Evo i MP sam probo, već sam 18lvl, ništ nešteka, igra leti!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li netko ima sličnu konfiguraciju Dual Core E5300 2,6Ghz Ram 3GB,VGA ATI HD4550 i igra u SP?Da li da skidam igricu,bojim se da neću moći igrati!MOLIM POMOĆ!
Meni baš nije jasno zašto toliko laga, ja nevidim TOLIKI pomak u grafici od prošlogošnjineg coda.
ne vidiš pomak zato jer ga nema, grafika je više manje ista samo je promijenjeno okruženje, a što se tiče laga to je zbog neoptimiziranosti igre, sjećaš se GTA IV?
Pa poludit cu ako mi ne dode u ponedjeljak
dali vam jos uvijek trza u SP nakon patcha
znaci ovo se odnosi na stutter lag tj. zastajkivanje i nek glasaju samo oni s originalima jer navodno piratski ne trzaju
6 | Da |
---|---|
13 | Nekad |
10 | Ne |
e stvarno mi nije žao novaca koje sam dao, uživancija u sp-u
E, frend mi je krenuo maloprije igrat...na serveru došao do lvl 7 ili 8. Kad je izašao s servera, bacilo ga na lvl3.
Reko idemo ponovo, opet on dođe do lvl7 ili 8, izađe s servera i dalje je lvl3, čak ni novce mu nije dalo, nema levela ni novaca.
U čemu je problem da mu resetira rank non stop?
A kaj je fora, s lvl 3 je uspio Clan Tag stavit za koji je potreban lvl 6.
Ja napokon ušao u prestige vode...:D
zvonebaba kaže...
dali kome lagga single player nemoguce je igrati kolko laga
Smanji grafiku na low, pa isključ sinkroniziranje svakog framea i ostale gluposti.. moralo bi malo pomoći, a i danas je došao novi update tako da više ne šteka kao što je prije.. moja preporuka ako ne voliš igrati na lošoj grafici ko ja, sačekaj barem još 1 ako ne i 2 patcha..
jbg.. svi smo u istom sosu..
ma nema teorije da igram na manjoj rezi ili detalje onda je slika ko iz playa 2
dali treyarch namjerava patchat SP?
Jel netko uspio aktivirat Black Ops theater?? Ja sam došao do koraka kad trebam acc povezat sa steam acc i nikako ne mogu...
Meni je danas stigao BO, upravo se instalirava na xbox... :)
Meni je danas stigao BO, upravo se instalirava na xbox... :)
Bas ti je "zakasnio" a ti si blize od mene
Pozz svima!
Evo i ja odlucio kupit cd key preko game.co.uk pa kud puklo :)
Narucio sam digital download za 35 paundsa preko njihove stranice koja me redirectala na Gamesplanet.com, ukucao podatke i dobio confirmation order mail.
Ima li netko ovdje da je narucio na istu shemu i koliko se otprilike treba cekati da oni obave validation i posalju activation key za steam?
Vidimo se preko nisana na Bug serveru uskoro
E, frend mi je krenuo maloprije igrat...na serveru došao do lvl 7 ili 8. Kad je izašao s servera, bacilo ga na lvl3.
Reko idemo ponovo, opet on dođe do lvl7 ili 8, izađe s servera i dalje je lvl3, čak ni novce mu nije dalo, nema levela ni novaca.
U čemu je problem da mu resetira rank non stop?
A kaj je fora, s lvl 3 je uspio Clan Tag stavit za koji je potreban lvl 6.
Anyone?
Bas ti je "zakasnio" a ti si blize od mene
Al kaj je najsmiješnije, mislim da je meni poslan dan prije. :)
nekak mi se cini da vam ti leveli idu preberzo :S
Pa poludit cu ako mi ne dode u ponedjeljak
meni je dnas dosla iz sophosa
evo ja sam stavio na extra,no shadows i bullets i field of view do kraja i leti,zna zastat slika na pola sekunde svake 2 minute.ne znam kako ali meni radi i btw resetirajte filter za servere i čekajte da sve izlista
i pojavit će se bug server.
evo ja sam stavio na extra,no shadows i bullets i field of view do kraja i leti,zna zastat slika na pola sekunde svake 2 minute.ne znam kako ali meni radi i btw resetirajte filter za sever i čekajte da sve izlista
cijelo vrijeme je pun.. no uvjek kad upadnem gore je dobra ekipa..
evo ja sam stavio na extra,no shadows i bullets i field of view do kraja i leti,zna zastat slika na pola sekunde svake 2 minute.ne znam kako ali meni radi i btw resetirajte filter za sever i čekajte da sve izlista
a da se stavi password pa samo mi rokamo i da joj tko ga je uzeo da mu uplatim nešto kinte jer sam obećao još davno.
lol
ahahahaha.console boyse su zeznuli...
Kako?
a da se stavi password pa samo mi rokamo i da joj tko ga je uzeo da mu uplatim nešto kinte jer sam obećao još davno.
ja sam ga uzeo i ne treba za sad nikakvih donacija.. password nece ici jer tako lako iz punog dodes u prazan.. i ovakve postove bi trebali postat u bug server temi ok?
ahahahaha.console boyse su zeznuli...
Kako?
unavailable in FFA, nema boostinga