Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.186.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
Danny_HR kaže...

Mutavo je pričati o pingu 150+.

Druga stvar, dam se kladit da nikada nisi igrao COD na konzoli, bar ne duže od 5 minuta pa ni ne znaš što sve takav sistem može ponuditi.

Istina, nisam igrao nikako cod na konzoli, niti neznam kakv je, ali sam igrao vele online igri poput Battlefield Heroes, Combat Arms, Drift City, S4League i ima ih jos 15-ak, i svaka, svaka me nervirala bas radi pinga koji se kretao prosjecno oko 150 na nekim public serverima, kad bi napravio svoj bilo bi dobro kad igram 1v1, ponekad zalagga , cim netko sastrane uđe ono se poremeti.
Dakako velika vecina tih igri koje sam igrao bile su ono napola free, pa ako IW sredi nesto vezi pinga Svaka Im cast, ali ja govorim kakva je trenutno situacija,  i btw, također mrzim ono kad mores nadograđivat  puske plaćajuci nesto preko neta, ili mape, i kad imas vele  NOOBovskih stvari, to mrzim, i nadam se da nece bit u MW2,...

Također ako bude vele tih njubarskih s*anja, to je onda zivi dokaz da igre na Računalu dovode do Poglupljivanja, a ne do nekog pobosanja u bilo kojem pogledu.

@naxeem
To zadnje je nažalost istina!

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 13:57 (markoal).
17 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Igrao sam COD na XBOX-u 360... moj komentar u odnosu na PC iskustvo je: ROFL.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
7 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Samo da kazem, da je bolje sutit od nečemu ako nisi proba, Cod igrat na konzolaski nacin je vrlo vrlo smijesno

A nakon toga...

markoal kaže...

Istina, nisam igrao nikako cod na konzoli, niti neznam kakv je

Jel ti bar malo neugodno?

Nax, ok, tebi je komentar takav, meni je obrnuto, jer je COD meni osobno 5 puta zabavniji na konzoli. Jer COD kao arkadna pucačina ne treba pc.

Onaj post prije je u potpunosti točan i shvaćam tvoj stav.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
Danny_HR kaže...
markoal kaže...

Samo da kazem, da je bolje sutit od nečemu ako nisi proba, Cod igrat na konzolaski nacin je vrlo vrlo smijesno

A nakon toga...

markoal kaže...

Istina, nisam igrao nikako cod na konzoli, niti neznam kakv je

Jel ti bar malo neugodno?

Nax, ok, tebi je komentar takav, meni je obrnuto, jer je COD meni osobno 5 puta zabavniji na konzoli. Jer COD kao arkadna pucačina ne treba pc.

Onaj post prije je u potpunosti točan i shvaćam tvoj stav.

Ajde objasni to "zabavniji"?

Siguran sam da ti je zabavnije zato jer se zavalis ko svinja u fotelju na 10 m udaljenosti i halas COD.

To nije to.Objektivno gledano u COD 4 npr nema razlike igrao ti na PC-u ili konzolama.Razlika je jedino u kontrolama.

i neznam zasto COD ne bi trebao postojati na PC-u jer je bas COD 1 "roden" na PC-u.

Mislim da malo lupetas gluposti ali to je samo moje subjektivno misljenje...

Luckyluke!
17 godina
neaktivan

Zabavniji, ne znam zašto, tako. Jednostavno jest. Uz to što svi imaju jednake uvjete, nema cheatera.

Nisam rekao da nebi trebao postojati na PC-u. Već da ne treba PC. Dakle da nije nužno da se igra na PC.

Ti si taj koji lupeta gluposti, zbog nečitanja postova i/ili nemogućnosti razumijevanja istih. Biraj.

