Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

igrao malo single player steka za ispizidt inace imam 4 gb ram i 8800 gt i nemogu vjerovat da mi trza igra na low detaljima

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Provjereno: ping 50 do 80, bez laga, bez trzanja, glatko i ugodno.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Malo SS-ova....

Castro s metkom u čelu i gospodična Castro s metkom u čelu i gospodična
Gospodični je ispala leća i ....perje Gospodični je ispala leća i ....perje
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 18:58 (aufhenger).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
aufhenger kaže...

Malo SS-ova....

dvojnik :) al super screen...

15 godina
neaktivan

Odigrao 2 waggera,1. puta 2. 2. puta 1.,ballistic knife je tezi nego sto sam ocekivao

eplati.com
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

gdje?

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

Žali bože 400 kuna na BO. 2 razočaranje godine. Prvo MoH 2010 koji su uništili sa patchem a BO izgleda kao da su ga kromanjonci radili na 10 godina starome engineu , lag je nerješiv , čak su i vlastite forume srušili da ljudi ne vajnaju i da prodaja bude bum prvih 24 sata kao kada je CoD MW2 izašao.

Trenutno igra je smiješna, grafički zaostala 10 tak godina , a igrivost kao da smo spojeni na 56 k sa serverom, mape male kamperske , PunkBuster ne postoji , varanje je neprestano nema servera baz Aimbotova, wallhackera, uglavnom ŽALI bože para...

16 godina
neaktivan

Dajte pls nabacite par slika s ak-47 i ak-74u !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

narucio kod gamea u 16h

jos cekam key

jeli sve normalno?

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

-BUG- Kad neprijatelji meditiraju.

xd
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja neznam koji vi Black Ops igrate ili kakve graficke imate da vam je grafika toliko užasna. Dajte postajte onda vaše screenshotove

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
naxeem kaže...

gdje?

Na najmanje 20-tak servera. S obzirom da sam na B.netu, radi se uglavnom o nizozemskim i njemačkim serverima.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
naxeem kaže...
red_bull kaže...
naxeem kaže...

gdje?

Na najmanje 20-tak servera. S obzirom da sam na B.netu, radi se uglavnom o nizozemskim i njemačkim serverima.

meni je ping oko 80 pa opet nije gaming iskustvo ko u  mw2 

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
15 godina
neaktivan

Igram an 1920x1080 sve skoro high , na mapi sam uvijek prvi učitan (to dosta kaže o jačini konfiguracije), igrica je ružnija od CoD 4 , čak je i 5 tica lijepša. Da ne spominjem MoH 2010 koji je mlažnjak naspram "propelercu" engineu koji vrti CoD BO.

Da Vas SVE podsijetim , Bug izdanje Prosinac 2009, opis igre CoD MW 2 izdanje za PC, stranica 156. , citiram " pomalo razočaravajuće PC megahita godine" prosječna ocijena 80!

OPET leacheri iz Activision/Blizarda su ponovili razočaravajuće PC izdanje, koje NEMA razvijen sustav zaštite od varanja (pogledajte Youtube filmove , ljudi se sprdaju sami sa sobom i Frapsaju filmiče da se vidi koliko varalica na serverima ima).

Gore navedeni žive još uvijek na slavi CoD 4 koja ih hrani još i danas, očito.

16 godina

mislio sam da pricas o BUG serveru.. no i nas je u njemackoj ta da vrijedi i za nas.. inace koliko vidim preko rcona prosjek je nekih 65 ms

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

narucio kod gamea u 16h

jos cekam key

jeli sve normalno?

bump

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
16 godina
Crotiger kaže...

Igram an 1920x1080 sve skoro high , na mapi sam uvijek prvi učitan (to dosta kaže o jačini konfiguracije), igrica je ružnija od CoD 4 , čak je i 5 tica lijepša. Da ne spominjem MoH 2010 koji je mlažnjak naspram "propelercu" engineu koji vrti CoD BO.

Da Vas SVE podsijetim , Bug izdanje Prosinac 2009, opis igre CoD MW 2 izdanje za PC, stranica 156. , citiram " pomalo razočaravajuće PC megahita godine" prosječna ocijena 80!

OPET leacheri iz Activision/Blizarda su ponovili razočaravajuće PC izdanje, koje NEMA razvijen sustav zaštite od varanja (pogledajte Youtube filmove , ljudi se sprdaju sami sa sobom i Frapsaju filmiče da se vidi koliko varalica na serverima ima).

Gore navedeni žive još uvijek na slavi CoD 4 koja ih hrani još i danas, očito.

ajde postaj svoju konfiguraciju(imas pod moj pc) da mi ne nagadamo sto imas u kucistu....

jokaCRO ingame
16 godina

Šta vi govorite o ružnoj grafici?

Pa dosta je detaljnija i ljepša nego u ostalim codovima.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina

daj u pi... materinu vise...

ajde me dodajte na steam alokin987 da se koljemo sa zombijima ovo mi je trenutno sve bezveze..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hoće ko odgovorit na moje pitanje

mogu li ikako prebacit sa ruskog na engleski na black opsu

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 19:09 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel sam ja jedini kome se čini Nova Gas hebeno prejak?

Može poslužiti kao jako slab smoke screen, slablija verzija flasha, ali ono gdje najviše blista to je counter-LW-Marathon-Knife/Shoutgun ekipa i prebolesno za Assist whoring. Osim toga ako zafali Claymore, Nova će učiti posao + što je praktički movement detector. Jednostavno švicarski nožić bomba.

I samim time što imam WL Pro + Claymore, bez špijunskog aviona mogu kontrolirati takoreći sve ulaze ili prolaze u svojoj blizini. Što je najbolje, ekipu sa Ghostom / Ninja otkrijem da mi prilaze. Taktički, IMHO, pre pre nabrijana stvarčica.

Every hole is a goal!
16 godina
protjeran
xxxxx kaže...

ma seratori 

taj pc community nikad nije zadovoljan jednom igra uopce ne radi zbog preslabe konfe,a drugom igra ima preslabu grafiku za njegov skupocjeni i7 

prema mnogima jedan od najboljih cod igara (po nekima i najbolji),a vama nevalja 

klinci se nemogu strpit par dana da poprave neke probleme

Captain EO
16 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Pa zar je baš tako loša igra kako pričate?

PA vi uvijek serete i nikad vam ništa nepaše, kao ni MW2, i ostalo, nikad niste zadovoljni.

Ak ima lagg, popravit će se s patchom, osim toga, recite što nevalja?

Igra je odlična,multiplayer je donjeo mnogo inovacija i s time balans,također jako zabavan,a tu je i zombie mod.Priča u sp je zakon,meni najbolja u cijelom cod serijalu.

Patch dolazi kasnije ovaj tjedan ili sljedeci vjerojatno.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan

Samo da Vas upozorim !!!

Dobio sam ponudu da tradeam igru, ali ... Inače do MoH 2010 sam kupovao igre preko Steama da nejdem do dučana, ali nakon tog naslova rekoh vračam se box izdanjima da mogu ako ništa prodat igru za 100 kn pa klincima pizze naručim, ALI... prilikom instaliranja Vas se obavijesti da ako hočete ju instalirati da če Vam je zalijepiti za Vaš Steam account tako da preprodaje nema...

Valjda su se naučili na MoH 2010 kada su vani ljudi masovno vračali igre...

P.S. Što se pinga tiće, i ja sam na B.net - u 16mbps linija, i pokaže mi da ima servera tu nama bliže čak i po 35 ms i onda uđeš unutra na server i BUM preko 120 ms... tak da ono , uzmeš "Marathon" perk , nož i samo bjesomučno spamaš malee atack...

16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
xxxxx kaže...

ma seratori

taj pc community nikad nije zadovoljan jednom igra uopce ne radi zbog preslabe konfe,a drugom igra ima preslabu grafiku za njegov skupocjeni i7

prema mnogima jedan od najboljih cod igara (po nekima i najbolji),a vama nevalja

Da, mislim da je treyarch jako dobro napravio posao, do sada što sam vidjeo u sp kampaniji šiša MW2, dalje ćemo vidjeti...

A taj lag mi je bio velik u prvoj misiji, kasnije je sve bilo ok.

Što se tiče multyja njega ću probati kod nekoga tko ima org pa procjeniti da li se igra isplati.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
14 godina
neaktivan

tko još ceka box sa geme.co.uk?a kome je poslano 4 11. I dali je uopce tko dobio igru?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 19:17 (Renton).
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

ma seratori 

Čekao sam "par " dana na MoH 2010 da poprave par i nevelikih problema. A momci izbaili patch + DLC za 10 eur a , patch koji je totalno uništio igru i svih od mojih 14 favorite servera su prazni, a DLC su izbacili u panici da poberu još par eur a prije nego CoD BO izađe.

Ok , kaj se tiče grafike to je , u pravu ste , stvarno stvar ukusa. Meni se osobno čini kao da je 10 godina stari engine , a opet možda sam previše očekivao pa sam zato još jače razočaran.

Ali atm (barem kak je bilo do rano popodne) neigrivo je od laga, i cheatera.

16 godina
neaktivan

Napokon normalni ljudi, hvala na pozitivnim odgovorima! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Kampanja nemože šišati po kvaliteti onu iz MW2...od priče pa nadalje...mene odmah su šokirale užasne animacije u BO. SP nije dorastao onom iz MW i MW2 (ipak to je sapunica).

Jedino po duljini je može šišat...jedino po tome.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
3 5 hvala 0
16 godina
protjeran
Crotiger kaže...
xxxxx kaže...

ma seratori 

Čekao sam "par " dana na MoH 2010 da poprave par i nevelikih problema. A momci izbaili patch + DLC za 10 eur a , patch koji je totalno uništio igru i svih od mojih 14 favorite servera su prazni, a DLC su izbacili u panici da poberu još par eur a prije nego CoD BO izađe.

Ok , kaj se tiče grafike to je , u pravu ste , stvarno stvar ukusa. Meni se osobno čini kao da je 10 godina stari engine , a opet možda sam previše očekivao pa sam zato još jače razočaran.

Ali atm (barem kak je bilo do rano popodne) neigrivo je od laga, i cheatera.

kakve moh ima veze sa black ops

trebo si ocekivat call of duty po grafici,a ne crysis

Captain EO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice