dan mene je danny_hr onako lijepo obrisao
Di sam te obrisao? :-)
Evo ako vas zanima kako do kojeg titla ili emblema. Link
Nema veze. Samo sam htio reči da i u modovima poput demolitiona zabadava misliš ako nemaš ekipu za podršku i koji ne kuže poantu igre pa doživljavaš da te kod plantanja ili defusa dok držiš F tip jednostavno prikolje a tvoja ekipa negdje igra TDM.
Znam, to se najbolje vidi kad igraš protiv klana, ali ja nemam klan pa ću se držati HC i sl. sad kad sam napravio to što mi je trebalo.
Ponekad je bitno na demolitionu malo se zakampat dok ne skupiš killstreak da ga možeš koristiti u ključnom trenutku, ali cijelu partiju sjedit i skupljat fragove nije poželjno za dobrobit ekipe odnosno pobjedu.
Ja sam zadnja dva dana često igrao demolition pošto se tu da skupiti dosta bodova, a prešao sam na drugi prestige pa mi pod hitno trebaju bodovi da otvorim željena oružja :)
Točno se sjećam jučerašnje partije.... moja ekipa se trudi (mi postavljamo bombu), ali ovi su dobri, pokrivaju obje pozicije odlično i mi ne možemo prdnuti. Nekako uspijemo postaviti jednu bombu i uništimo poziciju, ali druga je praktički neosvojiva. Reko, idem ja po killstreak, ovi moji ionako svi napadaju pa da probamo tako. I krenem ja polako... predator, harrier odmah nakon njega i vrlo brzo nakon toga dođem do choppera... ovi moji taman postave bombu i ja fino sa chopperom poskidam ove na spawnu tako da do mojih nisu ni uspjeli doći... i BOOOM
Ali u slučaju da moja ekipa nije bila tako napadački orjentirana, da su svi kao ja u tom trenutku skupljali killstreak od pobjede nebi bilo ništa. Zato treba dobro procijeniti što je u tom trenutku najbolje za ekipu, a ne za tebe, jer ako si sebičan ekipa u pravilu gubi.
Danas neću igrat, po prvi put u životu me zeza očni tlak, kapilare na rubu pucanja, oči ko u vampira. Nadam se da neće doć do izljeva krvi. Pa za mene nema igranja dok se to ne sredi.
Nabrušen sam na Demolition totalno, jer na njemu se vadi mast igračima, trebaš pazit na sve, na 2 sitea istovremeno, neprijatelj se respawna, stalno si pod pritiskom.
Jučer sam s isprobao savršenu taktiku na Scrapyardu. Bio je Hellboy s menom.
Kad plantaš bombu ili braniš, kad ne smiješ dozvolit neprijatelju da prismrdi na plant jer tvoj suigrač nekaj obavlja tamo...uzmeš LMG i pucaš po obližnjem prolazu/vratima dok ne ostaneš bez metaka. Samo naliječu i ginu ko muhe bez glave, svaki 50 metaka okreneš glavu da netko ti nije iza leđa, i nastaviš. Uspjeh zagarantiran. Spray&Pray
asti pasa koji doživljaji na 345 stranica :)
Jučer mi je puko živac, Mauro je bio sa mnom u partyu, vidio je. Mislim da smo bili u najlošijem timu odkad je igra izašla. Jbt, DEFUSAM, zadnja prilika, 6 sekundi do BOOM! Dvojica mojih čuvaju mi leđa...neprijatelj upada, GLEDAJU GA, tip rokne jednog nožem, tek onda drugi počeo pucati, al je pucao oko njega, rokne njega nožem, i meni fali STOTINKA do defusa, i mene kokne, Bio sam bijesan ko leptir. Naravno, cijelu partiju su suxali big time. Dovelo me do toga da se izderem na njih i napustim server. Nemogu vjerovat da nekaj može čovjeka tak naljutit. Ko da igraju TDM.
Ali zato je prije toga tijekom dana bilo par zaista lijepih Demolition partija, uglavnom smo protivnike razvaljivali samo tako
Na kraju jos dobro doslo jer su zena i mali non-stop nesto zvrndali sastrane, pa dobro dosao razlog da prestanem igrati
P.S. tamo iza kukas za ocni tlak, a mene cijeli dan ubijaju sinusi. Sunce im je... idem popit Voltaren, oci ce mi ispasti od bolova
Otkad sam prešo singleplayer gadi mi se mapa estate... i jos neke... Kao na primjer rust... Ufff...
27 lvl 2 prestige-krenuo sam na ovaj prestige jer me nešto povuklo dalje. sad planiram ić do 10-og. procijene su mi da završim do ljeta, vaše?
dobio kalaš i isti dan ga izgubio. morao sam, sad kad sam na drugom moram na treći i onda je 10 obaveza, zacrtano.
loša oružja-osrednji gameplay. igram sa m4a1 i nije mi baš tolko dobro oružje, cilj mi je 48 lvl kad dobivam the mighty ACR!
danas sam vidio jednog lika s pravim prestige 10 lvl 70. tražio je da mu boostamo neki challenge. eto, boostanje je jedini način da se dobije brzo 10 p. bez hacka. svaka čast onima koji su 9 il 10 p.
da odem i ja dalje? kad ću doći?