P.S. Ajmo otvoriti xbox (odn. konzole) vs PC temu pa rokati kako treba flamewar, ali samo oni koji su probali oboje, ne oni sa stavom, nisam probao xbox i nemam ga i zato je PC bolji. Nemojmo više lupati OT po ovoj temi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 15:02 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan

imam jedno vrlo važno pitanje pa molim odogvor brzo

dali ako kupim igru preko game.co.uk kad će doći naplata

dali čim potvrdim kupnju ili na dan izlaska igre?

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Naplata će ići par minuta prije nego ti pošalju igru.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
TopForumaš kaže...

Naplata će ići par minuta prije nego ti pošalju igru.

ok je to sigurno

ne smijem se sad zahebat jer je situacija kritična xD

17 godina
neaktivan
Sigurno.
17 godina

Daj Dany netrabunjaj vise od konzolama, ja sam davno naglasio da ti ovdje pravis nered, nitko drugi nego ti, jedino ti usporedjujes konzole i PC,  normalno da je svaku FPS igru bolje igrat na PCu bilo arkada bilo simulacija, isto kao sto je bolje igrat tekkena(ili neku drugu) na konzoli nego na pc , zato ih i nema.

Ovo nije mjesto od Konzolama nego govorimo od PC Call of Duty Modern Warfare 2, i kazes da 100 tisuca igraca  sto se buni nije vele, promisli malo, tih sto tisuća, sljedeći bi call of duty mogli unistit, a prodaja normalno da ima vele ljudi koji su izvan događaja i razni noobovi(novaci) kupuju to,  a tamo di je peticija 90% potpisa su PRO igraci, ili oni s vise iskustva tj. pametniji, a nazalost ima vele "Pro" igraca koji nemaju pojma sta je dedicated server.

Ma nek oni naprave dedicated da se to placa(ali da nema ogranicenja na licensi koliko more servera pravit), ili bilo sta, da nasi hosteri mogu napravit da nam pingovi budu manji,  jer njemacki pingovi nisu dobri bas ali su bolji od ostalih.

Inace ja cu također najvjerojatnije kupit igru, ali ako bude to zezalo, neka bude na konzolaski nacin ma bilo sta samo da je ping mali i da mores iskljucivat one "nobovske" perkove :)

I don't care...
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
protjeran
markoal kaže...

Daj Dany netrabunjaj vise od konzolama, ja sam davno naglasio da ti ovdje pravis nered, nitko drugi nego ti, jedino ti usporedjujes konzole i PC,  normalno da je svaku FPS igru bolje igrat na PCu bilo arkada bilo simulacija, isto kao sto je bolje igrat tekkena(ili neku drugu) na konzoli nego na pc , zato ih i nema.

Ovo nije mjesto od Konzolama nego govorimo od PC Call of Duty Modern Warfare 2, i kazes da 100 tisuca igraca  sto se buni nije vele, promisli malo, tih sto tisuća, sljedeći bi call of duty mogli unistit, a prodaja normalno da ima vele ljudi koji su izvan događaja i razni noobovi(novaci) kupuju to,  a tamo di je peticija 90% potpisa su PRO igraci, ili oni s vise iskustva tj. pametniji, a nazalost ima vele "Pro" igraca koji nemaju pojma sta je dedicated server.

Ma nek oni naprave dedicated da se to placa(ali da nema ogranicenja na licensi koliko more servera pravit), ili bilo sta, da nasi hosteri mogu napravit da nam pingovi budu manji,  jer njemacki pingovi nisu dobri bas ali su bolji od ostalih.

Inace ja cu također najvjerojatnije kupit igru, ali ako bude to zezalo, neka bude na konzolaski nacin ma bilo sta samo da je ping mali i da mores iskljucivat one "nobovske" perkove :)

da treba bit promod ili sicno da se iskljuce ti perkovi i heli i ostala sranja ...tak sam zivcan kad ni kriv ni duzan crknem odjednom me neke tam rakete pogode il heli skroz bezveze

prodajem pozivnice za partis
17 godina
neaktivan
Ja samo odgovorim kad netko baci usporedbu sa konzolama.

Opet ti sa time što je bolje, a nisi probao.

100000 je ništa u usporedbi sa nekoliko milijuna koliko će prodati.

Joj svaki put kad kažeš PRO igrači meni se s*re. Pametniji PRO igrači. Hahahahah, ti si jedan od njih?
Daj odrasti.
Pro, Low, Med, to su nazivi kojima se međusobno kite dječica.

A tamo di je peticija je bar 30% duplih potpisa.

P.S. Ovo je tema za komentiranje COD: MW2, bez obzira na platformu.

Mislim da bi bilo debilno otvoriti istu temu samo za konzole tak da ću tu komentirati što mi se svidi.
17 godina
neaktivan

Vidim da je vruće u raspravi pa ću samo upozoriti da pazite da ne prijeđete granicu dobrog ukusa. Nije meni problem podijeliti kartone, ali vama će smetati. :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hehe mora bit vruće.

Ak smo ko mrtva puhala nije zabavno. ;)

Mora to malo žešće. Naravno u granicama.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Zabavniji, ne znam zašto, tako. Jednostavno jest. Uz to što svi imaju jednake uvjete, nema cheatera.

Nisam rekao da nebi trebao postojati na PC-u. Već da ne treba PC. Dakle da nije nužno da se igra na PC.

Ti si taj koji lupeta gluposti, zbog nečitanja postova i/ili nemogućnosti razumijevanja istih. Biraj.

P.S. Ajmo otvoriti xbox (odn. konzole) vs PC temu pa rokati kako treba flamewar, ali samo oni koji su probali oboje, ne oni sa stavom, nisam probao xbox i nemam ga i zato je PC bolji. Nemojmo više lupati OT po ovoj temi.

Pojam zabave je jako relativan. Ja recimo ne mogu zamisliti girati FPS ili RTS na konzoli, dok se neki osjećaju totalno suprotno. S obzirom na to ne možeš generalizirati.

Ta druga rečenica mi je smiješna. Želiš reći da bi CoD mogao preživiti i bez PC-a? Da, sigurno bi mogao, ali iskreno govoreći to je tako očita Captain Obvious izjava - jer ista stvar vrijedi i za konzole. Za CoD nije nužno ni da se igra na konzolama, nego samo na PC-u.

Kažem ti, zavisi od osobe do osobe. Neki su plakali kako ih ljudi ubijaju na PC-u pa našli utočište na konzoli zahvaljujući autoaimu, drugi su počeli na konzoli i pobjegli na PC jer su se pekmezili kako im kontrole ne odgovaraju. Karikiram naravno :)

Danny_HR kaže...

Joj svaki put kad kažeš PRO igrači meni se s*re. Pametniji PRO igrači. Hahahahah, ti si jedan od njih?
Daj odrasti.

Mislim da bi bilo debilno otvoriti istu temu samo za konzole tak da ću tu komentirati što mi se svidi.

Niko ne sumnja stari da se MW2 neće prodati - i već sam prije rekao, peticija je simbolika nezadovoljstva jednog communityja, a ne pokazatelj da ti ljudi neće kupiti igru. MW2 ima i singleplayer komponentu koja će biti odlična i ako ništa treba zbog toga platiti ljudima za dobar posao. Ne igra svako online, ali ovaj dio što igra sigurno nije zadovoljan. Vjerujem da NI JEDAN čovjek koji planira CoD igrati online na PC-u nije zadovoljan s maknutim Dedi serverima. Ako nisi taj igrač onda to ne možeš razumjeti.

Ja osobno znam 4 pr0 igrača koji i zarade solidne novce igrajući, a to im je samo hobi - s druge strane imaju ženu, djecu i posao. Očito su i oni dječica koja bi trebala odrasti :/

S druge strane, na konzolama sigurno nema dobrih, iskusnih, vještih igrača, jer ono, svi imaju jednake uvjete; i zbog toga nisi znao na što je kolega mislio. /sarcasm

I nije debilno otvarati MW2 temu na konzolaškom dijelu, zato i postoji konzolaski podforum. Pored toga, PC verzija će imati više contenta od konzolaške - možda vi dobijete dodatak kao DLC kojeg ćete morati dodatno (možda i nama sad naplate dodatke, kad već imaju sustav za kontrolu). Dobro im je krenuilo :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 16:36 (Adisuki).
17 godina
Danny_HR kaže...

Daj odrasti.

Lol, ma nekoristim taj naziv nikako skoro(spodrazumjeva se sto sam, to sad većina djece koristi i glumata  okolo), ali kako cu ti drugacije rec, jer zna se sta znaci kad kazem Pro, a necu sad govorit Iskusni igrac, skill,  bla bla bla, i ja sam govorio za PC a ne za konzole, i ja se bojim da nebi Call of Duty zavrsio kao NFS serijal(iako su se sad malo digli sa Shift), eto to je bila poanta jednog djela sto sam gore pisao, nemam ja nista protiv konzola ni toga, i ti si upravu dosta toga sto pises, ali nemoj vise usporedjivat, vidis li da izazivas time malo svađu.

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 16:19 (markoal).
15 godina
neaktivan

vidis sta konzole ucine od covjeka jaooo

pucacina nebre biti bolja na konzoli i točka

i dosta offtopica o consola vs pc(danny kao jedini predstavnik konzola xD)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 16:18 (TopForumaš).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

Pojam zabave je jako relativan. Ja recimo ne mogu zamisliti girati FPS ili RTS na konzoli, dok se neki osjećaju totalno suprotno. S obzirom na to ne možeš generalizirati.

Apsolutno, ali ja sam najmanje generalizirao ovdje. Kako ne shvaćaš, koliko sam puta rekao da i ja rađe odigram igru na PC. Ali da sam u CODu više uživao na konzoli.

Gotovo svi ostali generaliziraju puno više od mene govoreći o inferiornosti konzola. (Koje btw nisu pokušali koristiti).

Adisuki kaže...

Ja osobno znam 4 pr0 igrača koji i zarade solidne novce igrajući, a to im je samo hobi - s druge strane imaju ženu, djecu i posao. Očito su i oni dječica koja bi trebala odrasti :/

Ne, ja to nisam rekao, da pogledaš par stranica unazad siguran sam da sam negdje pisao o ovome. Dakle, samoprozvani pro igrači mi idu na jetra, baš kao i taj pridjev koji je markoal iskoristio baš u kontekstu na koji sam ja odreagirao.

Savršeno sam svjestan da postoje igrači koji zarađuju po turnirima, poznajem ih i ja, al on nikad za sebe na forumu neće napisati da je pro. Postoji bitna razlika između (nazovimo to tako) pro igrača koji zarađuje i onog samoprozvanog 12-godišnjaka (karikiram) koji će doći i reći kako u njegov 'klan' mogu samo pro igrači sa 2 miljona sati na cod-u.

Ja znam da si shvatio ovo i prije, al eto.

Adisuki kaže...

I nije debilno otvarati MW2 temu na konzolaškom dijelu, zato i postoji konzolaski podforum. Pored toga, PC verzija će imati više contenta od konzolaške - možda vi dobijete dodatak kao DLC kojeg ćete morati dodatno (možda i nama sad naplate dodatke, kad već imaju sustav za kontrolu). Dobro im je krenuilo :)

Debilno je jer se radi o istoj igri, koja će biti identična. Da, identična. Zašto otvarati dvje teme o istom proizvodu?

Nitko neće imati više ni manje contenta. Tako je bilo i do sada, a bit će i dalje.

Uostalom ovo je prvi nastavak u kojem će konzolaška verzija i ona za PC biti u SVEMU identične.

TopForumaš kaže...

vidis sta konzole ucine od covjeka jaooo

pucacina nebre biti bolja na konzoli i točka

i dosta offtopica o consola vs pc(danny kao jedini predstavnik konzola xD)

Hehe, zato sam i rekao da bi trebali otvoriti novu temu. ;)

A jedini sam predstavnik konzola jer vjerujem da 99% ekipe koja je protiv konzola nije probala niti jednu nakon PS2.

P.S. Prvenstveno sam PC gamer, ma koliko to neobično zvučalo trenutno.

16 godina
protjeran

Hehe, zato sam i rekao da bi trebali otvoriti novu temu. ;)

A jedini sam predstavnik konzola jer vjerujem da 99% ekipe koja je protiv konzola nije probala niti jednu nakon PS2.

P.S. Prvenstveno sam PC gamer, ma koliko to neobično zvučalo trenutno.

nisi sam ja odustajem od pc-a i na ps3

prodajem pozivnice za partis
15 godina
neaktivan

evo jedna novost! xfire ima game store,  čini se zanimljivo al nevidim codmw2

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator
http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Moj PC  
0 0 hvala 6
16 godina
pirat kaže...

Ovi zahtjevi su smjesno mali.

Ima li na webu preporuceni, jer vecinu ljudi bas to zanima?

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
  • Processor: AMD 64 3200+ or Intel Pentium 4 3.0Ghz or better
  • Memory: 16 GB free hard drive space / 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (Vista)
  • Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB nVidia Geforce 6600GT / ATI Radeon 1600XT or better

16 GB me iznenađuje

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ravnalo kaže...
  • Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB nVidia Geforce 6600GT / ATI Radeon 1600XT or better

16 GB me iznenađuje

pa za takvu se igru isplati zdrobiti 16 gb hdd prostora,siguran sam...

Luckyluke!
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

lol ovo je jako malo! ak je ovo pravi sys req onda je to super za one s slabijim kompovima!

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
ravnalo kaže...

16 GB me iznenađuje

Ma da je i 30 ali cod 4 i 5 su se vrtili oko 6-7 gb a sad 16 GB

KIša je padala cijeli dan tri dana
16 godina
Gamer71 kaže...

evo jedna novost! xfire ima game store,  čini se zanimljivo al nevidim codmw2

Hvala na obavjesti, iako nikad nebum kupoval od njih

pirat kaže...

Sumnjivo ali da je barem takva, a i još mi je bolje sumnjiva što je izdana samo minimalna. Ako budu kaj izdali izdat će preporućano bar mislim tako.

16 godina
ravnalo kaže...
luckyluke kaže...
ravnalo kaže...

16 GB me iznenađuje

vidjet cemo,makar ne vjerujem da ce takva gromada od igre biti.

mozda neka zabuna ili slicno.

vidio sam ja u jednom sys req.da je za igru rf guerilla pisalo da treba 13 gb hdd spacea a na kraju bilo 4,5 gb

Luckyluke!
15 godina
neaktivan
Pa ti nisi normalan gdje ces pisati ovakve nebuloze! Oprosti ali stvarno... To je neusporedivo. Ja kao clan imexa to opovrgavam i bla,bla,bla.. :D
Vidi netko tko profesionalnije igra cod ne shvata je kao arkadnu igru, ne mozes pisati o necemu ni komentirati nesto a nemas pojma o tome...
MW2 je usrao sve svi su ga trebali igrati, a ovo sa dedicated serverima... imex se trebao prebaciti na mw2 ali sada ne znamo. bila je ona peticija pa ce se mozda promijeniti misljenje iw-ovaca nego odo ja sa teme :D

okorjeli cod4 gamer :)
Raptord
17 godina
neaktivan
ravnalo kaže...

16gb nije veličina igre. Igre možda ima MAX 10gb. Devovi imaju naviku reći više zbog resursa koji se vrte u podlozi OS-a. Znači da igra ne bi crashala zbog memorijskih adresa i slično.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice