Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

odigrao danas malo blackopsa, mogu reć da je mrak igra.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
Ma igra stvarno ima potencijala. Samo neka malo srede ove probleme da igra radi fluidno svima koji imaju min.requirements u super. Vjerujem da s mod toolsima i ovi sta rade CM/PROMOD nece puno narusiti igru, vec se drzati toga da igra ostane sto vise originalna. Za competitive mozda ne trebaju KS/att, ali to vec ima Barebone, tako su minimalni zahvati potrebni, poput shoutcasta, spectatea, round limita i slicno ...
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nisam nekoliko dana igrao BO i sad nakon tih nekih 3-4 dana upalim ja BO čisto iz znatiželje i lagalo mi znatno manje. Stvarno čudno.

Inače igrao na bugu i neka 2 tipa stalno trče po mapi sa maratn pro, lightwaight pro, ninja pro i ballistic knifom. Moram priznati da ti takvo nešto stvarno ubije želju za igrom, pogotovo kad znaš da je nož sam po sebi op i da te ubija sa 10 metara, što je najgore on sa sekundarnim oružjem i to još nožem je daleko najbolji na serveru sa 22-5. I to najbolji nekoliko runda za redom, dobro nie s tim scoreom(22-5) ali je bio prvi.

patchali budu to

a i znam par servera koji zabranjuju vec navedeno

e sad sto se tice bug servera ja na njemu gotovo da i ne igram

zasto?

jer se vrti samo dosadni TDM ili HQ cijeli dan

ima jedan server na kojem stalno igram

vrti:TDM jedna runda(a ne jedan cijeli dan isti mod kao sto je to slucaj s bugom)pa CTF jedna runda pa DEM pa DOM itd.

Meni je TDM baš dobar pa nevole svi sve modove kao ti, a pošto je TDM najpopularniji najviše se i igra.

15 godina
ZDS kaže...
TopForumaš kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nisam nekoliko dana igrao BO i sad nakon tih nekih 3-4 dana upalim ja BO čisto iz znatiželje i lagalo mi znatno manje. Stvarno čudno.

Inače igrao na bugu i neka 2 tipa stalno trče po mapi sa maratn pro, lightwaight pro, ninja pro i ballistic knifom. Moram priznati da ti takvo nešto stvarno ubije želju za igrom, pogotovo kad znaš da je nož sam po sebi op i da te ubija sa 10 metara, što je najgore on sa sekundarnim oružjem i to još nožem je daleko najbolji na serveru sa 22-5. I to najbolji nekoliko runda za redom, dobro nie s tim scoreom(22-5) ali je bio prvi.

patchali budu to

a i znam par servera koji zabranjuju vec navedeno

e sad sto se tice bug servera ja na njemu gotovo da i ne igram

zasto?

jer se vrti samo dosadni TDM ili HQ cijeli dan

ima jedan server na kojem stalno igram

vrti:TDM jedna runda(a ne jedan cijeli dan isti mod kao sto je to slucaj s bugom)pa CTF jedna runda pa DEM pa DOM itd.

Meni je TDM baš dobar pa nevole svi sve modove kao ti, a pošto je TDM najpopularniji najviše se i igra.

Zato sto je najpopularniji ne znaci da je najzabavniji.

Mane su malo dodatnih bodova,prekratko traje runda, limit premal kada ima pun server igraca...

Ja kazem dok na bug nije tdm ili ffa bit cu tamo, ali dok su ta dva moda gore biti ce slucajnost da igram.

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
neaktivan

Jučer sam bacio malo timskih modova na Barebonesu pa iako sam na COD4 prezirao promod (moguće zbog PRO dijela lol) ovdje mi se jako sviđa.

Mislim da ću rijetke trenutke koje provodim na COD-u provesti na tome.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

1 0 hvala 0
17 godina

Pozz ekipi, jel igrate kaj zombije-Five?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Imam problem. Igra orginal je kupljena u Italiji. Igra je instalirana uz pomoć steama. No problem je jezik! Igra je na talijanskome. Može li se ikako to prebaciti na engleski?

Peritus inimicus

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Igra je na talijanskome. Može li se ikako to prebaciti na engleski?

Si.

Desni klik na igru na popisu -> Properties -> tab Language

14 godina
neaktivan

imam problem sa cal of duty black ops kada udem da igram igricu na prvoj misiji u onom restoranu kada se moras pucati sa policijom meni izbaci neki eror i crni prozor i onda mi promjeni rezolicuju na komp....jel se nkome desavalo ovo..............{#}

Tarki......

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam problem. Igra orginal je kupljena u Italiji. Igra je instalirana uz pomoć steama. No problem je jezik! Igra je na talijanskome. Može li se ikako to prebaciti na engleski?

Ako se ne varam, inače si igrao samo SPove CoDova? :)

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Volim kakati kod Karla
15 godina
neaktivan

obozavam cod, al osim cod 2 i cod4:mw nekako imam dojam da drugi ne valjaju....cod4 je bio zakon. black ops mi cijelo vrijeme nesto j*** , igram 2 sata, zna zastekati, ili izbaci fatal error-to many triangles....stvarno smece neoptimizirano i nesredjeno. nadam se da ce patch sto prije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jeli mi mozete preporuciti neku grafiko do 1000 kn maximalno.

hvala

16 godina

jel ti mozes koristiti trazilicu maximalno?

hvala

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
neaktivan
neman69 kaže...

jeli mi mozete preporuciti neku grafiko do 1000 kn maximalno.

hvala

evo tu pitaj

{#}

15 godina
AlienWare1 kaže...

Igra uopće nije moja! Prijateljeva! Instalirana je sa dvd-a, a steam je bio potreban za igru. Hoćeš li sliku game liste kao dokaz?

Dokaz 

Peritus inimicus
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 9:32 (captain_soap_McTawish).
15 godina
neaktivan

Zar se moze instalirati sa DVDa? Mislio sam da mozes skinuti samo sa Steama

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Zar se moze instalirati sa DVDa? Mislio sam da mozes skinuti samo sa Steama

Kupiš dvd da ne moraš skidat s neta.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina

Nakon neka 4 tjedna neigranja, uletim na HC Nuketown i mogu reći da je to bila jedna od retardiranijih partija.

Svaka čast HCu i ostalome, ali ovdje Machine Gun je jednostavno - retardiran. Frajer se stvori i počne pucat nasumično. Ne da metak prođe kroz sve zidove i vozila i prikolje frajera u suparničkoj bazi, nego metak prikolje i čovca koji igra BC2 na memorijskoj lokaciji do ove gdje se vrti Nuketown.

Ima HC svojim perkova i ostalog, ali brate, što je previše - previše je.

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan

nuketown je najgora mapa, tko ju je smislio stvarno neznam... i nikako nije za puno igraca... 5v5 max... sve preko toga je cista glupost...

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra li itko sa real triggerima silicon case i fps freek na ps3?

ako da kakvi su dojmovi?

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ranko091 kaže...

nuketown je najgora mapa, tko ju je smislio stvarno neznam... i nikako nije za puno igraca... 5v5 max... sve preko toga je cista glupost...

ne bih se slozio. 2v2, mozda 3v3 max, 5v5 je vec previse (doduse ja ovdje razmisljam o kompetitivnom igranju) :D

15 godina

Pa jel vas itko tjera doma da igrate baš HC i Nuketown. Šta drži vam mater pištolj uz glavu i govori "IGRAJ HC NA NUKETOWN IL ĆU TE UBIT????" wtf

1 0 hvala 0
15 godina

A nuketown je baš lijepa mala mapa koja će biti još bolja poslije patcha jer će respawn biti bolji. Mapa je baš ono za imat loš ili dobar score. Ako ide ide!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sako9800 kaže...

Pa jel vas itko tjera doma da igrate baš HC i Nuketown. Šta drži vam mater pištolj uz glavu i govori "IGRAJ HC NA NUKETOWN IL ĆU TE UBIT????" wtf

nitko me ne tjera... ali bome kad igram HC HQ, pa mi uvale nuketown to bude strašno za gledat... samo po zraku lete crvene i zelene lampice (sticky semtex), i pošto HC nije ništa bez frendly fire, onda to izgleda kao najodvratnija mapa... ili će te tvoj pokosit ili njihov... jednostavno mapa je premala za HC HQ... i još neke modove... a za neke je mozda dobra, i to vjerovatno bez HC i FF...

17 godina
neaktivan

Evo, zaigral i ja BO, još malo pa ću je proći. Igram CoD od debitantne jedinice, sve sam ih odigrao (osim trojke koja je bila console only) i mogu reći, BO nije ni do koljena starijoj braći. Prolazim ju samo jer nosi ime CoD. Mišljenja sam da se Treyarch nije trebao upuštati u ovo. Kad je IW otišao od Activisiona, sudbina je CoD-u zapečaćena. Imam orginalnu jedinicu, UO i dvojku (MW, peticu i MW2 nisam igral kod sebe jer ja nemam mašinu za to vrtiti), ali ovo ne bi kupio nikad. Da mi ju poklone ne znam dali bi se dugo zadržala na mojem računalu (dok jedinicu, UO i dvojku još uvijek imam na eksternom disku, kad se zaželim MP-a, tu su :D).

Užasno sam razočaran igrom. No, opet, to je samo mojih 2 centa.

EDIT: Ovo je što se tiče SP-a, MP nisam igrao, ali mi ovakva igra i SP stvarno ne ulijevaju povjerenje u MP.

Q: "a kako se to linux ponasa kad crkne hdd?" A: "zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se"
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 16:49 (1domagoj1).

2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Igra uopće nije moja! Prijateljeva! Instalirana je sa dvd-a, a steam je bio potreban za igru. Hoćeš li sliku game liste kao dokaz?

Dokaz 

ROFL, pa ne napadam te! Samo pitam jesi li počeo igrati MP..

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Najjača izjava ikad: Jebasu123: ˝omg ak one nisu darkerice ja sam tramvaj....``
15 godina
neaktivan

Regamo igrace 16+ godina med/med+ skill,mic obavezan,server (unranked uskoro).xf:meic1994 , steam:meic1994

0 0 hvala 0
15 godina

Jesi ti siguran da si igrao pravu igru???

16 godina
neaktivan

Kad će više neki patch..danas mi se smrznula igra 5-6 puta, nemogu napravit klasu jer se stalno resetira..kaos

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hm...skonto sam da mi se igra sam na BUG-ovom serveru zblesira i bloka i moram je u task manageru gasiti. Ne mogu ni cijelu partiju DOM odigrati... Na bilo kojem drugom serveru mi se to nikada ne dogodi.

Jel to stvarno moguce da na BUG-u nest ne sljaka kak spada?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice