NEMAM ORGINAL SKINIO S NETA, KAKO DA SE PREBACIM NA ALTERIWNET
šta je sada taj alteriwnet?
NEMAM ORGINAL SKINIO S NETA, KAKO DA SE PREBACIM NA ALTERIWNET
šta je sada taj alteriwnet?
http://theepicsandbox.com/2010/07/26/steams-vac-banning-modern-warfare-2-players/
VAC banao 12000+ nedužnih. Ispravili su grešku ali gorak okus u ustima onih koji su nedužni nadrljali ostaje sigurno.
Doduše L4D2 koji su dobili besplatno sigurno pomaže. :)
ajde, bar ce jos malo vise ljudi pcoet igrati odlicnu igricu ;)
Napokon obriso mw2... dosadio mi uzimo previse mjesta na hdd... pa sad jel ima ko koju preporuku za koju igru da je jednako zahtjevna???
Moram priznat, da sam se manje izživciro igrajući MW2 nego BBC2.
U BBC2 jako puno ovisim o timu u kojem su jako često nobovi, tak da se strašno živciram!
U BBC2 jako puno ovisim o timu u kojem su jako često nobovi, tak da se strašno živciram!
Isti slučaj i kod mene! MW2 upališ,2 klika i u igri si!
Ovdje stalno neki crashevi,bijeli ekran,izgubljena konekcija sa EA, pad fps-ova,lag i pitaj boga šta još ne!
Ovdje stalno neki crashevi,bijeli ekran,izgubljena konekcija sa EA, pad fps-ova,lag i pitaj boga šta još ne!
To su isto razlozi. A najveći razlog živciranja je timski rad kojeg nema. (rijetko ga ima)
Ma na BFBC2 ima više laga nego na Modern Warfernu 2. U puno slučajeva uvijek sam u timu samo sa snajperima (oni me jako živciraju) (kemperi,pič*ice)i samo fail pa fail!
oce li meni neko pomoc u vezi nat typea na mw2 strict mi je. imam ruter TG782i ...
oce li meni neko pomoc u vezi nat typea na mw2 strict mi je. imam ruter TG782i ...
Nađi ovdje svoj ruter,pogledaj kako se otvaraju portovi i otvori port UDP 28960.
Ako će ti i dalje nat type biti strict onda ugasi firewall.
Ali se igre nemogu usporediti po ničemu
MW2 je onak igra da igraš, sam trčiš okolo i pucaš, ako imaš sreće pa te netko poprati i pomogne, BFBC 2 kao i svi BF serijali te "teraju" da misliš van okvira one man army i to mnogima ne odgovara, slažem se sa problemima koji BFBC 2 ima i bugovima, ali igra je zbilja odlična od RUSHa do CONQa, tako da bilo kakva usporedba ove dvije igre nema smisla.
Najveći problem je kada CoD igrač dođe na BF i nakon 3 partije viče da je igra smeće a igrači noobovi jer se nije snašao :) eto a kad bi malo otrčao do tenka pa ga popravio usput postavio mine i pokušao trace-at heli i stvarno se potrudio da team dobije rundu, skužio bi kako igra ima ogromne aspekte, no lakše se spawnat sa reconom sjest na brdo i molit Boga da server nema kill cam tako da može sjediti cijelu partiju bez brige i pameti :)
Nađi ovdje svoj ruter,pogledaj kako se otvaraju portovi i otvori port UDP 28960.
Ako će ti i dalje nat type biti strict onda ugasi firewall.
ok e a kak da ugasim firewall jel njega da ugasim na ruteru il negdje drugdje na kompu... probo sam otvorit te portove sa te stranice za svoj ruter i siguran sam da sam sve napravio kak treba al jos uvijek mi je nat strict, a neznam kak da ugasim taj firewall na ruteru...
ground war koji nikad ne igram jer ima hackera,mapa terminal,marinesi 8 aimbotera!!!pitam jednog u našem timu isto aimbotera koliko koristi hack,rekao je 5 mjeseci !!! black ops dediji admini majka.
ground war koji nikad ne igram jer ima hackera,mapa terminal,marinesi 8 aimbotera!!!pitam jednog u našem timu isto aimbotera koliko koristi hack,rekao je 5 mjeseci !!! black ops dediji admini majka.
pa na alteru su ti u 90% matcheva admini
ja jos dugo nisam sreo hakera tamo
To je nemoguce,ima ih 5x vise nego na iwnetu.
Igrali smo ja i kuky neko vrijeme radi novih mapa i ima citera jako puno.
I nekih 10-ak mjeseci nakon izlaska MW2 vidim da je igra poprilično zamrla u odnosu na ono što je COD4 bio 10-ak mjeseci nakon izlaska.
Fail je MW2, što je je. Dosadi brzo, nije kao COD4 kod kojega su se s godinama broj igrača povećavao. Vlasnici originala poprilično su ohladili od igre.
To je nemoguce,ima ih 5x vise nego na iwnetu.
Igrali smo ja i kuky neko vrijeme radi novih mapa i ima citera jako puno.
neznam velim ti
igram 2-3 partije na dan najvise ffa,dom i tmd
uvjek mi je bio admin i kickao noobove i hakere
i da prije ih je bilo skoro vise neg obicnih igraca
nabijem ja vama taj cod4 na k****, ta igrica je smece i ima haxora takodjer evo i ja imam wh za cod4, a cod4 igra puno ljudi samo zato sto netreba org da bi se igralo online. mw2 je za sada najbolja i najdetaljnija igrica a ako vam smetaju hakeri naviknite se jer u svakoj ama bas svakoj igrici ima hakera pa se tu nista nemoze ja igram mw2 i uzivam u igranju jedino sto me jebe nat type
nabijem ja vama taj cod4 na k****, ta igrica je smece i ima haxora takodjer evo i ja imam wh za cod4, a cod4 igra puno ljudi samo zato sto netreba org da bi se igralo online. mw2 je za sada najbolja i najdetaljnija igrica a ako vam smetaju hakeri naviknite se jer u svakoj ama bas svakoj igrici ima hakera pa se tu nista nemoze ja igram mw2 i uzivam u igranju jedino sto me jebe nat type
na kojem ti cod4 serverima igraš da se čiterima ništa ne može?nađi si server gdje su admini online i koristi si wh pa češ viditi kako se čiterima ništa ne može,a nat type nek ti ostane strict zbog ovakog posta e!
igra s wh-om i pita se zasto mu nije zanimljiva....zbog wh-a ne da mu treba ostat nat na strict nego mu treba iskljucit net u potpunosti
a mw2 100% igra sa nekim thermal-om i g18 akimbo i takve spike...sve samo da skupi najbolji score, di je tu zabava?
Eto danas opet uletih u modani server. Dobio AC-130 i EMP koje nema otključane.
Strava.
Strava.
Ja sam jednom uletio isto na modani server, bio sam 2. prestige i kada me bacilo natrag u Lobby, vidim ja 10. prestige ono niotkud. Lud sa bio
Strava.
Ja sam jednom uletio isto na modani server, bio sam 2. prestige i kada me bacilo natrag u Lobby, vidim ja 10. prestige ono niotkud. Lud sa bio
Na strani 431 ovog topica imaš soluciju za modabne servere. Neće spriječiti da uđeš u njih ali ćeš moći napraviti restore svojih podataka ako napravišbackup sa tim programom.
nece valjda tema jos uvijek aktualnog CODa na drugu stranicu? (podigoh temu sa zacelja 1 stranice- zadnja zadnja)
nisam neko vrijeme pratio razvoj neoriginalnog svijeta cod6.. neznam je li se sta pojednostavio lan, koji me osobno najvise zanima.. ako ko ima kakav neki sveobuhvatni link ili slicno moze na pp.. hvala..
na kojem ti cod4 serverima igraš da se čiterima ništa ne može?nađi si server gdje su admini online i koristi si wh pa češ viditi kako se čiterima ništa ne može,a nat type nek ti ostane strict zbog ovakog posta e!
alo brate slusaj ne hakam ja na cod4 nego samo tako vam govorim da je lako nabavit hak i lako je hakat cod4
Prestao sam citat kod "igrica" djete drago odrasti...
zašto smo uzeli original? ja sam zato jer su govorili da je nemoguće provaliti. šta ću, morao kupiti. a 300+ h igranja opravdava kupnju.
mw2 je dobra igra ali đubrad lopovska naplaćuje mape...
ot: jel u bc2 netko koristi taktiku kad se vozi helijem da ispali tracer da ga rpg ne pogodi? jel to moguće?
zašto smo uzeli original? ja sam zato jer su govorili da je nemoguće provaliti. šta ću, morao kupiti. a 300+ h igranja opravdava kupnju.
mw2 je dobra igra ali đubrad lopovska naplaćuje mape...
ot: jel u bc2 netko koristi taktiku kad se vozi helijem da ispali tracer da ga rpg ne pogodi? jel to moguće?
Upravo i ja zato, ipak original je original, i ponovno bih ga kupio! čak sam kupio i stimulus package mape, ali ove resurgnenci pack mape Nisam niti necu jer traze pre puno $$$!
NEbih reko da je to moguce, znam jedino kada te trakaju da ti koristis Wsmoke i aktiviras ga i onda da te puno teze pogode!!