Call of duty 2 ping problem

poruka: 21
|
čitano: 7.510
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Molim vas za pomoc/Call of duty 2

Ovako..

Imam jedan problem koji ocito nema nitko drugi osim mene...

Ping mi je stabilan..izmedju 15 i 70...nemam nikakvih problema sa laggom u igri i to..250 fps...znaci kada igram nema uopce lagga i sve mi smooth... Vecina ljudi kada npr. igram sd i kada ovi iz mog tima umru..i prate mene kako igram....svi kazu kak mi jako puno lagga...a meni nis..i tako svako malo neko kaze da mu laggam dok me gleda...a meni sve smooth.

Molim vas za pomoc

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Molim vas za pomoc/Call of duty 2
cvexcar kaže...

Ovako..

Imam jedan problem koji ocito nema nitko drugi osim mene...

Ping mi je stabilan..izmedju 15 i 70...nemam nikakvih problema sa laggom u igri i to..250 fps...znaci kada igram nema uopce lagga i sve mi smooth... Vecina ljudi kada npr. igram sd i kada ovi iz mog tima umru..i prate mene kako igram....svi kazu kak mi jako puno lagga...a meni nis..i tako svako malo neko kaze da mu laggam dok me gleda...a meni sve smooth.

Molim vas za pomoc

Probaj tako da ukucas u konzolu /cl_maxpackets 100 i /cl_packetdup 2 .Tako ce tvoj PC komunicirat sa serverom bolje,sa vise informacija.Ako to ne pomogne najvjerojatnije je do njih.Također postoji opcija lagometera u igri koji mozes pokrenuti tako da ukucas sljedecu naredbu u konzoli /cg_drawlagometer 1 i na desnoj strani ce ti se prikazati potonji na kojem mozes pratiti i najmanje fluktuacije u vezi.
Me love u Not!
16 godina
neaktivan

jesam..to sam sve napravio i sve je ostalo isto!!! mozda onaj multigpu il tako nesto...ali ne znam komande za to...

0 0 hvala 0
17 godina
cvexcar kaže...

jesam..to sam sve napravio i sve je ostalo isto!!! mozda onaj multigpu il tako nesto...ali ne znam komande za to...

Nevjerujem jer imam i ja ukljucen multigpu a nemam SLI ili CROSSFIRE.To mozes iskljuciti da pokrenes igru->Options->Graphics->iskljucis opciju sa Optimize for SLI
Me love u Not!
16 godina
neaktivan

Evo el zna netko kako da stavim bind da mi se promjeni ime neznam naredbu i el bi mogao tko reci el bi mogo kad ubijem nekoga da mi pise poruka "killed by mp14"  ili kad napravim headshoot da pise "Headshoot" ali da nepravim bind nego da samo? hvala.

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

Evo el zna netko kako da stavim bind da mi se promjeni ime neznam naredbu i el bi mogao tko reci el bi mogo kad ubijem nekoga da mi pise poruka "killed by mp14"  ili kad napravim headshoot da pise "Headshoot" ali da nepravim bind nego da samo? hvala.

nezz, ali mozda i ne

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan

to se moze mislim da je nesto sa /bind (key) (rijec)
ali bas igraca kojeg si ubio a-a nemoze se jedino ima jedan mod imam ga kod sebe na kompu al onda ga i server mora imat :P

[url=http://"http://www.mybannermaker.com/link.php?nurl=http%3A%2F%2Fbelisce-gaming.ucoz.com%2F"][img width=400 height=49]http://img3.imageshack.us/img3/8711/mybanner4a32b4bfe5e10.png[/img][

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma netreba pisat ime igraca samo da pise killed by mp14 i headshoot da se pojavi kao da sam to napiso u poruci ali da samo

a ovo drugo me zanima kako da npr. kad stisnem F5 da mi promjeni ime ovako bi to trebalo /bind f5 ??????? mp14   umjesto upitnika neznam sta ide

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ma netreba pisat ime igraca samo da pise killed by mp14 i headshoot da se pojavi kao da sam to napiso u poruci ali da samo

a ovo drugo me zanima kako da npr. kad stisnem F5 da mi promjeni ime ovako bi to trebalo /bind f5 ??????? mp14   umjesto upitnika neznam sta ide

znači ovako: bind F5 name mp14

tako upiši...

17 godina

Mislim da tvoj kill ne može automatski napraviti bind tipa " ime igrača killed by mp 44" ili " ime igrača take headshoot" OSIM ako se ne radi o kakvom MOMBOTU tj. cheatu...

Ono što ti možeš napraviti jeste samo bind koji ćeš ti morati ručno aktivirati.

Takav bind ćeš napraviti u konzoli sa naredbom npr. /bind F5 say killed by mp44     ili        /bind F5 say headshot by lamborghini

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
neaktivan

hvala znaci nemogu i nezelim koristit cheateve.Ali neradi mi ono da promjenim ime /bind f5 name mp14 neradi el moze kako drukcije?

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of duty 2 ping problem

hvala znaci nemogu i nezelim koristit cheateve.Ali neradi mi ono da promjenim ime /bind f5 name mp14 neradi el moze kako drukcije?

Može. Samo je malo komplikovano.

Uglavnom mora se napraviti datoteka sa varijacijama nicka i onda se to staviti u folder gdje ti je CoD2 i onda u konzoli napravi bind npr.

/bind F4 exec "ime datoteke" i onda ces moci mjenjati nick ili bindati, ali to smeta drugim igračima..

Za detaljnije objašnjenje nemam sad vremena ali cu potražiti datoteku da vidim o čemu se radi jer sam i ja malo zaboravio...

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu.

Iam velki problem, a sad pazljivo slusajte :

Otvorim XFire, ulogiram se, odem na cod2 na neki server (tu sam jako skratio pricu jer mi se neda pisat), igram 2-3 min, a nakon toga izade mi error , kao PnkBstrB.exe heartbeats stopped. Uglavnom tak neš. Guglo sam i nisam nasao nista korisno, tak da bih vas pito ako je itko imo takav problem i kako ga je rijesio.

Hvala!

P.S. - Nemam nikakav AV, niti FW(osim windows firewall koji sam iskljucio), koristim win7.

KeepItRock'n'Roll

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

updajtaj punkbuster na www.evenbalance.com

mp14
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Lamborghini da bi mogao napraviti i mijenjati nick i da ti nick bude animiran morao bi ti dati jednu datoteku koju bi ti morao prepraviti..

Uglavnom mozes je napraviti u Notepadu i u njemu upisati svoj nick sa bojama, snimiti datoteku sta ekstenzijom cfg. npr. mp14.cfg i onda tu datoetku ubaci u main folder u CoD2 i u konzolu upisi  /bind 1 exec mp14.

Ukratko...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Lamborghini da bi mogao napraviti i mijenjati nick i da ti nick bude animiran morao bi ti dati jednu datoteku koju bi ti morao prepraviti..

Uglavnom mozes je napraviti u Notepadu i u njemu upisati svoj nick sa bojama, snimiti datoteku sta ekstenzijom cfg. npr. mp14.cfg i onda tu datoetku ubaci u main folder u CoD2 i u konzolu upisi  /bind 1 exec mp14.

Ukratko...

nerazumijem kako el mi mozes to naperavit dodaj me na xfire:1151994 i tamo ces mi poslat hvala

mp14
17 godina
boxer kaže...

Ukratko...

nerazumijem kako el mi mozes to naperavit dodaj me na xfire:1151994 i tamo ces mi poslat hvala

prihvati invite...

13 godina
neaktivan

e molim vas mene zanima kako smanjit ping? unaprijed hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ps:u cod 4

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Call of duty 2 ping problem
elite kaže...

e molim vas mene zanima kako smanjit ping? unaprijed hvala

elite kaže...

ps:u cod 4

http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/cod-4-ping-problem/26465.aspx

World Championships: 7, GP started: 298, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
13 godina
neaktivan
Re: Call of duty 2 ping problem
zahvaljujem puno ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice