samo se nemoj doc tu nama zalit kad skines virus...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel bi mogo pokrenut blackops ako bi stavio 3650?
Da, bez ikakvih problema na medium do high detaljima..... (Naravno na nekoj 1280x1024 i sl. rezi).
Da, bez ikakvih problema na medium do high detaljima..... (Naravno na nekoj 1280x1024 i sl. rezi).
a jel bi valjo ovaj proc?
na medium da
A procesor te jako koci. Onda bi ipak išlo na manjim detaljima. Ali sigurno u glatkom FPS-u bi radilo.
A procesor te jako koci. Onda bi ipak išlo na manjim detaljima. Ali sigurno u glatkom FPS-u bi radilo.
ja zadovoljan i da su low detalji. samo da ide lagano bez štekanja.
Ici ce 100%.
e ljudi ovo sam vec postavio i pitali su me koja mi je reza na monitoru..i odg sam "1440x900" i nitko nije rekao dali misli da cu moci igrati pa evo sad opet pitam...
e ljudi ovo sam vec postavio i pitali su me koja mi je reza na monitoru..i odg sam "1440x900" i nitko nije rekao dali misli da cu moci igrati pa evo sad opet pitam...
ama clockaj proc i radit če ti,amen.
moci ces igrat 99.99% da ipak nekažem 100% :-)
pl thx ljudi..sad bi bilo precvise da pitam na kojim postavkama...
ljudi staa mislite koliko ce kostati BO??..ja mislim oko 450-500 kn a vi?
9.99kn, ko i svaki novi naslov -.-
350-400kn, kao i obično, 20ak% jeftinije na game.co.uk. Sve isto ko mw2. Čemu ta pitanja?
EDIT: igrica? -.-
pa bezveze tek toliko pitam...
uzmes pirat i bude ti dzabe
hebes to kad ne mozes igrat online..
kako nemoze ,,patch ,,, za sve postoji rjesenje
tpg, ti si si nešto zabrijao...
daj jebote odi spavat..koliko imas godina 10??s tobom nnesto nije u redu.nemoj me krivo shvatiti..ili...
sta sam zabrijao
the devil mogu ti biti tata,
usput umiri se
sta sam zabrijao
ti si već igrao black ops, možeš igrat piratski mp...
haj lezi
daj mir, kao predskolska djecica ste -.-'
Vjerovatno jesu xD
Jesu možda potvrđeni dedicated server za PC? MW2 mi se ne da više igrati samo zbog sveprisutnog laga i konstantnog connecting to new host debilizma.
Također dal se zna hoće li to biti na steamu jer trenutno nema opcije za preorder a na callofduty.com postoji ta mogučnost?
Jesu možda potvrđeni dedicated server za PC? MW2 mi se ne da više igrati samo zbog sveprisutnog laga i konstantnog connecting to new host debilizma.
Također dal se zna hoće li to biti na steamu jer trenutno nema opcije za preorder a na callofduty.com postoji ta mogučnost?
Da.
Da.
Manje vise dedicated zato sto ce se moci iznajmiti samo na GAMESERVERS.COM tako da ja to vidim kao half-dedicated zato sto je ako se ne varam nigdje u blizini nema njihovih servera pa ce ping da bude visok sto bas i nije pozeljno.