Ne znam je li već spominjano, no eto: je li moguće i postoji li volja da server kicka ljude sa prevelikim pingom?
Konstantno kickamo ljude s velikim pingom. Pod veliki ping smatram 250 i više.
btw...ako neto ima ping 150 a ti 30 znači da si ti u prednosti ne on, tako da teorija ti pada u vodu, a i 150 ping nije nešto užasno puno
Kickao ljude s visokim pingom čisto zato da nebude lag.
Ne znam baš, meni se čini ova tvoja teorija više kao zabluda - po meni, sve iznad 100 je previše, no dobro - danas je bio tip sa pingom 180 na bugu i laganini je imao 13:0, toliko o prednosti. Tip sa velikim pingom zna često ne registrirati tvoje pogotke prema njemu (jer je hit registracija vezana uz klijenta, koji laga u ovom slučaju).
Evo ti jedan citat sa bf3 teme, istu stvar doživljavam i ja i svatko tko naleti na igrača s visokim pingom:
TomoR kaže..
''Dodatno, ja ping 30, kontra lik ping oko 270-300ms, ne mogu ga ubiti ni pod razno, a počnem mu pucati u leđa (zapravo on dobije informaciju o meni 9 puta ranije nego ja o njemu, mislim da to dovoljno govori...) On se stigne okrenut i one bursta me (tako meni izgleda, ali on je vjerojatno već bio okrenut prema meni i pucao po meni dok sam ga ja "vidio"). To mi je još gore nego prije. Izgleda da ću morati ići igrati na američke servere da imam podjednaku šansu...
Što se high pinga tiče, ekipa na TS-u je jučer namjerno isprobavala dignut torrent da im ping ode preko 200, i kažu da im je bilo puno lakše ubijat nego s pingom do 50ms.''