Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 271.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Ghosts
Rocinante2112 kaže...
drahic kaže...

Koliko kosta igra najjeftinije? 

Dali ima tko da je kao ja,bio izgubio 2 god zivota na mw2,nakon toga BO i na tome stao? Probao sam mw3 ali mi nije sjeo.

Kakav bi ghost mogao biti meni?

Vrijedi li tih novaca ili je ista prica ko Bf4?  

iskreno nemoj! :D

Bo je bolji,imho.

Ja cu je negdje pred bozic uzet.CoD je CoD i meni je bolji nego bf-a ma sto drugi rekli. Neda mi se trcat pol sata po mapama da bi umro za par sekundi. CoD mi je po brzini uvijek vise odgovarao a na kraju krajeva CoD drzi cijenu.

Ionako ce bf4 za mjesec-dva biti moguce za 100tinjak kuna nabavit ili ce ga negdje dijelit djaba istko kao sto je bilo sa Bad Companyem2,Battlefieldom3.

14 godina
neaktivan

Ok,ajmo ne usporedivat BF vs. COD. 
To mi nije namjera.

S onim pitanjem sam mislio dali je isto ko i Bf4,da su obecavali cuda,brda i doline a danas je poluporizod dok ne fixaju pola toga itd..

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
drahic kaže...

To mi nije namjera.

S onim pitanjem sam mislio dali je isto ko i Bf4,da su obecavali cuda,brda i doline a danas je poluporizod dok ne fixaju pola toga itd..

Zasto ne usporedjivati,ja sam rekao samo sto mi se vise svidja.Obje igre su FPS ,nije da usporedjujem kruske i jabuke.

Koliko vidim po komentarima i bf i cod su zasad poluproizvodi te oboje imaju dosta problema koje ocekjuem da ce biti sredjeni unutar sljedecih mjesec dana ako vec vecina mozda i nije sredjena.

14 godina
neaktivan
Guzomat kaže...
drahic kaže...

To mi nije namjera.

Zasto ne usporedjivati,ja sam rekao samo sto mi se vise svidja.Obje igre su FPS ,nije da usporedjujem kruske i jabuke.

Koliko vidim po komentarima i bf i cod su zasad poluproizvodi te oboje imaju dosta problema koje ocekjuem da ce biti sredjeni unutar sljedecih mjesec dana ako vec vecina mozda i nije sredjena.

Isuse i  Boze..

Jer mi to nije bila namjera niti tema!!

Zanima me dali COD vrijedi tih novaca? Za koliko se uopce moze kupiti? 

13 godina

ja sam skuzio što si htio pitati. u ovom stanju,mislim da se ne isplati.

iz vec navedenih razloga :

optimizacija je drek.

naspram prijasnjih codova nije neki pomak ni u engineu,grafici,gameplayu. sve je prakticki isto. o ovome mi se neda debatirati ali tko to nevidi je slijep.

nema dedicated servera,dakle uvijek je netko Host i imas host migration usred gejma,što je za PC gaming takodjer DREK.

zato sam reko da je bolje ako vec imas BO igrati BO il iBO2 jer si to već platio a iskustvo je prakticki ISTO.

mislim da u slucaju COD-a cak i ako poprave optimizaciju,i dalje ti ostaje same old same old.

u slucaju BF (ne nagovaram ikoga na išta), sa patchevima barem mogu srediti optimizaciju,crasheve i to šta već pogadja ljude (mene osobno ne). i balansirati igru (vehicles itd).

cod je u startu ''nerfan'' za pc jer je konzole port,meni je npr. nezamslivo da nemam favourite server i da nemogu ''stalno visit'' tamo s svojim prijateljima i gdje ima normalan admin i tako to. a to nijedan patch nemre ubacit jer je od starta u codu.

14 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru. Tocno to me zanimalo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
drahic kaže...
Guzomat kaže...
drahic kaže...

To mi nije namjera.

Isuse i  Boze..

Jer mi to nije bila namjera niti tema!!

Zanima me dali COD vrijedi tih novaca? Za koliko se uopce moze kupiti? 

Jednostavno receno vrijedi.Imas za 200-250

Rocinante2112 kaže...

ja sam skuzio što si htio pitati. u ovom stanju,mislim da se ne isplati.

iz vec navedenih razloga :

optimizacija je drek.

naspram prijasnjih codova nije neki pomak ni u engineu,grafici,gameplayu. sve je prakticki isto. o ovome mi se neda debatirati ali tko to nevidi je slijep.

nema dedicated servera,dakle uvijek je netko Host i imas host migration usred gejma,što je za PC gaming takodjer DREK.

zato sam reko da je bolje ako vec imas BO igrati BO il iBO2 jer si to već platio a iskustvo je prakticki ISTO.

mislim da u slucaju COD-a cak i ako poprave optimizaciju,i dalje ti ostaje same old same old.

u slucaju BF (ne nagovaram ikoga na išta), sa patchevima barem mogu srediti optimizaciju,crasheve i to šta već pogadja ljude (mene osobno ne). i balansirati igru (vehicles itd).

cod je u startu ''nerfan'' za pc jer je konzole port,meni je npr. nezamslivo da nemam favourite server i da nemogu ''stalno visit'' tamo s svojim prijateljima i gdje ima normalan admin i tako to. a to nijedan patch nemre ubacit jer je od starta u codu.

Pa govoris mu da kupi bf4 a s obje igre je ista situacija.Isti drek s novim mapama. Meni je upravo zbog ovog nepostojanja admina CoD u neku ruku i bolji. Dodjem doma s posla i hocu nabacit brzinski par partija a ne izgubit pol sata j*bavajuci se sa serverima da bi me onda neki kretenski 10-godisnji admin banao jer eto bio sam tu partiju bolji.

Preko steama invajtas frenda ako ocete igrat zajedno i bok.

Obje igre imaju svoje i dobre strane zavisno na sta ciljas. Ja zelim brzinske fighotve bez prevlikih mudrovanja. Najbolje bi bilo kupit obje igre sto i namjeravam ucinit ali bf tek kupujem kad mu cijena padne za mjesec-dva u sto sam 100% siguran;)

15 godina

Call of Duty: Ghosts: Easter Egg - Enemies Drop Alien Toys (LOL)

0 0 hvala 0
16 godina
Guzomat kaže...
drahic kaže...
Guzomat kaže...
drahic kaže...

. Najbolje bi bilo kupit obje igre sto i namjeravam ucinit ali bf tek kupujem kad mu cijena padne za mjesec-dva u sto sam 100% siguran;)

Drž se ti coda nemoj uzimat bf4.

Bit će bolje za nas

14 godina

Kae astrica ideš na cod? {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
godo kaže...
fight kaže...
godo kaže...
fight kaže...

prijatelju sve sam uradio kako si mi objasnio,no medutim jos uvjek mi pise 3,99 gb,koliko bih mi trebalo onda za tu igru,znaci jos jedna plocica od 4gb,a kaj mi toliko uzima ramsku memoriju nije mi jasno,kako to.....

Kad klikneš na Advanced options, klikni i na kućicu maximum memory, pa vidi što ti piše!

evo prijatelju kad kliknem na advanced options i kliknem kucicu maximum memori,ispise mi ovo, 8192

da i ugasio sam komp pogledao jer sve s ramima u redu ,je sve je na mjestu,jos sam isprobao s  s speccy,pa pogledaj sto on pokazuje.

i zaboravi rec da nije to zato sto imam dva osa na racunalu windows 7,64bit i windows 8,64 bit,pa mozda zbog toga ima manje memorije,ili jedna plocica ima mnje od dr 3,recimo...

- označi Maximum memory, klikni ok i vidi da li ima promjena u System properties

- uđi u BIOS i nađi opciju Memory remap - ako nije postavi je na enabled

e ovako sve sam uradio bio u biosu  memory reamp,bila je na enabled,pa sam ju  stavio na disabled,znaci probao i jedno i drugo,s tim da ispod

reampa pisse ovak pci mmio alloctaiom 4 gb to 3072 mb.a u sistem memory ispod  pise usable size 4088 mb,a sustav pokazuje instalirano rama 8gb,3,30gb iskoristivo,evo par slika pa pogledaj.uglavnom nakon svega nisat se znacajno nije promjenilo.....i sto sad dalje ili cu morat kupit jos memeriju bar jednu,ili da jos vadim bateriju iy biosa ili da probam deufalt na biosu uradit kak se to vec veli...........

15 godina
neaktivan

Probaj izvaditi jednu pločicu, upaliti kompjuter i vijdeti kako ragira i nakon toga je vratiti!

I da, provjeri u kojim utorima su ti pločice!

Nema smisla kupovati nove pločice ako i sa ovima imaš problema!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Presao Sp i jako sam zadovoljan,igrao na ultra i u nekim trenucima grafika dostojna naziva nextgen... Ne pucat po morskom psu i ne skakat sa vlaka,nece bit dobro (lol)
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina
lmutak kaže...
Presao Sp i jako sam zadovoljan,igrao na ultra i u nekim trenucima grafika dostojna naziva nextgen... Ne pucat po morskom psu i ne skakat sa vlaka,nece bit dobro (lol)

Očito nikad nisi vidio bf4, crysis 3, metro 2033:LL itd...{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
fila2208 kaže...
lmutak kaže...

Khm,presao Metro 2033-2034,Crysis 1,2,3 (ultra) a battlefield 4 sam preso prije Ghosta na ultra.

Bolje citat ,napisao sam u nekim trenucima grafika dostojna naziva nextgen.

Slika cist da se vidi da se kod mene primjeti da li nes valja il ne

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
15 godina
Colossus7 kaže...

Svima se rusi, bez obzira na mašinu, OS, drivere itd.

Igra je broken i to je to. Zajebali su, a obećavali su brda i doline, nista nisu ispunili.

Nema tog patcha koji moze popravit ovu igru na PC verziji.

RIP Cod :)

Meni se nije niti jednom srušila.

Frka85
12 godina
lmutak kaže...
fila2208 kaže...
lmutak kaže...

Khm,presao Metro 2033-2034,Crysis 1,2,3 (ultra) a battlefield 4 sam preso prije Ghosta na ultra.

Istina da u nekim trenucima i scenama (pogotovo po noćnim misijama) izgleda vrlo vrlo dobro, ali 90% igre izgleda dosta grafički loše, pa pogledaj u većini misija zemlju, zidove i slično iz bliza, izgledaju kao u COD 2...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 12:42 (ibme74).
13 godina

texture su loše zbog toga što je igra na current gen konzolama

a samo je PC port. razlike u texturama ima ali nije baš zadovoljavajuce.

12 godina
Rocinante2112 kaže...

texture su loše zbog toga što je igra na current gen konzolama

a samo je PC port. razlike u texturama ima ali nije baš zadovoljavajuce.

Ma šta god da je problem, previše su obećavali jako malo ispunili, pogotovo kad su nabili zahtjeve za igru, tu su baš pretjerali, igraš grafički malo unapređenu igru u odnosu na MW3 a sistemski puno puno zahtjevniju...

14 godina
lmutak kaže...
fila2208 kaže...
lmutak kaže...

Dakle igra je nekad next gen a većinu vremena nije? zanimljivo. Ili je next ili nije

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
lmutak kaže...
fila2208 kaže...
lmutak kaže...

Dakle igra je nekad next gen a većinu vremena nije? zanimljivo. Ili je next ili nije

Ja mislim da sve što je htio reći je to da je igra u nekim trenucima izgledala odlično,a ne zastarjelo(što je slučaj s codom inače)

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
14 godina

Danas sam ga gledao na velikim ekranima na info gameru....stari moj zrnasto i trzavo izgleda na konzolama....ukratko žalosno. :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Danas sam ga gledao na velikim ekranima na info gameru....stari moj zrnasto i trzavo izgleda na konzolama....ukratko žalosno. :(

neznam, nisam probao igru, ali se nadam da uskoro hoću, prijasnje cod-ove sam kupovao, tj. sve do black ops 2, i jedino žalim sto ih nisam ranije prestao kupovat...Za ovog iskreno neznam, neki ga hvale, neki ga hateaju, iste reakcije svake godine tak da ne ocekujem nis puno(upravo me zbog toga mozda igra i iznenadi)

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
14 godina
Ratohnhake:ton kaže...
fila2208 kaže...
lmutak kaže...
fila2208 kaže...
lmutak kaže...

Ja mislim da sve što je htio reći je to da je igra u nekim trenucima izgledala odlično,a ne zastarjelo(što je slučaj s codom inače)

Tocno to,kao sto sam i napisao,dio u moru ,na vlaku i na onoj naftnoj platformi je fenomenalan (ni svemir nije los)

13 godina
neaktivan
lmutak kaže...
fila2208 kaže...
lmutak kaže...

Da si zapalil đoksu umjesto čika koji je na slici ziher bi ti bila nextgen do jaja.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
16 godina
neaktivan

Ne, ovaj CoD nije toliko loš ali ga je debelo pregazilo vrijeme. Danas sam po prvi put vidio BF4 i jednostavno - razlika je ogromna. Iako Frostbite ima vrlo izraženu manu - odbljeske i previše sjaja oko izvora svjetlosti, tehnološki je barem 5 godina ispred ovog CoD-ovog enginea.

Ruku na srce, BF je ove godine ne samo sustigao već i pregazio CoD.  

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
Danyel kaže...

Ne, ovaj CoD nije toliko loš ali ga je debelo pregazilo vrijeme. Danas sam po prvi put vidio BF4 i jednostavno - razlika je ogromna. Iako Frostbite ima vrlo izraženu manu - odbljeske i previše sjaja oko izvora svjetlosti, tehnološki je barem 5 godina ispred ovog CoD-ovog enginea.

Ruku na srce, BF je ove godine ne samo sustigao već i pregazio CoD.  

U multiju dobro dođu da možeš sa flashom ili flareom toliko žarko osvjetliti nekki koridor da se ništa ne vidi i proći kroz njega.

Taktička prednost velika, iako slažem se da je iritantno ponekad.

13 godina
neaktivan

E. Ja sam novi u ovoj temi i inace sam fan bfa, ali kao i svaki gamer odigrao sam svaki Cod singleplayer. Moram rec da je ovaj cod, opcenito, jako lose prihvacen. Znaci govorim o singleplayer kampanji. Primjetio sam da dosta vas govori da nema razlike u enginu modern warfer i ghoststa, ali to je naprosto laz. Ja imam graficku 6950 i moram rec da mi je ovo najljepsi cod do sad i stvarno mislim da je napredak u grafici vidljiv.  Ja stvarno neznam sto ljudi ocekuju od grafike danas. Mislim ja imam 22 god, imao sam i atari i ps one, i meni je ova igra cista uzuvancijaa, ali ja sam ipak vise za to da mi proizvod pruzi zabavu nego vizuale. Jucer igrao singleplayer  i to se brutalno vidi koliko je truda ulozeno u tu igru. Graficki poglesajte samo ps4 i ps3 i vidjet cete kako je to isti engine. Nemojte me krivo shvatit, ali ako igras ovaj cod na pcu na kojemu su i igrao cod iz 2004 normalno da neces vidjet napredak...I ok svi pricate o optimizaciji, ali ljudi moji to je tako vrijeme ide naprijed. Imam 6950 vec 2i po godine i vidim da je toj grafi proslo vrijeme, tako da grafe slablje od toga necu ni komentirat. U globalu igra je odlicna, i iw dobar posao. I da grafika moze bolje, i mora bolje, ali reci da je ghosts ruzan i da nisu napravili pomak je glupost.

Moj PC  
1 3 hvala 1
16 godina
neaktivan

po meni je ovaj COD sasvim dobro prihvacen. Cekam neku akciju pa ga uzmem...

Ako se malo bolje pogleda vecina je zadovoljna SP-om i zabavnim MP-om. To sta grafika nevalja, to nije problem, jel nevalja odavno.

Igrati COD radi grafike je isto kao da igras BF radi SP-a....

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina

ovo za optimizaciju jednostavno moram komentirati.

optimizacija znači da igra što bolje koristi sve raspolozive resurse (ili koliko ih ja dam na raspolaganje) dok igram.

ako igra to ne radi,optimizacija je loša.

primjer: lik ima nvidiu titan i igra mu nekad trza,padaju fpsovi (bez razloga nekog). a kad ono igra nekoristi 100% grafe,ili jos gore ako imas SLI a igra radi losije nego sa 1x grafom.

nevidim zašto bi ja morao imati current gen graficku kad mi ni ovu od prije 3 godine nekoristi (a engine nije tolko napredan da bi stvarno morao imati nešto bijesno)

igre se prije nisu ovak radile. definitivno. a hardvera je uvijek bilo...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice