Odvratno! 60$/€ igra na Steamu i onda SP ne može prelazit više osoba u isto vrijeme...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odvratno! 60$/€ igra na Steamu i onda SP ne može prelazit više osoba u isto vrijeme.
pa fino si mogao preorderati za 36 eura
ja tu naručujem u nekom dućanu u gradu... Rijeka... pitam tip koliko on kaže 350 kn... kaže direktno od dobavljača da mu stiže... pa ću vidjet još kad mu dođe pošiljka za točnu sumu love...
Odvratno! 60$/€ igra na Steamu i onda SP ne može prelazit više osoba u isto vrijeme...
moze se prolazit u dvoje sp...
imas jedan save folder u mp-u..
vidis nisam probo sp pa ti nemogu reci pojedinosti tocno
kako sam JELAOUS na sve koji igraju mw2
lol
moram doci doma zaigrat Dragon Age da malo zaboravim na ovo...
lol
gledam komentare igrača po netu i ne vjerujem
svi koji su vrijeđali, sada je hvale...
ko zna, možda cu je i ja nahvaliti, nadam se barem...
Koliko ima MP mapa (neovisno o modovima)
i jel ima mapa koje su strogo za neki mod napravljene, ili su sve za sve?
Neznam brate ali vi COD-ovci mi najviše sličite na Apple fanboye.
P.S. bez uvrede
Haaha prva pametna danas,svaka cast
DaBog da nijedan pirat nemoga igrat multiplayer. Ja kad uzmem novi komp kupujem i original mw2
Koji pederluk
omfg the best game ever... mape na snjegu izgledaju fenomenalno...
bude mi zima kad gledam te slike. da stvarno odlicno to izgleda.
kako sam JELAOUS na sve koji igraju mw2
lol
moram doci doma zaigrat Dragon Age da malo zaboravim na ovo...
lol
gledam komentare igrača po netu i ne vjerujem
svi koji su vrijeđali, sada je hvale...
ko zna, možda cu je i ja nahvaliti, nadam se barem...
Koliko ima MP mapa (neovisno o modovima)
i jel ima mapa koje su strogo za neki mod napravljene, ili su sve za sve?
I ja sam jučer bio ljubomoran, i to tek kako htio sam ih sve pobiti.
A kolko me ljudi na xf pitalo di sam skinuo onu stvar da mogu igrati mp, a kad sam rekao da sam kupio original koje im je bilo razočaranje, još im se sad smijem hhahahahah.
Baš mi se sviđa, ne laga mi ni malo.
Odvratno! 60$/€ igra na Steamu i onda SP ne može prelazit više osoba u isto vrijeme.
pa fino si mogao preorderati za 36 eura
Fulao si poantu...
SP ništa posebno. Grafika ista kao i prošli nastavak, možda malo više detalja i fluidnija je.
MP nema niti LAN opciju, nekako čemu? COD 4 je onda sasvim dostatan za MP. Ne isplati se radi MP kupovati igru, SP je solidan, ali kao što sam rekao; ništa posebno.
Kad bi morao ocjeniti, dao bi za SP 8, za MP 2.
FAIL
tebi se ne isplati jer ocigledno volis igrat crack servere, sa svakim drugim koji haxa a i ocigledno ne igras igru za ozbiljno to jest klanski pa online natjecanja itd..
takvome se sigurno ne isplati...
@doxy:
Znači po tebi, komercijalizacija/globalizacija to su dobre stvari?? Gutanje govana zbog TV-a, hype-a, reklama?? (tu ne mislim na novi COD da je govno, neg općenito)
Već unaprijed je COD: MW2 proglašena igra desetljeća/stoljeća čega sve ne, a objektivno ne zaslužuje ni top20 zadnjih 10 godina.
Mickey Mouse/Coca-Cola/USA FTW! jel tak?? HALO je najigra svih vremena.
pa jbte ti se opterecujes sa time jeli cod mw2 igra godine ili ne?? pa iskreno jel ti mislis da ima smisla se opterecivat sa time omfg.. ja nevjerujem..
Totalno si u pravu
probao kod frenda danas,igrao pola sata i dobro je.amen.da su stavili dedije bilo bi super ali eto DOBRO JE!!!.pff nema leana,glupo.konzolaška totalno.
SP ništa posebno. Grafika ista kao i prošli nastavak, možda malo više detalja i fluidnija je.
MP nema niti LAN opciju, nekako čemu? COD 4 je onda sasvim dostatan za MP. Ne isplati se radi MP kupovati igru, SP je solidan, ali kao što sam rekao; ništa posebno.
Kad bi morao ocjeniti, dao bi za SP 8, za MP 2.
FAIL
tebi se ne isplati jer ocigledno volis igrat crack servere, sa svakim drugim koji haxa a i ocigledno ne igras igru za ozbiljno to jest klanski pa online natjecanja itd..
takvome se sigurno ne isplati...
@doxy:
Znači po tebi, komercijalizacija/globalizacija to su dobre stvari?? Gutanje govana zbog TV-a, hype-a, reklama?? (tu ne mislim na novi COD da je govno, neg općenito)
Već unaprijed je COD: MW2 proglašena igra desetljeća/stoljeća čega sve ne, a objektivno ne zaslužuje ni top20 zadnjih 10 godina.
Mickey Mouse/Coca-Cola/USA FTW! jel tak?? HALO je najigra svih vremena.
pa jbte ti se opterecujes sa time jeli cod mw2 igra godine ili ne?? pa iskreno jel ti mislis da ima smisla se opterecivat sa time omfg.. ja nevjerujem..
Totalno si u pravu
usput rekao bih da je igra godine ali tek iza velikog RE-a 5
joj šta bi dao da odigram. al neću original, skupo, skupo, skupo.
vidim slike i zaboravim da igra nema pola toga.
shit, imat ću ovu igru al ratio na bitgameru će pasti skroz.
Kako mislite nema lean-a, što je to?
znate kaj svi??
budemo pričekali do nove godine pa ako Bog da hakeri ce nesto zmislit ili ce ovi smradovi popustit pa cemo igrati mw2 mp, a ako ne onda cu morati kupiti origigi jer i igram cod-a zbog mp a ne zobg sp-a
Aha skuzio sam, to je ono Q i E, jbg, jadno je da nema toga...
Našao sam najbolju recenziju PC verzije:
Liku su očito frustracije pretočile hype u objektivnost ^^
360 verzija dobila 9.5 .
hm gledaj ping je 100 i toga morate svi biti svjesni ali ne kasni sta me iskreno cudi ja osobno nemama lagove apsolutno nikakve....
Super,otkrio si nešto novo,sad napiši studiju,predstavi studiju,osvoji nobelovu nagradu za informatiku&mreže i digni si milju.
Mislim,il lagometar laže il jednostavno igra ruši sve dosad poznate zakone fizike....
360 verzija dobila 9.5 .
Naravno, jer je MW2 kao konzolaška igra sasvim ok.
Evo još jedna recenzija; ovaj put recenzija SAMO multiplayer dijela na PC-u:
http://www.gamearena.com.au/pc/games/title/modern-warfare-2/reviews.php?id=5033868
Tu je ujedno lik razjasnio razliku između konzolaške i PC verzije :)
Respect.
Nevjerovatno kako većinu igara uništavaju sa bolesti zvanom konzolitis. Neka kaže tko šta hoće, ali igranje FPS na konzoli i PC-u se jednostavno nemože mjerit (PC = tipkovnica + glodavac). I onda oni idu odličan PC FPS pretvorit u konzolaški FPS! Sramota, ali to se dešava sa skoro svim igrama.
Konzolaši su ionako bez kriterija.
hm gledaj ping je 100 i toga morate svi biti svjesni ali ne kasni sta me iskreno cudi ja osobno nemama lagove apsolutno nikakve....
Super,otkrio si nešto novo,sad napiši studiju,predstavi studiju,osvoji nobelovu nagradu za informatiku&mreže i digni si milju.
Mislim,il lagometar laže il jednostavno igra ruši sve dosad poznate zakone fizike....
cek jesi probo igrat??
meni nista ne kasni reko bi da kasni tako da...
Konzolaši su ionako bez kriterija.
ma nisi ti nis probo... kak mozes jbte rec da je igra ne igriva taj koji to govori laze..
znam bar 10 ljudi koji igraju i nemaju lagove i ne kasni metak..
evo danas cu detaljno iz testirat igru...
da vidim na koji princip nis ne kasni...
jer znam kada igram cod 4 i imam ping veci od 90 jednostavno laga da je to ne igrivo takoder kasni metak itd...
jbga jednsotavno neznam ali ovo ne laga nit ine kasni
Igra je upravo došla, pa prvo što ću napraviti je vidjeti MP. Samo moji su strahovi veliki
Ping je užas. Dvije crtice žute boje i nikako pogodit ništa jer warpaju stalno. Kad dođem doma snimim video.
Jao, jedva čekam da ispravim ovaj vinograd kaj sam zaradio u školi, da mogu kupit MW2 !!!
E, jel se može na snajper stavljati prigušivač. Ak da, onda onda je to hebena stvar, a vidio sam da i na shotgun moše prigušivač. Prehebeno !!!