Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

molim, zar su uspjeli hackat mw2 ? cuo sam da je moguce nekako piratski igrat ali da se mora svako par dana novi crack stavljat ili nesto tako , a to ne brojim , ja sam pitao dali ce ga se moc ko i cod 4 igrati free a da postoji mogucnost kupnje orga i onda igranja na svim serverima, ali vidim da nece , hebiga , btw sto se tice bc2 rade bi njega kupio org nego back ops , prezanimljiva igra s brutalnom fizikom, lijepo malo eksploziva i porušiš cijelu mapu a ne dosadno ko i call of duty, i zato prestanite raspravljat sta valja jer svako ima svoj ukus.

Moj PC  
0 8 hvala 0
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
athlon64 kaže...

molim, zar su uspjeli hackat mw2 ? cuo sam da je moguce nekako piratski igrat ali da se mora svako par dana novi crack stavljat ili nesto tako , a to ne brojim , ja sam pitao dali ce ga se moc ko i cod 4 igrati free a da postoji mogucnost kupnje orga i onda igranja na svim serverima, ali vidim da nece , hebiga , btw sto se tice bc2 rade bi njega kupio org nego back ops , prezanimljiva igra s brutalnom fizikom, lijepo malo eksploziva i porušiš cijelu mapu a ne dosadno ko i call of duty, i zato prestanite raspravljat sta valja jer svako ima svoj ukus.

alteriw net i igras mw2 bez problema sa " gusarskom "

15 godina
odjavljen

Krenuo sam pisati kilometarski post, ali evo jednostavno cu ovako:

Doxy ajde mi objasni ako je igra zesci fail ZAŠTO je igra tolika masa ljudi? Broj igrača BC2 je ogroman. I zašto se toliko igra ako je jedna od najgorih igara ikada?

Operation Flashpoint
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

Neznam kako nekim ljudima nije jasno da se ovdje neče moći otvoriti svoj server kao u cod4 jer neče imati failove(dokumente), u kojem je upisan kod za podizanje servera. Plus bit će samo jedan provoider zadužen za hostnja servera, tako da neče biti dedi servera od diabolica itd.

Ako i u kradu te failove, bit će samo home made servera što znači da neče baš biti ping povoljan. A da će ukrasti server failove jako teško jer nisu ovi iz gameserversa glupi da daju to okolo pa oni budu krivi.

Ovo je sad slična situacija kao u BC2.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Neznam kako nekim ljudima nije jasno da se ovdje neče moći otvoriti svoj server kao u cod4 jer neče imati failove(dokumente), u kojem je upisan kod za podizanje servera. Plus bit će samo jedan provoider zadužen za hostnja servera, tako da neče biti dedi servera od diabolica itd.

Ako i u kradu te failove, bit će samo home made servera što znači da neče baš biti ping povoljan. A da će ukrasti server failove jako teško jer nisu ovi iz gameserversa glupi da daju to okolo pa oni budu krivi.

Ovo je sad slična situacija kao u BC2.

Nemora krasti moze se napravit...kak sam vec rekao alter je napravio svoje host file-ove za mw2 koje niti infinity ward nema 

tak da nista nije nemoguce

16 godina

Ali neznam kolko vremena treba da se takvo nešto napravi. I pitanje kolko će to biti stabilon.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Nemora krasti moze se napravit...kak sam vec rekao alter je napravio svoje host file-ove

Nisu napravili ništa, modificirali su ono što je došlo na disku.

Jedino što su napravili samostalno je matchmaking sustav.

doxy kaže...

Koji tebi dio nije jasan???

Da je ikoga interesirala igra možda bi se napravilo bilo šta...kaj misliš da ta sitnica može spriječiti ove dase?

"Sitnica" poput ne imanja server fileova...

Mda...

16 godina
protjeran
dekstroza kaže...

Nemora krasti moze se napravit...kak sam vec rekao alter je napravio svoje host file-ove

Nisu napravili ništa, modificirali su ono što je došlo na disku.

Jedino što su napravili samostalno je matchmaking sustav.

ne matchmaking sustav nije njihov

isti je kao i kod orginala..uglavnom mw2 nije uopce imao dedicated servere,a sad ima

black ops ce imat host fileove u sebi za listen server tak da moze se isto slozit ko za mw2 

16 godina

Ko ceka taj i doceka,nije mi zurba da igram mp,ali sp cu svakako odigrat,a kad naprave jogurt onda cu i mp.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Weky kaže...

Krenuo sam pisati kilometarski post, ali evo jednostavno cu ovako:

Doxy ajde mi objasni ako je igra zesci fail ZAŠTO je igra tolika masa ljudi? Broj igrača BC2 je ogroman. I zašto se toliko igra ako je jedna od najgorih igara ikada?

Masa???????

LoooooooooooooooooooooooooooL

Masa i BC2 nejdu skupa.

Baš gledam grupe po netu, pogotovo na xfireu....grupa ima (napamet pričma) 1000 ljudi, 950 igra svašta, 20 je online samo, 30 igra BC2...a grupa je BC2....tak da....čak i fanboyevi bježe od igre.

Ne sjećam se koja je igra imala toliki odljev igrača 6 mjeseci i dalje nakon izlaska.

To će se dogoditi i s ovim ako ne naprave nekaj s igrom, da ne izgleda ko mod par MB težak.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
15 godina
odjavljen
doxy kaže...

Masa???????

Masa i BC2 nejdu skupa.

Baš gledam grupe po netu, pogotovo na xfireu....grupa ima (napamet pričma) 1000 ljudi, 950 igra svašta, 20 je online samo, 30 igra BC2...a grupa je BC2....tak da....čak i fanboyevi bježe od igre.

Ne sjećam se koja je igra imala toliki odljev igrača 6 mjeseci i dalje nakon izlaska.

To će se dogoditi i s ovim ako ne naprave nekaj s igrom, da ne izgleda ko mod par MB težak.

Dobro da se nesvadamo i dobijemo kartone najbolje ovako:

Battlefield: Bad Company 2 je najgora igra u povjesti gaming-a.

Operation Flashpoint
16 godina
moderator
doxy kaže...

Modern Warfare 2.....Cool

سمندری ڈاکو
16 godina
doxy kaže...

Masa???????

Masa i BC2 nejdu skupa.

kakve veze imaju grupe na xfire-u sa brojem ukupnih igraca???

to je kao da na  facebooku ima grupa "Svi hrvati" a njih ima 20k u grupi i sad to znaci da ima oko 20k hrvata....

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
17 godina
neaktivan

black ops ce imat host fileove u sebi za listen server

Neki izvor?

Ovo prvi put čujem.

U tom slučaju bi se moglo napraviti kao i za MW2, to si u pravu.

Samo velim nigdje nisam vidio da će BO imati i tu opciju.

16 godina
protjeran
dekstroza kaže...

black ops ce imat host fileove u sebi za listen server

Neki izvor?

Ovo prvi put čujem.

U tom slučaju bi se moglo napraviti kao i za MW2, to si u pravu.

Samo velim nigdje nisam vidio da će BO imati i tu opciju.

http://ve3d.ign.com/articles/news/57087/Call-of-Duty-Black-Ops-PC-Details

IGN has posted a brief video interview with Cesar Stastny, PC lead for Call of Duty: Black Ops. Topics include no matchmaking for multiplayer, dedicated and listen servers, ranked and unranked servers, and the re-designed server browser.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 14:58 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
Weky kaže...

A ti si napisao jedan od glupljih postova u povjesti foruma popustajuci nekome ko nije u pravu i ko ti potura njegovo subjektivno misljenje jer je on fail (za njega je fail neka igra)

Uspjeh neke igre se mjeri u prodajnim rezultatima a ne raznim grupama, a danas je trziste FPS-ova takvo ko narodnjaci na Balkanu svaki mjesec neko novo sranje pa svi skacu na to nema vise kao u stara vremena izadje neki FPS pa nema dostojnog nastavka par godina samo se stanca ko na traci

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
moderator

Prvi Call of Duty: Black Ops review....

Excited? Hands shaking? Brow damp with sweat? Good. Let's begin. The latest issue of the Official Playstation Magazine UK has a rather odd review of Black Ops. Rather than a score, it gives a 'verdict', weighing up each part of the game. The results?

The single-player campaign gets 4 out of 5 stars; it's COD, but it does enough new and fresh to keep you hooked. The tech gets a huge 5 out of 5, saying the 3D helps it to become the best looking COD game yet. And the online?

5 out of 5. Better match types, less cheating, better experience. The new customization options are a blessing, and it seems more balanced all round - apart from that cheeky RC Car.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 15:12 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
protjeran
D3ViL kaže...
Weky kaže...

A ti si napisao jedan od glupljih postova u povjesti foruma popustajuci nekome ko nije u pravu i ko ti potura njegovo subjektivno misljenje jer je on fail (za njega je fail neka igra)

Uspjeh neke igre se mjeri u prodajnim rezultatima a ne raznim grupama, a danas je trziste FPS-ova takvo ko narodnjaci na Balkanu svaki mjesec neko novo sranje pa svi skacu na to nema vise kao u stara vremena izadje neki FPS pa nema dostojnog nastavka par godina samo se stanca ko na traci

Upravo tako. COD i BF su najobicnije FPS cajke.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
16 godina
protjeran
pirat kaže...

Prvi Call of Duty: Black Ops review....

Excited? Hands shaking? Brow damp with sweat? Good. Let's begin. The latest issue of the Official Playstation Magazine UK has a rather odd review of Black Ops. Rather than a score, it gives a 'verdict', weighing up each part of the game. The results?

The single-player campaign gets 4 out of 5 stars; it's COD, but it does enough new and fresh to keep you hooked. The tech gets a huge 5 out of 5, saying the 3D helps it to become the best looking COD game yet. And the online?

5 out of 5. Better match types, less cheating, better experience. The new customization options are a blessing, and it seems more balanced all round - apart from that cheeky RC Car.

znaci taj 3d ipak nest znaci u igrama 

16 godina
protjeran

"Call of Duty: Black Ops makes use of a new facial animation capture system so realistic that it had to be toned down for some kills."

Link

(isprike za dupli)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator

znaci taj 3d ipak nest znaci u igrama 

A tako govore,al treba to tek vidjet...

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan

mislim da je glupo da već sad govore kako je manje cheatanja u igri pošto još nije službeno izašla pa valjda još ni nema cheatova ili se ipak misli na neki drugi cheat

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pošto imam nvidiu imam i njezin 3d. Tako da sam probao nekoliko igara u 3d, Dead Rising 2, Minecraft i LOTR Battle for the middle-earth 2.

Sa time da dead rising2 potpuno kompetabilan sa 3d i sam mi ga je uključio po prvim ulasku u igru. Izgleda fantastično.

Sve što mogu reči o tome je da daje potpuno bolji doživljaj u igri. U Lotr ti neke tvrđave baš stoje van, baš ih vidiš bliže sebi.

Jedini problem toga je što se sa 3d nekako gubi kontrast, sad neznam dali je to do mojih naočala koji su došli 5kn ili radi monitora koji ima samo 60hz ili tu tehnologiju još treba malo usavšiti. Ali mislim da je do mene :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 15:25 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Pošto imam nvidiu imam i njezin 3d. Tako da sam probao nekoliko igara u 3d, Dead Rising 2, Minecraft i LOTR Battle for the middle-earth 2.

Sa time da dead rising2 potpuno kompetabilan sa 3d i sam mi ga je uključio po prvim ulasku u igru. Izgleda fantastično.

Sve što mogu reči o tome je da daje potpuno bolji doživljaj u igri. U Lotr ti neke tvrđave baš stoje van, baš ih vidiš bliže sebi.

Jedini problem toga je što se sa 3d nekako gubi kontrast, sad neznam dali je to do mojih naočala koji su došli 5kn ili radi monitora koji ima samo 60hz ili tu tehnologiju još treba malo usavšiti. Ali mislim da je do mene :)

Eh,a da jos imas onaj cijeli komplet 3d vision i 120hz monitor

16 godina

Da, bilo bi ljepo to imati, plus komp koji sve nove igre može sa 3d tjerati na barem 40fps, jer u večini igra pada fps sa uključivanjem 3d. I ode mi oko 10soma kuna, ako ne i više, jer sad neznam kolko dođe monitor sa 120hz, ali znam da je nvidia 3d set došao oko 1200kn.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 16:43 (Jack Sparrow).
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Da, bilo bi ljepo to imati, plus komp koji sve nove igre može sa 3d tjerati na barem 40fps, jer u večini igra pada fps sa uključivanjem 3d. I ode mi oko 10soma kuna, ako ne i više, jer sad neznam kolko dođe monitor sa 60hz, ali znam da je nvidia 3d set došao oko 1200kn.

Da istina trenutno taj 3d se nikako ne isplati

17 godina
protjeran

Hm...

Citat iz reviewa...bla bla imba, uber super savršeno....i jedan quote "LESS CHEATING" ... mislim da to sve govori ...

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

355 u sophoslabu

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
doxy kaže...

Modern Warfare 2.....Cool

BC2-22000 players online,MW2-58000,hm?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice