Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen

Citirat cu Croteam inteview o originalnosti danasnjih igara:

P: "Danas je trend u igraćoj industrij raditi nastavke koji su vec viđeni, neoriginalne igre. Zbog čega je tako?"

O: "Teško je danas stvoriti originalnu igru. Serious Sam je bio originalan i zabavan na svoj način, što je danas zaštitni znak serijala. Teško je smisliti nešto novo, ali jednako i teško je plasirati igru na trziste. Krivica toga su i recenzije, a izdavači prate te recenzije i traze upravo onakve igre kakvi se svidaju publici. U tim recenzijama cete obično pronaci i "Ova igra ima sjajnu grafiku!", a nema veze što je igra zapravo bezveze. Igra mora biti igriva da bi bila dobra, a danas se samo mnoge igre izdaju zato što imaju dobru grafiku."

Operation Flashpoint
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

8 Call of Dutya će biti vani. Samo će 4 nastavka biti dobra, a ovo sve ostalo će biti Call of Beauty.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Žalosno je to što se počelo događat s CoD-om poslije dvojke, WoW sindrom

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Black Ops
Timon kaže...
pirat kaže...
doxy kaže...

Ne sjećam se koja je igra imala toliki odljev igrača 6 mjeseci i dalje nakon izlaska.

Modern Warfare 2.....Cool

BC2-22000 players online,MW2-58000,hm?

Realno, BO će se naći negdje između.

Računajte za MW2 još toliko s Alterom, možda sad i više kad je dedi UP!

Ipak na tugu i žalost fanboyeva, brojke su na mojoj strani.

Suffer kids, lollypop is mine!

EDIT:

Zašto žalosno?

Singleplayer kampanja im je iznad svih ostalih igara...način na koji su je odradili ostavlja igrače bez daha. A moram priznat sama radnja, raspleti i zapleti su nesvakidašnji, ovo kaj smo vidjeli u MW2 je fakat za nekoliko stepenica iznad hollywodske produkcije, priča i vizualna prezentacija.

BO nemože ih dostić, jer MW i MW2 su jednostavno vrhunac u svom žanru po SP-u, čeka se trojka da zaokruži sve to. Nikolai, Soap MacTavish i dragi Cpt.Price ima da naprave pokolj.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 18:33 (doxy).
17 godina
M_dipl. kaže...

Ma nije toliko bitno koliko je igrača gdje, BFBC2 je po kvaliteti tri koplja iznad MW2, samo što je ovo CoD, i k tome još i MW CoD (nasljednik slavne četvorke) i djeca su napaljena... Black Ops će biti isti kao MW2, arkadna pucačina za one željne brze zabave i minimalno mozganja, tj. za one željne još malo onog istog...

Bas to CoD je prenapuhani, ako nisu vise ulozili $ u samu kampanju za reklamiranje nego u razvoj igre, dok je BF (po CoD standardu) nov serijal na PC sto bi se reklo prvijenac igra je sto puta kvalitetnija ali zahtjeva drugacij gameplay (sto bi ti reko mozganje) dok CoD mozes igrat ko tele, upalis i klikas. . .

Svaka ARMA ima daleko losije prodajne rezultate i od CoD i od BF al ju to ne cini FAIL igrom, naprotiv to je naslov koji nudi malo vise realism, koji ima svoju uzu publiku od mainstream shita i to sto ga manje ljudi igra uopste nije ocjena kvalitete istog, Doxyjeva logika je cisti FAIL mada je on tvrdoglav pa ce radije lupat glavom u zid ko m.z.a nego sagledat malo iz drugacije perspektive.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

nekome se sviđa call of duty nekome battlefield... stvar ukusa... moj susjed igra pes, a ja ga nevolim i u čemu je problem... neznam čemu svađanja tolika šta je bolje. Ja volim arkadne pucačine, i hacknslash igre. sve ostalo me ne interesira previše. ali opet to je moj izbor. nikoga ne silim da ima mišljenje ko ja...

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
ranko091 kaže...

nikoga ne silim da ima mišljenje ko ja...

Vidiš neki ovdje sile, itekako.

Operation Flashpoint
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Vidiš neki ovdje sile, itekako.

a tema bi bila pusta kad bi svi rekli da je igra ok...

16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

http://www.eplati.com/?page_id=526

PREORDER Cijena: 269,00 Kn

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jedan prikladan video za Black Ops

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako kupiš igru naprimjer za 365 kuna i igraš je sljedecih 365 dana...platio si to 1 kn dnevno. Svaki dan ustedi 1 kn i sljedece godine opet igraš cod 8. Nema potrebe za cekanjem 1, 2 ,3 6, 18 cracka. Mirno sjedneš i igraš. I to sve te košta 1 kn dnevno. Ljudi kupite original!

10 3 hvala 0
16 godina
Renton kaže...

ako kupiš igru naprimjer za 365 kuna i igraš je sljedecih 365 dana...platio si to 1 kn dnevno. Svaki dan ustedi 1 kn i sljedece godine opet igraš cod 8. Nema potrebe za cekanjem 1, 2 ,3 6, 18 cracka. Mirno sjedneš i igraš. I to sve te košta 1 kn dnevno. Ljudi kupite original!

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Ma nije toliko bitno koliko je igrača gdje, BFBC2 je po kvaliteti tri koplja iznad MW2, samo što je ovo CoD, i k tome još i MW CoD (nasljednik slavne četvorke) i djeca su napaljena... Black Ops će biti isti kao MW2, arkadna pucačina za one željne brze zabave i minimalno mozganja, tj. za one željne još malo onog istog...

Ja se ne bih složio da je BFBC2 po kvaliteti toliko bolji, neznam baš po kojoj si liniji razmišljanja to zaključio..

Kvalitetan i zabavan jeste, ali ima previše bugova, i klase su, po meni, neuravnotežene

U izvedbi mi mw2 dosta glađe i tečnije ide, leveli su bolje dizajnirani (drugačija je namjena naravno, ali za svoju svrhu su mi bolji nego bc2 za svoju).

Gameplay je jako različit, ali to je stvar osobnog ukusa više, ne kvalitete..

Meni osobno (nakon dugotrajnog igranja obje igre) je mw2 bolji, jer se dodaju drugi elementi gameplaya, pritom mislim na reflekse, brzinu i koncentraciju, i samu nabijenost akcijom,

to se pogotovo odnosi na duge staze, jer se bc2 pretvorio u neki medic+m60 grind

jedino me smeta, potpuno subjektivno očito, što mw2 ima neku lošu reputaciju zbog silne uberPwnzorFanboy dječice koja sprdaju sve što nije mw2, čega ima i u ovoj temi vidim

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

da

16 godina

Zanimljivo je kako se u ovoj temi prelazi sa jedne stvari na drugu.

Prvo se pričalo hoče li se moći igrati piratski BO, pa se s toga prešlo tko je bolji MW2 ili BC2, pitam se, što je sljedeče?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 20:39 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa bit će BC2 vs BO.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
dedaa kaže...

Pa bit će BC2 vs BO.

Nadam se da neće,jer te dvije igre se nemogu nikako uspoređivat.

Jedino možda BO vs MOH....

سمندری ڈاکو
16 godina
Fake_Alert kaže...
Renton kaže...

Ma dočekat će oni crack, a mi ćemo tada ownat pi*ke u MW3.Cool

16 godina
neaktivan

Evo malo gameplaya sa flame thrower attachmentom na m16

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Flamethrower mi je nekako kul, totalno noobovski attachment ali u isto vrijeme mega kul.

Nego, što je to sa zvukom, jel to do snimke ili do mene, ali zvuk mi se čini drastično drugačiji od ostalih naslova u serijalu.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Evo malo gameplaya sa flame thrower attachmentom na m16

joj kad ce vise taj 9.11

ima li u BO prestige??

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Flamethrower mi je nekako kul, totalno noobovski attachment ali u isto vrijeme mega kul.

Nego, što je to sa zvukom, jel to do snimke ili do mene, ali zvuk mi se čini drastično drugačiji od ostalih naslova u serijalu.

Audio nije dobro syncan,hej ipak je to leaked footage,pa pokusavaju sto brze to napravit.Smijeh

@Made 9. ce ti za 15 danaSmijeh,ima 15 prestige levela,i vahn je potvrdio da nisu samo više mjesta za klase,nego ima i drugih bonusa.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 22:05 (Jebasu123).
17 godina
neaktivan
Nije mi samo u syncu stvar već u zvuku kompletno, nevezano za sliku.
Nekako djeluje drugačiji, kao da imaju potpuno drugačije snimke zvukova oružja, eksplozija i sl.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

I meni je malo čudan zvuk oružja, eksplozija itd.

Kao što Danny kaže potpuno drugačije od drugih igara.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma meni je zvuk odlican, nekako drugaciji od drugih igara, grafika također...Več vidim za kojom ću igrom provesti sljedečih 300 sati :D:D

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

onda ces pocet haxat?

XFIRE; mypet
Moj PC  
3 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Belji se