- !Votekick (ime igraca)?
- !Yes?
- !No?
Ak sam ovo iznad dobro skuzio, dal treba pazit na velika i mala slova i kolko ljudi treba glasat potvrdno da bi netko bio kickan?

Pokrećeš vote s naredbom !votekick Danny_HR (primjerice).
Glasaš sa !vote yes ili !vote no.
Za uspješno izglasavanje treba glasati 70% od broja igrača koji su trenutno na serveru.
bolje bi bilo samo !yes !no sa glasovima
bolje bi bilo samo !yes !no sa glasovima
Sređeno.
Bilo bi još bolje sa !vote 1 i !vote 0 :P ili !vote Y !vote N
bug 64/64
good job :)
keep up to good work.
Možete li naći neki drugi autobalancer? Ovaj baš i ne radi, uvijek je rapeanje
Situacija 1 (bez autobalansera) - ne valja jer vas netko rejpa, jer se brojevi igrača ne poklapaju itd. Žalite se i želite balans.
Situacija 2 (s kompletnim autobalanserom) - ne valja, timovi su brojčano balansirani ali vas stalno prebacuje vamo-tamo ovisno o SPM-u jer balansira timove po skilu tijekom runde. Žalite se i želite nešto drugo.
Situacija 3 (autobalanser po brojevima u rundi i scrambler na kraju ako je razlika u tiketima veća od 150) - ne valja jer vas netko opet rejpa, brojčano je to ok al tko će čekati kraj runde da se timovi balansiraju po skillu. Žalite se i želite nešto drugo.
Da ti odgovorim - ne, ovako ostaje do daljnjega.
Situacija 1 (bez autobalansera) - ne valja jer vas netko rejpa, jer se brojevi igrača ne poklapaju itd. Žalite se i želite balans.
Situacija 2 (s kompletnim autobalanserom) - ne valja, timovi su brojčano balansirani ali vas stalno prebacuje vamo-tamo ovisno o SPM-u jer balansira timove po skilu tijekom runde. Žalite se i želite nešto drugo.
Situacija 3 (autobalanser po brojevima u rundi i scrambler na kraju ako je razlika u tiketima veća od 150) - ne valja jer vas netko opet rejpa, brojčano je to ok al tko će čekati kraj runde da se timovi balansiraju po skillu. Žalite se i želite nešto drugo.
Da ti odgovorim - ne, ovako ostaje do daljnjega.
Samo pitam ako je moguće, shvaćam kakvo je stanje
Metro sa 64 igrača, conquest.
Od 64 igrača, barem ih je 15 stalno rokalo SMAWom i sličnim govnima po infantryu, nerealnost i glupost kakve dosada nisam vidio. Baš katastrofa...
Metro sa 64 igrača, conquest.
Od 64 igrača, barem ih je 15 stalno rokalo SMAWom i sličnim govnima po infantryu, nerealnost i glupost kakve dosada nisam vidio. Baš katastrofa...
Ne izvlačite iz konteksta i ne čitajte ono što želite pročitati.
Nerealno? Da, nerealno. Igra sama po sebi nikada nije realistična, ali igrao sam Metro dosta puta bez rocket launchera i pazi čuda, bilo mi je interesantno. A ovdje se spawnaš, dva, tri koraka u bilo kojem smjeru i paf - ubije te raketa. Glupo i bespotrebno.
Ubije čar igranja, nema ni t od taktike, onda bi svi trebali support uzeti, čim se spawnaš, prebaci na SMAW ili što već i deri.
Na metrou nije ni bitna taktika, to je mapa za mozak na pašu i deri.
Ne izvlačite iz konteksta i ne čitajte ono što želite pročitati.
Nerealno? Da, nerealno. Igra sama po sebi nikada nije realistična, ali igrao sam Metro dosta puta bez rocket launchera i pazi čuda, bilo mi je interesantno. A ovdje se spawnaš, dva, tri koraka u bilo kojem smjeru i paf - ubije te raketa. Glupo i bespotrebno.
Ubije čar igranja, nema ni t od taktike, onda bi svi trebali support uzeti, čim se spawnaš, prebaci na SMAW ili što već i deri.
da si u pravom ratu i neprijatelj dode ispred tebe i imas smaw,ne bi gadao?
U kakvom god da si ratu, sve je na BUG serveru dozvoljeno tak da smo zapravo ovu raspravu završili.
O bože, ta custom pravila su u principu glupa, ali i ja nekad volin bez toga zaigrat bez rpga ali u principu triba sve bit dozvoljeno, jer je igra tako zamišljena... Ako ti je glupo da te ubija stalno u metrou igraj sa manje igrača i rješen problem.
Ne. RPG 7 i SMAW su namjenjeni uništavanju oklopa, SMAW još i za bunkere. Pošto im rakete imaju kumulativna punjenja nisu baš učinkoviti protiv pješadije.
I RPG znači Ruchnoy Protivotankovyy Granatomyot
Neznam kamo da pitam, pa eto ovdje; na našem serveru želio bih da mi se u chat npr 50 tiketa prije kraja runde napiše koja je sljedeća mapa, kako se zove takav plugin za procon i da li uopće postoji?
Pa stavite glasanje pa nek danny ubaci plugin da na metrou ubije tebe ako ubiješ sa m320 ili rpg.
Metro je igriviji i zanimljiviji, a ameri imaju šanse se probiti. Tako je na cbc i dobro funkcionira, čak ljudi pozdravljaju jer metro dobije smisao...ali opet kad opališ m320 pa dobiješ extraheavyultramegaholyshit killl....ko bi mu odolio...:)
just a suggestion :)
Metro CQ je spamfest i kao takav treba i ostati. Svaki pokušaj da se od Metroa napravi ozbiljna mapa je uzaludan i osuđen na propast u startu, jer neovisno o pravilima mapa je toliko linearna i ograničena da ne možeš puno. Ista stvar je s Damavand Peakom, koji ipak zbog helija ostavlja jednu dodatnu mogućnost.
Metro uglavnom ne vole oni koji moraju trčati i vrag im ne da mira, takav sam uglavnom i sam, ali na Metrou izdržim i stojim na mjestu bacajući granate ili već štogod.
Fino čekaš da ta bezumna runda prođe i opustiš se.
Hoće se na BUG-u opet vrtjetu malo Rush mode ili ostaje po starom...???
Malo se zaželio frke oko armanja...
Za sad ostaje ovako kako jest, nema planova za povratak Rusha.
Naime, osim što imamo veliki odljev igrača svaki puta kad se mijenja s B2K na Vanillu i obrnuto, veliki je bio odljev igrača kad se prebacuju modovi. Zato je možda ovo optimalnije rješenje. Bilo bi kul da postoji i Rush server posebno, al nismo dovoljno velika zajednica za takvo što a ni lova nije baš mala. :)
Da pokušamo nabaviti neki server s 32 slota (Rush nije niti namijenjen za više igrača.) možda bismo i mogli nabaviti novac.
Da pokušamo nabaviti neki server s 32 slota (Rush nije niti namijenjen za više igrača.) možda bismo i mogli nabaviti novac.
Ma rush vise nitko ni nece da igra,danas prolazi samo CQ ili TDM
Ma rush vise nitko ni nece da igra,danas prolazi samo CQ ili TDM
Kako? Pa Rush je izvrstan.
Ne znam je li već spominjano, no eto: je li moguće i postoji li volja da server kicka ljude sa prevelikim pingom?
Ne znam je li već spominjano, no eto: je li moguće i postoji li volja da server kicka ljude sa prevelikim pingom?
Spreman san platit za to, znači imaš 150 ping, aj ća, letiš, jer nevjerojatno je kako su ti ljudi u prednosti...
Konstantno kickamo ljude s velikim pingom. Pod veliki ping smatram 250 i više.
btw...ako neto ima ping 150 a ti 30 znači da si ti u prednosti ne on, tako da teorija ti pada u vodu, a i 150 ping nije nešto užasno puno. Ako se spojite na britnski server imat čete 120.
Kickao ljude s visokim pingom čisto zato da nebude lag.