Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

prvo mi je brzina isla kakvih 480kbs i sad je pala na 100 i ne dize se?

razlog? plz

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra je dobra, zapravo odlična...napucavanje je odlično, zvuk, priča i atmosfera sve tip-top, ALI igra na mojoj konfi ide na 9-23 fps-a..poludio sam!! zato jedan {#} treyarch-u za izdavanje nedovršene igre.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
TopForumaš kaže...

razlog? plz

odi udari restart rutera

15 godina

Ima netko link od kakvih novosti u vezi ovih problema??? Jel netko zna konkretno kad bi trebo patch doci?

Sad mi je jasno zasto nikad nismo vidjeli beta na pc-a, a bogami ni prezentaciju{#}

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meet me half-way {#}

Hint: nišan :P Hint: nišan :P
Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 20:44 (Bukva).
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

ne dize se?

razlog? plz

Popji Viagru{#}{#} za {#}

šALA,ŠALA,ŠALA!

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Meet me half-way {#}

Bilo {#} 

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
odjavljen
M_dipl. kaže...

MW SP je bio dobar, bio bi prosječan da nije bilo one sniper misije, sa njom je dobar, no MW2 je teški fail od kampanje, preprepre loša je kampanja, pogotovo zato što je praktički rewrite MW kampanje, loše.

WaW i CoD2 su puno bolje od MW i MW2.

Subjektivan si, Modern Warfare (COD4) je itekako bolja kampanja od COD2 koji nije donio doslovno nikakvih inovacija u serijal, COD4 je osim grafičke inovacije i promjene kompletnog dizajna i tranzicije u Modern Vrijeme donio itekako novosti koje su obilježile serijal.

Jedina mana koju bi dodao COD4 je što su ograničena recimo područja kretanja, i ponekad frustrirana skriptiranost misija što je klasika u COD serijalu.

SP kampanja je definitivno imala bolji storyline od COD2, kako zaplet, tako i vrhunac i završetak. Potpomognutom odličnom grafikom i zvukom stvara odličan ugođaj i ukupni prezentacijski dojam podiže na drugu razinu.

COD2 nije doslovno ništa donjeo osim grafike i novog enginea, praktički su ponovno obradili WW2 kojeg smo već prije toga vidjeli u boljim izdanjima (MOH:AA, COD1), očekivan i pretpostavljen storyline, solidnu atmosferu, odličan zvuk i grafičku prezentaciju. Sve ostalo je bilo više manje prosjek po pitanju SP kampanje.

COD WaW je bio povratak u prošlost, te iako sama kampanja nije loše zamišljena i ima potencijala (meni su se dopali recimo ragdoll animacije tijela, dobar dizajn misija) ima očajnih grešaka poput jako loše i vidljivo jako skriptirane umjetne inteligencije protivnika.

MW2 je bio samo nastavak na COD4, iako je stvarno i tu vidljiv hendikep (Lean, FOV i par sitnica).

Eto moje mišljenje.:)

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 20:47 (Weky).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frentt kaže...

igra je dobra, zapravo odlična...napucavanje je odlično, zvuk, priča i atmosfera sve tip-top, ALI igra na mojoj konfi ide na 9-23 fps-a..poludio sam!! zato jedan {#} treyarch-u za izdavanje nedovršene igre.

Ko ti je kriv sta imas slabu konfu.

There is a fine line between fishing and standing on the shore like an idiot !!!!!!!!!!! Mogu vjerovat da roda donese malu bebu, al da pauk odnese auto,....pa nemojte me hebat !!!
15 godina
neaktivan
DoDSrcolomac kaže...
Frentt kaže...

Ko ti je kriv sta imas slabu konfu.

evo i ja sam dobio igru moze samo jedna pomoc kad patch izide ode steam sam skidat??

15 godina
neaktivan

Novi update od g2playa.. Za riknut

Update #3: Delivery of new orders extended to 24-48 hours due to delays in supplies. German keys are supplied as usual. This might change anytime if we get the supplies earlier.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 20:49 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
TopForumaš kaže...

ne dize se?

razlog? plz

šALA,ŠALA,ŠALA!

evo sad se opet diglo na 480-490kbs :)

restarto sam steam

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
15 godina

Singleplayer mi je predobar,jako zanimljiv i grafika mi je bas ok.Ali taj lagg na mp-u me ubija

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I meni isto sve radi savršeno, bez ikakvog laga, sva na max postavkama. Ocito onda i ja imam srece ili možda i ja lažem kao naxeem? Šta sve necu procitati na ovom forumu...Zašto bi netko o takvim stvarima lagao...

15 godina
TopForumaš kaže...
Jebasu123 kaže...
TopForumaš kaže...

ne dize se?

razlog? plz

šALA,ŠALA,ŠALA!

restarto sam steam

Vidim pod moj PC da imaš procesor od 2,4 mhz ja imam od 2,2 mhc valjda to nije PREVELIKA razlika(jbg laik sam) pa javi kako ti radi da ne kupujem bzveze

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

razlog? plz

Dadi mu malo viagre (one plave tabletice) ima da skoči ko...!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Dadi mu malo viagre (one plave tabletice) ima da skoči ko zeko na zečicu! UPDATE

XFIRE; mypet
16 godina
dejan1471 kaže...
TopForumaš kaže...
Jebasu123 kaže...
TopForumaš kaže...

ne dize se?

razlog? plz

šALA,ŠALA,ŠALA!

restarto sam steam

Vidim pod moj PC da imaš procesor od 2,4 mhz ja imam od 2,2 mhc valjda to nije PREVELIKA razlika(jbg laik sam) pa javi kako ti radi da ne kupujem bzveze

Ti bi sa 2.2 MHz pokreno igru iz 2010? {#}

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
protjeran

Ti bi sa 2.2 GHz pokreno igru iz 2010? {#}

i ja bi :) i dam se kladit da cu uspjet....cim instaliram windowse hehe 

EDIT: tek sad skuzio da ga zahebavas {#}

Captain EO
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 21:10 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
xxxxx kaže...
dejan1471 kaže...
TopForumaš kaže...
Jebasu123 kaže...
TopForumaš kaže...

ne dize se?

razlog? plz

šALA,ŠALA,ŠALA!

restarto sam steam

Ti bi sa 2.2 MHz pokreno igru iz 2010? {#}

jbg ghz

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan

molim pomoc kad upalim singleplayer kliknem skip ono activison i sam se zacrni ekkran i neki lik nes prica i tako stoji??

0 0 hvala 0
15 godina
made kaže...

molim pomoc kad upalim singleplayer kliknem skip ono activison i sam se zacrni ekkran i neki lik nes prica i tako stoji??

loš cr*ck

XFIRE; mypet
16 godina
neaktivan

je*emu sophoslab

kad me oni nazovu jel moram ja doc po igru posto planiram kupiti u subotu u algoritmu igru ako u međuvremenu ne nazovu

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ok imam problem pa me zanima jel jos nekog to guzi, kad refresham server listu ne izlista se NISTA, jedino mogu prihvatit invite od prijatelja koji trenutno igraju. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crotiger kaže...

Da malo mi je čudno da ima toliko hejtera koji na najmanju negativnu kritiku ti kopaju oči a moderatori niš...

Ak je igra TAKO DOBRA !!!! uaaaaaaaaauuuuuu imbaaa, zakaj su SRUŠILI official forume nakon što je ekipa počela spamat probleme i forumi nisu up još uvijek ?

Možda da nabustaju prodaju prvog dana da opet neki rekord sruše?

Upravo to...ali fanboyevi preskaču te postove...sami devovi pljuju si igru.

KAJ JE S ZOMBIE MODOM???

Nikome dosad nije radio...ne radi ni meni...tj. ne radi ONLINE opcija. Jel je problem portova? Moji su svi otključani.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 21:25 (doxy).
16 godina

samo jedno mogu reći... Mw2+WaW=BO

s time da BO nije ni malo optimiziran, za razliku od ostalih CoD-ova... {#}

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 21:26 (system).
15 godina
neaktivan

dj domi jes probao igru?

xfire:toni0106
14 godina
neaktivan
null kaže...
made kaže...

loš cr*ck

Kod mene isti problem.. al ne nalazim rješenje.

MP trza a SP ne mogu igrati zbog crnog ekrana = WIN

I ne, nije cr*ck ...

.

Verify integrity of game files ne pomaže ... skine novi exe i opet isto.

btw, evo jedan dobar review pcw :)

15 godina
neaktivan

Igra, tipicni call of duty, intezivna, filmska, s puno akcije i sve ostalo sto ide s ovim zadnjim call of dutyima u paketu.Grafika bolja nego u mw2, to se odmah vidi, dosta je fluidna... i nisam primjetio nikakvo trzanje ni zastajkivanje,mp jos nisam probao...

kandidat za game of the year!

CTRL X + CTRL V
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Trza samo u mp-u, valjdaće izbacit patch ovaj tjedan još jer ako ne loše im se piše.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice