Call of Duty Black Ops

poruka: 6
|
čitano: 1.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Call of Duty Black Ops

Dakle, kupio sam Black Ops prije kojih godinu dana u Njemačkoj. Povezao sam ga na svoj Steam račun. Normalno mogu igrati i singleplayer i multiplayer. Jedino što me iritira do bola jest da je sve na njemačkom. malo počnem tražiti po Steamu. Idem na propertise od multiplayera i ima tab "Language" odem tamo i gle imaju i engleski mežu ponuđenim jezicima. Odaberem engleski, restartiram Steam, otvorim Black Ops i tamo mi kaže u prozoru koji se jednostavno zove "Error" (slika u prilogu). Odem opet u steam da vratim jezik, ali mi uopće ne da da vratim jezik. Dešavalo mi se to i prije i jedino rješenje toga je deinstalacija. I sad me zanima kako ću ja igrati multiplayer na engleskom jeziku.

pfffffffff

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty Black Ops
nixnixnixnt kaže...

Dakle, kupio sam Black Ops prije kojih godinu dana u Njemačkoj. Povezao sam ga na svoj Steam račun. Normalno mogu igrati i singleplayer i multiplayer. Jedino što me iritira do bola jest da je sve na njemačkom. malo počnem tražiti po Steamu. Idem na propertise od multiplayera i ima tab "Language" odem tamo i gle imaju i engleski mežu ponuđenim jezicima. Odaberem engleski, restartiram Steam, otvorim Black Ops i tamo mi kaže u prozoru koji se jednostavno zove "Error" (slika u prilogu). Odem opet u steam da vratim jezik, ali mi uopće ne da da vratim jezik. Dešavalo mi se to i prije i jedino rješenje toga je deinstalacija. I sad me zanima kako ću ja igrati multiplayer na engleskom jeziku.

Kad ćete više naučiti koristiti tražilicu? {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
15 godina
Call of Duty Black Ops

I jesam ali, nema ništa smisleno objašnjeno.
Osjetim li ja to averziju zato što je u pitanju CoD, a ne Battlefield (kojeg volim nadasve)?{#}

pfffffffff

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty Black Ops

Mislim da se trebaju skidat eng. fajlovi.( pogledaj si na svakoj stranici gdje prodaju ruske keyeve za BO imaju te eng. fajlove)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nixnixnixnt kaže...

Osjetim li ja to averziju zato što je u pitanju CoD, a ne Battlefield (kojeg volim nadasve)?{#}

Nisi trebao otvarati novu temu ako postoji tema Call of Duty Black Ops.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
nixnixnixnt kaže...

Nisi trebao otvarati novu temu ako postoji tema Call of Duty Black Ops.

Black Ops tema je {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice