Kaj ovo s ključevima kod COD BO2 ENG i RUS, je ista stvar ko i na BF3 ENG i RUS key?
Ili o čem se radi tu?
Kaj ovo s ključevima kod COD BO2 ENG i RUS, je ista stvar ko i na BF3 ENG i RUS key?
Ili o čem se radi tu?
http://www.direct2play.com/216-call-of-duty-black-ops-2-steam-pc-game-digital-download-region-free.html
key kupljen ovdje. igra je bila na poljskom i po guide-u prebacena na eng. znaci nije ko Ru verzija da je lockana neg je sam bila na poljskom. igrao sad 30min nigdje nikakv dc ni nista. i igra se sa svima. nema region lock.
http://www.direct2play.com/216-call-of-duty-black-ops-2-steam-pc-game-digital-download-region-free.html
key kupljen ovdje. igra je bila na poljskom i po guide-u prebacena na eng. znaci nije ko Ru verzija da je lockana neg je sam bila na poljskom. igrao sad 30min nigdje nikakv dc ni nista. i igra se sa svima. nema region lock.
Hmm mozda je i mom frendu poljski key jer on je rekao da igra normalno a kupio je sa CDkeyhunta
Ima li vec nekih CFG-ova ili caka da se dobije vise FPS?
Bratu se igra random ruši, u sp. SAmo se zacrni ekran i zašteka. Imao neko sličan problem?
MOj komp:
Pentiun (R) dual core cpu E5300 2,60 ghz
2 gb rama
Readon saphire hd 5770 1 gb
Zanima me jel mi moze raditi black ops 2 na mome kompu?
Instalirao sam bo2 i nece mi pokrenuti, neznam zasto!
Pomoc
Napisao sam nekome kao zadnji post na prethodnoj stranici, napravi isto i radit će. Inače da, konfa je može pokrenuti.
To sam i pretpostavljao da moj komp zajtjeva kriterije za bo 2 minimum, to sam napravio jos prije i opet sada i nece....neznam zasto
skino sam i nove crackove barem 10x i nece, jednostavno pokrenem single i komp mi jako uspori..cak mi niti gresku ne pokazuje niti nista...neznam do cega je, zonu sam stavio +8,00 peking..jos isklljucio firewall
Kupi igru.
kadi da stavim zemlju kinu
koji port trebam otvorit za black ops 2??
edit:skuzio koji je port 3074 udp prek windowssa slozio i sad je open nat :D
kadi da stavim zemlju kinu
tamo di mjenjas datum i vrijeme mozes i drzavu mjenjat.
evo ovako skinuo sam igru i instalirao sve ok ali kada idjem u igru i pokrenem kampanju i kada zavrsi uvodna scena samo izadje iz igre bez ikakvog errora kao kad pritisnem alt f4.
evo ovako skinuo sam igru i instalirao sve ok ali kada idjem u igru i pokrenem kampanju i kada zavrsi uvodna scena samo izadje iz igre bez ikakvog errora kao kad pritisnem alt f4.
promjeni vrijeme i datum na 13.11
Znaci vec su krenuli..
2 servera za redom 2 wallhackera :(
i to ocigledna jer se vidi kak prate kroz zidove-- ma užas :(
više nejdem na hc servere :(
promjeni vrijeme i datum na 13.11
ajde mi to malo poblize objasni promjenuo sam datum na 13 ali opet nece
system restore!
kakve to ima veze odca ce mi se obriati jer sam juce skinuo igru
I sta ljudi kazete dali da uzmem ruski black ops 2 ili eu..
uzeo bi si ruski a sad neznam netko kaze da radi normalno ko sta je bilo i sa mw3, neki kazu da zeza...
Meni ni igru nece pokrenuti...a sved napravio
I meni se to isto desava.Nista ne preostaje nego cekadi bolji fix.Neki pisu da se driveri od graficke nadograde na beta verziju 310,ali posto ne volim bete to i ne pokusavam.Do tada igram MOH warfighter koji radi bez problema.
P.s. kod mene je ruski.
ja sam instaliral bo2 i uvjek mi izbaci error, skinem novi crack i sve radi i onda igram ja i igram i onda mi sve zašteka i opet mi se pojavi ista greška
ja sam instaliral bo2 i uvjek mi izbaci error, skinem novi crack i sve radi i onda igram ja i igram i onda mi sve zašteka i opet mi se pojavi ista greška
promijeni time zone na Beijing,Hong Kong itd i stavi datum 13.11,pokerni igru itrebalo bi radit
neće, sad mi je ova greška UNHANDLED EXCEPTION CAUGHT
Dali igra valja i dal bi radila na mom pc-u ?
Anedali.
Ona khm iz cdkeyhunta niti javljaju sta niti odgovaraju na moje mailove. Stvarno sam razočaran.
Anedali.
Ona khm iz cdkeyhunta niti javljaju sta niti odgovaraju na moje mailove. Stvarno sam razočaran.
sad sam reko tardu iz cd key hunta da vam odgovori na emailove :D a šta da ti kažem konjina :D
A skidal sam 10 crackova i nijedan nedela