Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 410.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty: Black Ops 2
Vapor kaže...
MalenoSelo kaže...
Bera kaže...

Da, također ista politika sa CS. No CS je CS, kralj svih fps, nitko mu nije do koljena{#}

CS se igra godinama, CS je napravljen za natjecanja i prave timske borbe, na CS je nabijaju stotine sati.A COD, COD je napravljen radi zarade.

a sta cod2 i cod4? koliko sam primjetio cod4 ima vise organiziranih LAN-ova/kupova/liga nego cs...i vise se i igra

Vjerojatno si krivo primjetio, možda je u nas takvo stanje, ali vani ni približno.

u sure? a da malo pratis cod4 scenu primjetio bi da se organizira svako malo veliki LAN za COD4! kuzis zadnji takav je bio GBC(kod nas) i Grunex, vjeruj mi cod4 scena je jos razvijenija u drugim drzavama nego kod nas...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
protjeran
Bera kaže...

Istina, kod nas je popularan COD4 jer ga vrti gotovo svaka mašina i što se može mp na piratskoj kopiji.

a cs nemozes vrtit svaka masina i mp se ne moze igrat na piratskoj kopiji?

15 godina

HR ima uvjerljivo najgoru cs scenu u regiji, a mozda i u europi barem sto se 1.6 tice. A recimo nijedno veliko natjecanje gdje se igra vise igara ne prolazi bez cs, i to najcesce u glavnoj ulozi.

EDIT: Ali otišli smo u offtopic, tema je BO2, najbolje je otvorit posebnu temu za raspravljanje.

tw@antejuki || YT/vaporCRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 18:29 (Vapor).
13 godina
protjeran
Vapor kaže...
HR ima uvjerljivo najgoru cs scenu u regiji, a mozda i u europi barem sto se 1.6 tice. A recimo nijedno veliko natjecanje gdje se igra vise igara ne prolazi bez cs, i to najcesce u glavnoj ulozi.

ja bih prije rekao da je to cod4 pa cs pa cod2

15 godina

Pa ne viđam ih baš na WCGu i Dreamhacku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

CoD, Starcraft i Halo su igre koje čine vrh svjetske scene gaminga.

No dosta o drugim igrama. Ste vidjeli

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
nul-3 kaže...

DotA, CS i WoW se grohoto nasmijaše...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
Bukva kaže...
nul-3 kaže...

MLG smatram krunom gaminga, a tamo su COD SC i  HALO igre koje se igraju

15 godina
nul-3 kaže...
Bukva kaže...
nul-3 kaže...

MLG smatram krunom gaminga, a tamo su COD SC i  HALO igre koje se igraju

I pridružuje im se CS:GO ubrzo jer je Valve razgovarao sa vodstvom MLGa i vjerojatno ćemo gledati CS:GO nakon izlaska tamo.

13 godina
protjeran

po meni su vrh svj. scene cod, dota, cs i starcraft

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dotu nisam imao priliku igrat online. Igrao sam malo solo, nešto modano mi snimio lik jedan. Nešto ideš herojima, pobjediš nekog, nagaziš na označenu metu i prikaže se gola teta :D

A igrao sam malo i ono klasično, ali samo SP.

Igra li netko BO ovdje, da nabacimo malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
sardax kaže...

Ja samo Vas ne razumin, zasto bi Activision stao sa ovim tempom i onim sta radi ?! Troskovi su mu NULA, prihod OGROMAN, a zarada ISTO TOLIKA. 

Dok god ima ljudi koji ce iz godine u godinu kupovati istu stvar za velike pare, zasto da to mijenjaju?

Ne slažem se baš da su mu troškovi nikakvi. Nije jednostavno napraviti AAA pa makar se on po elementima igre previše ne razlikovao od prethodnog nastavka. Sve ono što vidiš u igri, netko mora smisliti, izrealizirati i isprogramirati i zato troškovi sigurno nisu mali.

Nije razvoj jeftin sigurno.

Uračunaj samo marketing kakav COD ima. Jedan od najagresivnijih na tržištu. A to ima svoju cijenu. Iako im se vrati na kraju nekoliko puta više nego što su uložili u razvoj, što znači da im se štancanje nastavaka jako isplati. Muzi kravu dok možeš.

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom, ASUS DCII moras da pazis kako je na krevet stavljas da se ne iskrivi nesto, da ne nalegne kuler lose - Vlada011
15 godina
Ranko Kukumar kaže...
captain_soap_McTawish kaže...
sardax kaže...

Ja samo Vas ne razumin, zasto bi Activision stao sa ovim tempom i onim sta radi ?! Troskovi su mu NULA, prihod OGROMAN, a zarada ISTO TOLIKA. 

Dok god ima ljudi koji ce iz godine u godinu kupovati istu stvar za velike pare, zasto da to mijenjaju?

Ne slažem se baš da su mu troškovi nikakvi. Nije jednostavno napraviti AAA pa makar se on po elementima igre previše ne razlikovao od prethodnog nastavka. Sve ono što vidiš u igri, netko mora smisliti, izrealizirati i isprogramirati i zato troškovi sigurno nisu mali.

Nije razvoj jeftin sigurno.

Uračunaj samo marketing kakav COD ima. Jedan od najagresivnijih na tržištu. A to ima svoju cijenu. Iako im se vrati na kraju nekoliko puta više nego što su uložili u razvoj, što znači da im se štancanje nastavaka jako isplati. Muzi kravu dok možeš.

Ulože cca 500 000 000,00$ i vrati im se nazad još toliko.

MW3 je u malo više od mjesec dana zaradio milijardu dolara.

16 godina

Mislim da sam na Forbesu pročitao da je Activision potrošio preko 100 milijuna $ na MW3. Znači, publisher, ne IW, ne Sledgehammer, samo Activision (na marketing i eventove) 100 milijuna dolara, što nije baš mala cifra.

Imaju oni i te kakvih troškova.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Mislim da sam na Forbesu pročitao da je Activision potrošio preko 100 milijuna $ na MW3. Znači, publisher, ne IW, ne Sledgehammer, samo Activision (na marketing i eventove) 100 milijuna dolara, što nije baš mala cifra.

Imaju oni i te kakvih troškova.

Istina. To samo može izgledati kada bi površno pogledali konačni proizvod (usporedili njegovu stvarnu kvalitetu i po tome bubnuli troškove). Mislim da troškovi COD-a uopće nisu mali tko je imalo pratio razvoj prošlih nastavaka, pada mi na pamet jedna GTA IV koji također je imao vrlo visoke troškove proizvodnje. Sam marketing sigurno puno košta kod COD-a. A BLOPS II će sigurno još i više koštati jer treba još više platiti osoblje koje ovaj put ipak ima više posla u odnosu na prošle nastavke (jedan od njih je i implementacija DX11 podrške).

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom, ASUS DCII moras da pazis kako je na krevet stavljas da se ne iskrivi nesto, da ne nalegne kuler lose - Vlada011
16 godina

Implementacija DX11 podrske :) :) :) 

ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čekajte malo, taj DirectX 11 neće biti besplatan, doći će samo "premium" userima{#}

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Čekajte malo, taj DirectX 11 neće biti besplatan, doći će samo "premium" userima{#}

hahahaha dobra dobra

al nebi se cudija.... vjerojatno ce mogucnost bit ubacena u prvi DLC...

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan

3. i 5. su iste stvari, a ni za ostale im nije neka logika ( za prvo koliko toliko ).

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 14:58 (thuglife).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Traljavo napisao, a i sami razlogi su jadni. Očekivao sam da će govoriti o gameplayu i o tom "futurizmu". A ono se govori da će biti igra godine zbog vremena izlaska i kako je to čistokrvni FPS naslov... ono što će igru učiniti najprodavanijom (a ne GOTY) je ime "Call of duty". Ništa drugo, samo ime. A ako to postane GOTY ja sam konj, to što se najbolje prodaje neznači da je sama po sebi najbolja igra.

Tom Hanks u slobodno vrijeme. Drago mi je!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 15:02 (Et_Tu_Brute?).

3 0 hvala 0
15 godina

Cover

6 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja mislim da je veoma rasisticki to sta su na kraju trailer-a napisali: "The Future Is Black!"

Sta time zele reci?

DA ja nemogu igrat zato sta sam bijel? Da ce crnci prevladati svijetom? Oce li bit ovo na kraju GOTY "because it's black?"

I samo ime "BLACK OPS"... Pa di su novine? Zakoni? Nasa djeca igraju ovo... Mislite na djecu ljudi...rasizaaaaam

{#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Traljavo napisao, a i sami razlogi su jadni. Očekivao sam da će govoriti o gameplayu i o tom "futurizmu".

A što ti očekuješ od tih BF fanboya, pa ti na Gamereportu mrze COD.

15 godina
neaktivan

Kako je krenulo ova tema će oboriti rekord u broju stranica od BF3. {#}

KUPUJEM BF3 Limited Edition ORIGIN ACC, javite se na privatne poruke.

1 0 hvala 0
15 godina

What? Kakav racizam crni?

Future is black jer ce svijet opkoliti roboti, kinezi napasti ameriku, ratovi oko atomskih oružja, raznih kemijskih elemenata (kao ratovi oko nafte ovih dana)

A i protagonist je bijelac, Alexov sin.

Kinezi su žuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

^^ Očito nisi shvatio, radilo se o šali.....

B02 nipošto neće biti "Game of The Year", osim na stranicama poput ign.com i www.we.lovecod.and.hate.bf.com. Jeste li vidjeli recu mw3 koju je odradio IGN.COM? Pa ljudi moji, najbolja i najljepša igra koja je ikad izašla *TrollFace*

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
13 godina
odjavljen
Abomb kaže...

ja mislim da je veoma rasisticki to sta su na kraju trailer-a napisali: "The Future Is Black!"

Sta time zele reci?

DA ja nemogu igrat zato sta sam bijel? Da ce crnci prevladati svijetom? Oce li bit ovo na kraju GOTY "because it's black?"

I samo ime "BLACK OPS"... Pa di su novine? Zakoni? Nasa djeca igraju ovo... Mislite na djecu ljudi...rasizaaaaam

{#}

rasisticki je misliti da je to rasisticki :) jer ti odma crnu boju povezujes sa tamnoputim ljudima :)

http://x264blog.org/
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

^^ Očito nisi shvatio, radilo se o šali.....

B02 nipošto neće biti "Game of The Year", osim na stranicama poput ign.com i www.we.lovecod.and.hate.bf.com. Jeste li vidjeli recu mw3 koju je odradio IGN.COM? Pa ljudi moji, najbolja i najljepša igra koja je ikad izašla *TrollFace*

Možda Black Ops 2 neće biti igra godine, ali tebi definitivno ide nagrada za cmizdravca i no lifera godine. Svaki drugi post je tvoj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 0:01 (gringo88).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice