Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
pa ja neznam jel su ovi iz activisiona glupi ili sta??pa zasto ne maknu ghost perk jbt nemogu normalno igrat,svaki put mi dođe neka budala iza leđa pa me ubije.Ne da ga nisu maknuli nego su ga jos ojacali u mw3
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops
Logigamer kaže...

jel ima jos igraca na MP u BO i MW2?

Naravno, koliko hočeš, ali opet se primjeti da je broj opao.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
protjeran

E ljudi,imam problem.Meni ova igra steka

kao ne normalna.Pogledajte pod moj

PC i vidit ce te da bi ova igra trebala radit

jako dobro.Ako zna mozda netko rijesenje.

Ugl imam Drivere 11.9 od ATI

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nije do tebe, do igre je. Nema pravila, igra jednostavno ne valja 5 para.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
protjeran

Pa kako,moj frend je igra na slabijoj grafi

a ostale komponente su identicne kao moja.

I sljaka mu

born to be gamer
16 godina
Pa zato ti i govorim da igra nevalja 5 para. E, jeli imas original ili jogurt??
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
protjeran

Iz pakla xD

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igra je hit samo na konzolama, na pc-u je debelo podbacila zbog bagova. Al nije pc nikad bio za igre predviđen kao konzole nazalost to je tako.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 18:14 (hitmanr).

1 1 hvala 0
16 godina

Frend s kojim dijelim acc me Prestigao FUUUU-

A imao sam Ghost Pro. {#}

A deb.il je prvo otkljucao Warlord umjesto Sleight of Hand :facepalm:.

Pa mi je sad glavna klasa :

• M16 Red Dot Silencer
  • M1911

• Lightweight
  • Warlord
  • Tactical Mask

• Frag
  • Concussion
  • Bez equipmenta

Sad moram Marathon Pro ic otkljucavat na Nuke Knife-only CTF server.

No one is ever truly lost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Neki linkovi nerade pa ću opet pitat ... frendu sam kupio Black Ops Ru, i zanima ga di da skine ENG file i di kopirat i drugo pitanje surfao je i kaže da valjda su dva puta za skidat eng file jedan velik i jedan mali kao taj mali za pathc koji je nedavno izašo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo igrao sam BO sad, dosta dobro mi je islo (DOM, Grandes Gueules) (39-8, 37-12, 44-5,37-6...), najveci killstreak 22 {#}{#}

Igrao sam s Galilom Silenced, LAW, Ghost, SoH Pro, Ninja...

Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

Igra je hit samo na konzolama, na pc-u je debelo podbacila zbog bagova. Al nije pc nikad bio za igre predviđen kao konzole nazalost to je tako.

Ne, nije tako, možda vama koji "gejmate" od 2005. nadalje.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
hitmanr kaže...

Ne, nije tako, možda vama koji "gejmate" od 2005. nadalje.

činjenica je da ova igra ima naveliko prazne servere na pc-u, tvrde da je to zbog bagova, a na xbox 360 je najprodavanija...

16 godina
neaktivan

Pogledaj koji sam ti dio boldao.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

da vidio sam sad, ja sam isto bio ljubitelj pc-a al razocaralo me sto ga zaobilaze kad je u pitanju neka igra poput rdr...ima tu jos par sitnica poput bagova i slicnih stvari...

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

da vidio sam sad, ja sam isto bio ljubitelj pc-a al razocaralo me sto ga zaobilaze kad je u pitanju neka igra poput rdr...ima tu jos par sitnica poput bagova i slicnih stvari...

16 godina

Meni je najbolja klasa Commando Silencer, Ghost Pro, SoH Pro, Ninja, UVIJEK dobiem chopper gunnera i KD preko 3.

BTW, Sad sam u Top10 na Grandes Gueules serveru, 1400 killova, K/D 2.6 :)

Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne mogu napraviti klasu na Bo-u. stalno mi fetching i downloading stats ali ništa. resetiro sam steam i promjenio servera, ali ne pomaže.

Tako več cijeli dan. I prije početka meča isto kada odaberem klasu stalno žmirka onaj pop up sa fetching stats.... zna neko riješenje?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | BFBC2: Berologic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Ne mogu napraviti klasu na Bo-u. stalno mi fetching i downloading stats ali ništa. resetiro sam steam i promjenio servera, ali ne pomaže.

Tako več cijeli dan. I prije početka meča isto kada odaberem klasu stalno žmirka onaj pop up sa fetching stats.... zna neko riješenje?

Desilo mi se 100 puta.

Samo reinstal napravim.

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
16 godina

Igrao sam sad Nuketown HQ, score 139-19, 4 chopper gunnera i oko 15 napalma :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

Desilo mi se 100 puta.

Samo reinstal napravim.

Napravio pa mi nije pomoglo, zatim samo pisao steamovom supportu, no ni tada odgovora nisam dobio, i onda slučajno naiđem na neku sličnu temu na steamovom forumu

i to probam napraviti, ali opet nije radil. Tada sam poludio i nakon par dana opet to probao napraviti i radi. Riječ je o onome steam cloudu!

8ax kaže...

RAPER{#}

14 godina
8ax kaže...

Bravo ti. {#}

Osjeti se pad igrača nakon što je MW3 izašao, serveri su prazniji. nadam se da će ovaj popust na steamu to malo popraviti.

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
quickr kaže...
8ax kaže...

Bravo ti. {#}

Osjeti se pad igrača nakon što je MW3 izašao, serveri su prazniji. nadam se da će ovaj popust na steamu to malo popraviti.

I hate you 8ax :D Morat češ nam postati video da mi vidimo taj tvoj gameplay.

@quickr

Anedali se osjeti, igrao sam do utorka skroz BO al sam sada kupio mw3 tako da me to više ne brine :D

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
15 godina
neaktivan

Meni je i dalje Black Ops bolji od Mw3.

Mw3 igrao sam 6 sati i postao mi je monoton.

Black Opsa 210 sati i još mi je fora. Samo kad bi ovi lopovi spustili cijene DLC-ova za 50%...fuuuuu, nego sad cigani trljaju rukama!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja imam nekih 265 sati blackopsa, igra je itekako prezabavna...ali sam sada nabavio mw3 pa derem to..nije BO smeće, pamtit ču ga po silnim satima provođenim za njim u rano predvečerje :D

Samo što sam ga jako kasno nabavio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni su i dalje oni raniji COD_ovi miljama ispred ovih koji su nedavno izašli. Samo što svaki novi koji izađe masakrira populaciju na starijima. Pričam o COD:UO, COD2 i COD4 koji su vrhunac serijala (moje osobno mišljenje).

Cijela ova politika firme: jedan novi COD svake godine je glupost, ali očito uvijek će biti budala koji će kupovat. (bez uvrede) Nijedan više nastavak neće nadmašiti zabavu i adrenalin koji osjetim kad odem na rifle only S&D server na COD:UO {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan

znam da je mali offtopic ali moram ovo napisati.

svaki cod me podsjeća na nešto zabavno ili lijepo, indeed.

cod 1 i United Ofensive na djetinjstvo, kada nisam znao ništa o codu, kada sam ga igrao na svom intel pentiumu 4 cijele dane i prašio Sp kampanju, jer šta je Multiplayer još nisam znao.

cod 2 na prve LAN partye sa frendovima po noći u unajmljenom domu u svom selu i počeci cuganja, prvo nezaboravno ljeto.

cod 4 kraj osnovne škole i prijelazno razoblje i početak srednje škole.

cod waw na Garenu i igranje zombija...ništa posebno

cod Mw2 Waau SP kampanja i Super Duper Multiplayer koji mi je uzeo četristotinjak sati moga života, na prazan novčanik (prokleti DLC-ovi) na zafrkanciju sa ekipom, i upoznavanje prvih stranih prijatelja.

cod BO na muku sa starim PC-om, nisam ga mogao pokrenuti, na kupnju novog procesora od frenda i ponovno štekanje, da bi kasnije dobio novi PC i zabavu sa frendovima iz škole, zabavno uglavnom.

cod Mw3 imao jedinicu iz filozofije, te da bi si Mw3 kupio zadnji tjedan polugodišta i igrao ga cijeli vikend, i odma u ponedjeljak ispravio filozofiju na dvojku...IHAAAA....sreća.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Damnit, od tog puta sam uploadao krivi SS.

Al evo par SSova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
8ax kaže...

Damnit, od tog puta sam uploadao krivi SS.

Al evo par SSova.

Kempaš? ili :D jer 30:0 je previse.

16 godina
Tu partiju sam kempao, inace kad igram Nuketown DOM bacim granatu na B, stavim clay i odem na kat u kucu i ubijem 2-3 njih.
Onda iskocim kroz prozor i odem u kamion i ubijam one koji dolaze na b i izlaze iz kuce.
Kad dobijem 8 killstreak (chopper), rusham u kucu u nadi da cu dobit jos dva killa za pse.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice