BO je u banani i točka. Pogledaj mi samo konfu pa me pitaj jel mi šteka.... e šteka.
Bačen novac u svakom smislu, al kao što kažu stari ljudi svaka škola se plaća....
Ovo mi je bila zdanja igra iz COD serijala.....
BO je u banani i točka. Pogledaj mi samo konfu pa me pitaj jel mi šteka.... e šteka.
Bačen novac u svakom smislu, al kao što kažu stari ljudi svaka škola se plaća....
Pa i BC2 nije baš hvalio kolko se sječam, znači da je i BC2 neki prosjek? Malo sutra.
Tip je izgleda u velikoj depresiji ili ga nešto drugo u životu moći kad mu skoro sve smeta.
Da al obratite pažnju da on recenzira SP a MP ni ne spominje. A BF je uvijek daleko više orjentiran na MP. Kolko znam neki BC2 SP nisu ni probali igrati. Pa to što je popljuvao prašinu, skriptiranje i sl. nema toliko značenje.
Dok je kod CoDa meni SP : MP = 40 : 60, tj očekujem da SP bude jako kvalitetan. Na kraju krajeva i prema Activisionu BO je primarno SP igra s kojom gratis dobiš MP komponentu .
Osim toga nakon izjave: "In heaven the food is Italian, the police are British, the platformers are French, the shooters are Croatian and it's all run by two international software giants and electronics coorporation.", mora ti se bar malo svidjeti.
Kladim se da nije...
Mozda je COD totalno sranje. Ali ako je MOH cista desetka. Da odes na CT? Vjerojatno ni ne znas da ti fali pola mozga.
Kakvo, je stanje sa piratom, tj mogu li oni igrati MP ?
moze li mi neko ko je ozbiljan rec jel lagga cod na komzolama (x360 multy)?
i koji su jos problemi?
hvala.
Mozda je COD totalno sranje. Ali ako je MOH cista desetka. Da odes na CT? Vjerojatno ni ne znas da ti fali pola mozga.
svaka čast slažem se s tobum u POTPUNOSTI!!
Igra je previše slična mw2
Bio sam na CT-u bas neki dan. Doktor mi je rekao da je snimao izvijesnog Tallahaseea nedavno i kako nemoze vijerovati da postoje "ljudi" kojima je COD BO bolji od MoH-e,rekao mi je da je u svojoj dugogodisnjoj praksi vidio svasta ali na takvu odsutnost zdravog razuma jos nije naisao! Ja sam mu rekao:a cujte doktore ima nas svakakvih.
jel pišu negdje imena rankova(neka lista)?
Imam privremeno riješenje za crash problem ( ako nitko do sad nije sam skuzio )
Kad vam igra zamrzne, ctrl+alt+del,task manager, i onda kliknite cancel, i vratite se nazad u igru, NE JU GASIT!!! I sve se vrati u normalu!
meni svaki put upali :), 10 sec posla ;)
Nadam se da sam nekom pomogao!
Kad vam igra zamrzne, ctrl+alt+del,task manager, i onda kliknite cancel, i vratite se nazad u igru, NE JU GASIT!!! I sve se vrati u normalu!
Aj probat ću.
JEdino mi nije jasno zašto se mora zblokira.
ja to isto radim al mi ne uspije svaki put
Da vam kažem iskreno i nisam baš neki gamer ali sam bio u žešćem iščekivanju ove igre na temelju modern warfare serijala i stvarno sam se razočarao u svim pogledima.
Prvo sam igrao mw2 i oduševio sam se grafikom čak i na slabijim konfama je grafika extra i radi skoro na visokim performansama čak i na prosječnom laptopu bez štekanja.
Priča je bila super i sve ostalo stoga sam probao i prvi mw koji je grafički malo slabiji od mw2 ali mi je priča i cijeloviti gameplay za nijansu bolji barem po meni ali su mi obije igre revolucionarne.
Tek onda sam nabavio i world at war koji je po meni totalni promašaj stoga sam jedva čekao da dođe ovaj nastavak koji je još veći promašaj od waw baš radi toga što su sa mw serijalom previsoku podignuli ljestvicu i sad im ju je preteško preskočiti.Ljudi nemojte me krivo shvatiti igra je ok i vjerojatno ću je malo odigrati ali mi više vizualno sliči cod 3 nego nekoj modernijoj igri.
Mislim da je igra malo bolje napravljena skoro pa bi je mogao virtiti na staroj p4 konfi a ona ovak ne izgleda dobro na puno jačim mašinama.
Što se tiče bugova neću ni komentirati jer će se sa vremenom to i riješiti i vjerojatno je neću ni igrati dok se to ne riješi.
Sve u svemu totalna BANANA.Mogli su to i bolje napraviti ali kao što je netko prije spomenuo zaškripilo u novčaniku pa su brže bolje izbacili na tržište poluproizvod.
Jedva čekam novi mw nastavak.
Po takvom bolje ti je da čekaš da Respawn Entertainment nešto napravi. Jer sve glavne face koje su radile MW sad rade tamo. To znači ne će raditi na MW3 pa bi te i on mogao jako razočarati.
Da vam kažem iskreno i nisam baš neki gamer ali sam bio u žešćem iščekivanju ove igre na temelju modern warfare serijala i stvarno sam se razočarao u svim pogledima.
Prvo sam igrao mw2 i oduševio sam se grafikom čak i na slabijim konfama je grafika extra i radi skoro na visokim performansama čak i na prosječnom laptopu bez štekanja.
Priča je bila super i sve ostalo stoga sam probao i prvi mw koji je grafički malo slabiji od mw2 ali mi je priča i cijeloviti gameplay za nijansu bolji barem po meni ali su mi obije igre revolucionarne.
Tek onda sam nabavio i world at war koji je po meni totalni promašaj stoga sam jedva čekao da dođe ovaj nastavak koji je još veći promašaj od waw baš radi toga što su sa mw serijalom previsoku podignuli ljestvicu i sad im ju je preteško preskočiti.Ljudi nemojte me krivo shvatiti igra je ok i vjerojatno ću je malo odigrati ali mi više vizualno sliči cod 3 nego nekoj modernijoj igri.
Mislim da je igra malo bolje napravljena skoro pa bi je mogao virtiti na staroj p4 konfi a ona ovak ne izgleda dobro na puno jačim mašinama.
Što se tiče bugova neću ni komentirati jer će se sa vremenom to i riješiti i vjerojatno je neću ni igrati dok se to ne riješi.
Sve u svemu totalna BANANA.Mogli su to i bolje napraviti ali kao što je netko prije spomenuo zaškripilo u novčaniku pa su brže bolje izbacili na tržište poluproizvod.
meni je igra inače super i SP i MP samo eto ti problemi mi sve pokvare(laggovi,freezanje...)MW2 sam igrao na kompjutoru starom 7 godina a ovo nmg bez laggova na kompu koji sam nadogradio prije mjesec-dva
Ma samo da se nakon 7 godina maknu od tweakanja mrtvog enginea i DX9! Neka radje rade 2 godine (tesko, ali aj..), pa da izbace nesto NOVO, neka kodiraju da podrzava DX9/10/11 pa makar i bio Call of Duty - Universe ...
Dali je moguće da na ovoj mojoj konfiguraciji igra šteka? Konfiguracija je pod "Moj pc". Može li i hard biti kriv jer mi je program HDD Healt pokazao da disk zdrav 98%?
Hvala na odgovorima
Dali je moguće da na ovoj mojoj konfiguraciji igra šteka? Konfiguracija je pod "Moj pc". Može li i hard biti kriv jer mi je program HDD Healt pokazao da disk zdrav 98%?
Hvala na odgovorima
Igra nekima šteka i na i7, 6gb rama i nvidia 480, dok drugima ne šteka ni malo na amd athlonu x2 5600(2,6ghz), 2gb rama i 8800gt.
Pa mislim da nije do tebe,tj. tvojeg kompa već do igre, neki kažu da na XP igra radi puno bolje nego na 7.
pozz, imam pitanje pa ako moze neko da odgovori, hvala..
Kupio bih igru ali neznam da li da kupim preko steama ili activisiona...
1. da li ako kupim od steam mogu igrat na dedicated serverima?
znam da na steamu nema cheatera uvijek igru drzi updateovanu i sve to... ali opet ima vise raje na dedicated...
pa kazite.. sta je bolje?
igrao sam kod frenda na intelu E4600 oc 3.0 i ati 5750....proc se ne spusta ispod 99%....iako igra radi na 40-50-fps-a i ping 40-50.......trzaaaaaa i to bas kad najmanje treba
bokyyy: svejedno di je kupis morat ces igrat preko steama
Hvala na odgovorima
Teško je reći jeli do tvoje confe ili do same igre jer većini lagga(šteka),nekima koji imaju jaču konfu od moje isto lagga dok meni od 1 dana radi ok,bez laggova min 60min-85avr-135max FPS kod mene.Vjerovatno ako nije do igre,šteka ti zbog procesora,jer igra koristi previše procesor.
Bokyyy cod BO ima dedicated servere,spajaš se na server koji oćeš.Igru moraš aktivirat preko steama.
Igra obavezno zahtjeva steam, bilo gdje da kupiš igru morat češ imati steam kako bi mogao igrao. A s ovime sam ti odmah odgovorio i na pitanje o dediceted serverima, znači možeš igrati preko steama na njima.
aha kuzim sad... thx, ali cuo sam da steam ima jako puno bugova, jel to istina ili..??
Probal sam malo BO na bug-ovom serveru i nije tako loše, malo ima laga i smrzla se samo jednom nakon par sati. Zanima me sljedeće: zašto igre koje nisu po izdavaču pretjerano zahtjevne a tu spada mw2 i Bo kad je staviš na default postavke su katastrofa. Naprimjer BO 800 x 600, a mislim da je moja kanta ipak malo jaća nego što je potrebno za igru. Slično je i sa MW2. Naravno i jedna i druga rade satima bez problema na najjačim postavkama. Pa ako ima netko stručan da mi to malo pojasni.
Probal sam malo BO na bug-ovom serveru i nije tako loše, malo ima laga i smrzla se samo jednom nakon par sati. Zanima me sljedeće: zašto igre koje nisu po izdavaču pretjerano zahtjevne a tu spada mw2 i Bo kad je staviš na default postavke su katastrofa. Naprimjer BO 800 x 600, a mislim da je moja kanta ipak malo jaća nego što je potrebno za igru. Slično je i sa MW2. Naravno i jedna i druga rade satima bez problema na najjačim postavkama. Pa ako ima netko stručan da mi to malo pojasni.
e meni se igra smrzava samo na BUG serveru i cak mi tada kad igram fps padne na 25
e meni se igra smrzava samo na BUG serveru i cak mi tada kad igram fps padne na 25
Hah, nisam prije htio izljetat s time, ali fakat mi je cak i na jednom Americkom serveru bolje radilo nego na oba BUGova servera. Mozda samo jos jedna misterija oko tog BO-a.
Evo meni se upravo laptop srušio dok sam igro misiju kad bježiš iz zatvora sa minigunom.
Dali mi ko može reći zašto se to dogodilo ja pretpostavljam da mi se cpu pregrijao jer mi jedino on radi na 100%.
Znači igram na rezi 1600*900 na skoro pa sve low i isključenim antialiasingom i igra radi bez imalo trokanja.
Prvi put mi je samo igrica zablokirala što vidim da se kod većine događa ali mi se sad kompletno srušio sistem i nisam ga mogao upaliti jedno 1-2 min.
Dali bi to moglo biti radi cpu ili....?