Pa ja rijetko kad vidim nekog čitera.
Kao što sam prije altera viđao jako rijetko tako i sad.
Pa ja rijetko kad vidim nekog čitera.
Kao što sam prije altera viđao jako rijetko tako i sad.
Kad se ide napraviti Private Match da li se onda i drugi kad idu traziti mogu spojiti ili to je jedino da pozoves frendove preko Invite?
Kad se ide napraviti Private Match da li se onda i drugi kad idu traziti mogu spojiti ili to je jedino da pozoves frendove preko Invite?
jedino preko invite
a to ce bit moguce u sljedecoj verziji
Kako onda ja mogu hostat pa da napravim onaj gun game mod.Sad ga igro pa mi je predobar.
Kako onda ja mogu hostat pa da napravim onaj gun game mod.Sad ga igro pa mi je predobar.
ModLoader I Vac Chaos.Već tisuću killova napravio na gun game, treba ti 73 killa za pobjedu,a ako hoces mijenjat puske koje dobivas nađeš imena na x360 moding stranicama.
Gun game:http://pastebin.org/312846
trebas iz jedne .iwd arhive(main folder) izvadit .iwi file koji je tekstura al nju moras pretvorit u .dds i onda trebas nabavit dds plugin za gimp ili photoshop
i tek onda mozes zamjenit il editirat sliku
i nisam siguran da ce ti i onda radit zbog pure servera
uglavnom puno posla nizasto
na cod4 je bilo puno lakse jer je bilo modova
evo ovo je moj
trebas iz jedne .iwd arhive(main folder) izvadit .iwi file koji je tekstura al nju moras pretvorit u .dds i onda trebas nabavit dds plugin za gimp ili photoshop
evo ovo je moj
naravno da će raditi ,u opisu vac-a piše da ne bana za custom skinove,texture itd,a pure serveri u mw2 ne postoje.
evo ovo je moj
naravno da će raditi ,u opisu vac-a piše da ne bana za custom skinove,texture itd,a pure serveri u mw2 ne postoje.
hmm cek onda bi ja mogo pobojat sve teksture u crno,a ljude stavit u bijelo i to bi bio onda texture hack koji vac dozvoljava ?
Jel netko primjetio da je nestala ona mala mapa sa onim cijevima,kontejnerima i onim tornjem u sredini,zaboravio sam ime...
Uglavnom,mislim da zadnjih mjesec dana nisam naletio na nju.
Zna netko nešto o tome?
Lol, kako ce nestat mapa, mozes uvjek otic na private match i startat tu mapu.
Ali ne pojavljuje mi se u rotacijama? Već mjesec dana,zar nije to malo dugo? Igram svaki dan po par sati.
E,da! Zove se Rust.
Ali ne pojavljuje mi se u rotacijama? Već mjesec dana,zar nije to malo dugo? Igram svaki dan po par sati.
E,da! Zove se Rust.
Ja sam je igrao prije neki dan.Meni je ta mapa najbolja za free for all.
Ja igram samo HC,jako rijetko ostale modove,možda je u tome problem.
Pa ta mapa se inače ni ne igra u s&d samo ffa i harcore hq, uglavno igra se u nekim modovima gdje nema baš puno ljudi.
A ako si upao u tu mapu u s&d onda je hackirani server.
Ja sam jednom upao u tu mapu u s&d i taj tip koji je bio host je imao wh i aimbot.
evo ovo je moj
to + treba fixat crc32 i sve radi savrseno
evo custom camo
Automatski spas12.
Automatski spas12.
haha lagg
al dalo bi se to sa nekim modom slozit
za cod4 nije problem al tu..hmm
netko mi hacknuo steam acoount...ne mogu se logirati i promijenjen mi je verification mail za steam,nikakav hack nisam koristio i antivirus kaže čisto sve.
dobro imao sam ruski ključ od 160 kn pa mi nije žao...toliko od steama i mw2...nedami se retrieveat account.neka si drži ovo gov o od igre.čekam black ops..
a to neki host zasro stvar..
Da par sekundi prije kraja je otišao van jer smo gubili.
Da li se vama u zadnje vrijeme događa da se vaš frend i vi ne možete invitati? Meni je to već 1 tjedan unatrag i nikako da se popravi! Imam NAT Open, portove i sve živo ali neće!
Da li se vama u zadnje vrijeme događa da se vaš frend i vi ne možete invitati? Meni je to već 1 tjedan unatrag i nikako da se popravi! Imam NAT Open, portove i sve živo ali neće!
ja normalno igram sa frendom..mozda je to do tvog frenda
http://pastebin.org/322113
Preuredio sam malo gun game,prvo oruzje je zlatni eagle, thumper je akimbo,stavio sam ac130 topove kroz levele(chopperov ne radi),maknuo stopping power i stavio lightweight,rapid fire i thermale na submachine,silencer i thermale na lmg,ext mags i thermale na assault, stavio sam claymore i c4,i silencere na shotgune.
http://pastebin.org/322113
Preuredio sam malo gun game,prvo oruzje je zlatni eagle, thumper je akimbo,stavio sam ac130 topove kroz levele(chopperov ne radi),maknuo stopping power i stavio lightweight,rapid fire i thermale na submachine,silencer i thermale na lmg,ext mags i thermale na assault, stavio sam claymore i c4,i silencere na shotgune.
Kak se to "instalira"?
I može li mi to zeznut original?
1.ModLoader
2.Da,Vac Ban.Ja sam u tvotjednoj testnoj fazi,zasad jos ok xD
timone koji program koristiš za prikazivanje onih bijelih fps-ova?