Obratite pozornost na onoga sa strojnicom u MP videu - ima sat na lijevoj ruci! A inače nisam primjetio nekih većih novosti u ovim današnjim videima, osim ove nove mape na kojoj su igrali, izgleda kao da je u pustinji i na sredini avion srušen, podsjeća na Crash iz CoD4.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Obratite pozornost na onoga sa strojnicom u MP videu - ima sat na lijevoj ruci! A inače nisam primjetio nekih većih novosti u ovim današnjim videima, osim ove nove mape na kojoj su igrali, izgleda kao da je u pustinji i na sredini avion srušen, podsjeća na Crash iz CoD4.
sat je bio i na ac130 videu.
meni se ne sviđa flash bacanje, prvo se treba uzet granata u ruku a tek onda bacat. u cod4 je bilo bolje, drži 4 i bacaaaaaaaaj.
meni se ne sviđa flash bacanje, prvo se treba uzet granata u ruku a tek onda bacat. u cod4 je bilo bolje, drži 4 i bacaaaaaaaaj.
Bolje je tak.
Meni je bolje kada je što realističnije do neke mjere.
Meni je bolje kada je što realističnije do neke mjere.
Onda je za tebe Bad company 2 ili Arma 2, to su vise kao neke simulacije. Cod 4 ce uvijek biti nerealan do neke mjere ^^ , ali takvog ga volimo i ne bi ga htjeli drugacijeg :D
Sve sto sam dosada vidio o Cod 4 me je zadovoljilo i siguran sam da cu uzivati. SP cu rijesiti jednom i onda mp 4ever ^^
Ono nije bio flash, nego marker za onaj package kaj padne s neba, dobijes ga sa killstreakom
Mislim da se flash normalno baca, tj ko u cetvorci
EDIT ako mislimo na isti video :D, mislim da je to onaj u favelli
Evo samo da kažem ovaj novi mod sa bombama na dvije strane se zove demolition. To znači da s&d još nisu prikazali.
Evo samo da kažem ovaj novi mod sa bombama na dvije strane se zove demolition. To znači da s&d još nisu prikazali.
Pa konačno netko kuŽi da na S&D NEMA RESPAWNA.
eto ako slučajno netko nije vidio evo vam ovaj video i tekst ispod koji otrkiva praktički sve o multiplayeru
http://www.modernwarfare247.com/news/multiplayer-interview-by-giant-bomb
također obavezno pogledajte ovo
http://www.modernwarfare247.com/news/mw2-press-event-presentation
skoro je sve otkriveno kome uopce treba beta :P
kad ce od prilike izać zahtjevi.
Ako si mogao cod 5 budeš i ovo mogao.
Jel će bit kao u cod 5 kidanja ruku, nogu, glave sa mecima?
što cod4 ne zahtjeva više od cod5? ja mogu obadvije pokrenut.
Evo preveo sam ove najnovije vijesti u slucaju da ima onih koji nesto slabije razumiju engleski ili ako im se neda ici na te linkove:
Novi perkovi:
- Lightweight - brže kretanje
- Marathon - neograničeno trčanje
- Commando - veća distanca melee napada
- Scavenger - potpuno opskrbljivanje zalihama mrtvih neprijatelja
- Hardline - Killstreakovi zahtijevaju 1 ubojstvo manje
Oružja:
U CoD4 je bilo primarno oružje i side-arm (pištolj), a u MW2 ćete moći imati i primarno i sekundardno oružje, dakle, moći ćete kombinirati dva oružja. U CoD4 je to isto bilo moguce samo ako ste imali poseban perk za to.
Oprema:
Bombe u MW2 će biti u stavki Equipment (oprema), tako da vi odlučujete što će vam biti oprema, tu možete izabrati i nož kojeg možete bacati na neprijatelja (to je bilo prikazano u jednom MP videu), a taj isti nože možete pokupiti i poslije ga opet upotrijebiti. Još neke od stvari koje ćete moći odabrati u stavki Equipment (oprema) su Semtex bomba, "ablast" štit i "tactical insertion". Ovaj potonji vam omogućuje da označite mjesto gdje se želite respawnati kad vas netko ubije.
Killstreakovi:
Ovaj puta vi možete birati što ćete iskoristiti za killstreak, ali samo za tri killstreaka, za ostale ne, a killstreaka ce u MW2 biti puno vise nego u CoD4, tocnije, evo kako ce to sada ici:
- 3 kill streak — UAV
vidite gdje se tko od neprijatelja nalazi - 4 kill streak — Care Package
ovaj kill streak omogućuje dvije stvari - Predator Missile ili AC-130. Koji će se od ta dva aktivirati to se tocno ne zna, to ce biti slucajnim odabirom pa sto bude, iako su vece sanse za Predator Missile. - 4 kill streak — Counter UAV
pokazuje lažne pozicije - 5 kill streak — Sentry Gun
automatski machine gun koji može pasti na strateške točke - 5 kill streak — Predator Missile
kontorlirate raketu i određujete gdje će pasti - 6 kill streak — Precision Air strike
za ovo se još ne zna sto posto, dakako, bit ce airstrike, ali "precision" kazuje da nece biti tek obicni airstrike - 7 kill streak — Attack Helicopter
isto kao u CoD4, s time da se jos uvijek ne zna hoce li se moci upravljati njime. - 9 kill streak — Pave Low
još jedan helikopter, ispaljuje rakete, jos nije poznato hoce li se moci upravljati njime - 11 kill streak — AC-130
avion koji koristi 25 mm turret, 40 mm canon i 105 mm canon
- 15 kill streak — ovo je još nepoznato
PAZITE SAD OVO:
Death Streak Awards
Da, bit ćete nagrađeni ako umrete 4 ili 5 puta zaredom. Evo sto mozete dobiti:
- Copycat
dobivate klasu koju je imao onaj koji vas je ubio pa cak i ako to jos niste otkljucali - Painkiller
dobivate "pakete zdravlja" kod spawna, ovo traje ograniceno vrijeme
Rankovi:
Rankovi su potpuno preuređeni, ovaj puta je maksimala 70 lvl.
Sve sto mogu reci je da brojim minute do izlaska i svaka cast svima koji iskopavaju nove materijale!
Najveći kill streak u CoD4 što sam imao je 27 na sadašnjoj mpdati, na jednoj koju sam izgubio je bio 31...
Nešto mi puno ovih dodatnih napada sa killstreakom...
Hoćel' biti nuklearna za barem 25 killstreak ili makar carpet bombing?
Morao sam se našaliti....
Najveći kill streak u CoD4 što sam imao je 27 na sadašnjoj mpdati, na jednoj koju sam izgubio je bio 31...
Po svemu dosad viđenom i pročitanom, bit ce 3 nuklearne
I barem još jedan martyrdom za svaki slučaj....hihihiihihi
I barem još jedan martyrdom za svaki slučaj....hihihiihihi
Ma, daleko najbolja kombinacija, Marty sa nuklearkom umjesto ručne granate.
ej pitanje.....da li za cod 4 moram skidati oba patcha i 1.6 i 1.7.....ili mogu samo sto treba 1.7 pomocccccc
ej pitanje.....da li za cod 4 moram skidati oba patcha i 1.6 i 1.7.....ili mogu samo sto treba 1.7 pomocccccc
Za SP ti ne treba ni jedan, a za MP oba.
ZNACI DA JA POCINJEM SKIDATI........iiiiii da li je ista potrosnja neta kad igras????
ZNACI DA JA POCINJEM SKIDATI........iiiiii da li je ista potrosnja neta kad igras????
Kako misliš dali je ista?
U odnosu na što?
pa kad igram da li isto ide promet ili.......koji ti internet koristis????
Aha, ti si mislio troši li išta, a ne dali je ista, krivo san te razmio, pa da troši ti određenu količinu prometa, no neznam točko koliko, ako misliš ozbiljnije igrat Flat je mila mijka, skidaj što hočeš, kada hočeš i i koliko hočeš. ;-)
bogami ni ja nisam skužio pitanje
COD 4 MP troši oko 25-30 MB na sat
neovisno je jedno od drugog, a "tocne" potrosnje "neta" prilikom igranja cod4 pogledaj na forumu ( malo koristi trazilicu ),,,
Kad izlazi za PC???
Kad izlazi za PC???
ajde prosim te nemoj mi unistiti dan
Kad izlazi za PC???
ti debelo kasnis za cijelim svijetom . nadam se da si se salio
Kad izlazi za PC???
Jak si mi ti gamer.
Igra izlazi 10.11.2009.
Ima kakav gameplay video iz S&D-a?