Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
protjeran

doci ce patch

morat će se napravit krek za njega, sad je pitanje kak će zaštiti i jel će se moći pirati igrati opet

cod4 je došao do verzije 1.7 , do koje će mw2 doci, to bumo vidli

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma u kitu masnu

ja sam kupio igru i platio a pirati igraju sad

al sam ipak zadovoljan što sam kupio

(nemam ništa protiv pirata također imam hrpu igara koje nisu original tj. imam samo mw2 original)

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 15:06 (TopForumaš).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
TopForumaš kaže...

ma u kitu masnu

zar je apsolutno nemoguće zaustaviti pirate?

A kad se mislilo da pirati neće moći igrati ovo onda ste SVI bili ponosni gameri, vlasnici originala..   kakvi licemjeri...

Šta vas briga, vi imate original.. nemate problema s ničim, legalno posjedujete nešto što volite igrati i mislite da je kvalitetno.  ČIL.

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 13:34 (zv'jer2).
17 godina
neaktivan

Svi spavate? Belji se

I kneel only to God, I don't see him here!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

i da pirati su u mogucnosti igrati na orginal steam serverima 

to su doprilike ljudi sad cudnim znakovima u nicku %$&$"#$#$% takvim i mora im bit razmak u nicku 

iw=epic fail

EDIT: evo i slika

mw2 ce se kroz par dana moc igrat preko garene!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 14:06 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 1 hvala 3
16 godina
TopForumaš kaže...

ma u kitu masnu

Zašto bi ih zaustavio?? Ti sigurno imaš sve igre original? Sad kad si kupio original sad bi pirate sje.bo a dosad su bili ok i jedva si čeko razora!? Licemjer jedan.Šta tebe boli uvo jel ja imam pirata ili ne ako nevaram. Nemaju svi para za original. Sad si mi se zgadio blago rečeno.

Nemoš vjerovat kako čovjek okrene priču u tren oka. Ljudi stvarno znaju bit licemjeri do neba. Sad je njemu krivo jer je on kupio a nije moro potrošit pare da igra online. ufff

EDIT: nemoraju bit čudni zankovi uopće

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 14:06 (Kill Frenzy).
17 godina

Strašno kako je odjednom jako probuđena savjest i tko god spomene nekakav piratluk odmah ga se napada, on je jazavac, bla, bla itd. Kao ovi koji su sada kupili COD MW2, (naravno ima tu i ljudi koji prakticiraju original igre, ali ima i jazavaca koji su kupili jednu igru i odjednom su svi koji pišu o nekom piratluku k*eteni), nisu nikada igrali piratsku igru. I sada su kupili MW2, a uz njega je još 15 piratskih igara na kompu, ali glavno da kada netko tu spomene piratluk ošini po njemu jer je on lopovčina i šta već ne.. Daj ljudi ohladite malo sa tim poštenjem. I ja ću kupit MW2, ali čemu nekome tko spomene da igra sa piratskom igrom odmah podjelit 28 thumbs down-a.

Preseravanje

P.S. ajde sada mi podjelite 50 thumbova down jer još nemam original MW2

dotore1
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

to su doprilike ljudi sad cudnim znakovima u nicku %$&$"#$#$% takvim i mora im bit razmak u nicku 

iw=epic fail

Massive fail!

16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
TopForumaš kaže...

ma u kitu masnu

Zašto bi ih zaustavio?? Ti sigurno imaš sve igre original? Sad kad si kupio original sad bi pirate sje.bo a dosad su bili ok i jedva si čeko razora!? Licemjer jedan.Šta tebe boli uvo jel ja imam pirata ili ne ako nevaram. Nemaju svi para za original. Sad si mi se zgadio blago rečeno.

Nemoš vjerovat kako čovjek okrene priču u tren oka. Ljudi stvarno znaju bit licemjeri do neba. Sad je njemu krivo jer je on kupio a nije moro potrošit pare da igra online. ufff

znam treba bit razmak al ljudi stavljaju te znakove za svaki slucaj tak da su vecinom ti znakovi

17 godina
neaktivan

iw=epic fail

Majstore ovo na videu nije hack nego je to mod. Obarati pozornost na to da svi skakuću kao ludi i rokaju sa GL-ovima. To ti je nešto kao low gravity mod u UT-u Quake 3 itd..... Svi i ama baš svi na tom serveru imaju tu mogućnost, to nije hack to je mod.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 14:10 (MegaMass 2000).
17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

iw=epic fail

Majstore ovo na videu nije hack nego je to mod. Obarati pozornost na to da svi skakuću kao ludi i rokaju sa GL-ovima.

tko je uopce spomenuo ikakav hack?

16 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

iw=epic fail

Majstore ovo na videu nije hack nego je to mod. Obarati pozornost na to da svi skakuću kao ludi i rokaju sa GL-ovima.

wtf pa napiso sam da je mod

"

"

16 godina

Pitanje je dana kada će stavit neki update da se neće moć li opet dolaze pirati na red. Fora je u tome da krek verzija igre igra sa originalom na istom serveru a prije to nisi mogo. Moglo je bit obrnuto . Sa krekom na krekirane ,sa oriđiđi na oriđiđi ili krekirane. Poanta je da je ovaj put zaj.eb veći :D

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

da

sad su u GOROJ poziciji nego s CoD4

majmuni

haha

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

iw=epic fail

wtf pa napiso sam da je mod

"

"

Ali zašto je to onda Epic Fail? Što se tiče čitera ima ih i na TF 2 pa ih se makne nakon nekog vremena. VAC nije bulletproof, ali će se većina čitera maknuti kad se napravi update. Ni serveri nisu u starom COd 4 bili bulletproof osim ako mod nije bio online 24/7, potpuno ista stvar.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 14:15 (MegaMass 2000).
16 godina
protjeran

Ali zašto je to onda Epic Fail? Što se tiče čitera ima ih i na TF 2 pa ih se makne nakon nekog vremena. VAC nije bulletproof, ali će se većina čitera maknuti kad se napravi update.

pa zato sto sad pirati igraju na orginal serverima a toliko su pricali da nece bit pirata niti hackova a opet ima 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 14:21 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan

pa zato sto sad pirati igraju na orginal serverima a toliko su pricali da nece bit pirata niti hackova a opet ima

Pa samo je budala to pušila (ovime ne mislim na tebe). Tko god da je igrao bilo kakvu igru preko Steama i to online naletio je na cheatera i na hack.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 14:20 (MegaMass 2000).
16 godina
neaktivan

ma nek se igraju pirati u nas ionako je 94%  piratizirana Hrvatska tako da se ne cudim... i ja sam jedan od tih postotaka... ali MW2 jer prva igra koja mi se čini dobra da je kupim i igram na netu. Jer za igre koje se baziraju na SP nikad nebih trosio novac.

Athlon X2 4800, 4Gb mem, 8800gts, logitech z-5500
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ja već par dana čitam ove vaše postove pa mislim ajd da se registriram i napišem par riječi.

Svi koji misle da smo mi budale koji smo kupili original igricu mogu vam reći da s..ru. S original igricom nemaš zaj..ncije nikakve. Samo pičiš.

A da kažem da sam do sada igrao samo crackirane igrice- jesam cijelo vrijeme.

Evo što je najvažnije- ja sam skinio crack igru s neta i prešao kampanju- i danas sam otišao u Algoritam i kupio original za 399 kn bez imalo beda. Ta igra vrijedi tu lovu.

Tu lovu vrijedi i cod4 mw1. Do sada sam samo igrao preko garene cod4 mw1 lud ko šiba mjesecima, a kontam da će me i ovaj mw2 držat još više LoL :))

No weapon can kill PRIDE
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
rulF kaže...

Upravo tako, jedina igra koja je zasluzila da dadnem pare na nju je bio counter strike 1.6, i to nije skupa . .

sada planiram uzeti mw2. . 

a vi ostali, "ovde idu psovke i prigovaranja o tome kako ste jadni i tako to"

nisu svima tate bogatasi . .

ako cu kupit neku igru, moram sam zaradit pare za nju, a uz mojih 17 godina i skolu + treninge, tesko mi to ide . .

sramota je kakvi ste..

Cak je jedan lik na forumu raspravlja kako ima sve originalno na kompu+igre,a ja jedva sebi mogu prijustit 1original igru.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 14:36 (cappy).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za očekivati je da je ovakav crack moguč kada se ključni podatci čuvaju na računalu korisnika.

Piratsko online igranje se najbolje spriječava provjerom keya u bazi na računalu prozivođača i tako da se samo jedno korisničko ime može vezati uz jedan key. Za očekivati je reakciju od strane Steam-a, IW, VAC-a.

Kao što rekoh prije, key se može nabaviti jeftinije, a oni koji nemaju za igru naravno imaju za cigarete, izlaske i druge stvari koje su dosta skuplje.Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 14:46 (dayvee).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dayvee kaže...

Za očekivati je da je ovakav crack moguč kada se ključni podatci čuvaju na računalu korisnika.

Piratsko online igranje se najbolje spriječava provjerom keya u bazi na računalu prozivođača i tako da se samo jedno korisničko ime može vezati uz jedan key. Za očekivati je reakciju od strane Steam-a, IW, VAC-a.

Kao što rekoh prije, key se može nabaviti jeftinije, a oni koji nemaju za igru naravno imaju za cigarete, izlaske i druge stvari koje su dosta skuplje.Izlanuo se

Ti mi daj false cigarete,besplatne izlaske i ja uziman origina MW2.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 14:48 (cappy).
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Ti mi daj false cigarete,besplatne izlaske i ja uziman origina MW2.

Vidi ti njega. On bi ovce i novce!

A da se odrekneš nečega (cigareta, izlazaka itd....), jer se očigledno odričeš originalne igre? Ljudi se odriču raznih stvari da bi si priuštili ono što im čini veselje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 15:08 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
TopForumaš kaže...

ma u kitu masnu

pa nisam rekao ništa protiv pirata

imam preko 40 piratskih igara

al sam htio samo reci da nije fer prema onima koji su kupili original da sad i pirati igraju mp

sry ak sam se ti "zgadil" malo sam se krivo izrazio

al meni je puno prihvatljivija opcija da se ja nekom gadim nego neko meni xD

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
16 godina
protjeran

al sam htio samo reci da nije fer prema onima koji su kupili original da sad i pirati igraju mp

sry ak sam se ti "zgadil" malo sam se krivo izrazio

al meni je puno prihvatljivija opcija da se ja nekom gadim nego neko meni xD

pa nije nikada fer jer pirati igraju besplatno isto nije fer prema onima koji su kupili grid,borderlands itd..

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 15:21 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan

E ljudi zna netko kako otvorit NAT na siemens sx763 ruteru pls pls recite mi

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Ali u ovih ostalih 40 piratskih igara je fer da ti igraš besplatno nešto što su drugi platili, jelda?

A bome je fer i prema ljudima koji su te igre radili, jelda?

16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
TopForumaš kaže...

Ali u ovih ostalih 40 piratskih igara je fer da ti igraš besplatno nešto što su drugi platili, jelda?

A bome je fer i prema ljudima koji su te igre radili, jelda?

Doktore ti si n*pušen ko s*inja.

Časkon kenjas za pirate,a doma ih imas koliko duplo vise od mene.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan

je znate kako izgleda onaj spindle box za 50 dvd?? e pa ako znate kako izgleda, i još tako 4 boxa... svi su puni "orginala"!! :)

Hebiga siromašan sam, nemam novaca za originale. narocito ne za SP igre. al eto MW2 je odskocio od SP i ponudio je ono za što ja želim dat novac a da nemislim poslije da je bačen.

Athlon X2 4800, 4Gb mem, 8800gts, logitech z-5500
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hehehe...decki onaj ko je pirat je stwarno maher...treba znati to napraviti kaj oni mogu...ja sam za to da mogu svi igrati mp...dal ste razmisljali da ima i djece koja bi zeljela igrat MW2 preko interneta a nemaju 400kn da si priuste tu stvar...Budimo realni...necu vise komat u vezi s piratima da ne dobijem banNamigiva...pozzz

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne
Moj PC  
1 5 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice