- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima kakva beta za taj BO?
ima kakva beta za taj BO?
Ne.
Bit će free weekend na steamu kojih par mjeseci nakon izlaska vjerojatno.
Zeznuo me forumas, trebao sam ovaj vikend uzeti

Ma MW3 je pun varalica čisto sumnjam da če ovdje biti drugačije.
Ne znam jel' niste upuceni ili sto, ali MW3 I BO osim sto nose ime iste fransize nemaju bas previse toga zajednickog. U Black Opsu se ne.sjecam niti jednog cheatera a igrao sam ga i to mnogo.
Ne znam jel' niste upuceni ili sto, ali MW3 I BO osim sto nose ime iste fransize nemaju bas previse toga zajednickog. U Black Opsu se ne.sjecam niti jednog cheatera a igrao sam ga i to mnogo.
Zahvaljujući dedicate serverima koje če Treyarch izbaciti i vratiti matchmaking.
Ali ce postojat admini kao i kod dedicated servera

Lobby/party sustav koji vas prebacuje na dedicated server, mislim da je crysis 2 imao slično.
dvoumim se između ovoga i novog moh-a i totalno sam neodlučan
Bolje uzmi COD.
igro si moh?
Ne, ali čujem da su loše recenzije. COD bi barem trebao biti zabavan...
EDIT evo ti i neke recenzije
http://www.eurogamer.net/articles/2012-10-24-medal-of-honor-warfighter-review
http://www.nowgamer.com/ps3/ps3-reviews/1647127/medal_of_honor_warfighter_review.html
http://www.destructoid.com/review-medal-of-honor-warfighter-237311.phtml
Moh je dobar novi, igra se više timski, zanimljiv je pristup sa šest klasa i hrpom mogućnost.
Moh je bar donio neke novitete u igru...za 25 eura mi se isplatio moram priznat.
Da li itko zna oce li biti support za xbox controller kao u black ops-u 1?
Moh je dobar novi, igra se više timski, zanimljiv je pristup sa šest klasa i hrpom mogućnost.
Moh je bar donio neke novitete u igru...za 25 eura mi se isplatio moram priznat.
I onda si trazio i dobio povrat para za njega lol
A ako ti je tako dobar mogao si sacekati i koji patch da ga poprave.
Ljudima preporucas igru za koju si trazio povrat para
No comment
Da li itko zna oce li biti support za xbox controller kao u black ops-u 1?
hoće.
I onda si trazio i dobio povrat para za njega lol
A ako ti je tako dobar mogao si sacekati i koji patch da ga poprave.
Ljudima preporucas igru za koju si trazio povrat para
No comment
Možda su njegovi standardi previsoki
Mislim isto što i ti, treba pričekat neko vrijeme, da oni poprave neke sitnice i ako ih ima, ozbiljne bugove i onda presuditi igri.
Zar je stvarno toliko skupo? Pa za 47 eura na Steamu mogu uzet isto! Ipak je to malo previše :S
Vidim i da je na Base Hostu isto tako oko 360 kuna za što mogu dobiti i Box verziju, ali što je previše previše je, ove godine možda propustim.
Zar je stvarno toliko skupo? Pa za 47 eura na Steamu mogu uzet isto! Ipak je to malo previše :S
Vidim i da je na Base Hostu isto tako oko 360 kuna za što mogu dobiti i Box verziju, ali što je previše previše je, ove godine možda propustim.
Mene je isto Masterpiece zeznuo, ja prikupio novac i sve i on kaze da nema vise.
Vjerovatno budem sparao pa tam kasnije kupim box. BO original imam box isto :D 400kn
Mene je isto Masterpiece zeznuo, ja prikupio novac i sve i on kaze da nema vise.
Vjerovatno budem sparao pa tam kasnije kupim box. BO original imam box isto :D 400kn
Nemogu,imam vam rusku verziju samo jer je na steamu promjenjeno.Ako hocete rusku moze.Mene su isto zahebali jer kad sam trejdao bilo mi je receno da je to multilanguage.
Ako hocete rusku mozemo odmah veceras napravit trejd!
Jos se jednom isprivacam :/
Nemogu,imam vam rusku verziju samo jer je na steamu promjenjeno.Ako hocete rusku moze.Mene su isto zahebali jer kad sam trejdao bilo mi je receno da je to multilanguage.
A zasto to nisi nikome rekao na PM nego to moramo ovdje doznati?
Pirčekat ću da vidim jel to istina da ću imat visok ping jer se moram spajat s ruskim IP-om
Pirčekat ću da vidim jel to istina da ću imat visok ping jer se moram spajat s ruskim IP-om
pa neces uopce moci...regijski je zaključana kao i torchlight 2 bez ruske ip adrese nes moc ni pokrenut igricu u steamu
pa neces uopce moci...regijski je zaključana kao i torchlight 2 bez ruske ip adrese nes moc ni pokrenut igricu u steamu
=(
A zasto to nisi nikome rekao na PM nego to moramo ovdje doznati?
Nekima sam napisao ali doslovno mi se 10 vas javilo da bi kupilo :/
Kad sam cuo za rusku regiju da ce biti limitirana isao sam kod steama provjerit.