al tako ce izgubit igrace, oko 20% ih kupi dlc a ostalih 80% ce dosadit igrati..
pa to oni i hoce...ljudima dosadi igra pa kupe black ops
al tako ce izgubit igrace, oko 20% ih kupi dlc a ostalih 80% ce dosadit igrati..
pa to oni i hoce...ljudima dosadi igra pa kupe black ops
Mapa WTF?? Četiri puta je veća nego obično, možda zna netko kako je vratit u normalu?
Reinstaliraj igru.
skini ovo i tamo namjestis, neces dobit ban mjenjanjem ikojih postavki od tamo
A što misliš zašto sam mu rekao nek reinstalira igru? Jer je vjerovatno nešto shebao u configu, to je jedan od jednostavnijih načina.
btw, zašto sam dobio ne slažem se, kaj sam krivo rekao?
A što misliš zašto sam mu rekao nek reinstalira igru? Jer je vjerovatno nešto shebao u configu, to je jedan od jednostavnijih načina.
btw, zašto sam dobio ne slažem se, kaj sam krivo rekao?
pa mozes sam obrisat config i vratit cemu se na staro
po tvojem bi briso igru 12gb velicine bezveze
Pa ako se čovjek ne kuži u neke stvari to mu je najjednostavnije da mu sad ne moramo objašnjavati gdje i kako.
Al dobro nek si djeca vrše volju sa td-ovima nije mi to od životne vrijednosti.
Pa ako se čovjek ne kuži u neke stvari to mu je najjednostavnije da mu sad ne moramo objašnjavati gdje i kako.
Al dobro nek si djeca vrše volju sa td-ovima nije mi to od životne vrijednosti.
Eto šta ti tako smeta thumbdown reci cu ti sa cijelim jednim postom:"Ne slažem se".
Samo pitam jbt. Kao što sam ti napisao nisu mi od životne vrijednosti, znači da me nije briga možeš mi ih dati i 10 ako očeš, možeš si lječiti frustraciju iz škole na meni, nije me briga, jedino me razlog za td zanimao. Samo sam pitao što sam krivo napisao jer sam mu rekao na najjednostavniji način što da napravi, mislim jest da je jednostavnije samo obrisati config.
Ali ako nezna gdje je to onda da mu ne trebamo objašnjavati gdje da to nađe.
Samo pitam jbt. Kao što sam ti napisao nisu mi od životne vrijednosti, znači da me nije briga možeš mi ih dati i 10 ako očeš, možeš si lječiti frustraciju iz škole na meni, nije me briga, jedino me razlog za td zanimao. Samo sam pitao što sam krivo napisao jer sam mu rekao na najjednostavniji način što da napravi, mislim jest da je jednostavnije samo obrisati config.
Ali ako nezna gdje je to onda da mu ne trebamo objašnjavati gdje da to nađe.
2 sata reinstaliravat igru ili 5 minuta uz pomoc alata koji je postao lamborghini opet namjestit?Ti bi reko nekom da reinstalira windowse ako nađe spyware na računalu?
2 sata? Nešto ti ne valja sa kompom ja ju uninstaliram i instaliram u 20-30minuta.
2 sata? Nešto ti ne valja sa kompom ja ju uninstaliram i instaliram u 20-30minuta.
a patchevi od 300 mb i dlc od 400 mb?2 sata jest pretjerano priznajem,al svakako je vise od pola sata jer treba skinut te stvari
Pa u onim programu koje je dao gore ne možeš poštelavati veličinu mape. Najbolje mu je config izbrisati jer je sigurno tamo greška, a ja sam mu rekao nek reinstalira igru jer mi se nije dalo objašnjavati gdje treba ići da bi to izbrisao.
Što se tiče onoga o spywareu ne nebi reinstalirao winse, ali sam vidio da se nekad kad je virus na kompu isključi folder options i task manager, te ih više nebreš uključiti ili barem ja nisam znao. Pa sam reinstalirao winse iako je av pobrisao gamad.
Ajd dosta sad o tome dosadni smo.
Jucer sam upal u hakan server, pisalo je neke Made ******** dont asq question's.. i ja da budem izasal van iz tog, nemres izac dok ti ne skine neke i kad mie to neke skinulo je bilo onaj hack za sve titlove i embleme.
kaj se moze to kak maknut?
Jucer sam upal u hakan server, pisalo je neke Made ******** dont asq question's.. i ja da budem izasal van iz tog, nemres izac dok ti ne skine neke i kad mie to neke skinulo je bilo onaj hack za sve titlove i embleme.
kaj se moze to kak maknut?
Hm.... ne vjerujem da možeš to maknut
sad opce vise nije zabavno, a ako neko zna nek rece pls
sad opce vise nije zabavno, a ako neko zna nek rece pls
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1297234
Tu su neke upute,ak nista ne bude radilo,imas Easy Account Manager za kompletno brisanje statsa.
Savjet za ostale igrace: 1.stavite igru u maks rezoluciju
2.na glavnom meniju alt+enter za izlazak iz fullscreena
3.upalite task manager
4.kad upadnete na modirani server,izgasite proces iw4mp
5.nikad nemojte ostati na serveru,onaj mod na koji je upao wital imao je progres bar,ali to se makne jednostavno u notepadu(napravljen za xbox 10th prestige lobbye vjerojatno,kako bi znao dokad nesmiješ napraviti kill )
Ja sam odigrao demo verziju, igra je zbilja zakon!
Ja sam odigrao demo verziju, igra je zbilja zakon!
hmmmm... koliko ja znam dema za ovu igru nije bilo??! koga ti vučeš za nos? :D
iz kojeg si ti stoljeća?
iz kojeg si ti stoljeća?
iz kojeg si ti?
demo verzije nije bilo niti nikakve bete
kad si tak pametan daj neki link za demo
iz kojeg si ti stoljeća?
iz kojeg si ti?
demo verzije nije bilo niti nikakve bete
kad si tak pametan daj neki link za demo
hahaahah frajer je zakljuco..
hahaha....takvi su ljudi krivi za piratstvo
Dolazi update playliste nekoliko modova bez killsteakova. LINK
Trebam patcheve za cod 4. Mogu li instalirati odmah patch 1.7 ili moram ići jedan po jedan patch? Ima li igdje all-in-one patch za cod 4?
Trebam patcheve za cod 4. Mogu li instalirati odmah patch 1.7 ili moram ići jedan po jedan patch? Ima li igdje all-in-one patch za cod 4?
doso si na krivu temu,al ok.
trebas 1.6 i 1.7 i update punkbustera
Fulao si temu, ali dovoljni su ti 1.6 pa 1.7.
Znate zasto nisu maknuli perkove?Trebaju maknuti i attachmente(zbog hbs senzora i thermala),ali za to treba više truda pošto nema dvar-a za micanje attachmenta(mora se dirati u custom klasu), a IW je previse lijen-recimo zapitajte se zasto ne naprave skrolajucu playlistu,vec izbacuju modove.