Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 410.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
16 godina

LAUNCH TRAILER

ELITE

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 13:11 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Kampanja ce bit predobra
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Koju konzolu bi preporučili za Blops2?

0 0 hvala 0
14 godina

xbox 360 naravno

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

3 0 hvala 0
16 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 2
Treyarch kaže...

Koju konzolu bi preporučili za Blops2?

PC definitivno :P   ( ne )  Kad PC ne bi bio ovoliko diskriminiran u odnosu na konzole svjet bi bio ljepše mjesto . Nazovemo li to diskriminacijom , "rasizmom" ili jednostavno zanemarivanjem , necemo pogriješiti jer je to zaista tako . Nek izdaju ELITE za PC pa ce barem donekle obasjati ovaj tmuran svijet PC gaminga .

15 godina

Don't Miss The Zombie Bus - Official Call of Duty®: Black Ops 2 Video

0 0 hvala 1
15 godina

Sve više i više sam nabrijan. Očekujem odličnu kampanju, izvrstan Zombie mod te fenomenalan multiplayer

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pogledao launch trailer, opet sam zagrijan za cod, odnosno sp komponentu.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 23:24 (thuglife).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
thuglife kaže...

Pogledao launch trailer, opet sam zagrijan za cod, odnosno sp komponentu.

Sama činjenica da je kampanju napisao isti čovjek koji stoji iza Dark Knighta baca ti misao u glavu da ovo mora biti savršeno. Tu je i jedna dobra rečenica koju je rekao taj čovjek: 2:02-2:10

Opali HVALA ↓↓↓
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 10:20 (nul-3).
16 godina
neaktivan

Lijepo zvuče, neznam koliko je istinito doduše.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Vidjet će te 13.11.2012 dok cu ja morat sacekat 16.

=(

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako je tko voljan da mi da link gdje je najjeftinije preorderat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Point-X kaže...

Ako je tko voljan da mi da link gdje je najjeftinije preorderat.

Na prvoj stranici imas (prvi post) moj

Opali HVALA ↓↓↓
15 godina

Shotgun klasa:

Stealth klasa:

Run 'n gun:

Čisto neke klase za uvid u ono što dolazi kasnije (naravno da će biti puno boljih kombinacija s istim pljucama kasnije kada se vidi što dominira na kojim mapama.)

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Samo da ne počnu dominirati chiteraj i ostala gamad kao što je to slučaj kod MW3-ke jer sramotno je da je jedan alteriwnet za svoga postojanja kojeg su vodila samo tri čovjeka uspio sto puta bolje razriješiti haxere nego jedna firma koja broji kudikamo više zaposlenika i ima miljunske zarade.Zato se nadam da će ovdje riješiti stvar i maknuti tu gamad sa igre jer više nemam psovki u asortimanu koliko sam ih ispucao u prijašnjem nastavku.Neznam i što bih rekao na izjave da odustaju od MW3 igre i obračunavanja sa haxerima pošto izlazi novi nastavak,podrška im je za ku....c.Kupit ću igru samo radi ekipe al ovako bi odavno odustao od multipleyera jer razočaranje je veliko.Nebi se čudio da i sam steam u dogovoru sa developerima prodaje chitove radi dodatne zarade.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samo da podijelim sa vama nešto što sam dozna u zadnji čaš prije nego što sam išao naručit rusku verziju.
http://steamunpowered.eu/three-reasons-not-to-buy-black-ops-2-ru-outside-of-russia/
tako da.. čuvajte se ruskih verzija 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
A ja kad sam to napisao dobio sam 10TD i popljuvali su me, baš bi mi bilo drago da ti isti koji su me TD dobiju rusku verziju koju ne mogu aktivirati.
17 godina
Wicked_Sick87 kaže...
A ja kad sam to napisao dobio sam 10TD i popljuvali su me, baš bi mi bilo drago da ti isti koji su me TD dobiju rusku verziju koju ne mogu aktivirati.

A eto nitko ne vjeruje kada je MW3 radio normalno i još uvjek radi. Možda je i ovo samo plašenje. Svjedno znam da BO 2 ne kupujem.

13 godina
neaktivan
Ma moći će aktivirat igru, ali svaki put kad budu išli igrat će morat igrat preko ruskog IP-a I onda će Ping bit uzasan tako da multiplayer prakticki neće bit moguće igrat.
15 godina
Hummer kaže...

A eto nitko ne vjeruje kada je MW3 radio normalno i još uvjek radi. Možda je i ovo samo plašenje. Svjedno znam da BO 2 ne kupujem.

Za razliku od mw3 ovo je sluzbeno objavljeno.

.

BE HAPPY xD : )
16 godina

Gdje je službeno objavljeno ? Ako je istina onda je to jako bezobrazno jer su to tek sad objavili , a navukli ljude da kupe preorder s dodatnom mp mapom . Sramota . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stavio sam link par postova iznad.
Nažalost da. Službeno je :/
15 godina
Bubabug kaže...

Gdje je službeno objavljeno ? Ako je istina onda je to jako bezobrazno jer su to tek sad objavili , a navukli ljude da kupe preorder s dodatnom mp mapom . Sramota . 

Pcdev koji objavljuje samo sluzbene informacije je objavio, takoder je potvrdeno od DW -a, njihovog glasnogovornika.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2974403

BE HAPPY xD : )
17 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Tkogod kupi ruski ključ na slijepo bez definitivne provjere da li će raditi si je sam kriv.

Mada ne vidim ni gdje je problem, zašto ne bi jednostavno otkazali preorder?

13 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Bubabug kaže...

Tkogod kupi ruski ključ na slijepo bez definitivne provjere da li će raditi si je sam kriv.

Mada ne vidim ni gdje je problem, zašto ne bi jednostavno otkazali preorder?

CDDISKI (stranica s prvog posta) jasno kaže da neće vraćat novce.
13 godina
Bubabug kaže...

ja nekuzim u čem je problem...nisu oni pogriješili TI si pogriješio koji si kupio RU key nije tebe nitko tjerao da uzimas taj key

d4rkd3atH
17 godina
neaktivan
unskilled kaže...

CDDISKI (stranica s prvog posta) jasno kaže da neće vraćat novce.

Jel moram istaknuti koliko je glupo kupovanje sumnjivih ključeva sa stranice koja kaže da neće vraćati novce?

16 godina

Evp pokušavam naručiti preko ove stranice pa mi nije jasno kad odem na chekout sto znaci ono dostava  i shiping, zar mi ne prodaju oni sam key i daju link gdje skinuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unskilled kaže...

Samo da podijelim sa vama nešto što sam dozna u zadnji čaš prije nego što sam išao naručit rusku verziju.
http://steamunpowered.eu/three-reasons-not-to-buy-black-ops-2-ru-outside-of-russia/
tako da.. čuvajte se ruskih verzija 

^^^^^^^^

Point-X kaže...

Evp pokušavam naručiti preko ove stranice

Odustani.

I čitaj ostatak threada ubuduće.

16 godina

A od gdje da uzmem onda samo key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice