BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 170.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
13 godina
Re: BUG Online Game Server - BF3
Jack Sparrow kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Ne znam je li već spominjano, no eto: je li moguće i postoji li volja da server kicka ljude sa prevelikim pingom?

Konstantno kickamo ljude s velikim pingom. Pod veliki ping smatram 250 i više.

btw...ako neto ima ping 150 a ti 30 znači da si ti u prednosti ne on, tako da teorija ti pada u vodu, a i 150 ping nije nešto užasno puno

Kickao ljude s visokim pingom čisto zato da  nebude lag.

Ne znam baš, meni se čini ova tvoja teorija više kao zabluda - po meni, sve iznad 100 je previše, no dobro - danas je bio tip sa pingom 180 na bugu i laganini je imao 13:0, toliko o prednosti. Tip sa velikim pingom zna često ne registrirati tvoje pogotke prema njemu (jer je hit registracija vezana uz klijenta, koji laga u ovom slučaju).

Evo ti jedan citat sa bf3 teme, istu stvar doživljavam i ja i svatko tko naleti na igrača s visokim pingom: 

TomoR kaže..

''Dodatno, ja ping 30, kontra lik ping oko 270-300ms, ne mogu ga ubiti ni pod razno, a počnem mu pucati u leđa (zapravo on dobije informaciju o meni 9 puta ranije nego ja o njemu, mislim da to dovoljno govori...) On se stigne okrenut i one bursta me (tako meni izgleda, ali on je vjerojatno već bio okrenut prema meni i pucao po meni dok sam ga ja "vidio"). To mi je još gore nego prije. Izgleda da ću morati ići igrati na američke servere da imam podjednaku šansu...

Što se high pinga tiče, ekipa na TS-u je jučer namjerno isprobavala dignut torrent da im ping ode preko 200, i kažu da im je bilo puno lakše ubijat nego s pingom do 50ms.''

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF3

Čuo si za placebo efekt?

Veliki ping znači da ti više nisi tamo gdje te igrač vidi, ali isto tako ni on nije tamo gdje ti njega vidiš. Zato su ti stvari sa pingom podjednake za obje strane. Igrači s pingom 150-ak najnormalnije mogu igrati i nije ih teško ubiti niti pretjerano utječu na igru. Problem su oni iznad 200 ali samo zato jer warpaju po mapi, ne utječu na druge igrače.

Na žalost, osim ručno, ne možemo kickati ekipu s velikim pingom, tako da to kickanje ovisi o tome je li netko od admina (pirat, kuky, bučer, dado ili ja) na serveru.

Možda u budućnosti bude postojala mogućnost automatskog kicka, kao u BFBC2, ali sad je nema. Jer trenutno igra ne šalje podatke o pingu rcon alatima.

Kada i ako bude moguće, postavit ćemo auto kick na prosječni ping iznad 150 u posljednjih 60 sekundi.

Eto, ako te to šta tješi. {#}

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ne slažen se, jer ja tog sa 150 pingon ne vidin di on zapravo je a on mene vidi ako iman 20. Testira san na par servera stavija bi skidat nešto i rastura bi, teško bi me ubijali, a čim naletin na pingaša nema šanse da ga ubijen.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nemaš ti tako dobre reflexe da bi ti ping od 150 bio problem

13 godina
neaktivan

Danny zašto se server svaki dan ruši barem jedamput i više?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Danny zašto se server svaki dan ruši barem jedamput i više?

To će ti bolje znati objasnit DICE. :(

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
neaktivan

U neko doba danas stiže novi patch za servere koji će, nadam se, ispraviti ona random izbacivanja svih igrača sa servera.

3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Battlepatch {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Da stiže od 10 do 6 popodne
robimarko@gmail.com
15 godina

Danny da li možeš ubaciti u postavke servera da se nemože psovati i prostačiti kako je bilo na nekim serverima u BC2 nego izbacuje one znakiće #$%& i slično jer neki stvarno nemaju mjere.

Kendo
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mogu, al nebum. :)
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Mogu, al nebum. :)

Kratko i jasno {#}{#}

Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
neaktivan

...

7 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Danas u neko doba ide update na server.

Changelist
* Fixed AA missiles not doing damage to vehicles moving at very high speeds
* Fixed TV Missile doing much more damage than it should (it is no longer a 1-hit kill)
* Tweaked tank armor strength
* MAV elevatoring fix, round 2; proning on the MAV will now disable it
* RCON admin.say command can send to individual players
* A few invalid map+gamemode combinations in maplist.txt could crash the server on startup; these combinations are now rejected instead
* RCON vars.serverDescription was not returning anything in R20 if the string was not set; this has been changed to return “” instead
* RCON player.onChat now reports the target player subset

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 11:32 (Danny_HR).

0 0 hvala 5
13 godina

Ne igram često na BUG-u, ali do sada nisam imao takvih problema.

Nekakav čudan lag... to mi je jednom bilo na serveru od PiS-a dok ga nisu restartali (pa možda treba probati i s BUG-ovim slično).

Naime, cijelo vrijeme imam osjećaj kao da trčim kroz želatinu, lagano me vuča unazad svako malo i sve radnje su mi otežane.

Otežano kretanje i ne bi bio problem da ne povlači za sobom i otežano pucanje pa se događaju situacije da pucam k'o kreten po nekome i ništa.

Ili počnem debelo prije protivnika pucati po njemu, a on me ubije u djeliću sekunde - makar to meni tako izgleda.

Eto toliko... možda jedan restart servera ne bi škodio?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ekipa, server je produljen na još mjesec dana. Obzirom da sam u 9. krugu financijskog pakla ovaj mjesec najam je platio Dado pa mu ovim putem zahvaljujem do nebesa. Bilo bi lijepo da isto učinite vi.

Uživajte u još mjesec dana šiljidbe.

{#}

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

10 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Nemoj dozvoliti da server umre! Ako je takva kriza s plaćanjem, javi, siguran sam da bi se našlo ljudi koji bi uskočili.

KILL! Have no fear!
17 godina
neaktivan

Obzirom da je servah posljednje vrijeme konstantno prazan odlučili smo malo promijeniti setting. Na neodređeno vrijeme server je prebačen na Infantry only 24/7 Karkand. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 0:29 (Danny_HR).

5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Bubni city maps..karkand, bazzar i mostice (mozda i metro tek tolko da se napucava, bio je popularan na starom settingu)? Tada bi i moj dragi prijatelj koji voli city mape, a ne voli bug server (mozda jer ga guze previse :D) navratio cesce. Nemrem mu objasnit da je vazelin must have, nece covjek da slusa :/.
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
neaktivan

Ajd da vidimo šta ekipa kaže.

Napomena - u city maps ulaze Karkand, Sharqi, Bazaar, Teheran i Seine.

4 24/7 Karkand
35 City Maps

0 0 hvala 0
16 godina

Znam da je samo city maps ali možda bi bilo dobro ubaciti i  Noshahr Canals na taj popis iako možda ne spada tu. Što kažete?

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pod pretpostavkom da si stavio 'vote' (ne vidim to na mobu) ja glasam za. Odnosno ak si stavio glasat cu kad dodem s posla :)
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
neaktivan

Ekipa, nešto više od 6 mjeseci nakon otvaranja došlo je vrijeme za zatvaranje servera. Moram priznati da je bilo zbilja jako dobrih, zabavnih i općenito kul partija na ovom serveru. Upoznao sam neke nove ljude, sa već poznatima sam se dobro naganjao i ja sam zadovoljan. Na kraju krajeva, to je server na kojem sam, a vjerujem i dobar dio vas, proveo gotovo cijelu BF3 igraću karijeru.

Hvala svima koji su igrali na serveru, redovno ali i manje redovno, a posebno zahvaljujem ljudima koji su mi svakodnevno pomogli puniti server. Ne želim ih imenovati da nekoga ne zaboravim, ali znate tko ste.

Možda nakon ljeta server ponovno aktiviramo, ali vidjet ćemo kakav će biti interes i kakve će biti ekspanzije. Do tada, nišanimo se na drugim serverima, ovisno o željama.

:)

Uživajte miceki.

29 0 hvala 2
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Zaboravio si mene spomenuti kao jedinog samoprozvanog PRO igrača na BUG serveru.

Tek toliko od mene.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

Šteta, bilo je dosta zabavnih partija na serveru ...

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
protjeran
pirat kaže...
Danny_HR kaže...

Zaboravio si mene spomenuti kao jedinog samoprozvanog PRO igrača na BUG serveru.

Tek toliko od mene.

Khm khmm kamper.{#}{#}

14 godina

Favoriti mi nestaju svakodnevno...igra laganini propada, ekipa igra čudne modove, bf nije više bf...šteta rip bug, otišao je još jedan veliki, tko zna ko je sljedeći...:/

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da jako puno ljudi se prebacilo na inf.only i teško je naći kvalitetan server gdje se igra full CQ mode. Mi iz G ponekad odemo na BG-Company server (nekima poznati iz BC2) pa peglamo protiv Mitka i kompanije. 64 igrača je server...sve je dopušteno i u principu je najbliži BUG serveru.

E da i server (barem meni) nema lag-a (kad je full puni).

cya

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja u principu u favoritima imam nekoliko servera koji mi najviše pašu:

1. [RC] Conquest | All Maps | 1000 Tickets | Votemap - standardni Vanilla CQ server, 64 slota, 1000 tiketa, vrti votemap. U principu skoro identično BUG serveru. Pun je praktički 24/7, doslovno.
  2. =BG=Company TDM/CQ - ujutro TDM, do određenog broja igrača a kasnije veliki CQ. Nisam puno tamo igrao, jer uglavnom igram na nekim od ostalih, ali solidan je server.
  3. Webhallen 01 Conquest - veliki CQ, samo Vanilla. Nema pravila, najklasičniji setup koji postoji.
  4. Webhallen 09 Conquest B2K Maps - isto kao gore samo B2K mape.
  5. Webhallen 14 Rush - rush s rotacijom svih Vanilla mapa, nema pravila i generalno uvijek super zabavno.
  6. Webhallen 18 Rush B2K Maps - sve kao gore, samo B2K mape.

Osim ako me moji piceki odvuku negdje drugdje, na neki inf.only za pice ili ako igramo SQ Rush, uglavnom sam na jednom od ovih servera.

2 0 hvala 6
13 godina
neaktivan

Kako da dodam BUG Server?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice