Borderlands 2

poruka: 388
|
čitano: 85.780
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Borderlands 2 - Mechromancer

Evo da i ja dodam nešto vezano za ovaj novi lik... :)))

Interaktivni Mechromancer Skill Tree

=> http://www.borderlands2.com/us/skilltree/mechromancer.html

I jedan kratki gameplay video materijal za novi lik gdje se vidi kako koristi robota u borbi... :)))

Borderlands 2 Mechromancer Gameplay and Skill Tree

Steam profile --}} http://steamcommunity.com/profiles/76561198003793260
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 2:30 (njezic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Borderlands 2 - hrvatska steam grupa

Kako bi se bolje mogli povezati naši igrači napravio sam steam grupu Borderlands 2 - Croatia.

Tko želi nek se pridruži, tu se također mogu razmjenjivati bitne informacije, savjeti i sl.

Također, članovi se mogu međusobno dodati u steam friend listu, što je posebno bitno za co-op igranje.

Već sam nekima ovdje poslao invite i nalaze se u grupi pa ih na ovaj način i pozdravljam... :)))

Borderlands 2 - Croatia

=> http://steamcommunity.com/groups/Borderlands_2__Croatia

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 2:45 (njezic).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

imao sam preordanu igru, skinulo mi danas nesto, vjerujem dlc, ali ga nemam u listi nigdje niti tog lika mogu izabrat za novu igru? ima li netko jos taj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Borderlands 2

Danas sam i ja započeo, stigao sam do main questa kada moram ići kod onog bounty huntera za Rolanda, a side questovi su svi dosada većinom riješeni, baš kako ja volim, fino i čisto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Borderlands 2 - preordanje - novi lik
ranko091 kaže...

imao sam preordanu igru, skinulo mi danas nesto, vjerujem dlc, ali ga nemam u listi nigdje niti tog lika mogu izabrat za novu igru? ima li netko jos taj problem?

Ja sam isto preordao i jučer mi steam skinuo novi update, već igram s novim likom cijeli dan, fantastičan je, robot sve rastura kad ga pustiš..... :)))

Probaj restartati steam, odnosno provjeri da li ti pokazuje da već posjeduješ ovaj zadnji DLC pack.

=> Borderlands 2: Mechromancer Pack http://store.steampowered.com/app/213230/

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 0:34 (njezic).
16 godina
neaktivan
Re: Borderlands 2

Meni je jučer nešto nakon što sam ugasio igru išao skidat. Nekih 10tak minuta al kad sam ušao nanovo u igru isto nemam novog lika za odabrat :(

Isto preorder. Al ja na preorderu nisam dobio ni onaj zlatni ključ za otvorit chest u sanctury-u.

Ne znam koga ni kontaktirat za ovo al nekome ću morat napisat mejl to je sigurno....

Life is a journey full of adventures !!
16 godina
neaktivan
njezic kaže...

Ja sam isto preordao i jučer mi steam skinuo novi update, već igram s novim likom cijeli dan, fantastičan je, robot sve rastura kad ga pustiš..... :)))

Probaj restartati steam, odnosno provjeri da li ti pokazuje da već posjeduješ ovaj zadnji DLC pack.

dodaj nas na steam :)

moj je white_insane

16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Ovu curu treba nerfati pod hitno. U ovome koliko do sad igram, njena moć nije normalna, čitaj: "prejako je".

Onaj tko zna kako rasporediti bodove može rulati, i to pravo, bez imalo muke. Također može bez problema pustiti svog Optimus Prime-a da riješi sve što je pred njim.

Fora je i sve, ali brate, prejako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kontaktirao sam game2play i kažu mi da im je žao al da su neki preoderi došli bez premium dlc paketa te da mi ne mogu pomoć.

Pa jebote....a kupio igru preorder samo kako nebi morao kasnije plaćat za prvi dlc bezveze....lijepo sam im rekao neka se nose u 3p...

Nikad više neću ništa tamo kupit tako mi boga.

14 godina
neaktivan
Dodavanje usera u steam friend listu
White_Insane kaže...
njezic kaže...

dodaj nas na steam :)

moj je white_insane

Mi smo već neko vrijeme prijatelji na steamu, vidim da sam te 30.9. pozvao (invite) u grupu Brink - Croatia... :)))

Inače, na steamu je dosta teško locirati nekog po nickname-u jer ga ljudi znaju često mijenjati.

Najbolje je dati link do tvojeg profila, to se nikad ne mijenja.

Da ponovimo još jednom i link do naše Borderlands 2 grupe na steamu

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 12:14 (njezic).
16 godina
neaktivan
njezic kaže...
Mi smo već neko vrijeme prijatelji na steamu, vidim da sam te 30.9. pozvao (invite) u grupu Brink - Croatia... :)))

Inače, na steamu je dosta teško locirati nekog po nickname-u jer ga ljudi znaju često mijenjati.

Za brink nisam dobio invite jer bi mi inače svjetlilo zeleni msg gore al toga nemam, za border sam dobio tako da sam ubacio.

Što se tiče nick-a ne znam ja ga nisam nikad mijenjao imam već 12 godina na svim forumima, igrama, portalima i ne znam gdje ne uvijek isti nadimak i to je to :)

14 godina
neaktivan
Dodavanje usera u steam friend listu
White_Insane kaže...
njezic kaže...

Za brink nisam dobio invite jer bi mi inače svjetlilo zeleni msg gore al toga nemam, za border sam dobio tako da sam ubacio.

Što se tiče nick-a ne znam ja ga nisam nikad mijenjao imam već 12 godina na svim forumima, igrama, portalima i ne znam gdje ne uvijek isti nadimak i to je to :)

Je li ovo gore link do tvojeg steam profile-a? I jesi li u grupi Brink - Croatia?

Na steamu treba razlikovati "user name" koji se ne mijenja i nickname koji se može neprestano mijenjati, nedavno su uveli i mogućnost pregleda povijesti promjene nickname-a za svakog korisnika...:)))

Kad dobiješ invite i potvrdiš više nemaš obavijesti... :)))

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 12:13 (njezic).
16 godina
neaktivan
White_Insane kaže...

Kontaktirao sam game2play i kažu mi da im je žao al da su neki preoderi došli bez premium dlc paketa te da mi ne mogu pomoć.

Pa jebote....a kupio igru preorder samo kako nebi morao kasnije plaćat za prvi dlc bezveze....lijepo sam im rekao neka se nose u 3p...

i ja sam kupovao zbog toga ali naravno nisam gledao ide li dlc uz to. jebiga moja greška, ali pošto su pisali da uz svaki preorder ide, nisam isao 2 puta provjerit. i ja također nemam dlc.

14 godina
neaktivan
Re: Borderlands 2 - preorder
ranko091 kaže...
White_Insane kaže...

i ja sam kupovao zbog toga ali naravno nisam gledao ide li dlc uz to. jebiga moja greška, ali pošto su pisali da uz svaki preorder ide, nisam isao 2 puta provjerit. i ja također nemam dlc.

Meni piše kad odem na Borderlands 2 (u steam library) - desni klik - properties - DLC tab - Borderlands 2 Premiere Club, a napravio sam preorder direktno preko steama.

Također, u samom Borderlandsu (kad uđem u igru) - menu "Downloadable content" - piše da imam Borderlands 2 Premiere Club - "Purcased", a u desnoj tablici "Installed".

Zanimljivo je vidjeti kako ovi preorderi funkcioniraju kada se ne kupuje direktno preko steama, već dobiješ samo ključ za aktivaciju.

Možda je trebalo aktivirati igru prije nego što je izašla na steamu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 19:57 (njezic).
15 godina
Borderlands 2

Evo poslao sam par invite friends preko steam-a kao drazengrabar.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
White_Insane kaže...

ukratko nabijem ih na onu stvar zbog lažne reklamacije jer i ja sam svugdje čitao preorder da dolazi sa dlcom i kad sam vidio tamo popust išao odmah kupit da mi ne pobjegne i na kraju eto zajeb....

uglavnom pogledat ću čim bude onaj season pass za sva 4 dlc-a na popustu pa kupit sva 4 dlc-a sa necromancerom i premium za 150-200kn i gotovo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 21:36 (White_Insane).
16 godina
neaktivan
White_Insane kaže...

ukratko nabijem ih na onu stvar zbog lažne reklamacije jer i ja sam svugdje čitao preorder da dolazi sa dlcom i kad sam vidio tamo popust išao odmah kupit da mi ne pobjegne i na kraju eto zajeb....

uglavnom pogledat ću čim bude onaj season pass za sva 4 dlc-a na popustu pa kupit sva 4 dlc-a sa necromancerom i premium za 150-200kn i gotovo.

mecromancer ti ne spada u season pass... to je zasebni dlc koji mozes kupit za 75 kn. ja danas uzeo, jer sam ionako usparao na popustu taman to sto nije bilo dlc u njemu... :D

17 godina
Borderlands 2

@White_Insane

Definitivno su te za*ebali. Svi preorderi su sadrzavali ovaj DLC i Premiere Club.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Borderlands 2

Prešao sve glavne i side questove (osim You will die, naravno), 35. level.

Bolja je od prvog dijela koji brže postane dosadan, ovaj sam očistio, ali se i dalje ne mogu natjerati da igram ponovo, mada sam krenuo.

Postoji exploit kod zadnjeg bossa - Warriora, ako poginete, prilikom respawna samo siđite ispod štita, tu ostanite i rokajte, Warrior uopće ne gađa taj dio, već se vrti oko one stijene gdje je Jack.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gaige (Mechromancer) Skill Tree

Evo izvrsnog prikaza značenja i demonstracija skillova za novi DLC lik Gaige (Mechromancer)

Nije loše i ovaj link ponoviti

=> http://www.borderlands2.com/us/skilltree/mechromancer.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 10:45 (njezic).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Borderlands 2

Definitivno ima najveci broj skillova, ali budem zavrsio prvo igru s Zerom, prije probavanja ostale bande.

Osjeti se razlika u broju skillova izmedu 1. i 2. dijela.

Dok si u 1. dijelu s lv 50 mogao imati u 2 stupca zadnje skilove, ovdje to nije slucaj.

Ali ovako su raznovrsniji buildovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Borderlands 2

Pitanje: kad se igra MP jel se mora igrat s različitim likovima ili mogu biti 2 ista lika ,

npr. ja i frend igramo sa Zero-om , jel možemo igrat MP svako sa svojim ???

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Noxer kaže...

Pitanje: kad se igra MP jel se mora igrat s različitim likovima ili mogu biti 2 ista lika ,

npr. ja i frend igramo sa Zero-om , jel možemo igrat MP svako sa svojim ???

ako se ne varam možetebiti svi zero,nema veze.

BF3 FlamingKing
17 godina
Borderlands 2

Ako ja hostam igru, da li moji suborci mogu aktivirati moje zlatne kljuceve?

Cuvam dva za lv50, ali ne bih htjeo da ih netko iskoristi umjesto mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Ne, znam to jer moj prijatelj uvijek kreira.

16 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Svatko ima svoj ključ, testirano.

Druga stvar - ne moraš ni čuvati, ionako ti jedno od njih bude dovoljno za iduća 2-3 levela, i onda ih možeš komotno baciti. A nitko ne kaže ni da će biti oružje, može biti relic ili class mod.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 21:41 (4ucker).
17 godina
neaktivan
Borderlands 2

ljudovi, imam problem...

sad kad sam htio pokrenut borderlands, izbacilo mi error da je našo konflikt sa save file-ovima i dal hoću downloadat sa clouda ili uploadat sa kompa na cloud... za oboje mi je pisalo - last modified, yesterday... i ja kliknuo download sa clouda..

poništilo mi se 3 levela i nastavljam od W4R-DEN-a, a već sam i Wilhelma drapio, Tiny Tinu riješio... jel postoji mogućnost da mi je save na kompu još uvijek prisutan? jel bi se dalo to kak sredit?

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Borderlands 2 - steam cloud konflikt

Ako se igra samo na jednom računalu uvijek se koriste lokalni fajlovi ako steam pita za konflikt.

Mislim da se ovo više ne može spasiti.

Učitavanje sa clouda se koristi kad pristupamo profilu sa više računala ili igramo off line pa dolazi do konflikta.

U ovom slučaju se moglo dogoditi da je pukao internet ili steam konekcija pa igra se nastavila u off line modu.

Nakon što se uspostavila veza steam je pitao za konflikt, jasno da se nije smijelo odabrati učitavanje sa clouda... :)))

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 2:36 (njezic).
17 godina
neaktivan
Borderlands 2

pa igram stalno na svom kompu, nikad ništa nisam čeprkao.. i ovo mi se sad prvi put dogodilo..

nego, mene je zbunilo to kaj je za oboje pisalo da je modified yesterday..

oh well :/ pozdravljam se sa krasnim loot-om koje sam imao i idemo ispočetka x)

al interesantno, Badass rank mi je ostao isti o.O

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 17:34 (HBomb).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
HBomb kaže...

pa igram stalno na svom kompu, nikad ništa nisam čeprkao.. i ovo mi se sad prvi put dogodilo..

nego, mene je zbunilo to kaj je za oboje pisalo da je modified yesterday..

oh well :/ pozdravljam se sa krasnim loot-om koje sam imao i idemo ispočetka x)

al interesantno, Badass rank mi je ostao isti o.O

Badass rank se cuva u profile.bin fajlu. Napravi njegov backup za svaki slucaj ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice