Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.191.841
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
protjeran
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
spaws kaže...
thuglife kaže...

Sve je to stvar ukusa.

Možete govorit da cod 4 nije tehnički gledan najigra

Ali to je igra odlične igrivosti i u sp kampanji i u mp igranju.

Briga mene na kojem engineu goni

Counter strike je i danas jedna od najpopularnijih igara.

Grafa je shit, ali to nije važno, ako ti igraš sa ekipom koju znaš u mp nema većeg gušta, naročito ako još možete i razgovarati međusobno.

Smisao igranja igre jest zabava

slazem se jer npr. fc2 mi u multiplayeru i singleplayeru nije nikako legao iako ima puno bolji engeine sto se tice svega osim optimiziranosti a u mw2 se nadam da ce poboljsat biti poboljsan punkbuster

to ce isto biti tesko s obzirom na engine (poboljsat pb).

niste svjesni koliko je engine vazan u igri.

Call of Juarez bound in blood nije najgora igra u povjesti PC gaminga.
16 godina
neaktivan
mRvac kaže...

i opet naravno je došlo do grafike a di ima grafike tu ima i crysisa

Di ima igrivosti tu nema Crysisa.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
17 godina
neaktivan
mRvac kaže...

Crysis ima bolju grafiku, to se zna. Ne znači da je zbog toga bolja igra. To je samo JEDAN segment koji ulazi u cjelokupnu ocjenu.

EDIT:

mario09894345 kaže...

Hmmm... Ako su uspjeli od Quakea napraviti ovo, engine njima ne bi trebalo biti tako teško modificirati!

Power to the afro!
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 15:46 (Horagio).
16 godina
neaktivan

Jasno da je engine jako važan, ali cod opće nema loš engine i to je poenta

Nije ni do koljena FC2-u i to je istina

Ali nije istina da je engine najvažniji

Ustvari, ako je igrivost i gameplay dobar, on pada u drugi plan.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
16 godina
protjeran

engine se jako usko veže uz gameplay, a cod engine nije loš, već je debelo zastario.

Call of Juarez bound in blood nije najgora igra u povjesti PC gaminga.
16 godina
neaktivan
mario09894345 kaže...

engine se jako usko veže uz gameplay, a cod engine nije loš, već je debelo zastario.

slazem se ali stvarno žalosno da još uvijek imaju quake engine mogli su bar staviti unreal 3 ili kreirati novi pa nema veze što bi duže trajalo ali šta je tu je igra je sad već pri kraju ali mw3 ako ga bude mora imati novi engine

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 16:06 (mRvac).
17 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Po meni to nije nikakav minus sto je stari engine.

Barem ce moci igrati i oni sa nesto slabijim kompovima.

Bolje i stari engine, nego da naprave neki novi zahtijevniji,

pa da se mora kupovat nova konfa samo zbog igre.

(iako ce, barem se nadam, ovo biti igra zbog koje se isplati kupiti novi komp)

A i na kraju krajeva, bitniji je gameplay od grafike (barem meni).

A i nije ovaj stari engine toliko los, sasvim solidan.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
mRvac kaže...

Crysis je svijetli primjer za sve! Od grafike do drveća i Korejaca....  Smijeh

On topic - grafika nije toliko bitna. što ti vrijedi eye-candy grafika ako je priča šuplja ko švicarski sir? ionako jako puno ljudi kreše detalje radi FPSova u MPu.... što ti vrijedi grafika kad si mrtav (citat iz jednog starijeg buga kad se raspravljao o grafici u UT2003). Bolje iskoristiti stari engine, malo ga ušminkati novim teksturama i posvetit se daljnjim optimizacijama i uvođenju kvalitetnog sadržaja - dobar SP, zabavan MP, mape, oružja, perkovi i naravno, suradnja sa Win7 i PB-om....

I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
protjeran

ma stvarno nema smisla sada da vam objašnjavam na kojem principu radi 3D engine jer nebiste opet skuzili i dalje biste gonili svoje.

@Prison Breaker: Gameplay je vrlo usko povezan uz engine igre.

Ako hoće netko da mu to pojasnim nek mi se javi na PM.

jako volim dejana s bug foruma.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 16:38 (mario09894345).

0 0 hvala 0
17 godina
mario09894345 kaže...

ma stvarno nema smisla sada da vam objašnjavam na kojem principu radi 3D engine jer nebiste opet skuzili i dalje biste gonili svoje.

Radi na principu da je danas CoD4 jedan od najigranijih FPS-ova. Redovito se rade turniri. Uber gameplay, odlicna grafika (za one koji je mogu vrtjet na maximumu). Istina, CoD5 je izgubljena prica, ali MW2 ce rasturat. Evo pitanjca. Ako je to tako los engine kao sto neki tvrde  zasto igra i dalje izgleda odlicno? Zasto je CoD fransiza jedna od najboljih ikada a ne Farcry ili Crysis? Zasto je Unreal Tournament koji je ocito napravljen na superiornijem enginu skoro pa mrtva igra? Nabrojite mi molim vas bar dvije igre napravljene u unreal enginu i da su bolje od bilokojeg CoD-a (neracunajuci jedinicu). Hvala na odgovorima.

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
16 godina
protjeran

Nisi shvatio

COD engine je zastarjeo

zasnovan je na skybox i binary space partitioning arhitekturi

meni osobno cod4 neizgleda nesto posebno, to je brdo naljepljenih novih tehnologija i shadera na prastari engine koji nema niti približbne mogućnosti kao Unreal 3, a da negovorim Dunia ili nedaj bože Cryengine 2.

COD4 je samo skupina brdo dodanih tehnologija (HDR, Shaderi 3.0) i nista vise.

Render je isti onaj kao i u quake 3.

17 godina
mario09894345 kaže...

Nisi shvatio

COD engine je zastarjeo

zasnovan je na skybox i binary space partitioning arhitekturi

meni osobno cod4 neizgleda nesto posebno, to je brdo naljepljenih novih tehnologija i shadera na prastari engine koji nema niti približbne mogućnosti kao Unreal 3, a da negovorim Dunia ili nedaj bože Cryengine 2.

Render je isti onaj kao i u quake 3.

U redu, shvatili smo, engine je loš, igra ne valja... Jel tebe itko tjera da ju igraš??? A tolko pljuješ po njoj, a siguran sam da ćeš ju igrat...

Kako neki ne shvaćaju, pa nije sve u engineu???

Jel kad kupuješ auto gledaš samo koji motor ima ili gledaš i druge stvari???

I see offline people!
16 godina
protjeran

Ja sam davno pre - ordera MW2, igracu ga prije nego mnogi ovdje.

80% igre ovisi o engineu, jer je to sve usko povezano.

17 godina
mario09894345 kaže...

Ja sam davno pre - ordera MW2, igracu ga prije nego mnogi ovdje.

80% igre ovisi o engineu, jer je to sve usko povezano.

A zašto si preordero igru koja ima tako zastarijel engine? Zašto nisi preordero Crysis 2 onda kada on ima toliko superioran i kul engine?

I see offline people!
16 godina
protjeran

Zato što igram apsolutno svaki FPS koji izade.

17 godina
mario09894345 kaže...

Zato što igram apsolutno svaki FPS koji izade.

Sadomazo?

16 godina
odjavljen

zastario je pa šta? jel to znači da ne valja? kakva svrha bacanje kutija po mapi, kakva svrha od otvaranja vrata na svakoj kući, kakva svrha od zgrada koje se mogu srušit u MP. da je engine takav, ono malo igrača koji bi mogli pokrenuti to čudo u igrivom izdanju bi brzo odustali jer ako ti netko sruši zgradu na glavu airstrikeom..... jednostavno je nemoguće napraviti igru sa engineom crysisa, pričom cod-a, interaktivnosti nekog gta ili far cry-a i da to čudo na kraju radi sa 25-30 fps na i7 na 3ghz, 8gb ram-a i 2x gtx285 i da na kraju bude zabavno igrati to u MP-u..... Ljudi bi trčkarali okolo, rušili sve što se da srušit, gurkali kutije po mapi, krali aute i provaljivali u kuće a malo tko bi se bavio pucanjem..... naj igra godine mora biti zabavna i kvalitetna, da se svidi svakom igraču od 5 do 50god i da ne moraš imat konfu od 10k kn da bi je vrtio na više od 30fps na 1024x768.... pusti engine. vidio si kaj se dogodi kad se firma fokusira na engine, a ne na priču i igrivost...

I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
mario09894345 kaže...

"COD4 je samo skupina brdo dodanih tehnologija (HDR, Shaderi 3.0)" i MNOGO zabave.

Zaboli me gluteus maximus koji je engine, jer i sad lijepo izgleda.

To što si ti nešto umislio i ne slažeš se sa IW i njihovom odlukom da bude "isti" engine i misliš da bi trebao biti neki bolji je druga priča.

Uglavnom, ideš u borbu protiv vjetrenjača i mnogi te neće razumjeti.

Al' razumi da ljude to puno ne brine, jer jedino što očekuju od CoD6 što se tiče grafičkog engina jeste da bude malo "bolja grafika" i dosta bolji osjećaj igranja i atmosfera, te odličan multiplayer.

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." Muhammad Ali
16 godina
protjeran

Kažem da Call of Duty Modern Warfafre 2 NIJE primjer modernog i naprednog enginea kako su neki govorili.

A ovi koji govore kako COD netreba bolji engine, slazem se, samo ocu citavo vrjeme reci da MW2 ili COD4 nemaju vrlo napredan i optimiziran engine.

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario09894345 kaže...

Kažem da Call of Duty Modern Warfafre 2 NIJE primjer modernog i naprednog enginea kako su neki govorili.

A ovi koji govore kako COD netreba bolji engine, slazem se, samo ocu citavo vrjeme reci da MW2 ili COD4 nemaju vrlo napredan i optimiziran engine.

LOL Po čemu nije optimiziran? Cryengine nije optimiziran. CoD4 sam igrao na P4 procesoru i gigabajtu RAM-a. Ne znam zašto bi mu trebao bolji engine kad se zna da je jedna od najboljih pucačina ikad. CoD je jednostavno takva igra - linearna. To ne znači da je loša. Ta linearnost te upravo tjera da pratiš priču koja je dobra, a ne da ideš od zgrade do zgrade pa radiš gluposti! Igrivost je na jako visokom nivou i ona nema veze s engineom. To je stvar kreativnosti razvojnog tima. Dečki iz IW-a koji su napravili odličan posao u CoD4:MW-u.

Power to the afro!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dobro dosta o enginu jer ovo je stvarno uzaludno

čovjek vam želi objasnit da engine nije samo grafika i onda opet pocne prica o crysisu pa kako on ima nesto protiv cod serijala pa nek ode igrat crysis i tako u krug

ajd ajmo o necem drugom pricat

npr. koliko ocekujete da ce trajati sp i oce li biti nekih novih modova(ne mislim na ono tipa promod vec na tdm s&d i tako) za mp?

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 18:14 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

slabiji engine-veća prodaja.

al neću ja sad počinjat sve ponovo. sp će valjda bit ko i u cod4.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dobro engine ko engine dobar ili ne to svaki nek sam odluci mene smeta npr što svi samo jako govore o mp a o sp ništa mislim nije to baš dobro rekli ste hoćeš prekrasnu grafiku igraj crysis a ja kažem hoćete samo super mp i samo to gledate u codu igrajte battlefield ili nešto drugo COD NIJE SAMO MP  

Ja sam igrao mp cod 4 neprestano 2 mjeseca samo to sam igrao i mogu vam reći da sam se zadovolio pa sam onda  malo prešao na peticu ali mi je njezin mp dosadio NIJE SVE U MP kao što nije sve u grafici

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

kako ne kuzite da grafika nije jedini segment po kojemu se igra ocjenjuje?igrao sam crysis...grafika,brate,vrlo dobra ali kaj ces kad igrivost slaba...ako cemo pricat o CoD-ovom engineu nemam nikakvih zamjerki sve lijepo izgleda.Tocno da nije grafika vrhunska kako bi je neki prizeljkivali ali je dovoljno dobra da joj to ne bi bio minus.

Pa ja dan danas igram Max Payne 1 i 2.Grafika je za ubit se losa ali je igram zato jer je igrivost vrhunska i jako zabavna.

Da CoD ima grafiku kao Max Payne opet bi ga igrao radi CoD-ove atmosfere,priče,igrivosti,zvuka i MNOGO zabave

Batman je zakon!
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina

Ja vec tjedan dana igram Half-life, Oposing force i Blue Shift jer mi je to jedna od najboljih igara upravo zbog gameplaya i price (u to vrijeme bila i grafika). CoD fransiza takodjer vrhunska izvedba tako da se radujem i MW2 (uzet cu i novi komp samo da se mogu to igrati).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Ja vec tjedan dana igram Half-life, Oposing force i Blue Shift jer mi je to jedna od najboljih igara upravo zbog gameplaya i price (u to vrijeme bila i grafika). CoD fransiza takodjer vrhunska izvedba tako da se radujem i MW2 (uzet cu i novi komp samo da se mogu to igrati).

nova grafička(moja minimum) i malo jači procesor. samo to nadogradi i trebalo bi vrtit barem na low. Namigiva

Čekamo...10.11.09.
17 godina
djdomi kaže...
ukay1000 kaže...

nova grafička(moja minimum) i malo jači procesor. samo to nadogradi i trebalo bi vrtit barem na low. Namigiva

Ma imam neke nofce, za i7 i neku gtx280 barem. Dosta mi je low zauvijek. Ocu high! :D MW2 cu igrat high jer mi se pokvari sve dok smanjujem detalje na minimum i onda nevidim kako je to tvorac igre zamislio (dok fali efekata nije to to). Naravno tada cu i ostale CoDove na high jos jednom :D

17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
djdomi kaže...
ukay1000 kaže...

Ma imam neke nofce, za i7 i neku gtx280 barem. Dosta mi je low zauvijek. Ocu high! :D MW2 cu igrat high jer mi se pokvari sve dok smanjujem detalje na minimum i onda nevidim kako je to tvorac igre zamislio (dok fali efekata nije to to). Naravno tada cu i ostale CoDove na high jos jednom :D

ja mogu samo cod2 na high :)

e kad imaš tolko para kupi krajem godine, stiže nova serija grafi :) igra postaje nova kada ju vrtiš na high hehe

Čekamo...10.11.09.
16 godina
ukay1000 kaže...
luckyluke kaže...

ovo sve prelazi u off-topic daj se drzite teme!

ako ocete pricati o grafama odi na podforum "graficke kartice"i tamo do mile volje pricajte.

ne shvacajte ovo kao "uvredu" nego kao savjetNamigiva

Ovo tvoje je takodjer offtopic, btw procitaj jos jednom o cemu smo pricali pa se javi sa novim zakljuckom. Bez uvrede.

je,pa naravno da je offtopic kad sam vas upozoravao na offtopic heheNamigiva

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...

kako ne kuzite da grafika nije jedini segment po kojemu se igra ocjenjuje?igrao sam crysis...grafika,brate,vrlo dobra ali kaj ces kad igrivost slaba...ako cemo pricat o CoD-ovom engineu nemam nikakvih zamjerki sve lijepo izgleda.Tocno da nije grafika vrhunska kako bi je neki prizeljkivali ali je dovoljno dobra da joj to ne bi bio minus.

Pa ja dan danas igram Max Payne 1 i 2.Grafika je za ubit se losa ali je igram zato jer je igrivost vrhunska i jako zabavna.

Da CoD ima grafiku kao Max Payne opet bi ga igrao radi CoD-ove atmosfere,priče,igrivosti,zvuka i MNOGO zabave

engine ne obuhvaća samo grafiku, već tu ima jako puno stvari: sustav okulzija, ai, definicija prostora, fizikalni engine, uprvaljanje procesima...

uostalom kakav je offtopic pricati o osnovnom djelu igre?

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 7:14 (mario09894345).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice