Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
protjeran

molim???

hahaha, na svakoj mapi se to događa svima...svakome barem jednom...koliko puta nisam ni skužio da sam u grupi s neprijateljima...onda ubijem 2-3 pa poginem...

to im ej velika boljka, koju nadam se riješit će s patchom.

random spawn je u svakoj mp pucačini, di je gameplay mod tdm ili dm(ffa) ... samo je fora kaj te igre imaju to pametnije uređeno.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo mene na Prestige 3, lvl 38, 7 klasa za oružje puno znaci ^^

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ja još nisam ni do prvog stigao, premalo igram igru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
doxy kaže...

molim???

hahaha, na svakoj mapi se to događa svima...svakome barem jednom...koliko puta nisam ni skužio da sam u grupi s neprijateljima...onda ubijem 2-3 pa poginem...

random spawn je u svakoj mp pucačini, di je gameplay mod tdm ili dm(ffa) ... samo je fora kaj te igre imaju to pametnije uređeno.

meni je osobno fora kad me spawna u blizini protivničkih igrača...i onda klanje po principu "snađi se druže"Smijeh, ali me svega dva puta spawnal drito frajeru na pušku... i nemožeš mi reč da je ono u codu4 random spawn jer imaju dva mjesta di se ekipa spawna i samo ih prebacuje... u mw2 samo na početku možeš znat od kud ćeš krenut a sve ostalo je random, dok u codu 4 si uvijek mogao znat u pol metra di će te spawnat...razmeš doxač?Belji se

17 godina
neaktivan

meni se jednom(max. 2 puta) dogodilo da mi se neprijatelj respawna iza leđa. malo "uglancati" to sa patchem i eto ti ga-igra još luđa.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Meni se dogodilo max pet puta da me spawno  da sam odma poginuo :d

Malo mi se nesviđa što se može bunker propucat,vreće sa pjeskom i tako,neki zidovi koji izgledaju ipak previše debeli da bi se mogli sa svačim propucati

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 13:23 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ono sto bi ja volio vidit da neka oruzija balansiraju, snipere pogotovo. Npr .50 cal pa to otkine pol noge kat te rokne. Ima mjesta za napredak.

17 godina
protjeran
smrad06 kaže...
doxy kaže...

molim???

meni je osobno fora kad me spawna u blizini protivničkih igrača...i onda klanje po principu "snađi se druže"Smijeh, ali me svega dva puta spawnal drito frajeru na pušku... i nemožeš mi reč da je ono u codu4 random spawn jer imaju dva mjesta di se ekipa spawna i samo ih prebacuje... u mw2 samo na početku možeš znat od kud ćeš krenut a sve ostalo je random, dok u codu 4 si uvijek mogao znat u pol metra di će te spawnat...razmeš doxač?Belji se

ti ne razmeš

i u MW2 su fiksna mjesta za spawn...lol, samo kaj u TDM, sabotage i domination te spawna zajedno s drugim timom ... to je bug.

CoD4 ima isto spawn pointove ko MW2 ... samo kaj najviše se igra SD gdje je spawn samo na jednom mjestu..al tako je i u MW2(odigraj S&D) ... TDM najviše baca po mapi, to je u svakoj igri RAZMEŠ?

samo kaj u MW2 im to baš ne radi najbolje, pa miješa igrače iz različitih timova.

16 godina
neaktivan

pa u tome je poanta da te baca po mapi kako nebi bilo gl rokanja po spawnu kao u codu 4, jer ono je bio užaš totalni...a sad kolko se nekom ovo sviđa ili ne u to neću ulazit...meni osobno je super ovaj sistem...

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
protjeran
smrad06 kaže...

pa u tome je poanta da te baca po mapi kako nebi bilo gl rokanja po spawnu kao u codu 4, jer ono je bio užaš totalni...a sad kolko se nekom ovo sviđa ili ne u to neću ulazit...meni osobno je super ovaj sistem...

Kako ne shvaćaš

ISTI JE SISTEM!

samo kaj mu se dogodi FAIL tu i tamo.

16 godina
neaktivan
doxy kaže...
smrad06 kaže...

Kako ne shvaćaš

ISTI JE SISTEM!

pa i nije baš isti sistem... nekad te spawna na sredini mape, nekad na kraju nekad protivniku na glavi, nekad u p.m. a u codu 4 je uvijek spawn bio na istom mjestu(pol metra sim tam)... znači postoji razlika između fixnog i random spawna...

17 godina
protjeran
smrad06 kaže...
doxy kaže...
smrad06 kaže...

Kako ne shvaćaš

ISTI JE SISTEM!

pa i nije baš isti sistem... nekad te spawna na sredini mape, nekad na kraju nekad protivniku na glavi, nekad u p.m. a u codu 4 je uvijek spawn bio na istom mjestu(pol metra sim tam)... znači postoji razlika između fixnog i random spawna...

o čemu pričaš?

aj upali cod4...u TDM...

pa mi reci jel je fiksni spawn

ISTI je respawn sistem...

16 godina
neaktivan

nije ni blizu isti sistem, primjer creeka, jedne spawna non stop gore na brdu, a druge s druge strane špilje, i onda kako jedni napreduju prebacuje se spawn...ili primjer one mape na brodu, nikad ali nikad te neće spawnat usred brodanego uvijek kod stepenica za tam gore... a tu te spawna na sve strane....no dosta o tome da nebi došao na moju crnu listu kao danny jer njemu sam obećao da ću ga ubit bar 5 puta u jednoj rundiSmijeh...

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
protjeran
smrad06 kaže...

nije ni blizu isti sistem, primjer creeka, jedne spawna non stop gore na brdu, a druge s druge strane špilje, i onda kako jedni napreduju prebacuje se spawn...ili primjer one mape na brodu, nikad ali nikad te neće spawnat usred brodanego uvijek kod stepenica za tam gore... a tu te spawna na sve strane....no dosta o tome da nebi došao na moju crnu listu kao danny jer njemu sam obećao da ću ga ubit bar 5 puta u jednoj rundiSmijeh...

...

na brodu spawna nasred broda...ne kužim, lol ... na creeku spawna SVUGDJE osim na otvorenom dijelu potoka...

samo kaj se patchevima ispravila glupost koja je zasad u mw2...nadam se da bude bilo uskoro ispravljeno...jer to je običan bug,  pomiješa kruške i jabuke.

sistem respawna nije ni taknut...sve je isto...samo treba popravit na mapama (nekim) ...

16 godina

Totalno mi je bezveze mapa Wasteland. Bolje da su ubacili Toujane ili tako nešto . Nju sam nonstop igrao u dvojci

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Glupo mi je jedino sto se nemogu staviti mape koje su napravljene od strane igraca...

16 godina
neaktivan

Pitanje reinstaliro sam windowse moram sve iz pocetka ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

i šta se sad može igrat piratska igra

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

da ali SP

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

Može se i multyplayer ali nevjerujem da će to dugo  trajeti  šteta Smijeh

16 godina
i mp takoder....samo sto mozes igrat samo s piratima ne na oriđiđi...
16 godina

auuuu šteta ja baš prije 3 dana kupio igru

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Meni je CoDMW2 oko 3x bolji i zabavniji od CoD4.

Sad cu nabrojiti neke stvari zasto je bolji....

Realnija fizika,bolja grafika,puno novih oruzja,perkovi novi,ogromne mape,level cap do 70,poboljsani killstreak,deathstreak,hrpa novih attachmenta i na kraju odlicna zabava!

Eto,mislim da bi se sa ovim cinjenicama svi trebali sloziti.

Objektivno je CODMW2 bolji od COD4 samo neznam zasto po MW2 volite pljuvati jer nema dedi servere.

Dobro si ovo rekao, samo sto ja ne mijesam "bolji" i "zabavniji". Meni CoD4 jeste daleko zabavniji od MW2, ali sto jest jest, MW2 jeste bolji. Zato ga i igram, upravo zbog tih svih dobrih strana sto si naveo, a nema ih pretjerano. No ono sto CoD4 ima a MW2 nema su dedicated serveri, lean, mogucnost modtoolsa, bolji ping, konzola, i da ne kazem da se za igranje CoD4 ne moras zezati sa Steamom niti ovisis o njemu. EDIT: Naravno, jos stvari koje me smetaju u MW2 sto je maksimalan broj igraca 18, sto S&D traje samo 4 runde, sto nema mijenjanja timova...

Dakako, vidim da su misljenja razlicita, no uvjerio sam se, ne samo ovdje nego i na raznim drugim mjestima da je vecini koji su pravo i dugo igrali CoD4 isti daleko zabavniji od MW2. A i gdje god sam procitao PC recenziju, slazu se svi da multiplayer u MW2 nije nadmasio multiplayer u CoD4. Dovoljno je bacit pogled na recenziju MW2 u trenutnom broju BUG-a. No, da recimo recenziramo MW2 za konzole, e u tom slucaju je MW2 uvjerljivo bolji od prethodnika, ali na PC-u ne.

Nego su samo nabacili hrpu novotarija i zaslijepili oci grafikom kako bi pokrili nedostatak dedicated servera, ali sto mene tice, dedicated serveri su nezamjenjivi i izbacivsi ih spustili su razinu zabave na MW2. A vama kojima igra nije dosadna i mozete je igrati bez da vam je dosadi dosta sati, ja vam se divim, jer i ja bih volio da i mene obuzme taj osjecaj, ali nije tako.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 16:08 (Prison Breaker).
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
i mp takoder....samo sto mozes igrat samo s piratima ne na oriđiđi...

Nerazumjem kako se nemože igrati na oriđiđi, misliš nemože se igrati sa onima koji imaju orginal ili

16 godina
tocno to....ja osobno posjedujem piratsku verziju i kad idem igrat,mozes vidit na steamu tko igra s tobom i koju igru...i pise da igraju istu tu verziju kao sta ja imam...piratska xD
15 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

auuuu šteta ja baš prije 3 dana kupio igru

evo ga upravo zbog takvog mentaliteta pc gaming je u qurcu

ja sam kupio igru kad je izasla i nijednog trena nisam pozalio!

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 16:09 (TopForumaš).
15 godina

Molim pomoc ako nat namistim na open sta dobijam s tim osim sta mogu biti host - manji lag itd ili nista drugo ?

Znam da ste nesto pisali o tome ali da ne listam pls help.

>-< pozz >-<

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gauta kaže...

16 godina
neaktivan
Gauta kaže...
Gauta kaže...

Ako misliš na  prestige ne moraš  sve ispočetka  jer ti je sve ostalo na steamu samo se log. i to je to ja bar mislim da je tako negdje sam to pročitao na ovom forumu

16 godina

nemoraš sve ponovo. čak ti i klase ostanu

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice