pogledao prve dvije misije. AWESOME!!!!!
e sad mi je baš žao što nemam igru, nikad mi ovako nije bilo žao.
Neznam zasto ali meni igra jednostavno trza i steka smiri se na kratko pa opet poce a imam dosta jak komp imam intel core 2 duo 2.6 2 gb rama i 9600gt
Koja je bolja
hoces li probavati igru?
Kampanja je zasad odlična (igram piratku), skinuo da vidim kakva je igra jer ću vjerojatno kupit original.
Najžešće mi je šta su neke pjesme iz igrinog soundtracka sad postale popularne npr. Fortunate Son od fenomenalnog CCR-a (bar će klinčadija ćut šta je prava pjesma, a ne caje slušat).
hoces li probati igru?
hoces li probat igru?
dj domi jes probao igru?
s ovim govnom mogu samo gledat kak drugi igraju na youtubu.
još starci oće kupit 23 naviše inch monitor da bi imali monitor+tv.
tek tada bi se mogao pozdravit s blackopsom.
bolje da mi kupe novu grafu i proc i nek STFU za monitor, kupit ću ga kad bude vrijeme.
Koja je bolja
druga naravno :D
fail.
kad čujem ovu pesmu srce mi se cepa
ja se stvarno brinem hoce li mi htjet na low vrtit
ja se stvarno brinem hoce li mi htjet na low vrtit
pali youtube. mi smo propaliteti.
tek kad probam igru ako mi bude stekala onda cu kupit novi proc il nes ak da igru ne zaigram nema sanse...
tek kad probam igru ako mi bude stekala onda cu kupit novi proc il nes ak da igru ne zaigram nema sanse...
tebi je grafa još ok. al meni i proc i grafa sranje. pa šta moram bit među onima koji neće zaigrat ovu legendarnu igru :(
Koja ti je konfa,ne piše ništa pod MOJ PC
pentium 4 3.0
ati radeon hd3650
1.25 gb rama
p.s mw2 vrtim na high na 30 fpsa ponekad padne na 15
Neznam zasto ali meni igra jednostavno trza i steka smiri se na kratko pa opet poce a imam dosta jak komp imam intel core 2 duo 2.6 2 gb rama i 9600gt
ja imam AMD 5200+ 2.7 4GB RAM 8800 gs 384 mb i steka mi igra u single player..neznam stvarno sta je to il su nam slabi kompjuteri il pitaj boga :)
dj domi probaj clockat procesor
pentium 4 3.0
ati radeon hd3650
1.25 gb rama
p.s mw2 vrtim na high na 30 fpsa ponekad padne na 15
Pa jesi skinuo igru pa probao
nisam ali me zanima vase misljenje kupit cu je u nedjelju
Onima kojima je black screen u SP, meni je to radio na početku kada sam prčkao po opcijama "Video" tako da sam ako mi je to počeo restartao igru/Steam i sve je bilo 5
na kojim postavkama igras rezoluciji i to?
dj domi probaj clockat procesor
Clocko bi ja svoj samo nikad to nisam radio i ne znam kako
Nemoj kupovat - MP je neigriv...
Igru treba preimenovat u Black Flops - kako sada stvari stoje ovo je jedno od zescih razocaranja, bar sto se PC igara tice.
dejane sto mislis kak bi mi sp iso?
A ne znam,probaj jogurt verziju najprije pa tek onda kupuj igricu ako ti radi.A ako ne radi onda upgrejd kompa.I ja ču tako uradit pa ako ne bude išlo kupujem MW2 jer ni nj nisam igrao a valjdaje i tamo ostao koji igeač da igra on line
meni isto na single playeru stekalo ko svi vragi cini se da igra treba patch nisam htio kupovat prije nego da isprobam pa sam igro pirata i nemojte sad komentirat da je los crack jer polovici ljudi isto steka uglavnom hvala bogu da nisam potrosio 400 kn bezveze :) na uberdobrim konfama isto steka prvi cod koji sam izbriso
Čuj ti njih, odmah proglašavaju igru failom i razočarenjem samo zato što šteka. To je ko da netko kaže da je BC2 fail jer kad sam gađao nekog nožem u glavu nisam ga ubio. Pa izaći će patch valjda sljedeći tjedan i popravit barem najkritičnije. Kasnije će izlazit patchevi koji će se pozabavit manje važnim stvarima.
@doxy
zombiji ne rade?