Mutavo je pričati o pingu 150+.
Druga stvar, dam se kladit da nikada nisi igrao COD na konzoli, bar ne duže od 5 minuta pa ni ne znaš što sve takav sistem može ponuditi.
Istina, nisam igrao nikako cod na konzoli, niti neznam kakv je, ali sam igrao vele online igri poput Battlefield Heroes, Combat Arms, Drift City, S4League i ima ih jos 15-ak, i svaka, svaka me nervirala bas radi pinga koji se kretao prosjecno oko 150 na nekim public serverima, kad bi napravio svoj bilo bi dobro kad igram 1v1, ponekad zalagga , cim netko sastrane uđe ono se poremeti.
Dakako velika vecina tih igri koje sam igrao bile su ono napola free, pa ako IW sredi nesto vezi pinga Svaka Im cast, ali ja govorim kakva je trenutno situacija, i btw, također mrzim ono kad mores nadograđivat puske plaćajuci nesto preko neta, ili mape, i kad imas vele NOOBovskih stvari, to mrzim, i nadam se da nece bit u MW2,...
Također ako bude vele tih njubarskih s*anja, to je onda zivi dokaz da igre na Računalu dovode do Poglupljivanja, a ne do nekog pobosanja u bilo kojem pogledu.
@naxeem
To zadnje je nažalost istina!