- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolko bi na ovoj konfi trebao imat fps-a?
Sa dobrim cfg-om naravno.
mislim da id 125-200 FPS-a
imamo istu konfu :) sa yitch3 ja potegnem 200fps na 1440x900
Evo ja sam stavio yitch 3. I nemam 125 lock. Rezolucija 1024x768. U čemu je problem?
i ja sam imo taj cfg ali uopče ne locka 250 fps-a -.-"
e ljudi el znadete kak da si lockam 125-150 FPS-a..?
kak da ne.... -.-"
kako ste vi omfggggg -.-"""" ne zelim rei sta nema veze cfg sa tvojom konfom i tvom cfg-u
npr ja igram aku/ak47 i sve na extra aa 4X 1024X1028 125 lock ne ide ni go ni dolje
fps ovosi samo o tvojoj konfi -.- razumite to vise
Za sve ljubitelje custom mapi dosla vam je prerada mape Nuketown iz Black opsa mozete ju skinit na ovom linku
http://www.moddb.com/games/call-of-duty-4-modern-warfare/addons/nuketown-cod4
Za sve ljubitelje custom mapi dosla vam je prerada mape Nuketown iz Black opsa mozete ju skinit na ovom linku
Moram te razocarat al to nije ta mapa.
Moram te razocarat al to nije ta mapa.
a ima li neki server koji ima tu mapu jel bi zelio igrat na njoj.
e dali mi neko moze pomoci imam cod4 creck i sad kad upisem cd key odem staviti ove ip adrese creck i uvjek mi se javlja neki problem kao versia je 1.7 ili serveru je isteklo vrijeme
e dali mi neko moze pomoci imam cod4 creck i sad kad upisem cd key odem staviti ove ip adrese creck i uvjek mi se javlja neki problem kao versia je 1.7 ili serveru je isteklo vrijeme
pa instaliraj patcheve
jesam i 1.7 i 1.6
Jel moze neko pomoci kako da rijesim ovo sa skidanjem moda.... skida mi samo 12kb/s doboga sporo nikako da skine....a nekad je bez beda po 400kb/s skidao... ??
Jel moze neko pomoci kako da rijesim ovo sa skidanjem moda.... skida mi samo 12kb/s doboga sporo nikako da skine....a nekad je bez beda po 400kb/s skidao... ??
a ovisi koji mod skidas, nisu svi popularni
sta se to nemoze ubrzat jer sad s kojeg servera skidam mod prije par dana je normalno skidao sad jako sporo
sta se to nemoze ubrzat jer sad s kojeg servera skidam mod prije par dana je normalno skidao sad jako sporo
mozda su dodali jos nesto na mod pa sad ima vise za skinuti, ili probaj da kad tako sporo ide izades i ponovo udes
mozda su dodali jos nesto na mod pa sad ima vise za skinuti, ili probaj da kad tako sporo ide izades i ponovo udes
vec sam to uradio al sve isto... vec 45 minuta mi skida mod za poludit
imao sam isto taj problem prije par mjeseci pa mi je jedan decko sa xf-a to rijesio, nekim dodavanjem mapa u mape cod4... znam da postoji neko riijsenje za to al sam zaboravio
Ovisi ti do servera, a ne do tebe. Dobro možda da do tebe nešto malo, ali uglavnom do servera tj. njihovog hosta.
zna li itko kako riješiti ovakav problem?
kad uđem u igri key mi je crackirani, ja ga promijenim u originalni i čim izadjem iz igre on se vrati na stari, to mi je otkad sam stavio lvl 55 hack -.-''
zna li itko kako riješiti ovakav problem?
kad uđem u igri key mi je crackirani, ja ga promijenim u originalni i čim izadjem iz igre on se vrati na stari, to mi je otkad sam stavio lvl 55 hack -.-''
reinstall?
E poz decki mozel mi ko dati neke servere gdje vi igrate , ja samo igram zasad na bihnetovom serveru nick BosQue
E poz decki mozel mi ko dati neke servere gdje vi igrate , ja samo igram zasad na bihnetovom serveru nick BosQue
naravno..imamo mi bugovci svoje servere
213.149.60.35:28999
193.192.58.80:28981
Evo ja sam stavio yitch 3. I nemam 125 lock. Rezolucija 1024x768. U čemu je problem?
Cfg jest da ukloni texture i ta govna... Rijesenje za taj problem je registry
Ocisti si registry pomocu tune up utilties, i defragmentiraj ak se problemi nastave... to je to
Imam pitanje , igram cod4mp , ali pobogu nemogu disati od ovih profića 20-50 level >< , pa me zanima , dal postoji ili znate neki server na kojem mogu igrat kao novi član , neki server na kojem nema ljudi više od 10 lvl , jer sam ja tek 3 , igram nit 5 sati , i već ludim , nemogu se micat uopće