Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 410.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
15 godina
neaktivan

Je'l ko uspio popraviti 720 fonts missing problem, ja sam nasao mnoge tutoriale, medjutim pise da je samo za poljsku verziju, zna li neko neki tutorial za rusku verziju, kako popraviti taj error?

Random shit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 2
ATI HD3870 kaže...

zašto ne rade zombiji na {#} verziji..... ni jedan cr ne može ispravit....kliknem na campaign i crash.....ako ima tko rješenje {#}  

Naravno imam ja rješenje, košta samo 270kn. Kako možeš bit tako bahat,sjedit doma i srat kako da ti naprave crack. Ako si tako dokon napravi si ga sam...ili kupi igur, jednostvano.

Captain.Price kaže...

Je'l ko uspio popraviti 720 fonts missing problem, ja sam nasao mnoge tutoriale, medjutim pise da je samo za poljsku verziju, zna li neko neki tutorial za rusku verziju, kako popraviti taj error?

PA skineš engleske fajlove, imaš na direct2play stranici,i ubaciš u igriu. Tako poljske verzije šljakaju.
Za ruse moraš pokrenut preko vpn mislim i čak preko ikone iz foldera od igre.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako nemaš odgovor na moje pitanje i  nemaš ništa pametno za reć produži...  

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Bulldozer kaže...

Je prodaje ko black ops 2 treba mi za frenda i kako radi ruska verzija ?

sutra navecer ce frend aktivirati moju rusku verziju pa ce.tu napisati iskustva

Ruska verzija je u banani skroz, u zadnjih par dana je prestala raditi, tj. nisi je mogao pokrenuti bez VPN-a. Ni mjenjanje steam_appid.txt fajla nije uspjelo, svašta sam probao.

Ja sam tražio refund, dobio 50% nazad i nadoplatio za poljsku verziju sa www.direct2play.net koja je region free, dođe 44$ sa njihovim coupon kodom, aktivirao ju na steamu i samo mi je promijenio iz RU verzije u region free, nisam morao skidati ništa ponovo jer sam već imao skinutu igru i engleske fajlove, ostali mi svi rankovi i klase.

S ruskom se nisi mogao baš najbolje spajati sa nekim u squad, izbacivalo je često sa servera. Ovako je puno bolje, jest da me na kraju igra ispala 60$, ali jbg, barem je manje od 60€ koliko je na Steamu. Tako da, ne preporučujem rusku verziju.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
neaktivan

gameri,de mi recite kakav je MP,jel ima problema s laggom?? gledam na steamu kosta 60€ i ima jos nesto za 10€-digital deluxe edition,kaj je to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

gledam na steamu kosta 60€ i ima jos nesto za 10€-digital deluxe edition,kaj je to?

Očito ne gledaš dovoljno dobro, jer ti na istoj stranici i piše točno što je to.

http://store.steampowered.com/app/202970/

13 godina
_CR7_ kaže...

gameri,de mi recite kakav je MP,jel ima problema s laggom??

Ovisi tko je host.

Lag kao takav se ne osjeti, sve teče fluidno i "normalno", ali likovi te ubijaju k'o zeca.

Imaš osjećaj da su brži od tebe za sekundu-dvije koliko brzo znaju ubiti kad je host loš.

Sva sreća da se to ne događa prečesto... barem meni do sada nije bilo tako.

Tu i tamo tako da se da izdržati.

[19xx] 4ntraks
15 godina
ATI HD3870 kaže...

Ako nemaš odgovor na moje pitanje i  nemaš ništa pametno za reć produži...  

Koliko ja znam piratstvo je zabranjeno, prema tome budi sretan da te ne prijavim nadležnima.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina

U novom patchu je izasao fov 90.

Sada na manjim mapama se vidi  od kornera do drugog kornera sve sto uvelike pomaze.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Joe Cooker kaže...

Sada na manjim mapama se vidi  od kornera do drugog kornera sve sto uvelike pomaze.

Ali ne i na mom 19inchnom 4:3 monitoru :[

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
15 godina
Joe Cooker kaže...

Zanimljivo, will try it :)

14 godina
neaktivan
Pa ovo su dedicated serveri, kakav host?
13 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Pa ovo su dedicated serveri, kakav host?

Ako je tako, molim te mi objasni zašto se igra ruši ako host ispadne ili namjerno izađe iz igre?

Nema dedija, to je bila navlakuša.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Nikad mi se nije desilo da je host ispao, uvijek svi imamo najnormalniji ping. Pogledaj pcdevov twitter, svi Australci tamo se žale jer ne mogu pronaći server jer ih je malo u Australiji, a ako i nađu, nađu nekakav Japanski.
13 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Nikad mi se nije desilo da je host ispao, uvijek svi imamo najnormalniji ping. Pogledaj pcdevov twitter, svi Australci tamo se žale jer ne mogu pronaći server jer ih je malo u Australiji, a ako i nađu, nađu nekakav Japanski.

Jbga, meni (nama) se dogodilo. Počneš ownat ekipu pa se lagano pokupe.

Ovo s zelenim crticama (pingom) je isto navlakuša.

Kao, svi imamo full ping - moš mislit.

A meni likovi k'o tetris freezaju po mapi.

[19xx] 4ntraks
15 godina

Još par trenutaka {#}

Skoro pa gotovo instaliranje

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina

Serveri su hostedby player, dakle od 12 igrača jedan sa najboljom vezom hosta za ostale.

Dedicatedi ne postoje.

btw. dođaga mi se nekad da me lik skine iako sam mu dao 4-5hitova iz scara, svi su hitovi u tijelo, a scar je 30dmgx4=120dmg nemoguće da ne padne, ali ipak me sruši sa scorpionom.

Nije to strašno navikao sam na bf3, ali opet kad vidim da svi iammo zelene crtice kako kaže antrakš dođe mi da razbijem nekog:)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 15:08 (fila2208).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

Serveri su hostedby player, dakle od 12 igrača jedan sa najboljom vezom hosta za ostale.

Dedicatedi ne postoje.

Tako je!

15 godina

This game is currently unavalibale! ????????????????

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
nul-3 kaže...

nešto rade veli mi buraz valjda pa su nedostupni

14 godina

Da li i vama updejta na steamu tj skida 3.1gb BO2 MP ili to samo meni se zbugalo sve? o.O

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

HAHAHAHAHHAH ti nikako da pocmes igrat LOL
Ljubomorne duše mogu da mi puše
12 godina
neaktivan

Deckici imam pitanje igram igricu i igra mi je super ali nemogu vidjet crveneu tocku kad stisnem desni mis znaci nemam crvene tocke kao nisana!!!!!!Molim pomoc...

Bmw
15 godina
fila2208 kaže...

Dedicatedi ne postoje.

btw. dođaga mi se nekad da me lik skine iako sam mu dao 4-5hitova iz scara, svi su hitovi u tijelo, a scar je 30dmgx4=120dmg nemoguće da ne padne, ali ipak me sruši sa scorpionom.

Nije to strašno navikao sam na bf3, ali opet kad vidim da svi iammo zelene crtice kako kaže antrakš dođe mi da razbijem nekog:)

Serveri su dedicated hosted by Treyarch sa matchmakingom umjesto server browsera.

Problem zna biti  u matchmakingu kad se nadu igraci koji imaju veliki ping.

To jos uvijek nije najbolje optimizirano i rade na fixu za to.

http://community.callofduty.com/community/call_of_duty/english/black_ops_2/blog/2012/09/28/pc-online-security-matchmaking-and-server-intel

Da su hostani od strane igraca onda bi bila pauza kad host izade vani kao u mw 2 i 3 sto ovde nije slucaj.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 20:01 (Joe Cooker).
14 godina
neaktivan
sino123 kaže...

Deckici imam pitanje igram igricu i igra mi je super ali nemogu vidjet crveneu tocku kad stisnem desni mis znaci nemam crvene tocke kao nisana!!!!!!Molim pomoc...

nisam igrao BO2 da budem iskren ali mislim da sa odgovorom ne mogu puno promasiti, naime ''ta crvena tocka'' zove se red dot (ili u 'novijim cod-ovima imas  i nekakav holographic sh*t) znaci pretpostavljam da negdje kod stavljanja dodataka na oruzje (primary weapon attachment) moras prvo otkljucati (uglavnom nakon stotinjak killeva sa istim oruzjem) taj ''red dot'' i zatim ga tamo kod postavke klase selektirati na odredjenom oruzju. ili si ti mozda mislio na crvene kvadratice xD self-busted!

16 godina
neaktivan
sino123 kaže...

Lol, nema ga svako oružje, a i oni koij ga imaju ne moraju ga nužno imati montiranog na sebe, prij misije stusneš c na onom screenu za briefing, ( customize loadout ) i tu naštimaj red dot/ holo sight na pušku.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
Joe Cooker kaže...

Serveri su dedicated hosted by Treyarch sa matchmakingom umjesto server browsera.

Problem zna biti  u matchmakingu kad se nadu igraci koji imaju veliki ping.

To jos uvijek nije najbolje optimizirano i rade na fixu za to.

http://community.callofduty.com/community/call_of_duty/english/black_ops_2/blog/2012/09/28/pc-online-security-matchmaking-and-server-intel

Da su hostani od strane igraca onda bi bila pauza kad host izade vani kao u mw 2 i 3 sto ovde nije slucaj.

Objasni mi onda kako nekidan kad sam igrao zombije, izašao je lik i pisalo je migrating hosts.

Također mi se desilo da je kolega moj hostao, i kad je morao ići van, iazašo je z igre mi smo svi doibili disconneted from host ili tako nešto.

Ne znam kakvu mi igru igramo, ali očito ne istu.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Joe Cooker kaže...

Objasni mi onda kako nekidan kad sam igrao zombije, izašao je lik i pisalo je migrating hosts.

Joe Cooker priča o multiplayeru, ne  zombijima.

Multiplayer je na dedicated serverima, zombiji su hostani od strane igrača.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 20:49 (dekstroza).
15 godina
dekstroza kaže...
fila2208 kaže...
Joe Cooker kaže...

Joe Cooker priča o multiplayeru, ne  zombijima.

Multiplayer je na dedicated serverima, zombiji su hostani od strane igrača.

Ja sam spomenuo zombije, ali u nastavku posta sam nastavio pričati o multiplayeru.Nemali broj puta se desi da izletimo svi van jer izađe host, ja i cijeli moj party, kao što rekoh bit će da igramo drugu igru,.

Velim ne znam, ali često pukne veze i svi izlete van, sad jel to do tog servera ili šta ne znam,

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 20:53 (fila2208).
13 godina
protjeran
thesekiman kaže...
nul-3 kaže...
Bulldozer kaže...

Je prodaje ko black ops 2 treba mi za frenda i kako radi ruska verzija ?

sutra navecer ce frend aktivirati moju rusku verziju pa ce.tu napisati iskustva

Ruska verzija je u banani skroz, u zadnjih par dana je prestala raditi, tj. nisi je mogao pokrenuti bez VPN-a. Ni mjenjanje steam_appid.txt fajla nije uspjelo, svašta sam probao.

Ja sam tražio refund, dobio 50% nazad i nadoplatio za poljsku verziju sa www.direct2play.net koja je region free, dođe 44$ sa njihovim coupon kodom, aktivirao ju na steamu i samo mi je promijenio iz RU verzije u region free, nisam morao skidati ništa ponovo jer sam već imao skinutu igru i engleske fajlove, ostali mi svi rankovi i klase.

S ruskom se nisi mogao baš najbolje spajati sa nekim u squad, izbacivalo je često sa servera. Ovako je puno bolje, jest da me na kraju igra ispala 60$, ali jbg, barem je manje od 60€ koliko je na Steamu. Tako da, ne preporučujem rusku verziju.

Frendu kojem sam kupio RU verziju sa CDKEYHUNTA radi normalno (imaju neki svoj guide)

The king is back!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice