ee kako da otvorim natove tamo nest pise Nat tipe: Strict
a otvorio sam neke natove:
trebalo bi ti raditi,ugasi firewall i koji router imaš?
speedtouch.. a firewall je OFF
ee kako da otvorim natove tamo nest pise Nat tipe: Strict
a otvorio sam neke natove:
trebalo bi ti raditi,ugasi firewall i koji router imaš?
speedtouch.. a firewall je OFF
E ekipa zna li tko zašo se ovo dešava kad uđem u server meč treba početi i ovo mi se dogodi
"main/iw_22.iwd is different from the server". koji je to ku... zna li tko
E ekipa zna li tko zašo se ovo dešava kad uđem u server meč treba početi i ovo mi se dogodi
lol
mislim da je to DLC
lol
mislim da je to DLC
ne kužim zašto to
Da li se spajaš na allterIWnet? Google i Bing izacuju rezultate vezane uz allter, tako da........
ne spajam se na alter IWnet imam orginal igru ako si na to mislio
google i bing izbacuju rezultate za alter, jer je iw_22 fajl od dlca, znaci to su kao dlc mape ali ih moras kupit da se otkljucaju, znaci njemu je taj iw_22 ostecen ili sta vec pa google i bing izbacuju rezultate od altera jer tamo mozes skinit svaki dlc pojedinacno ali na originalu ni jedan nece radit ali mozes zamjenit fajlove.
EDIT:znaci na alteru skines dlc i zamjenis iw_22 sa onim koji si skinuo
ne spajam se na alter IWnet imam orginal igru ako si na to mislio
Ne, nisam mislio na to da li imaš ratpi ili original. Pitao sam te zato, jer koliko vidim Google i Bing kao rezultat daju allter.
google i bing izbacuju rezultate za alter, jer je iw_22 fajl od dlca, znaci to su kao dlc mape ali ih moras kupit da se otkljucaju, znaci njemu je taj iw_22 ostecen ili sta vec pa google i bing izbacuju rezultate od altera jer tamo mozes skinit svaki dlc pojedinacno ali na originalu ni jedan nece radit ali mozes zamjenit fajlove
Ako je ovo točno u Steamu aplikaciji desni klik na MW 2 i isto tako na multplayer komponentu i odaberi properties. U properties odaberi local files i onda odaberi verify integrity of game cache. Ako nešto ne štima Steam će automatski skinuti one fileove koji nedostaju, nisu ispravni itd.....
on ima ruski key pa ako to ode zamjenit ce mu sve engleske datoteke sa ruskim, ali on zeli zadrzati engleski
to je zato što su fileovi iw 22 i iw 23 se povečali od zadnjeg puta putem patcha tj dlc-a,i ja imam ruski ključ pa sam skočio kod frenda iskopirao njegovi main i zone i localization i radi mi dobro,isti error je meni bio.najvjerojatnije samo ova 2 file treba skinuti...
Ako je ovo točno u Steamu aplikaciji desni klik na MW 2 i isto tako na multplayer komponentu i odaberi properties. U properties odaberi local files i onda odaberi verify integrity of game cache. Ako nešto ne štima Steam će automatski skinuti one fileove koji nedostaju, nisu ispravni itd.....
svaka čast care,klanjam se,to je bilo u pitanj sve radi ,jedana datoteka nije bila ispravna i to je zamjenjeno i sad radi super hvala još jednom
svaka čast care,klanjam se,to je bilo u pitanj sve radi ,jedana datoteka nije bila ispravna i to je zamjenjeno i sad radi super hvala još jednom
i sad si napravi backup igre da se ne zezaš svaki put
Hajde, drago mi je da je sve ispalo OK. Inače, to ti vrijedi za sve igre koje koriste Steam.
jel se mogu na alteru pozivati prijatelji? ak da, kako?
jel se mogu na alteru pozivati prijatelji? ak da, kako?
Pozivat mozes ali ovako: Saznas svoj ip, das ga frendovima, pokrenes private match (bez lozinke), frendovi u konzolu upisu connect (i ti tvoj ip ali bez ovih zagrada i one kose crte ispred) i voila oni su se connectali na tebe! Radi 100% ja i frend jucer tak igrali!
Predobre kamuflaze
http://img709.imageshack.us/f/previewwz.jpg/
*The following will not trigger a VAC ban:Using custom skins, sounds or maps*
Zakaj bi to neko koristio? Općenito mi je ta cijela spika sa kamuflažama za oružje debilna.
Predobre kamuflaze
Ovo u opće nisu kamuflaže. Zapravo, cijela ta paleta boja ubija smisao kamuflaže.
Predobre kamuflaze
Ovo u opće nisu kamuflaže. Zapravo, cijela ta paleta boja ubija smisao kamuflaže.
Pa ni defaultne kamuflaže ne koriste ničemu osim izgledu - nije da će te neprijatelj stvarno teže vidjeti.
Ovako si playeri kojima se to sviđa mogu staviti te dodatne kamuflaže, koje uopće ne izgledaju loše.
Predobre kamuflaze
Pa ni defaultne kamuflaže ne koriste ničemu osim izgledu - nije da će te neprijatelj stvarno teže vidjeti.
Ovako si playeri kojima se to sviđa mogu staviti te dodatne kamuflaže, koje uopće ne izgledaju loše.
Kako da ne koriste? Pustinjska kamuflaža je odlična na Afgan mapi, woodland je odlična na šumovitim mapama, ona zimska kamuglaža (zaboravih ime) je odlična na podmorničkoj bazi i onoj velikoj zimskoj mapi, digitalna je univerzalna, blue tiger može proći na zimskim mapama, zadnja kamuflaža isti tako može proći na šumovitim mapa. Jedina kamuflaža za koju ja ne mogu naći bilo kakav smisao je Red Tiger.
Ok, možemo mi reći da kamuflaže ne koriste puno budući da se mape rotiraju, ali svaka defaultna kamuflaža ima svoju mapu (osim red Tiger). Ovo gore nisu kamuflaže, i kao što rekoh, ta šarenilost ubija smisao kamuflaže. Ono gore dođe nešto kao pimp my gun.
Stavi ti Red Tiger na Afgan mapi pa će te sigurno lakše uočiti.
Predobre kamuflaze
LOL kako moze ubiti smisao kamuflaze ako to vidis samo ti?
@danny
ne znam,mozda zato su default kamuflaze odvratne?
@danny
ne znam,mozda zato su default kamuflaze odvratne?
Default kamuflaže su jedine koje išta valjaju. Obična oružja.
Ne vidim inteligentan razlog zašto bi se nekome sviđale ili bi koristio bilo kakve kamuflaže.
Doduše da, to je ionako ubačeno u igru da veseli dječicu.
Baš kao i Specact u BF-u.
Bljuje mi se na te debilane.
Default kamuflaže su jedine koje išta valjaju. Obična oružja.
Ne vidim inteligentan razlog zašto bi se nekome sviđale ili bi koristio bilo kakve kamuflaže.
Doduše da, to je ionako ubačeno u igru da veseli dječicu.
Baš kao i Specact u BF-u.
Bljuje mi se na te debilane.
megamass je lijepo objasnio cemu sluze kamuflaze(premda zapravo pomazu malo do nimalo)
Predobre kamuflaze
LOL, koji je onda opće smisao kamuflaže ako je vidiš samo ti? Zapravo, sa dobrom kamuflažom bi te se trebalo puno, puno teže uočiti. Da li ti znaš za što služe kamuflaže? Ako znaš, da li shvaćaš glupost svog posta i samih šarenih boja na tim puškama?
Ako ćemo biti pošteni onda se one šare ne bi trebale zvati kamuflaže. Možda nešto kao pimp my gun, ali kamuflaža ne. Naravno ovome treba dodati zlatnu lančugu oko vrata, par zlatnih prstenova i transformacija u ljepoticu je kompletna.
Ja znam da su ove kamuflaze stavljene da meni izazovu trip u glavi ili izazovu kod nekih ljudi napad epilepsije!!!
Btw, sinoć sam dva puta uletio na modani server bez svoje volje. I u prvom uletu mi je opet otključao sve. Sva sreća da koristim back-up alat za MW2.
Btw, sinoć sam dva puta uletio na modani server bez svoje volje. I u prvom uletu mi je opet otključao sve. Sva sreća da koristim back-up alat za MW2.
dobro,al nije svaki modani server los
istina ima jako puno debila koji rade gluposti,a opet ima dobrih modova(i modera)
gun mod je meni jako zabavan i dobro je napravljen i ima jos par dobrih
i moderi vecinom znaju izbacivat hakere pa to je jos jedan plus (naravno za alter)
LOL, koji je onda opće smisao kamuflaže ako je vidiš samo ti? Zapravo, sa dobrom kamuflažom bi te se trebalo puno, puno teže uočiti. Da li ti znaš za što služe kamuflaže? Ako znaš, da li shvaćaš glupost svog posta i samih šarenih boja na tim puškama?
Ako ćemo biti pošteni onda se one šare ne bi trebale zvati kamuflaže. Možda nešto kao pimp my gun, ali kamuflaža ne. Naravno ovome treba dodati zlatnu lančugu oko vrata, par zlatnih prstenova i transformacija u ljepoticu je kompletna.
Evo recimo,ja na ovom mp5k vidim crveno-bijela polja,a drugi vide arctic kamuflazu.
Ja ovih dana hostam na ffa sniper only s promod postavkama(nema swaya na snajperu,nakon prvog pucnja izlazi iz ads).
Evo recimo,ja na ovom mp5k vidim crveno-bijela polja,a drugi vide arctic kamuflazu.
Ok, onda to ima smisla.
Samo ne znam koliko smisla ima artic kamuflaža u pustinji.