BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 170.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
14 godina
neaktivan
Re: BUG Online Game Server - BF3
Na koji tocno princip radi votekick?

- !Votekick (ime igraca)?
- !Yes?
- !No?

Ak sam ovo iznad dobro skuzio, dal treba pazit na velika i mala slova i kolko ljudi treba glasat potvrdno da bi netko bio kickan?
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Na koji tocno princip radi votekick?

- !Votekick (ime igraca)?
- !Yes?
- !No?

Ak sam ovo iznad dobro skuzio, dal treba pazit na velika i mala slova i kolko ljudi treba glasat potvrdno da bi netko bio kickan?

Pokrećeš vote s naredbom !votekick Danny_HR (primjerice).

Glasaš sa !vote yes ili !vote no.

Za uspješno izglasavanje treba glasati 70% od broja igrača koji su trenutno na serveru.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 10:52 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF3

bolje bi bilo samo !yes !no sa glasovima

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nooir kaže...

bolje bi bilo samo !yes !no sa glasovima

Sređeno.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
odjavljen

Bilo bi još bolje sa !vote 1 i !vote 0 :P ili !vote Y !vote N {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 11:48 (Tonči).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

bug 64/64

good job :)

keep up to good work.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Možete li naći neki drugi autobalancer? Ovaj baš i ne radi, uvijek je rapeanje

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
power_user kaže...

Situacija 1 (bez autobalansera) - ne valja jer vas netko rejpa, jer se brojevi igrača ne poklapaju itd. Žalite se i želite balans.

Situacija 2 (s kompletnim autobalanserom) - ne valja, timovi su brojčano balansirani ali vas stalno prebacuje vamo-tamo ovisno o SPM-u jer balansira timove po skilu tijekom runde. Žalite se i želite nešto drugo.

Situacija 3 (autobalanser po brojevima u rundi i scrambler na kraju ako je razlika u tiketima veća od 150) - ne valja jer vas netko opet rejpa, brojčano je to ok al tko će čekati kraj runde da se timovi balansiraju po skillu. Žalite se i želite nešto drugo.

Da ti odgovorim - ne, ovako ostaje do daljnjega.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 21:48 (Danny_HR).
15 godina
Danny_HR kaže...
power_user kaže...

Situacija 1 (bez autobalansera) - ne valja jer vas netko rejpa, jer se brojevi igrača ne poklapaju itd. Žalite se i želite balans.

Situacija 2 (s kompletnim autobalanserom) - ne valja, timovi su brojčano balansirani ali vas stalno prebacuje vamo-tamo ovisno o SPM-u jer balansira timove po skilu tijekom runde. Žalite se i želite nešto drugo.

Situacija 3 (autobalanser po brojevima u rundi i scrambler na kraju ako je razlika u tiketima veća od 150) - ne valja jer vas netko opet rejpa, brojčano je to ok al tko će čekati kraj runde da se timovi balansiraju po skillu. Žalite se i želite nešto drugo.

Da ti odgovorim - ne, ovako ostaje do daljnjega.

Samo pitam ako je moguće, shvaćam kakvo je stanje

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan

Metro sa 64 igrača, conquest.

Od 64 igrača, barem ih je 15 stalno rokalo SMAWom i sličnim govnima po infantryu, nerealnost i glupost kakve dosada nisam vidio. Baš katastrofa...

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Metro sa 64 igrača, conquest.

Od 64 igrača, barem ih je 15 stalno rokalo SMAWom i sličnim govnima po infantryu, nerealnost i glupost kakve dosada nisam vidio. Baš katastrofa...

{#}

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan
Jelda...bas strava..kako samo mogu koristi oruzije koje inace u zivo kada pogodi pjesaka pretvori se u visibabu ...djubrad mucka celava pokarena...
Battlelog ~ UrbanFsk
16 godina
neaktivan

Ne izvlačite iz konteksta i ne čitajte ono što želite pročitati.

Nerealno? Da, nerealno. Igra sama po sebi nikada nije realistična, ali igrao sam Metro dosta puta bez rocket launchera i pazi čuda, bilo mi je interesantno. A ovdje se spawnaš, dva, tri koraka u bilo kojem smjeru i paf - ubije te raketa. Glupo i bespotrebno.

Ubije čar igranja, nema ni t od taktike, onda bi svi trebali support uzeti, čim se spawnaš, prebaci na SMAW ili što već i deri.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Na metrou nije ni bitna taktika, to je mapa za mozak na pašu i deri.

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Ne izvlačite iz konteksta i ne čitajte ono što želite pročitati.

Nerealno? Da, nerealno. Igra sama po sebi nikada nije realistična, ali igrao sam Metro dosta puta bez rocket launchera i pazi čuda, bilo mi je interesantno. A ovdje se spawnaš, dva, tri koraka u bilo kojem smjeru i paf - ubije te raketa. Glupo i bespotrebno.

Ubije čar igranja, nema ni t od taktike, onda bi svi trebali support uzeti, čim se spawnaš, prebaci na SMAW ili što već i deri.

da si u pravom ratu i neprijatelj dode ispred tebe i imas smaw,ne bi gadao?

17 godina
neaktivan

U kakvom god da si ratu, sve je na BUG serveru dozvoljeno tak da smo zapravo ovu raspravu završili. {#}

8 0 hvala 0
15 godina
RPG = Rocket Propelled Granade, dakle, iskljucivo namjenjeno protiv pjesadije. Svi vi kojima to smeta, nemate razloga se zalit ili bi htjeli da se i granate ugase??
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan

O bože, ta custom pravila su u principu glupa, ali i ja nekad volin bez toga zaigrat bez rpga ali u principu triba sve bit dozvoljeno, jer je igra tako zamišljena... Ako ti je glupo da te ubija stalno u metrou igraj sa manje igrača i rješen problem.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
sardax kaže...
RPG = Rocket Propelled Granade, dakle, iskljucivo namjenjeno protiv pjesadije. Svi vi kojima to smeta, nemate razloga se zalit ili bi htjeli da se i granate ugase??

Ne. RPG 7 i SMAW su namjenjeni uništavanju oklopa, SMAW još i za bunkere. Pošto im rakete imaju kumulativna punjenja nisu baš učinkoviti protiv pješadije.

I RPG znači Ruchnoy Protivotankovyy Granatomyot

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 6:31 (dejo6).
14 godina
neaktivan

Neznam kamo da pitam, pa eto ovdje; na našem serveru želio bih da mi se u chat npr 50 tiketa prije kraja runde napiše koja je sljedeća mapa, kako se zove takav plugin za procon i da li uopće postoji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa stavite glasanje pa nek danny ubaci plugin da na metrou ubije tebe ako ubiješ sa m320 ili rpg.

Metro je igriviji i zanimljiviji, a ameri imaju šanse se probiti. Tako je na cbc i dobro funkcionira, čak ljudi pozdravljaju jer metro dobije smisao...ali opet kad opališ m320 pa dobiješ extraheavyultramegaholyshit killl....ko bi mu odolio...:)

just a suggestion :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Metro CQ je spamfest i kao takav treba i ostati. Svaki pokušaj da se od Metroa napravi ozbiljna mapa je uzaludan i osuđen na propast u startu, jer neovisno o pravilima mapa je toliko linearna i ograničena da ne možeš puno. Ista stvar je s Damavand Peakom, koji ipak zbog helija ostavlja jednu dodatnu mogućnost.

Metro uglavnom ne vole oni koji moraju trčati i vrag im ne da mira, takav sam uglavnom i sam, ali na Metrou izdržim i stojim na mjestu bacajući granate ili već štogod.

Fino čekaš da ta bezumna runda prođe i opustiš se.

5 0 hvala 0
14 godina

Hoće se na BUG-u opet vrtjetu malo Rush mode ili ostaje po starom...???
Malo se zaželio frke oko armanja...{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 9:11 (Berkut).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za sad ostaje ovako kako jest, nema planova za povratak Rusha.

Naime, osim što imamo veliki odljev igrača svaki puta kad se mijenja s B2K na Vanillu i obrnuto, veliki je bio odljev igrača kad se prebacuju modovi. Zato je možda ovo optimalnije rješenje. Bilo bi kul da postoji i Rush server posebno, al nismo dovoljno velika zajednica za takvo što a ni lova nije baš mala. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 9:25 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Da pokušamo nabaviti neki server s 32 slota (Rush nije niti namijenjen za više igrača.) možda bismo i mogli nabaviti novac.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
NiramX kaže...

Da pokušamo nabaviti neki server s 32 slota (Rush nije niti namijenjen za više igrača.) možda bismo i mogli nabaviti novac.

Ma rush vise nitko ni nece da igra,danas prolazi samo CQ ili TDM
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
protjeran
Cyber_Freak kaže...

Ma rush vise nitko ni nece da igra,danas prolazi samo CQ ili TDM

Kako? Pa Rush je izvrstan.

13 godina

Ne znam je li već spominjano, no eto: je li moguće i postoji li volja da server kicka ljude sa prevelikim pingom?

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Ne znam je li već spominjano, no eto: je li moguće i postoji li volja da server kicka ljude sa prevelikim pingom?

Spreman san platit za to, znači imaš 150 ping, aj ća, letiš, jer nevjerojatno je kako su ti ljudi u prednosti...

[M|C] 7emper_fi
16 godina
ElektričnaOvca kaže...

Konstantno kickamo ljude s velikim pingom. Pod veliki ping smatram 250 i više.

btw...ako neto ima ping 150 a ti 30 znači da si ti u prednosti ne on, tako da teorija ti pada u vodu, a i 150 ping nije nešto užasno puno. Ako se spojite na britnski server imat čete 120.

Kickao ljude s visokim pingom čisto zato da  nebude lag.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 15:34 (Jack Sparrow).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice